vege* Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']jak zwał tak zwał :eviltong: kiedyś byłam ciekawa jak to jest mieć alergię no to mam ....:roll: [URL]http://allegro.pl/super-saszetka-nerka-nike-ba4601-041-i3196142389.html[/URL] ta mi sie podoba ale chyba jest duża :roll:[/QUOTE] ona jest ogromna, widziałam ją i nie podoba mi się:eviltong: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='vege*']Mi się strasznie podobają te z Lacoste ale trochę szkoda mi wydać prawie 100 zł :( Znajdę w necie jak je zrobić i sobie sama coś zrobię :evil_lol:[/QUOTE] Lacosta za droga :eviltong: no wiem że duża :roll: chyba nigdy se nerki nie kupie :placz: Quote
vege* Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']Lacosta za droga :eviltong: no wiem że duża :roll: chyba nigdy se nerki nie kupie :placz:[/QUOTE] ja szukam jak zrobić, ale dupa ni ma :placz: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='vege*']ja szukam jak zrobić, ale dupa ni ma :placz:[/QUOTE] ja nie mam takich zdolności artystycznych :shake: Quote
vege* Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ja nie mam takich zdolności artystycznych :shake:[/QUOTE] ZNALAZŁAM!!!!!!! :multi: ale nie mam maszyny do szycia :mdleje: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 jak żeś taka wybredna to na pewno nie kupisz :eviltong: oferowałam swoją to odrzuciłaś , teraz kombinuj :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='vege*']ZNALAZŁAM!!!!!!! :multi: ale nie mam maszyny do szycia :mdleje:[/QUOTE] tańcowała igła z nitką :diabloti: Quote
vege* Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']tańcowała igła z nitką :diabloti:[/QUOTE] podziękuję :diabloti: albo może spróbuję... :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']jak żeś taka wybredna to na pewno nie kupisz :eviltong: oferowałam swoją to odrzuciłaś , teraz kombinuj :diabloti:[/QUOTE] eeee pewnie masz już dziurawa :diabloti: [quote name='vege*']podziękuję :diabloti: albo może spróbuję... :diabloti:[/QUOTE] tylko sie nie przyszyj do czegoś :eviltong: musze chyba zainwestować w większe legowisko :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/legowisko_zps62dfc5bf.jpg[/IMG] ide spać :eviltong: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 chcesz takie drzewko :>? [IMG]http://www.voila.pl/204/t6tmn/index.php?get=1&f=1[/IMG] Quote
vege* Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] tylko sie nie przyszyj do czegoś :eviltong: ide spać :eviltong: dobranoc ;)[/QUOTE] Akurat takich zdolności nie posiadam:evil_lol: Ja też idę spać, dobranoc :) Quote
M&S Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jak ładnie :):) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/legowisko_zps62dfc5bf.jpg[/url] Dzień dobry, świeci słońce! Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Hej Aga :) Po co Ci większe legowisko, przecież się mieszczą ;) Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']chcesz takie drzewko :>? [IMG]http://www.voila.pl/204/t6tmn/index.php?get=1&f=1[/IMG][/QUOTE] :crazyeye: nooooooooooooo , mam pomysła , ja Ci daje nerkę nike a Ty mi to drzewko :multi::eviltong: zrób zdjęcie kwitnącej plisssssssssssss :modla: one mają teraz takie ładne kwiatki :loveu: [quote name='vege*']Akurat takich zdolności nie posiadam:evil_lol: Ja też idę spać, dobranoc :)[/QUOTE] moze masz a nie wiesz :eviltong: [quote name='M&S']Jak ładnie :):) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/legowisko_zps62dfc5bf.jpg[/URL] Dzień dobry, świeci słońce![/QUOTE] Neron stał nad Pepsią i próbowała ją telepatycznie zwalić z legowiska ale sie nie dala to zniesmaczony położył się obok niej :diabloti: a u nas pochmurno :roll: [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Po co Ci większe legowisko, przecież się mieszczą ;)[/QUOTE] hello ;) a Qwendi i Ibri ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Musiałabyś z koparą przyjechać żeby ją wykopać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']Musiałabyś z koparą przyjechać żeby ją wykopać :evil_lol:[/QUOTE] ueeeee no aż tak źle to nie będzie , transport załatwie na własny koszt :eviltong: tylko kawe bedziesz musiała postawić bo te na stacjach są nie dobre a ja nie wytrzymam tyle bez kawy :eviltong: koleś na allegro chciał sprzedać magnolie 5 metrową i 30 zm średnicy za [B]UWAGA !!!!!!!!!!!!!! [/B]35 tyś :mdleje: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ja tam kwiatków nie lubię :lol: tylko tulipany :loveu: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeee no aż tak źle to nie będzie , transport załatwie na własny koszt :eviltong: tylko kawe bedziesz musiała postawić bo te na stacjach są nie dobre a ja nie wytrzymam tyle bez kawy :eviltong: [B]koleś na allegro chciał sprzedać magnolie 5 metrową i 30 zm średnicy za UWAGA !!!!!!!!!!!!!! 35 tyś [/B]:mdleje:[/QUOTE] to kup :> Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']ja tam kwiatków nie lubię :lol: tylko tulipany :loveu:[/QUOTE] tulipany też są piekne ale psy by nam zdeptały :roll: [quote name='Angi']to kup :>[/QUOTE] po co jak Ty nam dasz swoje drzewko :eviltong: za 35 tyś to ja bym nowy dach miała :eviltong: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']psy powiązać na łańcuchy i problem z głowy[/QUOTE] wolała bym ich wcale nie mieć :eviltong: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']oddać, :hmmmm: to też jest jakieś wyjście :lol:[/QUOTE] wywale za płot będzie prościej :diabloti: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 ej ktoś mnie od wczoraj wieczora obgaduje , wyrosła mi krosta na języku i boli jak cholera :angryy: Quote
Recommended Posts