Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Będziesz miała ładny kaftanik :evil_lol:[/QUOTE]

spytam może chociaż mi dają kolorowy a nie biały :diabloti:

[quote name='M&S']Ale miałaś przygodę z rana...nie zazdroszczę.[/QUOTE]

dzisiaj mi juz Sebastian nastawił przerzutki , naprawił hamulec a ja na siodełko sobie założyłam reklamówke :diabloti: rano nie powinnam miec niespodzianek chyba ze w postaci pozamarzanych futrek ale na to wpływu nie mam ....

Posted

[quote name='dOgLoV']spytam może chociaż mi dają kolorowy a nie biały :diabloti:
[/QUOTE]

Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
dzisiaj mi juz Sebastian nastawił przerzutki , naprawił hamulec a ja na siodełko sobie założyłam reklamówke :diabloti: rano nie powinnam miec niespodzianek chyba ze w postaci pozamarzanych futrek ale na to wpływu nie mam ....[/QUOTE]

Jest taki specyfik WD40 się nazywa. Spryskasz i wszystko chodzi.

Posted

[quote name='magdabroy']Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol:[/QUOTE]

bleeeeeeeeeeee ale mi kawe obrzydziłaś :eviltong:

[quote name='M&S']Jest taki specyfik WD40 się nazywa. Spryskasz i wszystko chodzi.[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Potwierdzam ;)[/QUOTE]

właśnie widziałam na allegro , musze sie w takie cos zaopatrzyć , wieksze i takie malutkie do kieszeni bo czasami zamykanie jest ok a jak wychodze z pracy to juz nie idzie otworzyć ....

Posted

[quote name='magdabroy']Smacznego :diabloti:[/QUOTE]

dziekuje :eviltong:

Qwendi mi drożdżówkę zjadła nawet okruszka nie zostawiła , Ty mi kawe obrzydziłaś i jest komplet :mad::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

Sebastian stwierdził że moze na grzyby mam tą alergie bo mamy w domu tak wilgotno ze co chwilę z nimi walczymy :shake:[/QUOTE]

ja mam w mieszkaniu zacieki sufit+ściany ,wszystkim na czwartym piętrze zacieka:angryy:bo ten blok zbudował jakiś oszust i przygłup

Posted

[quote name='M&S']Na stacji benzynowej kupisz.[/QUOTE]

chyba w intermarche tez widziałam ale nie mam pewnosci , jutro tam będę to sprawdze ;)

[quote name='marta.k9080']ja mam w mieszkaniu zacieki sufit+ściany ,wszystkim na czwartym piętrze zacieka:angryy:bo ten blok zbudował jakiś oszust i przygłup[/QUOTE]

bo to pewnie jest blok z płyt ?? nasze bloki tez były budowane z płyt szybko i na odpierd....l :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Qwendi mi drożdżówkę zjadła nawet okruszka nie zostawiła , Ty mi kawe obrzydziłaś i jest komplet :mad::eviltong:[/QUOTE]

to teraz policz sobie te kilogramy, które właśnie tracisz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol:[/QUOTE]
Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ona to raczej z doświadczenia wie :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Angi']Ona to raczej z doświadczenia wie :evil_lol:[/QUOTE]

Ciiii, bo się wyda :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja w poniedziałki bardzo często do szkoły nie chodziłam, ewentualnie szłam na 3 lekcje :D I to fakt, poniedziałek najgorszy dzień tygodnia[/QUOTE]

Ja przez całe liceum miałam w poniedziałki dwie godziny matematyki na 8 rano... Nie szło za cholere tego ominąć,,, Ten kto wymyślał, plan lekcji chyba mózgu nie mial...to był koszmar...

Posted

[quote name='bira']Ja przez całe liceum miałam w poniedziałki dwie godziny matematyki na 8 rano... Nie szło za cholere tego ominąć,,, Ten kto wymyślał, plan lekcji chyba mózgu nie mial...to był koszmar...[/QUOTE]

Lepsze 2h matematyki na 7 i 8lekcji w piątek?:diabloti:Wolałem już mieć to za sobą w poniedziałek ,a nie " w weekend":evil_lol:

Posted

Cześć Aguś :)

Możemy sobie rękę podać i zamknąć się obie (razem :evil_lol:) w pokoju bez klamek ;) Szłam w nocy umyć butelkę po karmieniu młodego. Zjechałam z prawie wszystkich schodów z piętra :oops: Kość ogonowa mnie tak napie*dala, że siedzieć nie mogę i nawet chodzenie sprawia mi problem :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)

Możemy sobie rękę podać i zamknąć się obie (razem :evil_lol:) w pokoju bez klamek ;) Szłam w nocy umyć butelkę po karmieniu młodego. Zjechałam z prawie wszystkich schodów z piętra :oops: Kość ogonowa mnie tak napie*dala, że siedzieć nie mogę i nawet chodzenie sprawia mi problem :roll:[/QUOTE]

ahahahaha, mnie się tam jeszcze nic nie stało :evil_lol: