łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Już po ptokach, dawaj piłkę :mad::diabloti:[/QUOTE] ale nie moge jej oddac na pożarcie , musisz mi złożyć pisemo że bedziesz sie nią godnie zajmowała i że nie stanie jej się żadna krzywda :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ale nie moge jej oddac na pożarcie , musisz mi złożyć pisemo że bedziesz sie nią godnie zajmowała i że nie stanie jej się żadna krzywda :eviltong:[/QUOTE] Chyba się z ch*jem na głowy zamieniłaś :diabloti: Właśnie ma iść na pożarcie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba się z ch*jem na głowy zamieniłaś :diabloti: Właśnie ma iść na pożarcie :evil_lol:[/QUOTE] nie sądzisz ze dziwnie bym wyglądała z napletkiem zamiast głowy ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']nie sądzisz ze dziwnie bym wyglądała z napletkiem zamiast głowy ?? :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem, ale jak to przeczytałam, to starałam się sobie Ciebie wyobrazić :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem, ale jak to przeczytałam, to starałam się sobie Ciebie wyobrazić :evil_lol:[/QUOTE] Ja tez sobie siebie wyobrażałam jak tak pisałam z takim usmiechniętym głupkowato napletem :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tez sobie siebie wyobrażałam jak tak pisałam z takim usmiechniętym głupkowato napletem :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='marta.k9080']Siejecie zgorszenie ....:evil_lol:[/QUOTE] My? :crazyeye: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 My grzeczne jesteśmy bardzoooooooooo :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Jak zawsze:diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='wiki4']Mamo.......... :mdleje:[/QUOTE] Boszszszsz zapomniałam że tu moje dziecię wchodzi :oops: :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] Boszszszsz zapomniałam że tu moje dziecię wchodzi :oops: :eviltong:[/QUOTE] W dzisiejszych czasach, dzieci są gorsze od rodziców :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']W dzisiejszych czasach, dzieci są gorsze od rodziców :diabloti:[/QUOTE] dokładnie , jak ja widze jakie zdjecia wstawiaja córki moich kuzynek na fb to nóz sie w kieszeni otwiera gdzie są ich rodzice :roll: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']W dzisiejszych czasach, dzieci są gorsze od rodziców :diabloti:[/QUOTE] Wypraszam sobie :evil_lol: Nie palę, piję raz na pół roku, także ten :lol: [quote name='dOgLoV'] Boszszszsz zapomniałam że tu moje dziecię wchodzi :oops: :eviltong:[/QUOTE] :mdleje: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Wypraszam sobie :evil_lol: Nie palę, piję raz na pół roku, także ten :lol: [/QUOTE] A ja nie robię nic na "P" :eviltong: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='wiki4']Wypraszam sobie :evil_lol: Nie palę, piję raz na pół roku, także ten :lol: :mdleje:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: już nie będe :oops::diabloti: [quote name='magdabroy']A ja nie robię nic na "P" :eviltong:[/QUOTE] ehemmmmmmm , właśnie z nami [B]p[/B]iszesz i co , i co ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] ehemmmmmmm , właśnie z nami [B]p[/B]iszesz i co , i co ?? :eviltong:[/QUOTE] Ja nie piszę, tylko stawiam literki :eviltong: Quote
wiki4 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: już nie będe :oops::diabloti: [/QUOTE] Nie no, nie krępuj się :lol: [QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Ja nie piszę, tylko stawiam literki [/FONT][/COLOR]:eviltong:[/QUOTE] Nie pijemy tylko spożywamy trunek i nie palimy, tylko zaciągamy się dymem :lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 i kto tu jest zboczony,o napletkach mysla,a dopiero wieczor sie zaczal,wyobrazam co sie potem w sypialni dzieje:crazyeye: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']i kto tu jest zboczony,o napletkach mysla,a dopiero wieczor sie zaczal,wyobrazam co sie [B]potem w sypialni dzieje[/B]:crazyeye:[/QUOTE] Nic, bo mnie głowa boli :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie piszę, tylko stawiam literki :eviltong:[/QUOTE] tak tak :eviltong: [quote name='wiki4']Nie no, nie krępuj się :lol: Nie pijemy tylko spożywamy trunek i nie palimy, tylko zaciągamy się dymem :lol:[/QUOTE] delektujecie się :diabloti: [quote name='natija']i kto tu jest zboczony,o napletkach mysla,a dopiero wieczor sie zaczal,wyobrazam co sie potem w sypialni dzieje:crazyeye:[/QUOTE] u mnie nie wiem co sie bedzie działo bo w pracy będe :eviltong: [quote name='magdabroy']Nic, bo mnie głowa boli :diabloti:[/QUOTE] sex jest podobno najlepszy na ból głowy :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] sex jest podobno najlepszy na ból głowy :eviltong:[/QUOTE] Podobno :diabloti: Wolę nie sprawdzać, bo jeszcze nie pomoże, a będzie gorzej :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie piszę, tylko stawiam literki :eviltong:[/QUOTE] nie tylko literki :roflt: a tak poza tym to witam :) no i jak zwykle wesoło u Was :lol: Quote
Recommended Posts