łamAga Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='magdabroy']Nie mogę tego oglądać :shake::([/QUOTE] Ja tylko słuchałam , też nie mogłam patrzeć :shake: [quote name='Angi']moja wtyczka jest zua i nie obejrzę, a szukać mi się jej nie chce. Co to jest tam? :P[/QUOTE] bestialskie morderstwo asta :-( wycieli mu oczy i uszy obcieli zeby po tatuazu nie doszli czyj był ten pies , skonał z głosu i braku wody :-( Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 to ja ide się szykować do pracy :roll: dobranoc ;) Quote
phase Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ludzka podłośc nie zna granic :placz: [URL]http://tvp.info/raport-z-polski/wideo/09032013-1400/10112427[/URL][/QUOTE] O matko najdroższa... :(:( Ale wiecie co... Najbardziej denerwuje mnie to, że jak bull skrzywdzi kogoś to wielka afera, że to pit, ast, ogólnie TTB, bo nie ukrywajmy tego, ale tak właśnie jest. A kiedy taki pies zostaje w ten sposób potraktowany, nie ma nic, że to przecież "bestia" a jednak to ona została w ten sposób potraktowana. I weź tu się teraz zastanów - kto jest/może tak naprawdę być tym potworem.. ech. No ale tak poza tym to przyszłam z Żabcią się przywitać. :) Życzyć udanego, ciepłego weekendu. :) Ostatnio nie mam zbytnio czasu, by na spokojnie sobie usiąść na dogo, w ogóle na neta. :shake: A jak "placek" Ibri?. Wyleczyło się wszystko, lepiej jest? o kurde. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01367_zps9ad792b5.jpg[/URL] Moja Żaba też jest takim leniem, że ścieląc łóżko, czy kładąc coś to robi za posąg i nie chce się ruszyć. :roll::lol: Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 O Matko, nawet tego nie oglądam, wystarczył mi Twój opis... :( Masakra totalna... :( A tak w ogóle to się witamy :) Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (co do tego artykułu o tym biednym stworzeniu to ,życzę jego oprawcom tego samego co mu uczynili) Dzień dobry:lol: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='phase']O matko najdroższa... :(:( Ale wiecie co... Najbardziej denerwuje mnie to, że jak bull skrzywdzi kogoś to wielka afera, że to pit, ast, ogólnie TTB, bo nie ukrywajmy tego, ale tak właśnie jest. A kiedy taki pies zostaje w ten sposób potraktowany, nie ma nic, że to przecież "bestia" a jednak to ona została w ten sposób potraktowana. I weź tu się teraz zastanów - kto jest/może tak naprawdę być tym potworem.. ech. No ale tak poza tym to przyszłam z Żabcią się przywitać. :) Życzyć udanego, ciepłego weekendu. :) Ostatnio nie mam zbytnio czasu, by na spokojnie sobie usiąść na dogo, w ogóle na neta. :shake: A jak "placek" Ibri?. Wyleczyło się wszystko, lepiej jest? o kurde. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01367_zps9ad792b5.jpg[/URL] Moja Żaba też jest takim leniem, że ścieląc łóżko, czy kładąc coś to robi za posąg i nie chce się ruszyć. :roll::lol:[/QUOTE] Kiedyś widziałam fajnego demota ale teraz nie mogę go znależć , chodziło w nim mniej więcej o to że gdyby w psim siecie istniał Bóg to czlowiek odgrywał by rolę Diabła :-( wiadomo nie mozna wszystkich wkładać do jednego wora .... Dziękujemy , na dzisiejsza noc zapowiadają jedyne -16 stopni :cool1: Ibri odleciał strupek i małedne czyściutkie miejsce które niebawem zacznie porastać futerkiem , dzisiaj nam Vet-ka pokazywała jak w niektórych miejscach odrasta ładnie futerko , takie krótkie kłaczki wystają spod długiego futra :loveu: Qwendi jest strasznym uparciuchem , jej nic nie rusza , teraz pod płotem wykopala ogromną dziure i w niej zamieszkała :splat:ciekawe co ona jeszcze wymyśli ;) [quote name='Ty$ka']O Matko, nawet tego nie oglądam, wystarczył mi Twój opis... :( Masakra totalna... :( A tak w ogóle to się witamy :)[/QUOTE] hejka ;) ano masakra :-( [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] hello ;) [quote name='marta.k9080'](co do tego artykułu o tym biednym stworzeniu to ,życzę jego oprawcom tego samego co mu uczynili) Dzień dobry:lol:[/QUOTE] dokładnie .... hejka ;) [quote name='M&S']Witanko po pracy :)[/QUOTE] witamy przed pracą :lol: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Własnie wróciłam od mamusi , najlepiej bo Sebastian mnie podwiózł ja poszłam do mamy na kawe a mój brat pojechał z Sebastianem do nas pomóc mu jakąś tam szafę przenieść , i wchodzę do mamy Marysia stała akurat w przedpokoju , spojrzała na mnie i mówi " a gdzie maś wuja ......... ( zapomniała imienia ) ....... chwila ciszy .......... śama pśiśłaś ?? " hehehehe jak dzieci potrafią wybrnąć z sytuacji jak czegoś zapomną :diabloti: ale najlepsza i tak była moja teściowa , wracamy do domu , wchodzimy do pokoju a ona na mnie patrzy i mówi " a ja myślałam że Ty śpisz i wszystkich uciszam cały czas żeby Cie nie obudzili , nawet po cichu wpuściłam Ci Nerona do pokoju bo chciał wejść i bidny tam teraz sam po ciemku siedzi " :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a Sebastian powiedział że jestem nienormalna bo kupiłam dzisiaj gazeto/książkę " moja prawda" pamiętniki Bartka Waśniewskiego i powiedział żę nie dostanę za karę nic na zajączka :diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Marysia :lol: Kocham tą małą :loveu: Przypomina mi moją siostrzenicę, Wiktorię - normalnie jakbym o niej czytała :lol: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='magdabroy']Widzisz jak teściowa o Ciebie dba :loveu:[/QUOTE] taaaaaaaaaa :loveu: [quote name='marta.k9080']Sprytna Marysia:p[/QUOTE] a jak :diabloti: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='M&S']Miła Teściówka :lol:, a dzieci są sprytne;)[/QUOTE] zmieniła sie o 180 stopni od momentu jak tu zamieszkałam , na szczęście ;) Quote
M&S Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='dOgLoV']zmieniła sie o 180 stopni od momentu jak tu zamieszkałam , na szczęście ;)[/QUOTE] I to się liczy;) Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='magdabroy']Idę spać, więc miłej pracy ;)[/QUOTE] Dziękuję ;) kolorowych snów :loveu: Quote
angineuuka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 miłej roboty, też mykam zaraz spać bo mnie plery bolą :P Quote
phase Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Kiedyś widziałam fajnego demota ale teraz nie mogę go znależć , chodziło w nim mniej więcej o to że gdyby w psim siecie istniał Bóg to czlowiek odgrywał by rolę Diabła :-( wiadomo nie mozna wszystkich wkładać do jednego wora .... Dziękujemy , na dzisiejsza noc zapowiadają jedyne -16 stopni :cool1: Ibri odleciał strupek i małedne czyściutkie miejsce które niebawem zacznie porastać futerkiem , dzisiaj nam Vet-ka pokazywała jak w niektórych miejscach odrasta ładnie futerko , takie krótkie kłaczki wystają spod długiego futra :loveu: Qwendi jest strasznym uparciuchem , jej nic nie rusza , teraz pod [B]płotem wykopala ogromną dziure i w niej zamieszkała :splat:[/B]ciekawe co ona jeszcze wymyśli ;) [/QUOTE] A najgorsze jest to, że te znęcanie się nigdy nie skończy. :shake: U mnie prawie 9 a jest niecałe -15. :modla: Jak wyszłam z psem to uszy już mnie tak szczypały, że szłam z rękami na nich. I ten wiatr cholerny. :mad: No to dobrze. Oby już ze zdrówkiem było dobrze. :) :roflt: Qwendi :ylsuper: [quote name='dOgLoV'] " a gdzie maś wuja ......... ( zapomniała imienia ) ....... chwila ciszy .......... śama pśiśłaś ?? " [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Dzień dobry :multi: Zimno jak diabli :diabloti: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Angi']miłej roboty, też mykam zaraz spać bo mnie plery bolą :P[/QUOTE] nawet była miła :lol: prawie całą noc robiliśmy wolksvagena więc sanatorium :diabloti: na plecki najlepszy masaż :diabloti: [quote name='phase']A najgorsze jest to, że te znęcanie się nigdy nie skończy. :shake: U mnie prawie 9 a jest niecałe -15. :modla: Jak wyszłam z psem to uszy już mnie tak szczypały, że szłam z rękami na nich. I ten wiatr cholerny. :mad: No to dobrze. Oby już ze zdrówkiem było dobrze. :) :roflt: Qwendi :ylsuper: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nio u nas tez mróz niesamowity , i wiatr zimny brrrr:roll: [quote name='M&S']Dzień dobry :multi: Zimno jak diabli :diabloti:[/QUOTE] Hejka ;) to tak jak u nas :roll: Quote
Recommended Posts