M&S Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']i ma wszystkie na utrzymaniu ??[/QUOTE] Nie, to my je utrzymujemy... Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']u mnie na osiedlu jest rodzina, gdzie łącznie babka urodziła 14 dzieci :evil_lol:[/QUOTE] Mój brat kiedyś się spotykał z dziewczyną, która miała 13 rodzeństwa (ona 14) :) Dzieci co roku i tylko raz były bliźniaki ;) [quote name='dOgLoV'] no w sumie fakt , mógł by się zamoczyć i po aparacie :shake:[/QUOTE] Tego się właśnie boję :( Quote
Aleksa. Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']u mnie na osiedlu jest rodzina, gdzie łącznie babka urodziła 14 dzieci :evil_lol:[/QUOTE] żart ?!?! :o Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 nie, prawda. ;) Ona ma już dorosłe te dzieci. Ba, ma nawet wnuki :lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='M&S']Nie, to my je utrzymujemy...[/QUOTE] fakt , ale też głupie pytanie zadałam :splat: [quote name='magdabroy']Mój brat kiedyś się spotykał z dziewczyną, która miała 13 rodzeństwa (ona 14) :) Dzieci co roku i tylko raz były bliźniaki ;) Tego się właśnie boję :([/QUOTE] maszyna do rodzenia :shake: moze lepiej nie bierz aparatu bo pozniej w ogole nam nie bedziesz Theosia pokazywała jak sie aparat zamoczy :shake: [quote name='Aleksandra95']żart ?!?! :o[/QUOTE] życie ;) Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 U mnie w mieście jest rodzina gdzie jest 12 dzieci i w tym jedne bliźniaki :O Jezus maria kiedy to się przespać czy mieć dla siebie chociaż 2 godziny na poczytanie książki? Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 według strony [url]http://www.moikrewni.pl[/url] w Zabrzu mieszka 12 osób o tym nazwisku ( mówie o tej babce z 14 dzieci ) i wszyscy to są właśnie oni :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='vege*']U mnie w mieście jest rodzina gdzie jest 12 dzieci i w tym jedne bliźniaki :O Jezus maria kiedy to się przespać czy mieć dla siebie chociaż 2 godziny na poczytanie książki?[/QUOTE] to chyba nierealne zeby przy takiej ilosci dzieci mieć czas dla siebie :shake: [quote name='Angi']według strony [URL]http://www.moikrewni.pl[/URL] w Zabrzu mieszka 12 osób o tym nazwisku ( mówie o tej babce z 14 dzieci ) i wszyscy to są właśnie oni :evil_lol:[/QUOTE] buahahhahahahahaha :diabloti: dobre :diabloti: Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']to chyba nierealne zeby przy takiej ilosci dzieci mieć czas dla siebie :shake: [/QUOTE] No niestety :shake: A wyobrażacie robić rano śniadanie? Wyprać wszystkie ciuchy, wyprasować itd? :crazyeye: Fakt dzieci są super wychowane, kulturalne, złego słowa powiedzieć na nie nie można, no ale jednak ja bym się tak nie poświeciła (chodzi o taka ilość dzieci bo dwójka czy tam max trójka to jakoś by przeszło, chociaż dla mnie trójka to za dużo) bo kocham ciszę i spokój i mieć czas dla siebie :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='vege*']No niestety :shake: A wyobrażacie robić rano śniadanie? Wyprać wszystkie ciuchy, wyprasować itd? :crazyeye: Fakt dzieci są super wychowane, kulturalne, złego słowa powiedzieć na nie nie można, no ale jednak ja bym się tak nie poświeciła (chodzi o taka ilość dzieci bo dwójka czy tam max trójka to jakoś by przeszło, chociaż dla mnie trójka to za dużo) bo kocham ciszę i spokój i mieć czas dla siebie :evil_lol:[/QUOTE] Ja sobie tego nie wyobrażam :shake: zawsze chciałam miec trójkę dzieci ale stwierdzam że na te czasy wystarczyła by mi dwójka ;) Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja sobie tego nie wyobrażam :shake: zawsze chciałam miec trójkę dzieci ale stwierdzam że na te czasy wystarczyła by mi dwójka ;)[/QUOTE] Właśnie :) Kiedyś narzekałam strasznie, że mam starszą siostrę, ale teraz na prawdę to doceniam, że nie jestem jedynaczką ;) Moja siostra cioteczna ma za to dziewczynkę i chłopca i jest fajnie mimo, że Oliwka to taki aniołeczek grzeczniutki, a Tomcio tylko patrzy gdzie co jest do zbrojenia :diabloti: Oli ma 5,5 roku a Tomo 3,5 roku więc różnica miedzy nimi nie jest duża, między mną a moją siostrą jest 7 lat ;) Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']zrobi mi ktoś banerek? :lol:[/QUOTE] Proszę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000[/url] Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']zrobi mi ktoś banerek? :lol:[/QUOTE] zróbmy przetarg :evil_lol: [quote name='vege*']Właśnie :) Kiedyś narzekałam strasznie, że mam starszą siostrę, ale teraz na prawdę to doceniam, że nie jestem jedynaczką ;) Moja siostra cioteczna ma za to dziewczynkę i chłopca i jest fajnie mimo, że Oliwka to taki aniołeczek grzeczniutki, a Tomcio tylko patrzy gdzie co jest do zbrojenia :diabloti: Oli ma 5,5 roku a Tomo 3,5 roku więc różnica miedzy nimi nie jest duża, między mną a moją siostrą jest 7 lat ;)[/QUOTE] a ja sie ciesze ze mam troję rodzeństwa , w domu było zawsze wesoło :lol: [quote name='magdabroy']Proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zamówienie-od-Mani2000[/URL][/QUOTE] widzisz Angi mówisz i masz :evil_lol: szukałam gazet "mój pies" na strychu i znalazłam gazete "pies " z 87 roku :diabloti: Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='vege*']między mną a moją siostrą jest 7 lat ;)[/QUOTE] to tak jak u mnie ;) i też się cieszę, że mam siostrę.. mimo to mam liczne kuzynostwo... a wiadomo jak z rodziną jest, a siostra jest zawsze :multi: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']chcesz się jej pozbyć? :lol:[/QUOTE] NOŁ :diabloti::eviltong: [quote name='kalyna']to tak jak u mnie ;) i też się cieszę, że mam siostrę.. mimo to mam liczne kuzynostwo... a wiadomo jak z rodziną jest, a siostra jest zawsze :multi:[/QUOTE] dokładnie ;);) Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 pfff :p .[COLOR=#ffffff].....................[/COLOR] Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']pfff :p .[COLOR=#ffffff].....................[/COLOR][/QUOTE] :eviltong: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00680_zpsbde88515.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00681_zps0b5e07a5.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00682_zps65035cc0.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00683_zps38029abd.jpg[/IMG] :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 możesz mi zrobić zdjęcia wszystkich stron, nie pogniewam się... :lol: ( o PSA mi chodzi) Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']możesz mi zrobić zdjęcia wszystkich stron, nie pogniewam się... :lol: ( o PSA mi chodzi)[/QUOTE] nie ma problemu bo jest cieniutka :eviltong: ale jutro bo zaraz ide spać , padam na papę :eviltong: Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 o żesz Ty, znowu archiwum otwarłaś :diabloti: są tam jakieś artykuły o ONach? Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='kalyna']o żesz Ty, znowu archiwum otwarłaś :diabloti: są tam jakieś artykuły o ONach?[/QUOTE] musiała bym je przejrzeć ale nie dzisiaj bo na prawde juz nie mam siły :lol: [quote name='Angi']lubię czytać takie stare gazety ;)[/QUOTE] ja też :evil_lol: Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='kalyna']to tak jak u mnie ;) i też się cieszę, że mam siostrę.. mimo to mam liczne kuzynostwo... a wiadomo jak z rodziną jest, a siostra jest zawsze :multi:[/QUOTE] No właśnie siostra jest zawsze, a rodzina nie zawsze. Z moimi kuzynkami jest strasznie zżyta, ale mieszkają ode mnie 465 km i dość rzadko się widzimy :-( Ogólnie to z rodziną tą co mieszka w tym samym mieście, którym i ja mieszkam to niezbyt zżyta jestem :diabloti: Zżyta jestem bardzo z mamą Oliwki i Tomcia czyli siostra cioteczna, mimo, że jest starsza o 14 lat to super się dogadujemy :) Inna siostra cioteczna jest beznadziejna, to moja chrzestna, ale mnie ostatni raz widziała na moim chrzcie czyli 18 lat temu :diabloti: nie lubię jej, burak totalny. Quote
Recommended Posts