kalyna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']dzisiaj juz chyba zdjec nie dodam :shake: normalni jakaś depresja mnie owładnęła :shake:[/QUOTE] sesja Ci się zbliża? bo mnie największe doły wtedy właśnie łapią.. ewentualnie jak w szkole jest przegwizdane... Jakby przymroziło i przysypało śniegiem to i humor jest lepszy.. Najedz się czekolady, albo weź se piwko wypij :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']To ja mam chyba na śnieg bo dzisiaj to w ogóle oddychac nie mogę :angryy:[/QUOTE] ja prawie nie oddycham przy włączonym ogrzewaniu:shake: i muszę używać nawilżenia do nosa,alergii nie mam żadnych. Najlepiej mi przy lekko mroźnym powietrzu. Jak Twój nastrój,lepiej? Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 cześć :) ................................. Quote
agaciaaa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00515_zps5e0cbed7.jpg[/url] jak zielono :loveu: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :) U mnie podobnie, tylko że bez słońca ;)[/QUOTE] hejka :) u nas nadal zimno :roll: [quote name='M&S']Miłego poniedziałku:):)[/QUOTE] dziekujemy i wzajemnie :lol: [quote name='kalyna']sesja Ci się zbliża? bo mnie największe doły wtedy właśnie łapią.. ewentualnie jak w szkole jest przegwizdane... Jakby przymroziło i przysypało śniegiem to i humor jest lepszy.. Najedz się czekolady, albo weź se piwko wypij :evil_lol:[/QUOTE] Taaa chyba w pracy hehehe u nas nadal mróz niesamowity :roll: i jakoś od tego humor mi sie nie poprawia :roll: [quote name='marta.k9080']ja prawie nie oddycham przy włączonym ogrzewaniu:shake: i muszę używać nawilżenia do nosa,alergii nie mam żadnych. Najlepiej mi przy lekko mroźnym powietrzu. Jak Twój nastrój,lepiej?[/QUOTE] Sebastian stwierdził że moze na grzyby mam tą alergie bo mamy w domu tak wilgotno ze co chwilę z nimi walczymy :shake: a nastrój hmmm troszke lepiej ale szału nie ma ;) [quote name='Angi']cześć :) .................................[/QUOTE] hej hej hej ;) [quote name='agaciaaa'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00515_zps5e0cbed7.jpg[/URL] jak zielono :loveu:[/QUOTE] to był mega piękny i słoneczny dzień , a na drugi dzień już było zimno , padało i w ogóle zima :roll:y W ogóle dzisiaj z samego rana już miałam nerwa , niedośc że musiałam wstać o 5tej to wychodze z domu patrze a moje siodełko pokryte grubą warstwa lodu , nie umiałam tego zeskrobać :angryy: ( nie wkładam rowera do pomieszczenia bo boję się ze tam czyhają na mnie pająki :roll:) jak udało mi się siodełko oskrobać to ruszylam w strone furtki ale zamykanie zamarzło i nie szło otworzyć , to poszłam do drugiej furtki , wytargałam taki skobel metalowy wyszłam na chodnik i za cholerę nie szło tego skobla wsadzić spowrotem bo to trzeba sposobem a wszystko było pozamarzane :angryy: jak mi sie wreszcie udało to wsiadam ra rower a łańcuch w miejscu bo niedosc ze sie przymarzł to spadł jak sie rozruszało jakos i udało mi sie go założyć to sie okazało że hamulce tez pozamarzały :angryy: a na koncu jak dojechałam na miejsce to sie okazało że zamykanie przymarzło mi do rowera , oderwałam je łamiąc taki zacisk to i tak nie zapiełam rowera bo kluczyka nawet nie szło włożyć w zamek taki był w nim lód :angryy: a najgorsze ze sama jestem sobie winna bo jak nie chodziłam do pracy to rower mógł byc w tym pomieszczeniu i wczoraj Sebastian by mi go wieczorem wyciągnął a zamykanie tez mogłam wziąć do domu :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
kalyna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] W ogóle dzisiaj z samego rana już miałam nerwa , niedośc że musiałam wstać o 5tej to wychodze z domu patrze a moje siodełko pokryte grubą warstwa lodu , nie umiałam tego zeskrobać :angryy: ( nie wkładam rowera do pomieszczenia bo boję się ze tam czyhają na mnie pająki :roll:) jak udało mi się siodełko oskrobać to ruszylam w strone furtki ale zamykanie zamarzło i nie szło otworzyć , to poszłam do drugiej furtki , wytargałam taki skobel metalowy wyszłam na chodnik i za cholerę nie szło tego skobla wsadzić spowrotem bo to trzeba sposobem a wszystko było pozamarzane :angryy: jak mi sie wreszcie udało to wsiadam ra rower a łańcuch w miejscu bo niedosc ze sie przymarzł to spadł jak sie rozruszało jakos i udało mi sie go założyć to sie okazało że hamulce tez pozamarzały :angryy: a na koncu jak dojechałam na miejsce to sie okazało że zamykanie przymarzło mi do rowera , oderwałam je łamiąc taki zacisk to i tak nie zapiełam rowera bo kluczyka nawet nie szło włożyć w zamek taki był w nim lód :angryy: a najgorsze ze sama jestem sobie winna bo jak nie chodziłam do pracy to rower mógł byc w tym pomieszczeniu i wczoraj Sebastian by mi go wieczorem wyciągnął a zamykanie tez mogłam wziąć do domu :angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] to się nazywa ciężki poniedziałek :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='kalyna']to się nazywa ciężki poniedziałek :evil_lol:[/QUOTE] Noooooo i to z własnej winy :diabloti: a podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień :roll: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 to mój tydzień musi być zajebisty bo spałam do 13 :evil_lol: za to obudziłam się z takim bólem głowy jak bym wypiła hektolitry wódki XD . Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Angi']to mój tydzień musi być zajebisty bo spałam do 13 :evil_lol: za to obudziłam się z takim bólem głowy jak bym wypiła hektolitry wódki XD .[/QUOTE] oczy Ci nie zgniły ??:eviltong: za długo spałaś i stąd ten bol głowy :eviltong: ja się budziłam co godzine i byłam szczesliwa ze mam jeszcze dużo spania ale jak sie obudziłam o 4:34 to juz byłam mega zła :angryy: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 nie, bo dość późno poszłam spać. Dość często mam takie bóle głowy, może się walę łbem w ścianę/barierki.. Też tak mam, jak się budzę np: 6:20 i wiem, że za chwilę zadzwoni budzik to mnie kurwica bierze :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Angi']nie, bo dość późno poszłam spać. Dość często mam takie bóle głowy, może się walę łbem w ścianę/barierki.. Też tak mam, jak się budzę np: 6:20 i wiem, że za chwilę zadzwoni budzik [B]to mnie kurwica bierze[/B] :evil_lol:[/QUOTE] mam dokładnie to samo , a jak człowiek wstanie już taki nagrzany to cały dzień go wszystko wkurza .... to Ty na schodach śpisz ze w barierki walisz głowa ??:diabloti: Ja powiedziałam Sebastianowi ze jeszcze raz od niego dostane i śpi w pokoju obok ewentualnie na podłodzę w tym samym pokoju , tak w nocy wywija tymi łapami że zawsze dostane albo w żebra albo w czoło :evil_lol: Quote
kalyna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Noooooo i to z własnej winy :diabloti: a podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień :roll:[/QUOTE] pocieszę Cię. to się z reguły nie sprawdza... bo ja co tydzień mam ciężki poniedziałek... :roll: standard to nieprzytomna, na zajęciach nie wiem o co chodzi, czegoś zapomnę, spóźnię się, winda mi ucieknie, potknę się, ale potem reszta tygodnia już jest w miarę fajna :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='kalyna']pocieszę Cię. to się z reguły nie sprawdza... bo ja co tydzień mam ciężki poniedziałek... :roll: standard to nieprzytomna, na zajęciach nie wiem o co chodzi, czegoś zapomnę, spóźnię się, winda mi ucieknie, potknę się, ale potem reszta tygodnia już jest w miarę fajna :evil_lol:[/QUOTE] hehehehehe ja też tak mam ,czasami potrafie potknąć sie o powietrze :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 A ja dzisiaj jak zadzwonił budzik, wkurzyłam się na siebie, bo co za idiotka ustawia budzik na 7rano w niedzielę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Naklejka']A ja dzisiaj jak zadzwonił budzik, wkurzyłam się na siebie, bo co za idiotka ustawia budzik na 7rano w niedzielę :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ja w poniedziałki bardzo często do szkoły nie chodziłam, ewentualnie szłam na 3 lekcje :D I to fakt, poniedziałek najgorszy dzień tygodnia Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Naklejka']A ja dzisiaj jak zadzwonił budzik, wkurzyłam się na siebie, bo co za idiotka ustawia budzik na 7rano w niedzielę :evil_lol:[/QUOTE] i jakie było rozczarowanie jak się zorientowałas że to jednak poniedziałek :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ja w poniedziałki bardzo często do szkoły nie chodziłam, ewentualnie szłam na 3 lekcje :D I to fakt, poniedziałek najgorszy dzień tygodnia[/QUOTE] ale jak by sie szkoła zaczynała od wtorku to pewnie wtorek by miał miano najgorszego dnia :evil_lol: poszłam umyć głowe i po drodze wpuściłam Qwendi do domu , i zjadła mi calutka drożdzówke :roll:ze serem :roll:a własnie miałam zamiar ją sobie zjeść :angryy: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ja tam nie lubię poniedziałku i wtorku. reszta ujdzie. :P Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Angi']ja tam nie lubię poniedziałku i wtorku. reszta ujdzie. :P[/QUOTE] a ja nie lubie pon, wt, sr, czw, piąt :eviltong: reszta ujdzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dobry wieczór Aguś :) Po Twojej porannej historii, powinnaś zamknąć się w pokoju bez klamek :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :) Po Twojej porannej historii, powinnaś zamknąć się w pokoju bez klamek :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] hello :loveu::loveu::loveu::loveu: tak bym chetnie zrobiła ale musiałam jechać do pracy a tam niestety są klamki :eviltong: Quote
kalyna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] tak bym chetnie zrobiła ale musiałam jechać do pracy a tam niestety są klamki :eviltong:[/QUOTE] jakbyś poszła na studia to może pracowałabyś tam, gdzie nie ma klamek :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='kalyna']jakbyś poszła na studia to może pracowałabyś tam, gdzie nie ma klamek :evil_lol:[/QUOTE] ja niedlugo wyląduję tam gdzie nie ma klamek , na dodatek ze związanymi rękoma :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ja niedlugo wyląduję tam gdzie nie ma klamek , na dodatek ze związanymi rękoma :eviltong:[/QUOTE] Będziesz miała ładny kaftanik :evil_lol: Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ale miałaś przygodę z rana...nie zazdroszczę. Quote
Recommended Posts