*Magda* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='natija']to wlasnie u mnie w moment wszystkie pilki znalazla,nawet od sisiadow poprzynosila:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Jak kiedyś zgubisz piłkę, to wal śmiało, Tora Ci ją znajdzie ;) Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 napewno sie zjawie,jak mi sie cos innego straci to tez:evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 hłehłehłe, twoje zwierzaki nie wiedzą do czego służy piłka:turn-l: ale zdjęcia fajne, szczególnie zdegustowanej qwendi :) przy okazji zapraszam, może ktoś ma ochotę pochwalić się swoim zwierzakiem:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244914-Wielki-FOTO-bazar-2013!dodaj-zdjecie-i-wygraj-pieniadze-dla-psow-z-pwp!Do-21-07-22-00?p=21035188#post21035188[/url] Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Możesz mi odsprzedać piłkę, u mnie by jej nie było w ciągu 10 minut :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 odsprzedac,a po co jej i tak sie nie bawia,niech Ci da:eviltong:;) Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']odsprzedac,a po co jej i tak sie nie bawia,niech Ci da:eviltong:;)[/QUOTE] Ja byłam pierwsza :mad: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']nie widzialam i dalej nie widze:diabloti:[/QUOTE] Proszę bardzo ;) [quote name='magdabroy']Aguś, podeślij piłkę Torce, wtedy się nie zmarnuje :diabloti:[/QUOTE] Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja byłam pierwsza :mad:[/QUOTE] tylko, ze u mnie będzie tańsza wysyłka :D A ty jako moja matka, powinnaś mi odstąpić :>>>> Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']tylko, ze u mnie będzie tańsza wysyłka :D A ty jako moja matka, powinnaś mi odstąpić :>>>>[/QUOTE] Właśnie dlatego, że jestem Twoja matką, to Ci nie odstąpię :eviltong: A kosztami wysyłki, to sobie głowy nie zaprzątaj :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Hej, to ja też na sępa przychodzę po piłkę:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']podzielmy się po prostu? xD[/QUOTE] Nie :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Widzę że moja piłka ma wzięcie :diabloti: powysyłam wam po jednej łatce , może być ?? :diabloti: powiem wam że Qwendi linieje ale przy Neronie wymiękłam :roll: sypie się z niego tak że jeszcze z dwa dni go poczeszę i będzie łysy :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Widzę że moja piłka ma wzięcie :diabloti: powysyłam wam po jednej łatce , może być ?? :diabloti: powiem wam że Qwendi linieje ale przy Neronie wymiękłam :roll: [B]sypie się z niego tak że jeszcze z dwa dni go poczeszę i będzie łysy [/B]:diabloti:[/QUOTE] wiem co czujesz :diabloti: Dziś wyczesałam znowu i ... prawie nic nie leci. Ale jutro znowu powtórka i tak :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Aga wykąp go weź grabki i jedziesz jedziesz ,potem pudlówka pod włos i masz psa wyczesanego :D Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Aleks89']Aga wykąp go weź grabki i jedziesz jedziesz ,potem pudlówka pod włos i masz psa wyczesanego :D[/QUOTE] sama nie dam rady go wykąpać :eviltong: jade furminatorem ale musiałam przestac bo za duzy wiatr jest i wszystkie kłaki mi spierdzielały do sąsiadki na ogród :diabloti: czułam że za chwile będę miała grabki ale w dup...ie , i to nie moje tylko sąsiadki :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']sama nie dam rady go wykąpać :eviltong: [B]jade furminatorem ale musiałam przestac bo za duzy wiatr jest i wszystkie kłaki mi spierdzielały do sąsiadki na ogród :diabloti: czułam że za chwile będę miała grabki ale w dup...ie , i to nie moje tylko sąsiadki :diabloti:[/QUOTE] [/B]ahahahahahahahahaha:diabloti: do wiaderka je dawaj, ja tak robię ;) Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Angi'][/B]ahahahahahahahahaha:diabloti: do wiaderka je dawaj, ja tak robię ;)[/QUOTE] ja tkam do reklamówki a i tak mi spierdzielają :mad: super ze idzie burza i do pracy bede napitalała z buta :roll: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 do wiadra a nie reklamówki, bo ci pitać będzie :P Quote
Guest wolfheart Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] super ze idzie burza i do pracy bede napitalała z buta :roll:[/QUOTE] ojej nie da rady żeby ktoś Cię podwiózł? Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']do wiadra a nie reklamówki, bo ci pitać będzie :P[/QUOTE] to jutro do wiadra spróbuję :eviltong: [quote name='marta.k9080']ojej nie da rady żeby ktoś Cię podwiózł?[/QUOTE] no własnie nie ma :roll: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Widzę że moja piłka ma wzięcie :diabloti: powysyłam wam po jednej łatce , może być ?? :diabloti: [/QUOTE] Ja się nie zgadzam :shake: Byłam pierwsza, więc piłka jest moja :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się nie zgadzam :shake: Byłam pierwsza, więc piłka jest moja :diabloti:[/QUOTE] o cholercia co za uparciuch :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']o cholercia co za uparciuch :eviltong:[/QUOTE] Już po ptokach, dawaj piłkę :mad::diabloti: Quote
Recommended Posts