łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='marta.k9080']ja się od polityki trzymam:diabloti:":evil_lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Zaraz zarobisz w papę :mad::angryy:[/QUOTE] lepiej nie bo padne i sie nie podniese a do pracy trza iść :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV']lepiej nie bo padne i sie nie podniese a do pracy trza iść :eviltong:[/QUOTE] To więcej takich głupot nie wypisuj :eviltong: Quote
łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='magdabroy']To więcej takich głupot nie wypisuj :eviltong:[/QUOTE] postaram się :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV']postaram się :diabloti:[/QUOTE] Żeby mi to było przed ostatni raz :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='magdabroy']Żeby mi to było przed ostatni raz :diabloti::eviltong:[/QUOTE] to mogę obiecać :evil_lol: kurcze jeszcze 2 godziny i do pracy , nie chce mi się :roll: Quote
*Magda* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] kurcze jeszcze 2 godziny i do pracy , nie chce mi się :roll:[/QUOTE] To nie idź :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='magdabroy']To nie idź :evil_lol:[/QUOTE] muszę , juz w piątek nie ide :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV']muszę , juz w piątek nie ide :eviltong:[/QUOTE] A to czemu? :mad: Quote
łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='magdabroy']A to czemu? :mad:[/QUOTE] a bo w sobotę rano jedziemy na wystawę i musiała bym jechać prosto z pracy ;) Quote
*Magda* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV']a bo w sobotę rano jedziemy na wystawę i musiała bym jechać prosto z pracy ;)[/QUOTE] Co za problem ;) wiesz ile razy jechałam do PL zaraz po pracy ;) Quote
łamAga Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='magdabroy']Co za problem ;) wiesz ile razy jechałam do PL zaraz po pracy ;)[/QUOTE] ojjj dla mnie to duży problem , ja wsiadam do samochodu 5 min i śpię więc po nocce jak bym wsiadła do samochodu to bym wystawe przespała , na bank :eviltong: Quote
kalyna Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Helloł ;) gdzie się wystawiacie? czy czy tylko pooglądać jedziecie? obfocisz Łowczarki? Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='M&S']Cześć onku :)[/QUOTE] hej wilczaki :lol: [quote name='kalyna']Helloł ;) gdzie się wystawiacie? czy czy tylko pooglądać jedziecie? obfocisz Łowczarki?[/QUOTE] hejka ;) jedziemy do Drzonkowa ale tylko pooglądać ;) niestety nie zrobię zdjęć Łowcarków bo one są w niedziele :placz: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE] hello Ptysiaczki ;) Byłam dzisiaj znowu z Neronem u weta z tymi uszami , jedno ucho to które było mega zawalone niby jakimś cudem jest nawet ok ale jak do drugiego Vet zajrzała to powiedziała " o cholerka" :roll: my sie niedługo przeprowadzimy do weta ze wszystkimi zwierzakami , odpukać tylko Pepsia z nami tam nie jeździ .... Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Aleksandra95']ah, to zdrowia dla zwierzynca :)[/QUOTE] Thx :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 zdrówka,zdrówka...a wiesz ,że ja mam to samo tylko z rankami,Luna ciągle się kaleczy szczęśliwie ostatnie trzy ranki jakoś nie wymagały interwencji Vet. Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']zdrówka,zdrówka...a wiesz ,że ja mam to samo tylko z rankami,Luna ciągle się kaleczy szczęśliwie ostatnie trzy ranki jakoś nie wymagały interwencji Vet.[/QUOTE] dzięki bardzo :lol: to macie szczęście bo nie potrzebnie Lunka by się stresowała :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']dzięki bardzo :lol: to macie szczęście bo nie potrzebnie Lunka by się stresowała :shake:[/QUOTE] oj tak,a Twój zwierzyniec jak znosi wizyty u Vet? Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']oj tak,a Twój zwierzyniec jak znosi wizyty u Vet?[/QUOTE] a z tym to różnie bywa , Qwendi i Neron maja raczej zlewkę ale ostatnio jak Neronowi zaglądali do uszu to się rzucał Ibri strasznie sie stresuję , warczy pluję i sie kuli :roll: a tutaj macie filmik z zeszłego tygodnia :diabloti: [video=youtube_share;MjrH-6acBqo]http://youtu.be/MjrH-6acBqo[/video] Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Pepsiak i Ibri by nie skoczyły z okienka? Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Cześć Aguś :D[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta.k9080']Pepsiak i Ibri by nie skoczyły z okienka?[/QUOTE] Pewnie by skoczyły ale że był Neron na dworze to zrezygnowały :diabloti: Quote
Recommended Posts