Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']ale ładne zdjęcie. Seba jest miszczem fotografii :evil_lol:[/QUOTE]

musze go na jakiś konkurs fotografii zgłosić :diabloti:

a tutaj z prezencikiem od Marysi :loveu: popatrzcie jaki mam czerwony nochol :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03055_zpsd95e8b7d.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']kinol czerwony jak ta torebka xD[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

ale juz oddycham normalnie , z tym że smaku nadal brak , właśnie wypiłąm groka , normalnie bym go nie przełknęła a tak , wypiłam jak wodę :diabloti:

Posted

a w torebeczce była zawieszka do kluczy :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03102_zpsd91c2025.jpg[/IMG]

Marysia wie co ciocia Kocha najbardziej na świecie :loveu:

sama wybierała kolor :loveu:

a teraz ide spac bo o 5tej pobudka :roll:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Dziekuje dziewczyny :loveu:

[B]a ja nadal smaku nie czuje[/B] :roll:[/QUOTE]
biedna :shake: ja jem wafle serowe :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']biedna :shake: ja jem wafle serowe :evil_lol:[/QUOTE]

o Ty niedobra kobieto :mad:

quwa krople używam tabetki biore i nic ..... czy ja jeszcze kiedys poczuje smak pożywienia :placz:

Guest wolfheart
Posted

siema :)

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03080_zps6074edf8.jpg[/url]

fajny ten rower

i zawieszka od Marysi jaka śliczna :p

Posted

[quote name='marta.k9080']siema :)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03080_zps6074edf8.jpg[/URL]

fajny ten rower

i zawieszka od Marysi jaka śliczna :p[/QUOTE]

dziekuje :loveu:

mąż mi rower kupiła na gwiazdkę bo miał dosyc mojego narzekania ze mi sie na starym ciężko jeździ :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']o Ty niedobra kobieto :mad:

quwa krople używam tabetki biore i nic ..... czy ja jeszcze kiedys poczuje smak pożywienia :placz:[/QUOTE]
Na pewno poczujesz :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dziekuje :loveu:

mąż mi rower kupiła na gwiazdkę bo miał dosyc mojego narzekania ze mi sie na starym ciężko jeździ :diabloti:[/QUOTE]

jak widać opłaca się narzekać...:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']

a teraz ide spac bo o 5tej pobudka :roll:

dobranoc ;)[/QUOTE]

Pobiłam Cię, wczoraj o 21 już spałam i miałam problem ze wstaniem o 7:40, teraz też zasypiam :evil_lol:

A tak poza tym, to cześć :eviltong: nie wiem co tu się działo, ale nie chce mi się czytać, za długo mnie nie było :P

Posted

Nie chcę straszyć ale ja już parę lat nie czuję normalnego smaku jedzenia :diabloti: Ale pocieszę Cię że z czasem kubki smakowe robią się czulsze i będziesz czuła - słodki, słony, gorzki i kwaśny :loveu: :evil_lol:

Szukałam dziś tych wafli serowych w biedrze i nie znalazłam :roll:

Posted

[quote name='vege*']Na pewno poczujesz :)[/QUOTE]

oby to nastało juz za chwile bo właśnie sobie kawe zaparzyłam :mad:

[quote name='marta.k9080']jak widać opłaca się narzekać...:diabloti:[/QUOTE]
dokładnie :diabloti:

ale na moim starym rowerze na prawde sie jechało jak za karę :roll:

[quote name='Naklejka']Pobiłam Cię, wczoraj o 21 już spałam i miałam problem ze wstaniem o 7:40, teraz też zasypiam :evil_lol:

A tak poza tym, to cześć :eviltong: nie wiem co tu się działo, ale nie chce mi się czytać, za długo mnie nie było :P[/QUOTE]

o jezuuuuu czuje sie pobita :placz:

ja poszłam spac cos po 22 a o 1wszej jeszcze nie spałam tylko sie kulałam i wkurzałam że zaczyna padac :angryy:

widzisz za rzadko tu bywasz :mad::eviltong:

[quote name='Luzia']Nie chcę straszyć ale ja już parę lat nie czuję normalnego smaku jedzenia :diabloti: Ale pocieszę Cię że z czasem kubki smakowe robią się czulsze i będziesz czuła - słodki, słony, gorzki i kwaśny :loveu: :evil_lol:

Szukałam dziś tych wafli serowych w biedrze i nie znalazłam :roll:[/QUOTE]

nie co Ty wcale nie nie wystraszyłas :eek2:

ja chce mój smak :placz:

ja ich jeszcze nie szukałam bo na razie nie ma sensu :roll: