łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej Aga :) U mnie to samo, tzn. śnieg jest, bo leży stary, ale nie pada. Całe szczęście :)[/QUOTE] a u nas pada calutki czas bez ustanku i ma padac całe 2 dni , weekend bedzie bogaty w śnieżne zdjęcia :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a u nas pada calutki czas bez ustanku i ma padac całe 2 dni , weekend bedzie bogaty w śnieżne zdjęcia :diabloti:[/QUOTE] Trzymam Cię za słowo ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='magdabroy']:D:D:D Ciągle zapominam zapytać :oops: Jak Neron i jego jedzenie? Je normalnie czy nie bardzo w nowym domku :)[/QUOTE] Je rewelacyjnie !!!! sucha karma potrafiła tydzień leżeć nie ruszona a tutaj ma wsypane 5 minut i nie ma a gotowane jak dostanie to tak je jak by chciał razem z miską to wciągnąć :lol: ale i tak mi się wydaje ze jakoś schudł :roll: Quote
kalyna Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 a u nas śnieżyk :multi: :multi: mam nadzieję, ze co najmniej do jutra się utrzyma :diabloti: a jak bym chciała zapytać, jak tam zx jego drapaniem i alergią? ustała całkowicie? Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo ;)[/QUOTE] będą , muszą być , ale nie obiecuje ze snieżne bo jak pogoda zrobi figla i zdąży np deszcz zacząć padac i wypłuka śnieg to będą deszczowe zdjęcia :diabloti: Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='kalyna']a u nas śnieżyk :multi: :multi: mam nadzieję, ze co najmniej do jutra się utrzyma :diabloti: a jak bym chciała zapytać, jak tam zx jego drapaniem i alergią? ustała całkowicie?[/QUOTE] a ja mam nadzieje ze jutro wstane i po sniegu nie bedzie sladu <marzycielka> :eviltong: dokładnie tak , w ogóle sie nie wydrapuję , jak ręką odjął :multi: Quote
kalyna Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja mam nadzieje ze jutro wstane i po sniegu nie bedzie sladu <marzycielka> :eviltong: dokładnie tak , w ogóle sie nie wydrapuję , jak ręką odjął :multi:[/QUOTE] noo to rewelacyjnie, no i się nie męczy, a Ty nie masz tyle sprzątania :evil_lol: No proszę Cię.. śnieg jest suuuuupcio :diabloti: Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='kalyna']noo to rewelacyjnie, no i się nie męczy, a Ty nie masz tyle sprzątania :evil_lol: No proszę Cię.. śnieg jest suuuuupcio :diabloti:[/QUOTE] Nie no sprzątania mam , dalej sie z niego niemiłosiernie sypie :roll: ale bez drapania ;) w ogóle zaczął już gubić podszerstek , i sie cieszyłam ze to znak że wiosna idzie :roll: a tu pierd...... śnieg :roll: śnieg nie jest super :shake: Quote
kalyna Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ahh to dalej bujasz się z ta sierścią.. a to zależało, od karmy czy przez to, ze domowe jedzenie? U mnie podszerstek nie jest wyznacznikiem wiosny.. raczej lata :roflt: Quote
łamAga Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='kalyna']ahh to dalej bujasz się z ta sierścią.. a to zależało, od karmy czy przez to, ze domowe jedzenie? U mnie podszerstek nie jest wyznacznikiem wiosny.. raczej lata :roflt:[/QUOTE] chyba ogolnie od ogrzewania w blokach , bloki w ogole sa ropbione z plyt azbestowych moze to tez troche wina tego ;) to moze nawet i lato juz być sie nie pogniewam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ale człowiek moze zawału dostać :eviltong:[/QUOTE] No ja dostaje za każdym razem :lol: U mnie odwilż :( Quote
Izabela124. Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Angi']a jaki pies nie lubi błotnych kąpieli? :lol:[/QUOTE]Kiss :diabloti: On nie cierpi wody :eviltong: Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Angi']dzień dobry :)[/QUOTE] Dzień doberek ;) Quote
Aleksa. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Cześć Walentynkowo :D Mąż Cię gdzieś zaprosił ? :) Quote
Guest wolfheart Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 dobry wieczór:p super zdjęcia błocko jest najlepsze:evil_lol:(skąd ja to znam:roll:) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00863_zps8fd0becb.jpg[/url] Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Aleksandra95']Cześć Walentynkowo :D Mąż Cię gdzieś zaprosił ? :)[/QUOTE] Pewnie nie, bo Aga w pracy na popołudniu ;) Quote
Aleksa. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie nie, bo Aga w pracy na popołudniu ;)[/QUOTE] oj, to nie wypadło fajnie .:( Quote
kalyna Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie nie, bo Aga w pracy na popołudniu ;)[/QUOTE] ale cała noc przed nimi :diabloti: Quote
Recommended Posts