Aleksa. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 No przeciez jesteś na nim :D prawie cała :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']No przeciez jesteś na nim :D prawie cała :diabloti:[/QUOTE] No właśnie , prawie :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Luzia']Super wyszłaś :loveu::diabloti:[/QUOTE] wiem :diabloti: nie moge sie na siebie napatrzec :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ale ładne zdjęcie. Seba jest miszczem fotografii :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']ale ładne zdjęcie. Seba jest miszczem fotografii :evil_lol:[/QUOTE] musze go na jakiś konkurs fotografii zgłosić :diabloti: a tutaj z prezencikiem od Marysi :loveu: popatrzcie jaki mam czerwony nochol :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03055_zpsd95e8b7d.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ale mine strzeliłaś :evil_lol:[/QUOTE] nooooo :diabloti: tak jak na tym zdjęciu wyżej :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']kinol czerwony jak ta torebka xD[/QUOTE] dokładnie :diabloti: ale juz oddycham normalnie , z tym że smaku nadal brak , właśnie wypiłąm groka , normalnie bym go nie przełknęła a tak , wypiłam jak wodę :diabloti: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 a w torebeczce była zawieszka do kluczy :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03102_zpsd91c2025.jpg[/IMG] Marysia wie co ciocia Kocha najbardziej na świecie :loveu: sama wybierała kolor :loveu: a teraz ide spac bo o 5tej pobudka :roll: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='dOgLoV'] Magda , z dedykacją dla Twojego Bogdana :diabloti:[/QUOTE] Mogą sobie obaj ręce podać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ooo spóźniłam się na imprezkę ;) Wszystkiego naaaaj :Rose: Quote
phase Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 I ode mnie jeszcze wszystkiego co tylko NAJLEPSZE! :new-bday::BIG::bday::tort: Quote
łamAga Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziekuje dziewczyny :loveu: a ja nadal smaku nie czuje :roll: Quote
vege* Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Dziekuje dziewczyny :loveu: [B]a ja nadal smaku nie czuje[/B] :roll:[/QUOTE] biedna :shake: ja jem wafle serowe :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='vege*']biedna :shake: ja jem wafle serowe :evil_lol:[/QUOTE] o Ty niedobra kobieto :mad: quwa krople używam tabetki biore i nic ..... czy ja jeszcze kiedys poczuje smak pożywienia :placz: Quote
Guest wolfheart Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 siema :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03080_zps6074edf8.jpg[/url] fajny ten rower i zawieszka od Marysi jaka śliczna :p Quote
łamAga Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='marta.k9080']siema :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03080_zps6074edf8.jpg[/URL] fajny ten rower i zawieszka od Marysi jaka śliczna :p[/QUOTE] dziekuje :loveu: mąż mi rower kupiła na gwiazdkę bo miał dosyc mojego narzekania ze mi sie na starym ciężko jeździ :diabloti: Quote
vege* Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='dOgLoV']o Ty niedobra kobieto :mad: quwa krople używam tabetki biore i nic ..... czy ja jeszcze kiedys poczuje smak pożywienia :placz:[/QUOTE] Na pewno poczujesz :) Quote
Guest wolfheart Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='dOgLoV']dziekuje :loveu: mąż mi rower kupiła na gwiazdkę bo miał dosyc mojego narzekania ze mi sie na starym ciężko jeździ :diabloti:[/QUOTE] jak widać opłaca się narzekać...:diabloti: Quote
Naklejka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='dOgLoV'] a teraz ide spac bo o 5tej pobudka :roll: dobranoc ;)[/QUOTE] Pobiłam Cię, wczoraj o 21 już spałam i miałam problem ze wstaniem o 7:40, teraz też zasypiam :evil_lol: A tak poza tym, to cześć :eviltong: nie wiem co tu się działo, ale nie chce mi się czytać, za długo mnie nie było :P Quote
Luzia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Nie chcę straszyć ale ja już parę lat nie czuję normalnego smaku jedzenia :diabloti: Ale pocieszę Cię że z czasem kubki smakowe robią się czulsze i będziesz czuła - słodki, słony, gorzki i kwaśny :loveu: :evil_lol: Szukałam dziś tych wafli serowych w biedrze i nie znalazłam :roll: Quote
łamAga Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='vege*']Na pewno poczujesz :)[/QUOTE] oby to nastało juz za chwile bo właśnie sobie kawe zaparzyłam :mad: [quote name='marta.k9080']jak widać opłaca się narzekać...:diabloti:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: ale na moim starym rowerze na prawde sie jechało jak za karę :roll: [quote name='Naklejka']Pobiłam Cię, wczoraj o 21 już spałam i miałam problem ze wstaniem o 7:40, teraz też zasypiam :evil_lol: A tak poza tym, to cześć :eviltong: nie wiem co tu się działo, ale nie chce mi się czytać, za długo mnie nie było :P[/QUOTE] o jezuuuuu czuje sie pobita :placz: ja poszłam spac cos po 22 a o 1wszej jeszcze nie spałam tylko sie kulałam i wkurzałam że zaczyna padac :angryy: widzisz za rzadko tu bywasz :mad::eviltong: [quote name='Luzia']Nie chcę straszyć ale ja już parę lat nie czuję normalnego smaku jedzenia :diabloti: Ale pocieszę Cię że z czasem kubki smakowe robią się czulsze i będziesz czuła - słodki, słony, gorzki i kwaśny :loveu: :evil_lol: Szukałam dziś tych wafli serowych w biedrze i nie znalazłam :roll:[/QUOTE] nie co Ty wcale nie nie wystraszyłas :eek2: ja chce mój smak :placz: ja ich jeszcze nie szukałam bo na razie nie ma sensu :roll: Quote
Recommended Posts