*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']i to niby my jesteśmy zboczone :roll::eviltong::diabloti:[/QUOTE] My nie, tylko Luna :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']My nie, tylko Luna :evil_lol:[/QUOTE] no własnie ,ja nie zjadam penisów , Magda [B]chyba [/B]też nie :cool3: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no własnie ,ja nie zjadam penisów , Magda [B]chyba [/B]też nie :cool3:[/QUOTE] Oczywiście, że nie! Cóż to za myśli :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']My nie, tylko Luna :evil_lol:[/QUOTE] Luna ma inne zdanie ...i jej to smakuje:evil_lol: Kto tam wie co Wy w domach robicie:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna ma inne zdanie ...i jej to smakuje:evil_lol: Kto tam wie co Wy w domach robicie:diabloti:[/QUOTE] Lubić coś, a być zboczonym to dwie różne sprawy :eviltong: Ja w domu śpię ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']Oczywiście, że nie! Cóż to za myśli :eviltong:[/QUOTE] no moze kupujesz Torce penisy wołowe a później jej podkradasz :eviltong: [quote name='marta.k9080']Luna ma inne zdanie ...i jej to smakuje:evil_lol: Kto tam wie co Wy w domach robicie:diabloti:[/QUOTE] Ja w domu tylko siedze na dogo :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']Ja w domu śpię ;-)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Ja w domu tylko siedze na dogo :eviltong:[/QUOTE] taaa.....:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no moze kupujesz Torce penisy wołowe a później jej podkradasz :eviltong: [/QUOTE] A jest ich wersja na surowo? bo Tora na barf'ie ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']A jest ich wersja na surowo? bo Tora na barf'ie ;)[/QUOTE] chyba nie...suszone tylko Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no moze kupujesz Torce penisy wołowe a później jej podkradasz :eviltong: [/QUOTE] [quote name='magdabroy']A jest ich wersja na surowo? bo Tora na barf'ie ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']chyba nie...suszone tylko[/QUOTE] No to Aga, nie udało Ci się mnie wkopać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']No to Aga, nie udało Ci się mnie wkopać :eviltong:[/QUOTE] oczywiście mogę się mylić....:diabloti: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']A jest ich wersja na surowo? bo Tora na barf'ie ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']chyba nie...suszone tylko[/QUOTE] [quote name='magdabroy']No to Aga, nie udało Ci się mnie wkopać :eviltong:[/QUOTE] Może masz jakies inne dojście i na surowo kupujesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Może masz jakies inne dojście i na surowo kupujesz :eviltong:[/QUOTE] Tak, obcięłam Lumpkowi, Bogdanowi i Theosiowi :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, obcięłam Lumpkowi, Bogdanowi i Theosiowi :evil_lol:[/QUOTE] ej no Lumpka mogłaś chociaż oszczędzić :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no Lumpka mogłaś chociaż oszczędzić :diabloti:[/QUOTE] A po co mu? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']A po co mu? :evil_lol:[/QUOTE] do siusiania :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']do siusiania :eviltong:[/QUOTE] To Bogdan i Theoś też musieliby mieć, a nie mają, bo Tora musiała coś zjeść na kolację :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']To Bogdan i Theoś też musieliby mieć, a nie mają, bo Tora musiała coś zjeść na kolację :evil_lol:[/QUOTE] Biedactwa :-( i czym oni będą teraz siusiać :placz: weź im jakieś wężyki chociaż daj :eviltong: ok ale ja ide sie kapac i spac bo padam na twarz :roll: miłego świntuszenia :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 idź świntuszyć a nie spać...:diabloti: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']idź świntuszyć a nie spać...:diabloti:[/QUOTE] chetnie ale nie dzisiaj :eviltong: łeb mi pęka i jedyne na co mam ochote to sennnnn ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']chetnie ale nie dzisiaj :eviltong: łeb mi pęka i jedyne na co mam ochote to sennnnn ;)[/QUOTE] no tak sen przede wszystkim :evil_lol: w takim razie dobranoc:p Quote
Ty$ka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Zbooooczuuuchyyy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
*Magda* Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Wstawaj śpiochu :mad: Ja od 6 na nogach jestem :roll: Quote
Recommended Posts