łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']u nas przestało sypać :P[/QUOTE] a u nas nadal sypie i wiatr jest niesamowity ....:-( Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Szykujcie się, się bo jutro będziecie po takich ulicach jeździć jak my dzisiaj :siara: [IMG]http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p3/i/f29b38f160f87ae86df31cee1982066f/c7b57c82-8fe7-11e2-a42c-0025b511229e.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=541&srch=361&dstw=541&dsth=361[/IMG] (źródło: onet, ale zdjęcie autentycznie z moich okolic, sama muszę przejść się z aparatem i porobić zdjęcia epoce lodowcowej za oknem :P ale mi się nie chce) Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 nooooooo lepiej nie :eviltong: bo ja jutro od autobusu jestem zależna :roll: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']Ja tak chcę! :([/QUOTE] jak bym chodziła do szkoły też bym tak chciała bo mogła bym nie pójść :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']Ja tak chcę! :([/QUOTE] To przyjeżdżaj pod granicę z Ukrainą (pod Hrubieszów) :D Wszyscy tunelami chodzą, jeżdżą, no żyć nie umierać ;PP Choć to powoli już topnieje i dzięki temu już przez okno widzę świat (wcześniej było zasypane śniegiem) Quote
bira Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV']gdybym nie musiała iść na nocke to pewnie już też była bym w łóżeczku :eviltong: a wstałam przed 9tą :diabloti:[/QUOTE] Śpioch!!! Ja chodzę spać ok. 24 i wstaję po 7. A jak położe się wcześniej to i tak wstane o 6 albo wcześniej... [quote name='Ty$ka']Szykujcie się, się bo jutro będziecie po takich ulicach jeździć jak my dzisiaj :siara: [IMG]http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p3/i/f29b38f160f87ae86df31cee1982066f/c7b57c82-8fe7-11e2-a42c-0025b511229e.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=541&srch=361&dstw=541&dsth=361[/IMG] (źródło: onet, ale zdjęcie autentycznie z moich okolic, sama muszę przejść się z aparatem i porobić zdjęcia epoce lodowcowej za oknem :P ale mi się nie chce)[/QUOTE] Ja kiedys jechałam taka drogą w Walimiu. Pojechałam na psi zjazd, nawigacja się pogubiła a my pośrodku niczego i śnieg na dwa metry... masakra. Żeby zobaczyć co jest nad tunelem Seban musiał mnie podnosić a i tak nic widac widac nie było poza bielą... Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Ty$ka']To przyjeżdżaj pod granicę z Ukrainą (pod Hrubieszów) :D Wszyscy tunelami chodzą, jeżdżą, no żyć nie umierać ;PP Choć to powoli już topnieje i dzięki temu już przez okno widzę świat (wcześniej było zasypane śniegiem)[/QUOTE] to ja może podziękuję :] [quote name='bira']Śpioch!!! Ja chodzę spać ok. 24 i wstaję po 7. A jak położe się wcześniej to i tak wstane o 6 albo wcześniej... Ja kiedys jechałam taka drogą w Walimiu. Pojechałam na psi zjazd, nawigacja się pogubiła a my pośrodku niczego i śnieg na dwa metry... masakra. Żeby zobaczyć co jest nad tunelem Seban musiał mnie podnosić a i tak nic widac widac nie było poza bielą...[/QUOTE] Nio śpioch to ja jestem , nie ukrywam , uwielbiam spać :loveu: super doświadczenie , ale jednak wolę ciepełko :roll: Quote
kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 i nadal sypie :loveu: :loveu: Jak przed chwilą byłam dać psom jeść to mamy za kostki śniegu już :loveu: Tyśka ja to chyba nie robiłabym nic innego, jak tylko latała z aparatem po okolicy :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='kalyna']i nadal sypie :loveu: :loveu: Jak przed chwilą byłam dać psom jeść to mamy za kostki śniegu już :loveu: Tyśka ja to chyba nie robiłabym nic innego, jak tylko latała z aparatem po okolicy :diabloti:[/QUOTE] u nas przestało sypać, mamy mało śniegu :( Chociaż dłuuuuga noc przed nami :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [url]http://dcs-188-64-85-55.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p3/i/f29b38f160f87ae86df31cee1982066f/c7b57c82-8fe7-11e2-a42c-0025b511229e.jpg?type=1&quality=85&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=541&srch=361&dstw=541&dsth=361[/url] fajnie wygląda :D Ale porażka gdy przyjdą roztopy :/ Quote
kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']u nas przestało sypać, mamy mało śniegu :( Chociaż dłuuuuga noc przed nami :evil_lol:[/QUOTE] mi mina trochę rzednie, jak pomyślę, że muszę wstać przed 6.... coby odśnieżyć podwórko na tyle, żeby mama do pracy zdążyła na 7... noo a potem pójdę odespać i w pola z psami :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='kalyna']mi mina trochę rzednie, jak pomyślę, że muszę wstać przed 6.... coby odśnieżyć podwórko na tyle, żeby mama do pracy zdążyła na 7... noo a potem pójdę odespać i w pola z psami :diabloti:[/QUOTE] powiedz mamie żeby sama odśnieżyła muahahahha :diabloti: Quote
kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']powiedz mamie żeby sama odśnieżyła muahahahha :diabloti:[/QUOTE] o nie, nie, nie.. ja dbam o mamusię i się poświecę :ylsuper: poza tym czym jest coś lepszego z rana jak takie porządne orzeźwienie? Quote
*Magda* Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 [quote name='bira']Ty chyba żartujesz? To środek dnia przecież ;-)[/QUOTE] Ostatnio to fakt, środek dnia ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 hejka wszystkim ;) u nas nasypało bardzoooo dużo śniegu a dzisiaj mamy 4 w plusie i wszystko topnieje , idzie sie super :roll: Własnie wróciłam od alergologa :roll: sprawa wygląda nie za ciekawie :roll: po pierwsze na to co mnie uczula nie ma odczulania podjęzykowego są tylko zastrzyki a że jak mam ogromne stężenie alergii jest ryzyko zapaści poza tym kuracja odczulająca trwa od 3-5 lat w związku z czym musiała bym się zdeklarować że przez ten okres czasu nie zajdę w ciąże , moja lekarka twierdzi że jezeli przeszła bym odczulanie wtępne to jest szansa ze gdybym zaszla w ciąże można by kontynuować odczulanie ale ona zawsze głosi tezę żę w medycynie nie można szarżować i ona nie nie narażała by zdrowia pacjentki i jej potomka i natychmiastowo przerwała by kurację w związku z czym mam się na 100% zastanowić czy tego chcę :roll::roll::roll::roll: To moje drapanie nóg pleców twarzy tak jak zauważyła Iza też jest na podłożu alergicznym i dostałam tabletki które musze brac codziennie poza tym dostałam opieprz że nie stosuję się do jej zaleceń czyli jem co popadnie a kategorycznie nie wolno mi jeść , jabłek , marchwi , anyżku , miodu i czegoś tam jeszcze dała mi rozpiskę :roll: ehhhh ciągle pod górkę :roll: Magda już opróżniłam skrzynkę ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka wszystkim ;) u nas nasypało bardzoooo dużo śniegu a dzisiaj mamy 4 w plusie i wszystko topnieje , idzie sie super :roll: Własnie wróciłam od alergologa :roll: sprawa wygląda nie za ciekawie :roll: [/QUOTE] hello,u nas pogoda identyczna (zimo f*ck you) alergii współczuję :shake: Quote
kalyna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Oszz Aga, ale Cię dopadła ta alergia :( :( Biedna jesteś :( a to się pogarsza z roku na rok? Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='marta.k9080']hello,u nas pogoda identyczna (zimo f*ck you) alergii współczuję :shake:[/QUOTE] ehhh podobno do maja ma tak być :roll: życie :roll: [quote name='magdabroy']No to chyba najpierw dziecko :razz:[/QUOTE] dokładnie , nie poddam sie odczulaniu , będe jechała na tabletkach :roll: [quote name='kalyna']Oszz Aga, ale Cię dopadła ta alergia :( :( Biedna jesteś :( a to się pogarsza z roku na rok?[/QUOTE] nioo masakra , mam nadzieję że to sie nie pogorszy bo mam juz ogromne stężenie, gdyby się pogorszyło to mogła bym czasem w szpitalu wylądować :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='dOgLoV']ehhh podobno do maja ma tak być :roll:[/QUOTE] żartujesz... Quote
Recommended Posts