Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='vege*']no a nie?:evil_lol:[/QUOTE] NIEEE!:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='vege*']To niech ci się cofną :evil_lol: kawa jest fajna ale tylko jako peeling jak sobie zrobię :diabloti: [/QUOTE] lepiej żeby mi sie tam nic nie cofło :eviltong: peeling to ja wole naturalny , szkoda kawy :eviltong: Quote
vege* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']NIEEE!:evil_lol:[/QUOTE] :obrazic::obrazic: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']peeling to ja wole naturalny , szkoda kawy :eviltong:[/QUOTE] właśnie,właśnie kawci najlepiej w naszych żołądkach :p:evil_lol: Quote
vege* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']lepiej żeby mi sie tam nic nie cofło :eviltong: peeling to ja wole naturalny , szkoda kawy :eviltong:[/QUOTE] Takie ze sklepu tak super nie ścierają jak te co się samemu zrobi :eviltong: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='vege*']Takie ze sklepu tak super nie ścierają jak te co się samemu zrobi :eviltong:[/QUOTE] to podaj no przepis może się skuszę :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to podaj no przepis może się skuszę :lol:[/QUOTE] ja Ci podam mój: sól morska,oliwa z oliwek,skórka pomarańczy:p Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ja Ci podam mój: sól morska,oliwa z oliwek,skórka pomarańczy:p[/QUOTE] i to można stosowac też na nogi ?? na wrastające włoski ?? Wy piszcie a ja uciekam oddać film do wywołania i do mamy na kawkę , jak wrócę to poczytam i dodam dzisiejsze zdjęcia ;) Quote
vege* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to podaj no przepis może się skuszę :lol:[/QUOTE] Świeżo zmielone ziarenka kawy (nie tak drobno), cukier, jakiś płyn do kąpieli albo żel, wymieszaj i się szoruj :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']i to można stosowac też na nogi ?? na wrastające włoski ??[/QUOTE] ja stosuję na całe ciało i jestem zadowolona,ale z włoskami to Ci nie doradzę,bo nie miałam z tym problemu... Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='vege*']Świeżo zmielone ziarenka kawy (nie tak drobno), cukier, jakiś płyn do kąpieli albo żel, wymieszaj i się szoruj :evil_lol:[/QUOTE] Te bardzo ciekawy sposób :lol: [quote name='marta.k9080']ja stosuję na całe ciało i jestem zadowolona,ale z włoskami to Ci nie doradzę,bo nie miałam z tym problemu...[/QUOTE] ja po depilacji mam niestety problem z wrastającymi włoskami :roll: [quote name='Ty$ka']Cześć Aga : )))))[/QUOTE] Hejka Tyśki :lol: Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 to ja mam rozwiązanie .... nie depiluj :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']to ja mam rozwiązanie .... nie depiluj :evil_lol:[/QUOTE] muszę ! :eviltong: [quote name='marta.k9080']a czym depilujesz?[/QUOTE] depilatorem ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']nie musisz! :evil_lol:[/QUOTE] muszę w innym razie czula bym się jak małpa a nie jak kobieta :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']depilatorem ;)[/QUOTE] a no tak,pisałaś kiedyś mam sklerozę chyba...:shake: chyba tylko peeling pomaga na wrastające włoski...:hmmmm: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']a no tak,pisałaś kiedyś mam sklerozę chyba...:shake: chyba tylko peeling pomaga na wrastające włoski...:hmmmm:[/QUOTE] większej sklerozy i tak nie masz niż ja więc loozik :diabloti: też właśnie gdzies tak czytałam i kupiłam sobie z nivea ale jest do dupy hehe Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']większej sklerozy i tak nie masz niż ja więc loozik :diabloti: też właśnie gdzies tak czytałam i kupiłam sobie z nivea ale jest do dupy hehe[/QUOTE] mózg mi się przepala bo za dużo myślę...:evil_lol:a potem mam luki w pamięci... Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']mózg mi się przepala bo za dużo myślę...:evil_lol:a potem mam luki w pamięci...[/QUOTE] Tobie chociaż ma się co przepalac bo ja mam jak to dzisiaj stwierdził Sebastian pusty baniak :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Tobie chociaż ma się co przepalac bo ja mam jak to dzisiaj stwierdził Sebastian pusty baniak :diabloti:[/QUOTE] to pochwal się nam ,coś zrobiła/powiedziała ,że tak stwierdził:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Tobie chociaż ma się co przepalac bo ja mam jak to dzisiaj stwierdził Sebastian pusty baniak :diabloti:[/QUOTE] Całkiem pusty na pewno nie jest, bo masz sznurek, który trzyma uszy :diabloti: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to pochwal się nam ,coś zrobiła/powiedziała ,że tak stwierdził:diabloti:[/QUOTE] w zasadzie nic nie powiedziałam tylko On powiedział że mam się spieszyć z jedzeniem ( jadłam u mamusi frytki :diabloti:) bo inaczej nie bede miała wody ugrzanej na kąpiel bo on po nocach nie bedzie palił w piecu , ja wtedy stwierdziłam że wezme sobie od rodziców ciepłej wody w baniak i wtedy powiedział że co prawda baniak mam pusty ale nie wiele wody do niego wejdzie .... [quote name='magdabroy']Całkiem pusty na pewno nie jest, bo masz sznurek, który trzyma uszy :diabloti:[/QUOTE] buahahahahaha :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a jak powiedziałam mu dzisiaj że w kościele mi sie linka w głowie naciągała to mi powiedział że nie mam w głowie żadnych linek , Ha a jednak mam :diabloti: Quote
Recommended Posts