Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej Aga :)

U mnie to samo, tzn. śnieg jest, bo leży stary, ale nie pada. Całe szczęście :)[/QUOTE]

a u nas pada calutki czas bez ustanku i ma padac całe 2 dni , weekend bedzie bogaty w śnieżne zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']:D:D:D

Ciągle zapominam zapytać :oops: Jak Neron i jego jedzenie? Je normalnie czy nie bardzo w nowym domku :)[/QUOTE]

Je rewelacyjnie !!!!

sucha karma potrafiła tydzień leżeć nie ruszona a tutaj ma wsypane 5 minut i nie ma a gotowane jak dostanie to tak je jak by chciał razem z miską to wciągnąć :lol:

ale i tak mi się wydaje ze jakoś schudł :roll:

Posted

a u nas śnieżyk :multi: :multi: mam nadzieję, ze co najmniej do jutra się utrzyma :diabloti:

a jak bym chciała zapytać, jak tam zx jego drapaniem i alergią? ustała całkowicie?

Posted

[quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo ;)[/QUOTE]

będą , muszą być , ale nie obiecuje ze snieżne bo jak pogoda zrobi figla i zdąży np deszcz zacząć padac i wypłuka śnieg to będą deszczowe zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']a u nas śnieżyk :multi: :multi: mam nadzieję, ze co najmniej do jutra się utrzyma :diabloti:

a jak bym chciała zapytać, jak tam zx jego drapaniem i alergią? ustała całkowicie?[/QUOTE]

a ja mam nadzieje ze jutro wstane i po sniegu nie bedzie sladu <marzycielka> :eviltong:

dokładnie tak , w ogóle sie nie wydrapuję , jak ręką odjął :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja mam nadzieje ze jutro wstane i po sniegu nie bedzie sladu <marzycielka> :eviltong:

dokładnie tak , w ogóle sie nie wydrapuję , jak ręką odjął :multi:[/QUOTE]

noo to rewelacyjnie, no i się nie męczy, a Ty nie masz tyle sprzątania :evil_lol:

No proszę Cię.. śnieg jest suuuuupcio :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']noo to rewelacyjnie, no i się nie męczy, a Ty nie masz tyle sprzątania :evil_lol:

No proszę Cię.. śnieg jest suuuuupcio :diabloti:[/QUOTE]

Nie no sprzątania mam , dalej sie z niego niemiłosiernie sypie :roll: ale bez drapania ;)

w ogóle zaczął już gubić podszerstek , i sie cieszyłam ze to znak że wiosna idzie :roll: a tu pierd...... śnieg :roll:

śnieg nie jest super :shake:

Posted

ahh to dalej bujasz się z ta sierścią.. a to zależało, od karmy czy przez to, ze domowe jedzenie?

U mnie podszerstek nie jest wyznacznikiem wiosny.. raczej lata :roflt:

Posted

[quote name='kalyna']ahh to dalej bujasz się z ta sierścią.. a to zależało, od karmy czy przez to, ze domowe jedzenie?

U mnie podszerstek nie jest wyznacznikiem wiosny.. raczej lata :roflt:[/QUOTE]

chyba ogolnie od ogrzewania w blokach , bloki w ogole sa ropbione z plyt azbestowych moze to tez troche wina tego ;)

to moze nawet i lato juz być sie nie pogniewam :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór:p

super zdjęcia
błocko jest najlepsze:evil_lol:(skąd ja to znam:roll:)
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00863_zps8fd0becb.jpg[/url]