łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']no nie wiem Aga, nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] ale ja wiem :eviltong: [quote name='Luzia']Ino obok :diabloti:[/QUOTE] otóż to :diabloti: [quote name='vege*']fakt, pewnie niewygodnie :evil_lol: hahahahaha:diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']fakt, pewnie niewygodnie :evil_lol: [/QUOTE] E tam znam takich desperatów co w maluchu dawali radę to przy tym namiot to prawie jak willa z basenem :diabloti: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']E tam znam takich desperatów co w maluchu dawali radę to przy tym namiot to prawie jak willa z basenem :diabloti:[/QUOTE] Albo w przymierzalni w sklepie :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']Albo w przymierzalni w sklepie :diabloti:[/QUOTE] Takich hardkorów w rodzinie nie mam :diabloti: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']E tam znam takich desperatów co w maluchu dawali radę to przy tym namiot to prawie jak willa z basenem :diabloti:[/QUOTE] na tylnym siedzeniu jest trochę miejsca :diabloti: [quote name='vege*']Albo w przymierzalni w sklepie :diabloti:[/QUOTE] aż taka niegrzeczna to ja nie jestem :eviltong: [quote name='Luzia']Takich hardkorów w rodzinie nie mam :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 W parku, na środku łąki, gdzie chodzą dzieci, psy? Niestety ja też ze znajomymi znalazłam się w pobliżu :mdleje: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']W parku, na środku łąki, gdzie chodzą dzieci, psy? Niestety ja też ze znajomymi znalazłam się w pobliżu :mdleje:[/QUOTE] nie gadaj ty mi nawet o tym :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Takich hardkorów w rodzinie nie mam :diabloti:[/QUOTE] Nie no w rodzinie to ja też nie mam :evil_lol: [quote name='dOgLoV']na tylnym siedzeniu jest trochę miejsca :diabloti: aż taka niegrzeczna to ja nie jestem :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] ewentualnie można złożyć siedzenia :evil_lol: ahaha:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']W parku, na środku łąki, gdzie chodzą dzieci, psy? Niestety ja też ze znajomymi znalazłam się w pobliżu :mdleje:[/QUOTE] nie no , nie aż tak :shake: fajne widoki miałyście :diabloti: [quote name='Angi']nie gadaj ty mi nawet o tym :evil_lol:[/QUOTE] a co tam takiego strasznego było ?? :diabloti: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='vege*'] ewentualnie można złożyć siedzenia :evil_lol: [/QUOTE] można można :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']nie gadaj ty mi nawet o tym :evil_lol:[/QUOTE] A bo Ty byłaś z nami wtedy :P okropny wypad :P Tee! Ostatnio spotkałam, aż dwie pary zabawiające się w parku :diabloti: Wiosnę chyba poczuli... :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']A bo Ty byłaś z nami wtedy :P okropny wypad :P Tee! Ostatnio spotkałam, aż dwie pary zabawiające się w parku :diabloti: Wiosnę chyba poczuli... :evil_lol:[/QUOTE] też widziałam ostatnio :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']Nie no w rodzinie to ja też nie mam :evil_lol: [/QUOTE] Wydało się :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 W maluchu jest wystarczająco miejsca :diabloti::eviltong: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']W maluchu jest wystarczająco miejsca :diabloti::eviltong:[/QUOTE] O widać kto praktykował takie miejsca :diabloti: [quote name='Luzia']Wydało się:diabloti: [/QUOTE] że co, że ja? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']W maluchu jest wystarczająco miejsca :diabloti::eviltong:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*']O widać kto praktykował takie miejsca :diabloti: [/QUOTE] Nie zaprzeczę :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']W maluchu jest wystarczająco miejsca :diabloti::eviltong:[/QUOTE] też tak sądze :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']też tak sądze :diabloti:[/QUOTE] następna :diabloti: łóżka nie macie? :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']W maluchu jest wystarczająco miejsca :diabloti::eviltong:[/QUOTE] piszesz z doświadczenia? :razz: Widzę że tu zlot miłośników maluchów :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']następna :diabloti: łóżka nie macie? :diabloti:[/QUOTE] Tam jest nudno :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']następna :diabloti: łóżka nie macie? :diabloti:[/QUOTE] łóżka są przereklamowane, nie wiedziałaś? :eviltong: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']następna :diabloti: łóżka nie macie? :diabloti:[/QUOTE] mamy , ale za bardzo skrzypi :diabloti: [quote name='Luzia']piszesz z doświadczenia? :razz: Widzę że tu zlot miłośników maluchów :evil_lol:[/QUOTE] ale w alfie jest wygodniej :diabloti: [quote name='magdabroy']Tam jest nudno :evil_lol:[/QUOTE] trzeba sobie urozmaicać żeby sie nie znudziło :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']Nie zaprzeczę :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='dOgLoV']też tak sądze :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']następna :diabloti: łóżka nie macie? :diabloti:[/QUOTE] Ahahahaha, Angi rozwaliłaś mnie :roflt: [quote name='Luzia']piszesz z doświadczenia? :razz: Widzę że tu zlot miłośników maluchów :evil_lol:[/QUOTE] Ja w maluchu tylko raz jechałam z ciotką, która mnie prawie w tym maluchu zabiła bo to były początku jej jazdy, a miałam dopiero 6 lat :evil_lol: [quote name='magdabroy']Tam jest nudno :evil_lol:[/QUOTE] Ale wygodnie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']łóżka są przereklamowane, nie wiedziałaś? :eviltong:[/QUOTE] tam chociaż więcej miejsca jest :diabloti: Quote
Recommended Posts