Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Tak to wygląda, skoro jeszcze jej nie ma :evil_lol:[/QUOTE]

może źle skręciła na skrzyżowaniu :diabloti:
weszła/wczołgała się pod prąd :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Już prawie 23 :mad::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='kalyna']może nie jest w stanie włączyć kompa :lol:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Albo jeszcze się nie doczołgała do domu :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='kalyna']mówisz, że ma pod górkę do domu :hmmmm:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tak to wygląda, skoro jeszcze jej nie ma :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='kalyna']może źle skręciła na skrzyżowaniu :diabloti:
weszła/wczołgała się pod prąd :lol:[/QUOTE]

[quote name='Angi']zasnęła gdzieś w krzakach :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ciekawe jak się będzie tłumaczyć :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE]

Jestem jestem :eviltong:

a tumaczenie hmmmmm niech pomyśle : "[CENTER][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]A pan Słowik słodko ćwierka: "Wybacz, moje złoto, [/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]Ale wieczór taki piękny, ze szedłem piechotą!" [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]:diabloti:

nie no , jakoś się przedłużyło , było nas w sumie aż 5cioro :diabloti: trzy dziewczyny i dwoje chłopa hehehehe niezła ilość , wypiłam 2 piwka i wróciłam :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']I wypicie 2 piw, zajęło Ci tyle czasu :roll: Ja z Tobą nie piję, bo nie warto w ogóle siadać z Tobą :eviltong:[/QUOTE]

Nioooooo , i to jedno małe 0,3 L :eviltong:

jak to nie warto , a kto Ci na drugi dzień opowie co robiłaś ?? :eviltong:

[quote name='WATACHA']To ochlałaś tymi 2 piwkami.
A Qwendzia zawsze tak niszczyła czy teraz jej się tak porobiło?[/QUOTE]

No baaaa ! jedno 0,3 L redsik jabłkowy a drugie 0,5 L warka radler jabłkowe :diabloti: ochlałam sie jak byk :diabloti: aż spałam do 10:30 i zaraz mi łeb pęknie :eviltong:

Qwendi zawsze tak niszczyła jak chciało sie ją zostawić sama w domu , ona nie lubi jak nikogo nie ma , Jak ja śpie po nocce , Sebastian jest na rano w pracy a teściowa wyjedzie do miasta to Qwendi co 5 minut sie dobija do drzwi tylko po to żebym jej otwarła i żeby zobaczyła że jestem w domu , wtedy sie odwraca i idzie w długą ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Nioooooo , i to jedno małe 0,3 L :eviltong:

jak to nie warto , a kto Ci na drugi dzień opowie co robiłaś ?? :eviltong:

No baaaa ! jedno 0,3 L redsik jabłkowy a drugie 0,5 L warka radler jabłkowe :diabloti: ochlałam sie jak byk :diabloti: aż spałam do 10:30 i zaraz mi łeb pęknie :eviltong:

Qwendi zawsze tak niszczyła jak chciało sie ją zostawić sama w domu , ona nie lubi jak nikogo nie ma , Jak ja śpie po nocce , Sebastian jest na rano w pracy a teściowa wyjedzie do miasta to [B]Qwendi co 5 minut sie dobija do drzwi tylko po to żebym jej otwarła i żeby zobaczyła że jestem w domu[/B] , wtedy sie odwraca i idzie w długą ....[/QUOTE]

Sprawdza czy ma kogo pilnować ;), jak puchy w domu to jej robota na marne

Posted

[quote name='Angi']Ty pijoku :diabloti:[/QUOTE]

musze sie do AA zapisać :eviltong:

[quote name='WATACHA']Sprawdza czy ma kogo pilnować ;), jak puchy w domu to jej robota na marne[/QUOTE]

dokładnie :roll: spełnia swoje zadaniem , w końcu jest psem stróżującym ....

Posted

[quote name='dOgLoV']No baaaa ! jedno 0,3 L redsik jabłkowy a drugie 0,5 L warka radler jabłkowe :diabloti: ochlałam sie jak byk :diabloti: aż spałam do 10:30 i zaraz mi łeb pęknie :eviltong: [/QUOTE]

Ale zaszalałaś! :evil_lol: jak Ty do domu doszłaś po takiej ilości %???? :lol::lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ale zaszalałaś! :evil_lol: jak Ty do domu doszłaś po takiej ilości %???? :lol::lol:[/QUOTE]

mąż po mnie przyjechał a reszta czyli pozostałe 4 osoby pojechały na Magnes tzn na dyskoteke :diabloti: ja nie byłam w stanie taka nawalona byłam :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Aga jak mogłaś upaść tak nisko:shake: Co za wstyd się tak zechlać :diabloti:[/QUOTE]

ojjjj tak mi wstyd :oops:

[quote name='agaciaaa']Hahahaha a ja myślałam, że to ja mam słabą głowę :lol::lol:[/QUOTE]

ja mam najsłabsza :diabloti:

[quote name='magdabroy']Nigdy mi się film nie urwał :eviltong:[/QUOTE]

a mi owszem :diabloti:

swojego czasu sie piło co weekend , i to nie małe ilości :diabloti: i to nie jakieś redsy czy radlerki :eviltong: podstawa to dębowe mocne , żubry czy nawet małe mocne Jako :diabloti:

[quote name='Angi']nigdy nie mow nigdy :P xd[/QUOTE]

dokładnie ! :eviltong:

My po spacerku :lol: psy mokre i wyjeb.....ne jak bezpieczniki :diabloti: czas zajrzec do aparatu czy jakies fotki wyszły :lol: ja w przeciwnieństwie do niektórych :eviltong: zawsze mam aparat przy sobie i go UŻYWAM !!!! :eviltong:

moze os pozniej wstawie jak mi głowa nie eksploduje ..... za długo dzisiaj spałam .... stanowczo :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
My po spacerku :lol: psy mokre i wyjeb.....ne jak bezpieczniki :diabloti: czas zajrzec do aparatu czy jakies fotki wyszły :lol: ja w przeciwnieństwie do niektórych :eviltong: zawsze mam aparat przy sobie i go UŻYWAM !!!! :eviltong:

[/QUOTE]
trzeba jeszcze wychodzić z psami gdy jest jasno :P Jak będę miała nowy aparat, to ui może dużo fot będzie. A będzie we wrześniu chyba :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Karlico ty po 2ch piwach miałaś banie?:lol:[/QUOTE]

To oni za bardzo wyrośli :eviltong: sa młodsi ode mnie o 4 lata :eviltong: to było technikum dla dorosłych wiec szło sie tam w różnym wieku , ale nic dziwnego to pokolenie modyfikowane genetycznie :diabloti:

no coś Ty , to żarty ;) nawet nie czułam że piwo wypiłam ale chociaż ze smakiem je pochłonełam bo zwykłego piwa bym nie przełknęła :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']trzeba jeszcze wychodzić z psami gdy jest jasno :P Jak będę miała nowy aparat, to ui może dużo fot będzie. A będzie we wrześniu chyba :evil_lol:[/QUOTE]

to wybierz z jasnym obiektywem to na pewno beda wychodziły jak bedzie ciemno :eviltong: