Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03448_zps2cc36b0c.jpg[/url] Wcale się jej nie dziwię, jak bym miała tyle futra, to by mnie wołami z tej wody nie wyciągnęli :lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='natija']jak mozesz tak je meczyc,one tylko chcialy w tej wodzie zostac,a Ty nie dodobra:diabloti:i jeszcze chusteczka je wabic:diabloti:[/QUOTE] sadystka ze mnie :eviltong: [quote name='kalyna']Ale im dobrze w tej wodzie :loveu:[/QUOTE] nioooo :lol: [quote name='Izabela124.']Mnie rozbraja mania Qwendi do chusteczek/papieru :evil_lol:[/QUOTE] mnie też , pewnie do czasu aż mi czegoś na prawde potrzebnego nie zje :diabloti: [quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE] chłodne dzień dobry ;) [quote name='Luzia'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03448_zps2cc36b0c.jpg[/URL] Wcale się jej nie dziwię, jak bym miała tyle futra, to by mnie wołami z tej wody nie wyciągnęli :lol:[/QUOTE] troche jej wczoraj wytargałam , dzisiaj całą reklamówe z niej wyczesałam a jeszcze jest dużo do wyczesania ;) Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Domyślam się, z bernardyna wujka to przy każdym czesaniu reklamówka była, i tak z miesiąc dzień w dzień musieli go czesać żeby się tego pozbyć :lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']Domyślam się, z bernardyna wujka to przy każdym czesaniu reklamówka była, i tak z miesiąc dzień w dzień musieli go czesać żeby się tego pozbyć :lol:[/QUOTE] ja bym dzisiaj wiecej wyczesala ale co Neron szczeknął to Qwenda w nogi i do płota , to mi sie znudziło za nią łazić :diabloti: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ja bym dzisiaj wiecej wyczesala ale co Neron szczeknął to Qwenda w nogi i do płota , to mi sie znudziło za nią łazić :diabloti:[/QUOTE] Nie mogłaś jej łap sznurkiem zawiązać, żeby nie uciekła? :diabloti: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='vege*']Nie mogłaś jej łap sznurkiem zawiązać, żeby nie uciekła? :diabloti:[/QUOTE] chcialam ją do drzewa przywiazac ale leżała jak długa i nie mogłam jej utargac :eviltong: przypomniało mi sie ze wczoraj Sebastian mnie nagrał jak ja czesałam :diabloti: jak sie doda na youtube to wam pokażę :diabloti: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 jest :diabloti: [video=youtube_share;och3AwTjWGE]http://youtu.be/och3AwTjWGE[/video] Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Fajny zegarek :) Ale ta sierść fajnie wychodzi, przy Nuce muszę się namachać zanim coś wyczeszę :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='vege*']Fajny zegarek :) Ale ta sierść fajnie wychodzi, przy Nuce muszę się namachać zanim coś wyczeszę :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki :lol: Ja Nerona tez nie lubie czesać bo u niego to tak dziwnie wychodzi a u Qwendi tak fajnie :diabloti: Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 W życiu takiego sierściucha do domu bym nie wzięła :mdleje: Nic tylko na zapałkę golić :lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']W życiu takiego sierściucha do domu bym nie wzięła :mdleje: Nic tylko na zapałkę golić :lol:[/QUOTE] Powiem (napisze ) Ci że ona mniej gubi włos niż Neron , to jego na zapałkę ciachnąć :diabloti: właśnie mnie olśniło że jakiś czas temu kupiłam Neronowi piłkę i o niej zapomniałam , leży jeszcze w reklamówce :evil_lol: biedny psiak pani mu kupiła zabawke i trzyma ją w siatce zeby sie nie zniszczyła :diabloti: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='Luzia']W życiu takiego sierściucha do domu bym nie wzięła :mdleje: Nic tylko na zapałkę golić :lol:[/QUOTE] długowłose psy linieją jakby mniej niż te krótkowłose, ja mam takie wrażenie. Z długowłosego fajnie wyczeszesz, a z takiego krótkiego to dla mnie masakra, wypada ta sierść a potem się w stanik, gacie i skarpetki wbija :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 A tak sobie pomyslałam,że łatwiej by te kudły golarką zebrać :diabloti: (też podoba mi się Twój zegarek) Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Jak dobrze, że z rudej tak nie leci, bo bym ocipiała... :mdleje: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 A ja strasznie tęsknie za takimi kudłami, mojego poprzedniego psa się tak fajnie czesało :loveu: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='vege*']długowłose psy linieją jakby mniej niż te krótkowłose, ja mam takie wrażenie. Z długowłosego fajnie wyczeszesz, a z takiego krótkiego to dla mnie masakra, wypada ta sierść a potem się w stanik, gacie i skarpetki wbija :mdleje:[/QUOTE] Długowłose o wiele mniej linieją i linieją "lepiej" ;) [quote name='marta.k9080']A tak sobie pomyslałam,że łatwiej by te kudły golarką zebrać :diabloti: (też podoba mi się Twój zegarek)[/QUOTE] Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll: dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll: dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti:[/QUOTE] ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti: ja lubię męskie zegarki:cool1: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Długowłose o wiele mniej linieją i linieją "lepiej" ;) Sebastian by mnie chyba utłukł , on mi nawet furminatorem nie kazał Qwendu wyczesac bo jej włosy poucinam :roll: dziękuje ;) też mi sie podobał ale juz bym chciała inny :diabloti:[/QUOTE] długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake: [quote name='marta.k9080']ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti: ja lubię męskie zegarki:cool1:[/QUOTE] Męskie zegarki są fajne :) Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Kup sobie trymer grabkowy, to włosa nie tnie ;) Ale można nim dziury porobić, jak się nieumiejętnie go używa. Jetsan nie ma już połowy podszerstka, ale z niego tak mocno nie wyłazi, bo mi na zimę praktycznie w ogóle nie zarósł :eviltong: W tamtym roku był bardziej zarośnięty. Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol: [quote name='vege*']długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake: [/QUOTE] Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='marta.k9080']ojejej biedna Qwendusia nie tknij jej nawet grzebyczkiem bo jeden włosek złamiesz i będzie tragedia:diabloti: ja lubię męskie zegarki:cool1:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: a ja nawet nie wiem czy ten mój jest męski czy damski , podobał mi sie to kupiłam :diabloti: [quote name='vege*']długowłose linieją ze 2 razy w roku porządnie, a nie jak krótkowłose, ciągle ię cos sypie, raz mniej raz więcej :shake: Męskie zegarki są fajne :)[/QUOTE] Qwendi linieje raz do roku ;) [quote name='Naklejka']Kup sobie trymer grabkowy, to włosa nie tnie ;) Ale można nim dziury porobić, jak się nieumiejętnie go używa. Jetsan nie ma już połowy podszerstka, ale z niego tak mocno nie wyłazi, bo mi na zimę praktycznie w ogóle nie zarósł :eviltong: W tamtym roku był bardziej zarośnięty.[/QUOTE] to moze lepiej zostane przy grzebieniu :diabloti: Qwendi ma mnóstwo tego podszerstka , czesze codziennie i ciagle wylatuje :roll: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol: Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong:[/QUOTE] Była wyjeb...a po spacerze inaczej by uciekała i lamentowała :diabloti: Quote
vege* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']Qwendi jest tak leniwa, że wszystko można z nią robić :evil_lol: Tora linieje 2x do roku, a teraz nie leci z niej nic :eviltong:[/QUOTE] Nuka nie wiem bo leci z niej ciągle :placz: Byłam z tym u trzech wetów i każdy powiedział to samo, jej włos nie ma cebulek i sierść sie nie trzyma jak powinna i tak już zostanie :mdleje: [quote name='dOgLoV'] Qwendi linieje raz do roku ;) [/QUOTE] to jeszcze lepiej :) Quote
Recommended Posts