Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Hej Aga :) O mamo co za dzień :mdleje: Jak dobrze, że już się kończy, miłej nocy :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Angi']sama sobie znalazłam! :([/QUOTE] Pokapokapokapokapoka Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [url]http://www[/url]. f o r u m . m o l o s y . p l/showthread.php?t=30412 Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Angi'][URL]http://www[/URL]. f o r u m . m o l o s y . p l/showthread.php?t=30412[/QUOTE] :O :loveu: Jaki misiu :D Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 dobry wieczór wszystkim :loveu: wreszcie weekend :multi: Quote
M&S Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] wreszcie weekend :multi:[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaaaaaak:multi::multi: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='M&S']Taaaaaaaaaaaaaaaak:multi::multi:[/QUOTE] ja juz sie weekendu nie mogłam doczekac ,ile mozna wstawac o 5tej rano :shake: teraz bede wstawala o 15stej :diabloti: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='M&S']Chciałabym to zobaczyć:evil_lol:[/QUOTE] Niooo , teraz bede miała nocki więc do 15:30 na pewno będe spała:lol: Quote
M&S Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Niooo , teraz bede miała nocki więc do 15:30 na pewno będe spała:lol:[/QUOTE] No tak, będziesz musiała być w formie przed pracą. Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry wieczór wszystkim :loveu: wreszcie weekend :multi:[/QUOTE] Weekend :crazyeye: A co to takiego? :hmmmm: [SIZE=1]W niedzielę jedziemy na basen [/SIZE]:multi: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='M&S']No tak, będziesz musiała być w formie przed pracą.[/QUOTE] na nockach nigdy nie jestem w formie :diabloti: mogła bym spac cały dzień a i tak pojde do pracy zmęczona :roll: [quote name='magdabroy']Weekend :crazyeye: A co to takiego? :hmmmm: [SIZE=1]W niedzielę jedziemy na basen [/SIZE]:multi:[/QUOTE] Magda jeszcze jakieś 10 lat i sobie przypomnisz co to jest weekend :diabloti: basennnnnn :multi: będą zdjęcia ??:razz: Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] Magda jeszcze jakieś 10 lat i sobie przypomnisz co to jest weekend :diabloti: basennnnnn :multi: będą zdjęcia ??:razz:[/QUOTE] Chyba trochę dłużej jeśli Theoś ma mieć rodzeństwo ;) No właśnie się zastanawiam czy brać aparat :hmmmm: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba trochę dłużej jeśli Theoś ma mieć rodzeństwo ;) No właśnie się zastanawiam czy brać aparat :hmmmm:[/QUOTE] Nooo to za jakies 25 lat :diabloti: szybko zleci :eviltong: brac brac brac :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']na mieć 13 rodzeństwa :lol:[/QUOTE] To więcej niż drużyna piłkarska :eviltong: [quote name='dOgLoV']Nooo to za jakies 25 lat :diabloti: szybko zleci :eviltong: brac brac brac :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Co tam 25 lat :D Muszę to przemyśleć, bo szkoda jakby się coś mu stało :( Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 u mnie na osiedlu jest rodzina, gdzie łącznie babka urodziła 14 dzieci :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='magdabroy']To więcej niż drużyna piłkarska :eviltong: Co tam 25 lat :D Muszę to przemyśleć, bo szkoda jakby się coś mu stało :([/QUOTE] to drużyna piłkarska plus ławka rezerwowych :diabloti: no w sumie fakt , mógł by się zamoczyć i po aparacie :shake: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']u mnie na osiedlu jest rodzina, gdzie łącznie babka urodziła 14 dzieci :evil_lol:[/QUOTE] i ma wszystkie na utrzymaniu ?? Quote
Recommended Posts