łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']Tak w katalogu ma wpisane? Bo na jednych zdjęciach wyglądała na czarną :P Marny pies :P Znajoma mamy z pracy ma też sukę z himaldoga, też taka marna :roll:[/QUOTE] ej w katalogu ma czarna podpalana :hmmmm: hmmmm , nie wiem ale wygląda jak błękitna .... też tak sądzę :lol: Quote
Naklejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ej w katalogu ma czarna podpalana :hmmmm: hmmmm , nie wiem ale wygląda jak błękitna .... też tak sądzę :lol:[/QUOTE] Zobaczymy co za kolor będzie miała jak straci puch, teraz to sobie gdybać możemy :eviltong: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Naklejka']Zobaczymy co za kolor będzie miała jak straci puch, teraz to sobie gdybać możemy :eviltong:[/QUOTE] no dokładnie , ale wygląda mega błekitnie :diabloti: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02172_zps2bfbd8e3.jpg[/url] hahahaha :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='marta.k9080']hello :)[/QUOTE] mówie ci hello a potem goodbye! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Zdjęcia :loveu: Dwa wariaty się dobrały :lol: Miny mają obłędne :P Quote
Guest wolfheart Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02163_zpsd32dd47a.jpg[/url] :loveu::loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02150_zps3ac8ee1c.jpg[/URL] widzę, że się zaczeliście w agility bawić, że Neron pod tunelem przechodzi:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='vege*'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02172_zps2bfbd8e3.jpg[/URL] hahahaha :evil_lol:[/QUOTE] czego się nie robi dla chusteczki :diabloti: [quote name='marta.k9080']hello :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Angi']mówie ci hello a potem goodbye! :evil_lol:[/QUOTE] hello ;) też mnie nie było :lol: [quote name='Ty$ka']Zdjęcia :loveu: Dwa wariaty się dobrały :lol: Miny mają obłędne :P[/QUOTE] dzieki :lol: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02163_zpsd32dd47a.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/QUOTE] usmiech specjalnie dla was :diabloti: [quote name='Klaudia&Aza'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02150_zps3ac8ee1c.jpg[/URL] widzę, że się zaczeliście w agility bawić, że Neron pod tunelem przechodzi:evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol: byliśmy z Kinią u Marysi , pierwszy i ostatni raz wzięłam ją na nogach :roll: całą drogę musiałam ją nieść bo do Sebastiana iść nie chciała , myślałam że mi ręce odlecą w drogę powrotną już niósł ją Sebastian , walneła focha , podudlała trochę i prawie zasnęła :diabloti: i do tego wszystkiego sie rozpadało , a ja chce jutro isc na koncert Universe :roll: trzymajcie kciuki żeby przestało padać ! :lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Witam się po raz pierwszy :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02166_zpsd13decd8.jpg[/url] Ja bym nie dała rady i na 100% bym podeszła i zajrzała, oczywiście w pogotowiu mając włączony aparat :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Zabierzesz parasolkę i nawet nie zauważysz że deszcz pada :eviltong: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Witam się po raz pierwszy :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02166_zpsd13decd8.jpg[/URL] Ja bym nie dała rady i na 100% bym podeszła i zajrzała, oczywiście w pogotowiu mając włączony aparat :diabloti:[/QUOTE] witamy witamy :lol: ja sie bałam że Qwenda zaraz tam poleci i zadyme zrobi :diabloti: już sobie wyobrażałam jak Qwenda zagląda do namiotu a będący tam człowieki wylatują z krzykiem " aaaaaaaaaaaaa niedźwiedź " :diabloti: idę zrobić tapczan , wziąć szybki prysznic a później z wareczką usiąde wygodnie na tapczanie śledząc dogo :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 A ja piję z siostrą Beck'sa zielona limonka :eviltong: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']witamy witamy :lol: ja sie bałam że Qwenda zaraz tam poleci i zadyme zrobi :diabloti: już sobie wyobrażałam jak Qwenda zagląda do namiotu a będący tam człowieki wylatują z krzykiem " aaaaaaaaaaaaa niedźwiedź " :diabloti: idę zrobić tapczan , wziąć szybki prysznic a później z wareczką usiąde wygodnie na tapczanie śledząc dogo :diabloti:[/QUOTE] Chciałaś chyba napisać dwoje nagich człowieków :diabloti: Ja też chcę pifffko, ale mi się po nie iść nie chce :-( Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']witamy witamy :lol: ja sie bałam że Qwenda zaraz tam poleci i zadyme zrobi :diabloti: już sobie wyobrażałam jak Qwenda zagląda do namiotu a będący tam człowieki wylatują z krzykiem " aaaaaaaaaaaaa niedźwiedź " :diabloti: idę zrobić tapczan , wziąć szybki prysznic a później z wareczką usiąde wygodnie na tapczanie śledząc dogo :diabloti:[/QUOTE] i to pewnie nago by wybiegli z ciuchami w dłoniach :diabloti: [quote name='magdabroy']A ja piję z siostrą Beck'sa zielona limonka :eviltong:[/QUOTE] widzę pochlaj party trwa :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='vege*'] widzę pochlaj party trwa :diabloti:[/QUOTE] No :diabloti: We wtorek poszły 2 butelki wina, wczoraj redd'sy a dziś beck'sy :) Jutro będzie pewnie na trzeźwo, bo wrócimy późno z nad morza i padnięci, to na sen nam % nie będą potrzebne :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']No :diabloti: We wtorek poszły 2 butelki wina, wczoraj redd'sy a dziś beck'sy :) Jutro będzie pewnie na trzeźwo, bo wrócimy późno z nad morza i padnięci, to na sen nam % nie będą potrzebne :evil_lol:[/QUOTE] Wino Zmora jest super :loveu: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Zabierzesz parasolkę i nawet nie zauważysz że deszcz pada :eviltong:[/QUOTE] nie lubie chodzić z parasolką , wole siedzieć w domu :eviltong: [quote name='magdabroy']A ja piję z siostrą Beck'sa zielona limonka :eviltong:[/QUOTE] jeszcze nie piłam ale brzmi smacznie :lol: a kiedy jakies zdjęcia dwóch sióstr ?? [SIZE=1]( i szwagra z Bogdanem co by zaraz zjebki nie dostac że o nich nie wspomniałam )[/SIZE] :diabloti: [quote name='Luzia']Chciałaś chyba napisać dwoje nagich człowieków :diabloti: Ja też chcę pifffko, ale mi się po nie iść nie chce :-([/QUOTE] chciała bym to widzieć :diabloti: też by mi sie nie chciało po nie iść ale kupiliśmy przy okazji :diabloti: [quote name='vege*']i to pewnie nago by wybiegli z ciuchami w dłoniach :diabloti: widzę pochlaj party trwa :diabloti:[/QUOTE] ja sądze że raczej nie myśleli by o tym żeby brac ciuchy :lol: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] a kiedy jakies zdjęcia dwóch sióstr ?? [SIZE=1]( i szwagra z Bogdanem co by zaraz zjebki nie dostac że o nich nie wspomniałam )[/SIZE] :diabloti: [/QUOTE] Może jutro zrobimy jakieś fajne foty nad morzem ;) Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja sądze że raczej nie myśleli by o tym żeby brac ciuchy :lol:[/QUOTE] ja bym brała :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']Może jutro zrobimy jakieś fajne foty nad morzem ;)[/QUOTE] super by było :multi: [quote name='vege*']ja bym brała :evil_lol:[/QUOTE] ja bym sie nie bzykała w namiocie :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']super by było :multi: ja bym sie nie bzykała w namiocie :eviltong:[/QUOTE] no nie wiem Aga, nie wiem :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja bym sie nie bzykała w namiocie :eviltong:[/QUOTE] Ino obok :diabloti: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja bym sie nie bzykała w namiocie :eviltong:[/QUOTE] fakt, pewnie niewygodnie :evil_lol: [quote name='Luzia']Ino obok :diabloti:[/QUOTE] hahahahaha:diabloti: Quote
Recommended Posts