Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A piłaś tego nowego reeds'a ananasowo-grejfrutowy?[/QUOTE]

piłam ale strasznie mi nie smakował :shake:

za dużo czuć grejfruta a za mało ananasa :shake:

[quote name='marta.k9080']napisz:cool3:

ja też nie lubię rozstawać się z Lunką na dłużej[/QUOTE]

ja tez nie ale bardziej mi bedzie smutno ze Qwenda jedzie a on zostaje i bedzie mu smutno na pewno , musze Sebastiana wysłać za chwilę żeby zaniósł już smycz do samochodu to moze Neron pomyśli ze do pracy jedziemy a Qwende zabierzemy bezpośrednio z podwórka bo ona do domu na noc nie przychodzi woli spac na dworze , chociaż jak dzisiaj pada to moze przyjdzie na noc do domu ....

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja piłam :D niedobry :p nie lubie ananasa :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']piłam ale strasznie mi nie smakował :shake:
[/QUOTE]

Ja spróbuję w przyszłym tygodniu jak mi siostra przywiezie, to sama ocenię :eviltong:

O której jutro wyjeżdżacie?

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a on zostaje i bedzie mu smutno na pewno [/QUOTE]

właśnie dlatego nie lubię,bo Luna jak zostaje z moją mamą, to czeka cały czas pod drzwiami na mnie,a jak wrócę to szał ciał:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja spróbuję w przyszłym tygodniu jak mi siostra przywiezie, to sama ocenię :eviltong:

O której jutro wyjeżdżacie?[/QUOTE]

no właśnie tego jeszcze nie wiemy , Sebastian musi sprawdzić co i jak i mi powie ;)

[quote name='marta.k9080']właśnie dlatego nie lubię,bo Luna jak zostaje z moją mamą, to czeka cały czas pod drzwiami na mnie,a jak wrócę to szał ciał:evil_lol:[/QUOTE]

hehe bo mama pewnie z nia na tak długo nie wyjdzie :lol:

[quote name='Angi']ten nowy redds jest ujowy :lol:[/QUOTE]

tez tak sadze :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehe bo mama pewnie z nia na tak długo nie wyjdzie :lol:[/QUOTE]

Luna została najdłużej 3h beze mnie:roll: zresztą Luna słucha tylko mnie i tylko ja z nią wychodzę

Posted

[quote name='Aleksandra95']też nie taki nowy :D :evil_lol:[/QUOTE]

juz troche czasu jest to piwo na rynku ale ja osobiscie nie polecam :diabloti:

[quote name='marta.k9080']Luna została najdłużej 3h beze mnie:roll: zresztą Luna słucha tylko mnie i tylko ja z nią wychodzę[/QUOTE]

uzależniłaś ja od siebie , jak pojdziesz np do pracy na 8 h to bedzie pewnie ciężko :roll:

koło 8smej jutro wyjeżdzamy z domu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']juz troche czasu jest to piwo na rynku ale ja osobiscie nie polecam :diabloti:

koło 8smej jutro wyjeżdzamy z domu ;)[/QUOTE]

Ja dopiero w tym tygodniu widziałem jego reklamę w TV, więc dla mnie jest nowe :eviltong:

Pomyślę o Was jak mnie Theoś obudzi o 6 rano :evil_lol:
Trzymam kciuki za Qwenduszkę i mam nadzieję, że wyniki poznam pierwsza :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']uzależniłaś ja od siebie , jak pojdziesz np do pracy na 8 h to bedzie pewnie ciężko :roll:
[/QUOTE]

raczej ona uzależniła mnie od siebie;)jak będą sprzyjające warunki to będziemy i to ćwiczyły :lol:

co do piwa to pamiętam piłam kiedyś na 18stce u koleżanki, Harnasia ...fuj

Posted

[quote name='magdabroy']Podrzucić Ci na noc braciszka :diabloti:[/QUOTE]

pewnie. :diabloti: Jak on by się obudził, to ja bym dopiero spać poszła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Angi']pewnie. :diabloti: Jak on by się obudził, to ja bym dopiero spać poszła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

O północy karmienie, a od 6 rano trzeba się z nim bawić :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']Chciałaś mieć dziecko to teraz nie marudź :grins: :>[/QUOTE]

Ja nie marudzę :eviltong: Tylko chcę Ci pokazać, że Ciebie to też czeka w przyszłości :diabloti: Więc wyśpij się póki możesz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nie marudzę :eviltong: T[B]ylko chcę Ci pokazać, że Ciebie to też czeka w przyszłości[/B] :diabloti: Więc wyśpij się póki możesz :evil_lol:[/QUOTE]

eee, kto powiedział że na pewno? ;) O przyszłości nie myślę i zamiaru nie mam... :oops:

Posted

[quote name='Angi']eee, kto powiedział że na pewno? ;) O przyszłości nie myślę i zamiaru nie mam... :oops:[/QUOTE]

Nie musisz myśleć, ale pewnie podzielisz ten sam los co większość kobiet i zostaniesz kiedyś matką ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja dopiero w tym tygodniu widziałem jego reklamę w TV, więc dla mnie jest nowe :eviltong:

Pomyślę o Was jak mnie Theoś obudzi o 6 rano :evil_lol:
Trzymam kciuki za Qwenduszkę i mam nadzieję, że wyniki poznam pierwsza :p[/QUOTE]

ale Ty zacofana jesteś :eviltong:

super :multi:

chciała bym Ci to obiecać ale chyba jednak Nalepka bedzie wiedziała predzej bo bedzie stała koło mnie :eviltong:

[quote name='marta.k9080']raczej ona uzależniła mnie od siebie;)jak będą sprzyjające warunki to będziemy i to ćwiczyły :lol:

co do piwa to pamiętam piłam kiedyś na 18stce u koleżanki, Harnasia ...fuj[/QUOTE]

ćwiczyć trzeba ;)

normalne piwo jest fujjjjjj :roll:

Posted

[quote name='Angi']a ja nie pomyślę, będę się przewracała na drugi bok.:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

spioch :eviltong:

[quote name='magdabroy']Podrzucić Ci na noc braciszka :diabloti:[/QUOTE]

oł je :diabloti:

[quote name='Angi']pewnie. :diabloti: Jak on by się obudził, to ja bym dopiero spać poszła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

wątpie :eviltong:

[quote name='magdabroy']O północy karmienie, a od 6 rano trzeba się z nim bawić :eviltong:[/QUOTE]

przejeban....e :roll::eviltong:

[quote name='Angi']Chciałaś mieć dziecko to teraz nie marudź :grins: :>[/QUOTE]

taak :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale Ty zacofana jesteś :eviltong:[/QUOTE]

Ugryź się w nos :eviltong:

[quote name='dOgLoV']
przejeban....e :roll::eviltong:
[/QUOTE]

Nie jest tak źle ;)

[quote name='dOgLoV']chciała bym Ci to obiecać ale chyba jednak Nalepka bedzie wiedziała predzej bo bedzie stała koło mnie :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Naklejka']Aga! Ja nie wiem do której zostanę, czy się załapię na oceny tybków ;)[/QUOTE]

Wnioskuję, że może jednak będę przed Nalepką :evil_lol:

[quote name='Naklejka']Ja tam dzieci też nie chcę mieć, w roli matki to ja bym się nie sprawdziła...[/QUOTE]

Nigdy nie mów nigdy ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Aga! Ja nie wiem do której zostanę, czy się załapię na oceny tybków ;)

Ja tam dzieci też nie chcę mieć, w roli matki to ja bym się nie sprawdziła...[/QUOTE]

No my pewnie do ringu dotrzemy właśnie na wystawianie tybków bo ja zawsze musze najpierw obleciec inne rasy :diabloti:

jeszcze moze nie obudził się w Tobie instynkt macierzyński ;)

[quote name='magdabroy']Ugryź się w nos :eviltong:

Wnioskuję, że może jednak będę przed Nalepką :evil_lol:

[/QUOTE]
nie dosięgnę zębami nosa :eviltong:

no , jak nie zostanie na ocenianiu tybków to bedziesz pierwsza :lol: