łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']A gdzie śpisz, w piwnicy?[/QUOTE] w skrytce :eviltong: nie no ale to taki normalny pokój nie tylko sypialnia ;) Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ale póki co jest Twoją sypialnią :eviltong:[/QUOTE] no , moją kotów psów :diabloti: teściowej nie :eviltong: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='marta.k9080']hello ;)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Qurwa te koty przechodzą same siebie , wychodze sobie do przedpokoju patrze a na środku leży na pól obgryziony ptaszek :roll: co za znieczulica :roll: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nie dajesz im jeść, to muszą same się karmić :diabloti: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']Nie dajesz im jeść, to muszą same się karmić :diabloti:[/QUOTE] Ja im zaraz pokaże co znaczy nie dostawac jeść , dostają i mokre i suche a wybrzydzają , dostana szlaban i tyle beda dwór oglądac :mad: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja im zaraz pokaże co znaczy nie dostawac jeść , dostają i mokre i suche a wybrzydzają , dostana szlaban i tyle beda dwór oglądac :mad:[/QUOTE] Sama zacznij jeść suche, zamiast "normalnego" jedzenia :eviltong: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']instynkt to instynkt ...[/QUOTE] niech se instynktują w domu i łapiamuchy i komary :mad: [quote name='magdabroy']Sama zacznij jeść suche, zamiast "normalnego" jedzenia :eviltong:[/QUOTE] normalne czyli mokre też dostają :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='natija']bedne kotki,Magda wez je przygarni:eviltong:[/QUOTE] Już oferowałam dom dla Ibri, ale Aga nie chce mi jej wysłać :mad: [quote name='dOgLoV'] normalne czyli mokre też dostają :eviltong:[/QUOTE] Normalne, to znaczy zgodne z ich naturą :mad: Quote
angineuuka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ja zgarnę Pepsiastą jak coś :P U mnie będzie mogła łapać ptaszki DO WOLI! :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='natija']bedne kotki,Magda wez je przygarni:eviltong:[/QUOTE] nie ma problemu , juz pakuje Ibri i wysyłam :eviltong: [quote name='Angi']Ja zgarnę Pepsiastą jak coś :P U mnie będzie mogła łapać ptaszki DO WOLI! :evil_lol:[/QUOTE] Nie dam Ci kota na zmarnowanie :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma problemu , juz pakuje Ibri i wysyłam :eviltong: [/QUOTE] To czekam :p A dojdzie do poniedziałku? Miałabym dla Theosia prezent na urodziny :loveu: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']To czekam :p A dojdzie do poniedziałku? Miałabym dla Theosia prezent na urodziny :loveu:[/QUOTE] dojedzie :lol: tylko czy Ty naszykowałaś jej już ładne schodki do sikania :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']dojedzie :lol: tylko czy Ty naszykowałaś jej już ładne schodki do sikania :eviltong:[/QUOTE] Będzie sikać w podwórku :eviltong: I będzie miała piękną budę :loveu: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie sikać w podwórku :eviltong: I będzie miała piękną budę :loveu:[/QUOTE] ale ona kocha byc z człowiekiem , spać z nim w łóżku to bude se do pokoju wstawisz ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='natija']na lancuch z nia:diabloti:[/QUOTE] dupa tam , nikt jej nie dostanie , nad kotkiem sie chcą znęcac :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale ona kocha byc z człowiekiem , spać z nim w łóżku to bude se do pokoju wstawisz ?? :eviltong:[/QUOTE] Drzwi są na podwórko otwarte ;) Jak będzie chciała się pomiziać, to wejdzie do domu :) Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Aga sorry ,ja bym Ibri kopnęła w doope jakbym przyłapała ją na paskudzeniu moich schodów:mad: Quote
natija Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 jeszcze spi,a my ju od tak dawna na nogach:shake: Quote
Recommended Posts