Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy'] A jakby mnie w tym Jacyków zobaczył, to pewnie byłabym "źle" ubrana :mad:[/QUOTE]

to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ja tez jakos tego kolesia nie trawie , absolutnie nie mam nic do gej-ów czy jak to sie tam pisze ale on mnie wqurwia na maxa :shake:
[/QUOTE]

Ja w ogóle nie patrzę na niego pod względem jego orientacji seksualnej ;) Ja go po prostu nie trawię :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1:[/QUOTE]
Ja na spacery z Nuką chodzę w luźnych bluzkach z fajnymi nadrukami, które nie kosztowały nawet 5 zł za szt :diabloti: Tak wiem jestem mistrzem licytacji na allegro nowych ciuchów z metkami :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja też nic do gejów nie mam, ale on jest tragiczny -.-

Coś wspominał o kwiatuszkach :diabloti:

Ja spodnie kupiłam na przecenie w H&M za całe...40 zł :diabloti:[/QUOTE]

Jezu skaretki w kwiatki , jeszcze facet :roll:

chyba oszalałs dac tyle kasy za spodnie :eviltong:
[quote name='marta.k9080']to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1:[/QUOTE]

a ja lubie sie ubierac w lumkach , idzie wyszukac tam super oryginalne ciuchy (oryginalne w sensie inne niż wszystkie a nie ze firmowe chociaz i takich tam nie brakuje ) w idealnym stanie nawet z metkami za małe pieniądze :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ja w ogóle nie patrzę na niego pod względem jego orientacji seksualnej ;) Ja go po prostu nie trawię :shake:[/QUOTE]

mnie wqurza u niego to ze ocenia to jak ludzie sie ubieraja a sam sie ubiera mega niefajnie ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Jezu skaretki w kwiatki , jeszcze facet :roll:

chyba oszalałs dac tyle kasy za spodnie :eviltong:

a ja lubie sie ubierac w lumkach , idzie wyszukac tam super oryginalne ciuchy (oryginalne w sensie inne niż wszystkie a nie ze firmowe chociaz i takich tam nie brakuje ) w idealnym stanie nawet z metkami za małe pieniądze :diabloti:

mnie wqurza u niego to ze ocenia to jak ludzie sie ubieraja a sam sie ubiera mega niefajnie ....[/QUOTE]
Lumpy są fajne, sama lubię tam kupować jakieś ciuchy do przerobienia i to wszystko za małe pieniądze, a będę miała takie ciuchy jakich ktoś nie ma :) Czasami na prawdę można znaleźć super perełki:loveu:

On się ubiera mega beznadziejnie :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ja na spacery z Nuką chodzę w luźnych bluzkach z fajnymi nadrukami, które nie kosztowały nawet 5 zł za szt :diabloti: Tak wiem jestem mistrzem licytacji na allegro nowych ciuchów z metkami :evil_lol:[/QUOTE]

ja jakos nie przepadam za licytacjami na allegro :eviltong:

[quote name='vege*']Lumpy są fajne, sama lubię tam kupować jakieś ciuchy do przerobienia i to wszystko za małe pieniądze, a będę miała takie ciuchy jakich ktoś nie ma :) Czasami na prawdę można znaleźć super perełki:loveu:

On się ubiera mega beznadziejnie :diabloti:[/QUOTE]

Kiedys była kicha jak wszystko leżało na stołach i trza było grzebac w tym feeee jak tam śmierdziało :roll: ale teraz ładnie wszystko jest powieszone na wieszaczkach wyprane posegregowane nawet kolorystycznie , to lubię :loveu:

[quote name='magdabroy']Właśnie mnie też to wkurza ;)[/QUOTE]

no to fajnie ze jestesmy wszystkie jednego zdania :diabloti:

a teraz moje drogie koleżanki ( i koledzy ) idę sie szykować do pracy :flaming:

kocham nocki , kocham nocki , kocham nocki ....... :flaming:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja jakos nie przepadam za licytacjami na allegro :eviltong:

Kiedys była kicha jak wszystko leżało na stołach i trza było grzebac w tym feeee jak tam śmierdziało :roll: ale teraz ładnie wszystko jest powieszone na wieszaczkach wyprane posegregowane nawet kolorystycznie , to lubię :loveu:

no to fajnie ze jestesmy wszystkie jednego zdania :diabloti:

a teraz moje drogie koleżanki ( i koledzy ) idę sie szykować do pracy :flaming:

kocham nocki , kocham nocki , kocham nocki ....... :flaming:

dobranoc ;)[/QUOTE]
Ja lubię allegro, te emocje przed ostatnimi minutami do końca :diabloti::evil_lol:

No właśnie, teraz wszystko ładnie wisi na wieszakach, posegregowane, gdzie bluzki z krótkim rękawem, na ramiączka, z długim, spodnie długie, krótkie itd itd :)

cześć ;)

Posted

hej gaduły :)
ja też nie lubię jacykowa. dla mnie to on jest totalny wieśniak.

a może jakieś foty kocisków byś wstawiła? no właśnie, jak tam zdrówko ibri? a jak tam pepsi? wciąż na schody leje? mi ostatnio salma nalała na kosz z zabawkami leny, bo żwirek był już nieświeży a czekałam na nowy, który zamówiłam i się spóźniał. myślałam, że ją zamorduję:angryy:! zabawki uprane 3 razy i nadal pachną niektóre, więc chyba je wywalę a kosz był z takiej plecionki jakiejś słomkowej-wali niemiłosiernie, choć go szorowałam i płukałam chyba ze 100 razy:shake:

Guest wolfheart
Posted

Hej Aga :)
tak do wczorajszej dyskusji,to ja coś ostatnio szczęścia nie mam w lumpkach,szukałam spodni,ale te które znalazłam były na 164cm czyli za krótkie...

Posted

[quote name='vege*']Ja lubię allegro, te emocje przed ostatnimi minutami do końca :diabloti::evil_lol:

No właśnie, teraz wszystko ładnie wisi na wieszakach, posegregowane, gdzie bluzki z krótkim rękawem, na ramiączka, z długim, spodnie długie, krótkie itd itd :)

cześć ;)[/QUOTE]

ja własnie tych emocji nie lubie :eviltong:

[quote name='agaga21']hej gaduły :)
ja też nie lubię jacykowa. dla mnie to on jest totalny wieśniak.

a może jakieś foty kocisków byś wstawiła? no właśnie, jak tam zdrówko ibri? a jak tam pepsi? wciąż na schody leje? mi ostatnio salma nalała na kosz z zabawkami leny, bo żwirek był już nieświeży a czekałam na nowy, który zamówiłam i się spóźniał. myślałam, że ją zamorduję:angryy:! zabawki uprane 3 razy i nadal pachną niektóre, więc chyba je wywalę a kosz był z takiej plecionki jakiejś słomkowej-wali niemiłosiernie, choć go szorowałam i płukałam chyba ze 100 razy:shake:[/QUOTE]

musiała bym je pofocić ale ostatnio na gwalt kończymy płot i nie ma czasu za bardzo na pstrykanie zdjęć :/ Ibri coraz lepiej ze zdrówkiem , od kiedy ma podawany ten nowy lek ( weraflox) w pyszczku ma rewelacyjnie , do weta jeździmy ale zazwyczaj tylko na kontrole i nie trzeba jej kłóć :multi:sierśc też juz jej ładnie odrosła i ogólnie stała sie taka " fajniejsza" dzisiaj to już ja całkowicie energia rozpierała , biegała po całym podwórku jak pies , salta robiła w powietrzu normalnie nie poznaje tego kota :loveu: na schody to też właśnie leje Ibri chociaz wydaje nam sie ze jak Ibri naleje to i Pepsi później poprawi bo skoro juz jest nasikane to po co iść do quwety :roll: sama teraz widzisz jak to niemiłosiernie śmierdzi :roll: a najgorsze jet to że jak ona nasika to później w to wdrepie i roznosi po korytarzu :roll: tylko żeby u was nie było tak że jak już raz nalała na zabawki to bedzie tak robiła zawsze :roll: jak byliśmy mali a mój brat jeszcze spał w łóżeczku bo dopiero co się wykluł to mieliśmy kotka , takiego malutkiego przybłęde rodzce przygarnęli , no i ten kotek ( chyba kotka ) weszła ktoregoś razu do brata do łóżeczka i wysikała mu się na materacyk , mama szybko go wyprała wysuszyła ale to nic nie dało , ona prała go codziennie a kotka codziennie na niego lała , więc rodzice zapakowali kotke i podarowali ją babci która mieszka na wsi ....

[quote name='magdabroy'][URL]http://www.wiocha.pl/856975,Kreator-mody[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

jezuuuuuuuuuuu , nie przy jedzeniu :roll: jak on wygląda :roll:

[quote name='agaciaaa']Jacykow wygląda zawsze jak debil, to fakt. Ale jak go widzę np. w DDTVN w jakiś tam metamorfozach, to fajnie te babki ubiera. Szkoda, że siebie nie potrafi :lol:[/QUOTE]

ja go nie oglądam bo wkurza mnie jego styl mowy , ogólnie cały mnie wkurza :2gunfire:

[quote name='marta.k9080']Hej Aga :)
tak do wczorajszej dyskusji,to ja coś ostatnio szczęścia nie mam w lumpkach,szukałam spodni,ale te które znalazłam były na 164cm czyli za krótkie...[/QUOTE]

hello , a bo widzisz to jest rozmiar idealnie dla mnie :diabloti:

weszłam tylko na chwile bo czasu ni mom :shake: moze jutro uda mi sie wejść na dłuzej ....

Posted

super, że ibri dochodzi do równowagi! kurcze, myślałam, że to właśnie pepsi lała!
mam nadzieję, że u nas to się nie będzie powtarzać. już 2 razy prałam fragment dywanu, gdzie wtedy salma też nasikała(kosz z zabawkami stał na dywanie) i nadal mi zalatuje to miejsce. coś okropnego, także tym bardziej podziwiam twoją cierpliwość dla paskud.

Posted

[quote name='agaga21']super, że ibri dochodzi do równowagi! kurcze, myślałam, że to właśnie pepsi lała!
mam nadzieję, że u nas to się nie będzie powtarzać. już 2 razy prałam fragment dywanu, gdzie wtedy salma też nasikała(kosz z zabawkami stał na dywanie) i nadal mi zalatuje to miejsce. coś okropnego, także tym bardziej podziwiam twoją cierpliwość dla paskud.[/QUOTE]

Ja póki co znosze to bo Ibri leje na półpiętrze wiec tego aż tak nie czuć ale jak zaadoptujemy górę i schody wyremontujemy to będzie meksyk ..... coś będziemy musieli wykombinować , a co ...... sama nie wiem :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja póki co znosze to bo Ibri leje na półpiętrze wiec tego aż tak nie czuć ale jak zaadoptujemy górę i schody wyremontujemy to będzie meksyk ..... coś będziemy musieli wykombinować , a co ...... [B]sama nie wiem[/B] :shake:[/QUOTE]
a ja wiem, zamkniesz ją w klatce bez wody to szczać nie będzie:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']a ja wiem, zamkniesz ją w klatce bez wody to szczać nie będzie:diabloti:[/QUOTE]

ooooooooo dobry pomysł :diabloti:

[quote name='magdabroy']A ja bym z niej zrobiła kota podwórkowego :diabloti:[/QUOTE]

nie mam sumienia tego zrobic :shake::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
nie mam sumienia tego zrobic :shake::eviltong:[/QUOTE]

Jak Ci zasmrodzi cały dom, to zmienisz zdanie :evil_lol:
A tak poważnie, to zbyt dużego pola do popisu nie masz :eviltong:

Posted

Nie mam energii pomniejszać zdjęć ale chociaż pokażę Onki/ Donki ;)

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03108_zpsaf36bc1f.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03109_zps0375f122.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03110_zps77b64cb1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03112_zps9f98ed65.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03114_zpsf3c887ff.jpg[/IMG]

cdn .....