*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='kalyna']nie tylko literki :roflt: a tak poza tym to witam :) no i jak zwykle wesoło u Was :lol:[/QUOTE] Przyszedł największy zbreźnik :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Podobno :diabloti: Wolę nie sprawdzać, bo jeszcze nie pomoże, a będzie gorzej :evil_lol:[/QUOTE] ja tez nigdy nie sprawdzam :diabloti: [quote name='natija']relaksik Ci potrzebny:cool3:[/QUOTE] taaaaa , ciepła kapiel :eviltong: [quote name='kalyna']nie tylko literki :roflt: a tak poza tym to witam :) no i jak zwykle wesoło u Was :lol:[/QUOTE] buahahahhahahahahahah :diabloti: [quote name='magdabroy']Przyszedł największy zbreźnik :diabloti:[/QUOTE] szczery zbereźnik :diabloti: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ja???? no proszę Was :shake: "z kim przystaję, takim się staję" pasuje tu jak ulał.... :eviltong: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']moj maruda za godz.przyjdzie:roll:[/QUOTE] to szybko sie wykap i spac , udawaj ze spisz to moze Ci sie uda :eviltong: [quote name='kalyna']Ja???? no proszę Was :shake: "z kim przystaję, takim się staję" pasuje tu jak ulał.... :eviltong:[/QUOTE] taaaa , na żywo nie byłas taka zboczona :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']moj maruda za godz.przyjdzie:roll:[/QUOTE] A mój nie wiem kiedy :( Poszłabym już spać, ale będę na niego czekać :roll: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 jak bede juz w lozeczku to cichaczem przyjdzie;) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']A mój nie wiem kiedy :( Poszłabym już spać, ale będę na niego czekać :roll:[/QUOTE] mój przyjedzie jak ja bede już w pracy :roll: a jak wrócę to bedzie spał , jak wstane juz bedzie w pracy .... Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']o jak fajnie sie masz;):multi:[/QUOTE] zajebiaszczo zwłaszcza ze w niedziele tesciowa wraca a my nadal sie bedziemy mijać bo Sebek pozniej na rano a ja na popoludniu a pozniej on na popoludniu a ja na rano , rewelka :roll: ide sie szykowac do pracy ;) papa:) Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 trzymaj sie jakos,tye tygodni bez niczego to ciezko:roll:i jak tu miec ochote do pracy:roll:papa Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']taaaa , na żywo nie byłas taka zboczona :eviltong:[/QUOTE] Ty też :diabloti: [quote name='dOgLoV']zajebiaszczo zwłaszcza ze w niedziele tesciowa wraca a my nadal sie bedziemy mijać bo Sebek pozniej na rano a ja na popoludniu a pozniej on na popoludniu a ja na rano , rewelka :roll: ide sie szykowac do pracy ;) papa:)[/QUOTE] to wyślij teściową na dalsze wakacje :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']trzymaj sie jakos,tye tygodni bez niczego to ciezko:roll:i jak tu miec ochote do pracy:roll:papa[/QUOTE] i jak tu sie starac o bobasa .... :) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']trzymaj sie jakos,tye tygodni bez niczego to ciezko:roll:[B]i jak tu miec ochote do pracy[/B]:roll:papa[/QUOTE] Jak tu mieć ochotę na .... :diabloti: Miłej pracy Aguś :) Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']hej chłopaczku :)[/QUOTE] wreszcie ktoś mnie przejrzał :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']mam kamerę u ciebie w łazience :evil_lol:[/QUOTE] Ja bym wolała mieć ją w sypialni, niż w łazience i patrzeć jak Aga robi kooopę :diabloti: Quote
łamAga Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Angi']mam kamerę u ciebie w łazience :evil_lol:[/QUOTE] a feeee Ty zboku :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja bym wolała mieć ją w sypialni, niż w łazience i patrzeć jak Aga robi kooopę :diabloti:[/QUOTE] ja nie mam sypialni :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja nie mam sypialni :eviltong:[/QUOTE] A gdzie śpisz, w piwnicy? Quote
Recommended Posts