Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Albo umrzesz :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Angi']nie umieraj, ciężko się teraz kopie doły bo ziemia zamarznięta. :lol:[/QUOTE]

Postaram sie tego nie robić ale nie wiem czy mi to wyjdzie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiesz , popadało namoknął i zardzewiał :diabloti:

a tak w ogóle to mnie chyba cos pobiera , wczoraj jak przyszłam z pracy to mnie tak głowa napierdzielała ze mysleć nie mogłam , gardło miałam jak papier ścierny a jak kaszlałam to mi chciało płuca wyrwać :roll: wzięłam dwie tabletki metafenu i dzisiaj jest ździebko lepiej , teraz też wzięłam dwie moze przejdzie całkiem :razz:[/QUOTE]

małżonek Cię słabo grzeje:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='justysiek']małżonek Cię słabo grzeje:eviltong:[/QUOTE]

proponuję zamienić małżonka,na Neronka...pies grzeje idealnie:evil_lol:;)

Guest wolfheart
Posted

cześć ,mam nadzieję ,że jednak żyjesz...:evil_lol:

Posted

Macie rację mąż mnie nie grzeje , gorzej , wczoraj stwierdził że ma nadzieję że mam wysoką gorączkę bo będzie sie mógł o mnie ugrzać :mad: chyba jednak wezme se Neronka do łóżka :diabloti:

żyć żyje ale czuję się paskudnie , po obiedzie pojade do apteki po jakies tabletki na katar i na przeziebienie żeby mnie całkiem nie rozłożyło :shake:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530769_523704854327284_945489229_n.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530769_523704854327284_945489229_n.jpg[/url]
..to zobaczymy jak przystrojono też park,deptaki,trawniki...:-?

Ja Ci mówię,Luna ze mną śpi i jestem zdrowa jak rybka:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530769_523704854327284_945489229_n.jpg[/URL] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

śmieszne ale prawdziwe , ja juz widze co bedzie u nas na ogrodzie jak śnieg stopnieje :diabloti:

[quote name='marta.k9080'][URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530769_523704854327284_945489229_n.jpg[/URL]
..to zobaczymy jak przystrojono też park,deptaki,trawniki...:-?

Ja Ci mówię,Luna ze mną śpi i jestem zdrowa jak rybka:evil_lol:[/QUOTE]

tez fakt , chodniki bedą super :roll:

tylko że Neron nie chce ze mna spać w łóżku :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tez fakt , chodniki bedą super :roll:

tylko że Neron nie chce ze mna spać w łóżku :shake:[/QUOTE]

pewnie mu za ciepło...Luna sobie robi przerwę ,idzie do siebie albo na podłogę(mamy płytki w pokojach) i wraca znów do łóżka

Posted

[quote name='magdabroy']Koooooooooooooooooooopy :evil_lol:[/QUOTE]

i to jakie :diabloti:

[quote name='marta.k9080']pewnie mu za ciepło...Luna sobie robi przerwę ,idzie do siebie albo na podłogę(mamy płytki w pokojach) i wraca znów do łóżka[/QUOTE]

On od małego był karcony jak wchodził na łóżka ( moja mama strasznie tego nie lubi ) i pewnie dlatego , teraz nawet jak go wołam to nie ma siły żeby wszedł , stoi przed łóżkiem piszczy ale nie wejdzie :shake:

[quote name='Artemida']kinder niespodzianki będą :D[/QUOTE]

i tego właśnie się obawiam :diabloti:

dobra ja jade na zakupy , do apteki i do mamy wiec troche mnie nie bedzie ale jak wrócę to dodam zdjęcia :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
On od małego był karcony jak wchodził na łóżka ( moja mama strasznie tego nie lubi ) i pewnie dlatego , teraz nawet jak go wołam to nie ma siły żeby wszedł , stoi przed łóżkiem piszczy ale nie wejdzie :shake:
[/QUOTE]

Ja nigdy nie pozwalałam psom wchodzić do łóżka/na kanapę itp. I teraz ja się bawię z Theosiem na łóżku, to Tora przychodzi i kładzie się obok łóżka, ale nawet nie próbuje wchodzić ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nigdy nie pozwalałam psom wchodzić do łóżka/na kanapę itp. I teraz ja się bawię z Theosiem na łóżku, to Tora przychodzi i kładzie się obok łóżka, ale nawet nie próbuje wchodzić ;)[/QUOTE]

Jak widać czasami się to opłaca :)

kurde laski zaraz chyba padne , dawno sie tak nie czułam , wiec z jutrzejszego spacerku nici :placz:

własnie wziełam cirrus i febrisan mam nadzieje ze pomoże ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Jak widać czasami się to opłaca :)

kurde laski zaraz chyba padne , dawno sie tak nie czułam , wiec z jutrzejszego spacerku nici :placz:

własnie wziełam cirrus i febrisan mam nadzieje ze pomoże ;)[/QUOTE]

idź lepiej do lekarza zanim Cię dopadnie coś ciężkiego (np.grypa:shake:)

Posted

[quote name='Angi']Nadzieja matką głupich :grins:[/QUOTE]

ale zawsze matką :eviltong:

[quote name='marta.k9080']idź lepiej do lekarza zanim Cię dopadnie coś ciężkiego (np.grypa:shake:)[/QUOTE]

raczej już mnie dopadła , słabo mi , kaszel mam , kicham , płuca mnie bolą i chyba zaraz zwymiotuję :roll: