Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03448_zps2cc36b0c.jpg[/url]
Wcale się jej nie dziwię, jak bym miała tyle futra, to by mnie wołami z tej wody nie wyciągnęli :lol:

Posted

[quote name='natija']jak mozesz tak je meczyc,one tylko chcialy w tej wodzie zostac,a Ty nie dodobra:diabloti:i jeszcze chusteczka je wabic:diabloti:[/QUOTE]

sadystka ze mnie :eviltong:

[quote name='kalyna']Ale im dobrze w tej wodzie :loveu:[/QUOTE]

nioooo :lol:

[quote name='Izabela124.']Mnie rozbraja mania Qwendi do chusteczek/papieru :evil_lol:[/QUOTE]

mnie też , pewnie do czasu aż mi czegoś na prawde potrzebnego nie zje :diabloti:

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE]

chłodne dzień dobry ;)

[quote name='Luzia'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03448_zps2cc36b0c.jpg[/URL]
Wcale się jej nie dziwię, jak bym miała tyle futra, to by mnie wołami z tej wody nie wyciągnęli :lol:[/QUOTE]

troche jej wczoraj wytargałam , dzisiaj całą reklamówe z niej wyczesałam a jeszcze jest dużo do wyczesania ;)

Posted

Domyślam się, z bernardyna wujka to przy każdym czesaniu reklamówka była, i tak z miesiąc dzień w dzień musieli go czesać żeby się tego pozbyć :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Domyślam się, z bernardyna wujka to przy każdym czesaniu reklamówka była, i tak z miesiąc dzień w dzień musieli go czesać żeby się tego pozbyć :lol:[/QUOTE]

ja bym dzisiaj wiecej wyczesala ale co Neron szczeknął to Qwenda w nogi i do płota , to mi sie znudziło za nią łazić :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja bym dzisiaj wiecej wyczesala ale co Neron szczeknął to Qwenda w nogi i do płota , to mi sie znudziło za nią łazić :diabloti:[/QUOTE]
Nie mogłaś jej łap sznurkiem zawiązać, żeby nie uciekła? :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Nie mogłaś jej łap sznurkiem zawiązać, żeby nie uciekła? :diabloti:[/QUOTE]

chcialam ją do drzewa przywiazac ale leżała jak długa i nie mogłam jej utargac :eviltong:

przypomniało mi sie ze wczoraj Sebastian mnie nagrał jak ja czesałam :diabloti: jak sie doda na youtube to wam pokażę :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Fajny zegarek :)

Ale ta sierść fajnie wychodzi, przy Nuce muszę się namachać zanim coś wyczeszę :evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki :lol:

Ja Nerona tez nie lubie czesać bo u niego to tak dziwnie wychodzi a u Qwendi tak fajnie :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']W życiu takiego sierściucha do domu bym nie wzięła :mdleje:
Nic tylko na zapałkę golić :lol:[/QUOTE]

Powiem (napisze ) Ci że ona mniej gubi włos niż Neron , to jego na zapałkę ciachnąć :diabloti:

właśnie mnie olśniło że jakiś czas temu kupiłam Neronowi piłkę i o niej zapomniałam , leży jeszcze w reklamówce :evil_lol: biedny psiak pani mu kupiła zabawke i trzyma ją w siatce zeby sie nie zniszczyła :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia']W życiu takiego sierściucha do domu bym nie wzięła :mdleje:
Nic tylko na zapałkę golić :lol:[/QUOTE]
długowłose psy linieją jakby mniej niż te krótkowłose, ja mam takie wrażenie. Z długowłosego fajnie wyczeszesz, a z takiego krótkiego to dla mnie masakra, wypada ta sierść a potem się w stanik, gacie i skarpetki wbija :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

A tak sobie pomyslałam,że łatwiej by te kudły golarką zebrać :diabloti:
(też podoba mi się Twój zegarek)

Posted

[quote name='vege*']długowłose psy linieją jakby mniej niż te krótkowłose, ja mam takie wrażenie. Z długowłosego fajnie wyczeszesz, a z takiego krótkiego to dla mnie masakra, wypada ta sierść a potem się w stanik, gacie i skarpetki wbija :mdleje:[/QUOTE]

Długowłose o wiele mniej linieją i linieją "lepiej" ;)

[quote name='marta.k9080']A tak sobie pomyslałam,że łatwiej by te kudły golarką zebrać :diabloti:
(też podoba mi się Twój zegarek)[/QUOTE]

Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll:

dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll:

dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti:[/QUOTE]

ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti:
ja lubię męskie zegarki:cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']Długowłose o wiele mniej linieją i linieją "lepiej" ;)

Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll:

dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti:[/QUOTE]
długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake:
[quote name='marta.k9080']ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti:
ja lubię męskie zegarki:cool1:[/QUOTE]
Męskie zegarki są fajne :)

Posted

Kup sobie trymer grabkowy, to włosa nie tnie ;) Ale można nim dziury porobić, jak się nieumiejętnie go używa.

Jetsan nie ma już połowy podszerstka, ale z niego tak mocno nie wyłazi, bo mi na zimę praktycznie w ogóle nie zarósł :eviltong: W tamtym roku był bardziej zarośnięty.

Posted

Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol:

[quote name='vege*']długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake:
[/QUOTE]

Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti:
ja lubię męskie zegarki:cool1:[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

a ja nawet nie wiem czy ten mój jest męski czy damski , podobał mi sie to kupiłam :diabloti:

[quote name='vege*']długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake:

Męskie zegarki są fajne :)[/QUOTE]

Qwendi linieje raz do roku ;)

[quote name='Naklejka']Kup sobie trymer grabkowy, to włosa nie tnie ;) Ale można nim dziury porobić, jak się nieumiejętnie go używa.

Jetsan nie ma już połowy podszerstka, ale z niego tak mocno nie wyłazi, bo mi na zimę praktycznie w ogóle nie zarósł :eviltong: W tamtym roku był bardziej zarośnięty.[/QUOTE]

to moze lepiej zostane przy grzebieniu :diabloti:

Qwendi ma mnóstwo tego podszerstka , czesze codziennie i ciagle wylatuje :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol:

Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong:[/QUOTE]

Była wyjeb...a po spacerze inaczej by uciekała i lamentowała :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol:

Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong:[/QUOTE]
Nuka nie wiem bo leci z niej ciągle :placz: Byłam z tym u trzech wetów i każdy powiedział to samo, jej włos nie ma cebulek i sierść sie nie trzyma jak powinna i tak już zostanie :mdleje:

[quote name='dOgLoV']
Qwendi linieje raz do roku ;)
[/QUOTE]
to jeszcze lepiej :)