Guest wolfheart Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='magdabroy'] A jakby mnie w tym Jacyków zobaczył, to pewnie byłabym "źle" ubrana :mad:[/QUOTE] to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1: Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja tez jakos tego kolesia nie trawie , absolutnie nie mam nic do gej-ów czy jak to sie tam pisze ale on mnie wqurwia na maxa :shake: [/QUOTE] Ja w ogóle nie patrzę na niego pod względem jego orientacji seksualnej ;) Ja go po prostu nie trawię :shake: Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='marta.k9080']to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1:[/QUOTE] Ja na spacery z Nuką chodzę w luźnych bluzkach z fajnymi nadrukami, które nie kosztowały nawet 5 zł za szt :diabloti: Tak wiem jestem mistrzem licytacji na allegro nowych ciuchów z metkami :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='vege*']Ja też nic do gejów nie mam, ale on jest tragiczny -.- Coś wspominał o kwiatuszkach :diabloti: Ja spodnie kupiłam na przecenie w H&M za całe...40 zł :diabloti:[/QUOTE] Jezu skaretki w kwiatki , jeszcze facet :roll: chyba oszalałs dac tyle kasy za spodnie :eviltong: [quote name='marta.k9080']to mnie nazwałby chyba żulem i obdartusem :evil_lol: nosze bluzkę za 10zł (kupioną w chińczyku) na spacer jest dobra:cool1:[/QUOTE] a ja lubie sie ubierac w lumkach , idzie wyszukac tam super oryginalne ciuchy (oryginalne w sensie inne niż wszystkie a nie ze firmowe chociaz i takich tam nie brakuje ) w idealnym stanie nawet z metkami za małe pieniądze :diabloti: [quote name='magdabroy']Ja w ogóle nie patrzę na niego pod względem jego orientacji seksualnej ;) Ja go po prostu nie trawię :shake:[/QUOTE] mnie wqurza u niego to ze ocenia to jak ludzie sie ubieraja a sam sie ubiera mega niefajnie .... Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Jezu skaretki w kwiatki , jeszcze facet :roll: chyba oszalałs dac tyle kasy za spodnie :eviltong: a ja lubie sie ubierac w lumkach , idzie wyszukac tam super oryginalne ciuchy (oryginalne w sensie inne niż wszystkie a nie ze firmowe chociaz i takich tam nie brakuje ) w idealnym stanie nawet z metkami za małe pieniądze :diabloti: mnie wqurza u niego to ze ocenia to jak ludzie sie ubieraja a sam sie ubiera mega niefajnie ....[/QUOTE] Lumpy są fajne, sama lubię tam kupować jakieś ciuchy do przerobienia i to wszystko za małe pieniądze, a będę miała takie ciuchy jakich ktoś nie ma :) Czasami na prawdę można znaleźć super perełki:loveu: On się ubiera mega beznadziejnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] mnie wqurza u niego to ze ocenia to jak ludzie sie ubieraja a sam sie ubiera mega niefajnie ....[/QUOTE] Właśnie mnie też to wkurza ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='vege*']Ja na spacery z Nuką chodzę w luźnych bluzkach z fajnymi nadrukami, które nie kosztowały nawet 5 zł za szt :diabloti: Tak wiem jestem mistrzem licytacji na allegro nowych ciuchów z metkami :evil_lol:[/QUOTE] ja jakos nie przepadam za licytacjami na allegro :eviltong: [quote name='vege*']Lumpy są fajne, sama lubię tam kupować jakieś ciuchy do przerobienia i to wszystko za małe pieniądze, a będę miała takie ciuchy jakich ktoś nie ma :) Czasami na prawdę można znaleźć super perełki:loveu: On się ubiera mega beznadziejnie :diabloti:[/QUOTE] Kiedys była kicha jak wszystko leżało na stołach i trza było grzebac w tym feeee jak tam śmierdziało :roll: ale teraz ładnie wszystko jest powieszone na wieszaczkach wyprane posegregowane nawet kolorystycznie , to lubię :loveu: [quote name='magdabroy']Właśnie mnie też to wkurza ;)[/QUOTE] no to fajnie ze jestesmy wszystkie jednego zdania :diabloti: a teraz moje drogie koleżanki ( i koledzy ) idę sie szykować do pracy :flaming: kocham nocki , kocham nocki , kocham nocki ....... :flaming: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 A ja idę spać ;) Miłej pracy i kolorowych snów po pracy :) Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='magdabroy']A ja idę spać ;) Miłej pracy i kolorowych snów po pracy :)[/QUOTE] dziękuje ;) kolorowych ;) Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']ja jakos nie przepadam za licytacjami na allegro :eviltong: Kiedys była kicha jak wszystko leżało na stołach i trza było grzebac w tym feeee jak tam śmierdziało :roll: ale teraz ładnie wszystko jest powieszone na wieszaczkach wyprane posegregowane nawet kolorystycznie , to lubię :loveu: no to fajnie ze jestesmy wszystkie jednego zdania :diabloti: a teraz moje drogie koleżanki ( i koledzy ) idę sie szykować do pracy :flaming: kocham nocki , kocham nocki , kocham nocki ....... :flaming: dobranoc ;)[/QUOTE] Ja lubię allegro, te emocje przed ostatnimi minutami do końca :diabloti::evil_lol: No właśnie, teraz wszystko ładnie wisi na wieszakach, posegregowane, gdzie bluzki z krótkim rękawem, na ramiączka, z długim, spodnie długie, krótkie itd itd :) cześć ;) Quote
agaga21 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 hej gaduły :) ja też nie lubię jacykowa. dla mnie to on jest totalny wieśniak. a może jakieś foty kocisków byś wstawiła? no właśnie, jak tam zdrówko ibri? a jak tam pepsi? wciąż na schody leje? mi ostatnio salma nalała na kosz z zabawkami leny, bo żwirek był już nieświeży a czekałam na nowy, który zamówiłam i się spóźniał. myślałam, że ją zamorduję:angryy:! zabawki uprane 3 razy i nadal pachną niektóre, więc chyba je wywalę a kosz był z takiej plecionki jakiejś słomkowej-wali niemiłosiernie, choć go szorowałam i płukałam chyba ze 100 razy:shake: Quote
*Magda* Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [url]http://www.wiocha.pl/856975,Kreator-mody[/url] :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Jacykow wygląda zawsze jak debil, to fakt. Ale jak go widzę np. w DDTVN w jakiś tam metamorfozach, to fajnie te babki ubiera. Szkoda, że siebie nie potrafi :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Hej Aga :) tak do wczorajszej dyskusji,to ja coś ostatnio szczęścia nie mam w lumpkach,szukałam spodni,ale te które znalazłam były na 164cm czyli za krótkie... Quote
łamAga Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='vege*']Ja lubię allegro, te emocje przed ostatnimi minutami do końca :diabloti::evil_lol: No właśnie, teraz wszystko ładnie wisi na wieszakach, posegregowane, gdzie bluzki z krótkim rękawem, na ramiączka, z długim, spodnie długie, krótkie itd itd :) cześć ;)[/QUOTE] ja własnie tych emocji nie lubie :eviltong: [quote name='agaga21']hej gaduły :) ja też nie lubię jacykowa. dla mnie to on jest totalny wieśniak. a może jakieś foty kocisków byś wstawiła? no właśnie, jak tam zdrówko ibri? a jak tam pepsi? wciąż na schody leje? mi ostatnio salma nalała na kosz z zabawkami leny, bo żwirek był już nieświeży a czekałam na nowy, który zamówiłam i się spóźniał. myślałam, że ją zamorduję:angryy:! zabawki uprane 3 razy i nadal pachną niektóre, więc chyba je wywalę a kosz był z takiej plecionki jakiejś słomkowej-wali niemiłosiernie, choć go szorowałam i płukałam chyba ze 100 razy:shake:[/QUOTE] musiała bym je pofocić ale ostatnio na gwalt kończymy płot i nie ma czasu za bardzo na pstrykanie zdjęć :/ Ibri coraz lepiej ze zdrówkiem , od kiedy ma podawany ten nowy lek ( weraflox) w pyszczku ma rewelacyjnie , do weta jeździmy ale zazwyczaj tylko na kontrole i nie trzeba jej kłóć :multi:sierśc też juz jej ładnie odrosła i ogólnie stała sie taka " fajniejsza" dzisiaj to już ja całkowicie energia rozpierała , biegała po całym podwórku jak pies , salta robiła w powietrzu normalnie nie poznaje tego kota :loveu: na schody to też właśnie leje Ibri chociaz wydaje nam sie ze jak Ibri naleje to i Pepsi później poprawi bo skoro juz jest nasikane to po co iść do quwety :roll: sama teraz widzisz jak to niemiłosiernie śmierdzi :roll: a najgorsze jet to że jak ona nasika to później w to wdrepie i roznosi po korytarzu :roll: tylko żeby u was nie było tak że jak już raz nalała na zabawki to bedzie tak robiła zawsze :roll: jak byliśmy mali a mój brat jeszcze spał w łóżeczku bo dopiero co się wykluł to mieliśmy kotka , takiego malutkiego przybłęde rodzce przygarnęli , no i ten kotek ( chyba kotka ) weszła ktoregoś razu do brata do łóżeczka i wysikała mu się na materacyk , mama szybko go wyprała wysuszyła ale to nic nie dało , ona prała go codziennie a kotka codziennie na niego lała , więc rodzice zapakowali kotke i podarowali ją babci która mieszka na wsi .... [quote name='magdabroy'][URL]http://www.wiocha.pl/856975,Kreator-mody[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] jezuuuuuuuuuuu , nie przy jedzeniu :roll: jak on wygląda :roll: [quote name='agaciaaa']Jacykow wygląda zawsze jak debil, to fakt. Ale jak go widzę np. w DDTVN w jakiś tam metamorfozach, to fajnie te babki ubiera. Szkoda, że siebie nie potrafi :lol:[/QUOTE] ja go nie oglądam bo wkurza mnie jego styl mowy , ogólnie cały mnie wkurza :2gunfire: [quote name='marta.k9080']Hej Aga :) tak do wczorajszej dyskusji,to ja coś ostatnio szczęścia nie mam w lumpkach,szukałam spodni,ale te które znalazłam były na 164cm czyli za krótkie...[/QUOTE] hello , a bo widzisz to jest rozmiar idealnie dla mnie :diabloti: weszłam tylko na chwile bo czasu ni mom :shake: moze jutro uda mi sie wejść na dłuzej .... Quote
agaga21 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 super, że ibri dochodzi do równowagi! kurcze, myślałam, że to właśnie pepsi lała! mam nadzieję, że u nas to się nie będzie powtarzać. już 2 razy prałam fragment dywanu, gdzie wtedy salma też nasikała(kosz z zabawkami stał na dywanie) i nadal mi zalatuje to miejsce. coś okropnego, także tym bardziej podziwiam twoją cierpliwość dla paskud. Quote
łamAga Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='agaga21']super, że ibri dochodzi do równowagi! kurcze, myślałam, że to właśnie pepsi lała! mam nadzieję, że u nas to się nie będzie powtarzać. już 2 razy prałam fragment dywanu, gdzie wtedy salma też nasikała(kosz z zabawkami stał na dywanie) i nadal mi zalatuje to miejsce. coś okropnego, także tym bardziej podziwiam twoją cierpliwość dla paskud.[/QUOTE] Ja póki co znosze to bo Ibri leje na półpiętrze wiec tego aż tak nie czuć ale jak zaadoptujemy górę i schody wyremontujemy to będzie meksyk ..... coś będziemy musieli wykombinować , a co ...... sama nie wiem :shake: Quote
vege* Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja póki co znosze to bo Ibri leje na półpiętrze wiec tego aż tak nie czuć ale jak zaadoptujemy górę i schody wyremontujemy to będzie meksyk ..... coś będziemy musieli wykombinować , a co ...... [B]sama nie wiem[/B] :shake:[/QUOTE] a ja wiem, zamkniesz ją w klatce bez wody to szczać nie będzie:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 A ja bym z niej zrobiła kota podwórkowego :diabloti: Quote
łamAga Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='vege*']a ja wiem, zamkniesz ją w klatce bez wody to szczać nie będzie:diabloti:[/QUOTE] ooooooooo dobry pomysł :diabloti: [quote name='magdabroy']A ja bym z niej zrobiła kota podwórkowego :diabloti:[/QUOTE] nie mam sumienia tego zrobic :shake::eviltong: Quote
*Magda* Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='dOgLoV'] nie mam sumienia tego zrobic :shake::eviltong:[/QUOTE] Jak Ci zasmrodzi cały dom, to zmienisz zdanie :evil_lol: A tak poważnie, to zbyt dużego pola do popisu nie masz :eviltong: Quote
łamAga Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Nie mam energii pomniejszać zdjęć ale chociaż pokażę Onki/ Donki ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03108_zpsaf36bc1f.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03109_zps0375f122.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03110_zps77b64cb1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03112_zps9f98ed65.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03114_zpsf3c887ff.jpg[/IMG] cdn ..... Quote
Recommended Posts