łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Będziesz miała ładny kaftanik :evil_lol:[/QUOTE] spytam może chociaż mi dają kolorowy a nie biały :diabloti: [quote name='M&S']Ale miałaś przygodę z rana...nie zazdroszczę.[/QUOTE] dzisiaj mi juz Sebastian nastawił przerzutki , naprawił hamulec a ja na siodełko sobie założyłam reklamówke :diabloti: rano nie powinnam miec niespodzianek chyba ze w postaci pozamarzanych futrek ale na to wpływu nie mam .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']spytam może chociaż mi dają kolorowy a nie biały :diabloti: [/QUOTE] Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol: Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] dzisiaj mi juz Sebastian nastawił przerzutki , naprawił hamulec a ja na siodełko sobie założyłam reklamówke :diabloti: rano nie powinnam miec niespodzianek chyba ze w postaci pozamarzanych futrek ale na to wpływu nie mam ....[/QUOTE] Jest taki specyfik WD40 się nazywa. Spryskasz i wszystko chodzi. Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='M&S']Jest taki specyfik WD40 się nazywa. Spryskasz i wszystko chodzi.[/QUOTE] Potwierdzam ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol:[/QUOTE] bleeeeeeeeeeee ale mi kawe obrzydziłaś :eviltong: [quote name='M&S']Jest taki specyfik WD40 się nazywa. Spryskasz i wszystko chodzi.[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Potwierdzam ;)[/QUOTE] właśnie widziałam na allegro , musze sie w takie cos zaopatrzyć , wieksze i takie malutkie do kieszeni bo czasami zamykanie jest ok a jak wychodze z pracy to juz nie idzie otworzyć .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']bleeeeeeeeeeee ale mi kawe obrzydziłaś :eviltong: [/QUOTE] Smacznego :diabloti: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Smacznego :diabloti:[/QUOTE] dziekuje :eviltong: Qwendi mi drożdżówkę zjadła nawet okruszka nie zostawiła , Ty mi kawe obrzydziłaś i jest komplet :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] Sebastian stwierdził że moze na grzyby mam tą alergie bo mamy w domu tak wilgotno ze co chwilę z nimi walczymy :shake:[/QUOTE] ja mam w mieszkaniu zacieki sufit+ściany ,wszystkim na czwartym piętrze zacieka:angryy:bo ten blok zbudował jakiś oszust i przygłup Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='M&S']Na stacji benzynowej kupisz.[/QUOTE] chyba w intermarche tez widziałam ale nie mam pewnosci , jutro tam będę to sprawdze ;) [quote name='marta.k9080']ja mam w mieszkaniu zacieki sufit+ściany ,wszystkim na czwartym piętrze zacieka:angryy:bo ten blok zbudował jakiś oszust i przygłup[/QUOTE] bo to pewnie jest blok z płyt ?? nasze bloki tez były budowane z płyt szybko i na odpierd....l :roll: Quote
kalyna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Qwendi mi drożdżówkę zjadła nawet okruszka nie zostawiła , Ty mi kawe obrzydziłaś i jest komplet :mad::eviltong:[/QUOTE] to teraz policz sobie te kilogramy, które właśnie tracisz :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='kalyna']to teraz policz sobie te kilogramy, które właśnie tracisz :evil_lol:[/QUOTE] kiedy ja miałam taką ochotę na tą drożdzówke :roll: Quote
vege* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jaki biały :crazyeye: Dostaniesz taki pożółkły po poprzednich wczasowiczach :evil_lol:[/QUOTE] Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='vege*']Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ona to raczej z doświadczenia wie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='vege*']Z własnego doświadczenia to wiesz czy się filmów naoglądałaś? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']Ona to raczej z doświadczenia wie :evil_lol:[/QUOTE] Ciiii, bo się wyda :evil_lol: Quote
vege* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ciiii, bo się wyda :evil_lol:[/QUOTE] Na pewno każdy już wie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='vege*']Na pewno każdy już wie :evil_lol:[/QUOTE] Może nikt nie zauważy :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Może nikt nie zauważy :eviltong:[/QUOTE] Za późno :D Quote
agaciaaa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nie ma to jak miły początek tygodnia :lol: ale nie martw się, jutro będzie lepiej, pojutrze jeszcze lepiej itd do poniedziałku bo potem znowu gorzej :evil_lol: Quote
bira Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja w poniedziałki bardzo często do szkoły nie chodziłam, ewentualnie szłam na 3 lekcje :D I to fakt, poniedziałek najgorszy dzień tygodnia[/QUOTE] Ja przez całe liceum miałam w poniedziałki dwie godziny matematyki na 8 rano... Nie szło za cholere tego ominąć,,, Ten kto wymyślał, plan lekcji chyba mózgu nie mial...to był koszmar... Quote
Aleks89 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='bira']Ja przez całe liceum miałam w poniedziałki dwie godziny matematyki na 8 rano... Nie szło za cholere tego ominąć,,, Ten kto wymyślał, plan lekcji chyba mózgu nie mial...to był koszmar...[/QUOTE] Lepsze 2h matematyki na 7 i 8lekcji w piątek?:diabloti:Wolałem już mieć to za sobą w poniedziałek ,a nie " w weekend":evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Cześć Aguś :) Możemy sobie rękę podać i zamknąć się obie (razem :evil_lol:) w pokoju bez klamek ;) Szłam w nocy umyć butelkę po karmieniu młodego. Zjechałam z prawie wszystkich schodów z piętra :oops: Kość ogonowa mnie tak napie*dala, że siedzieć nie mogę i nawet chodzenie sprawia mi problem :roll: Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='magdabroy']Cześć Aguś :) Możemy sobie rękę podać i zamknąć się obie (razem :evil_lol:) w pokoju bez klamek ;) Szłam w nocy umyć butelkę po karmieniu młodego. Zjechałam z prawie wszystkich schodów z piętra :oops: Kość ogonowa mnie tak napie*dala, że siedzieć nie mogę i nawet chodzenie sprawia mi problem :roll:[/QUOTE] ahahahaha, mnie się tam jeszcze nic nie stało :evil_lol: Quote
Recommended Posts