Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Muszę spróbować tego nowego, ale sun jest fuuuuj :P[/QUOTE]

sun jest najlepszy !!!! :loveu:

[quote name='Angi']następna dobrze mówi :D[/QUOTE]

nie znasz się :eviltong:

[quote name='phase']Ale piękna świąteczna kartka. :)

Z Żabusią życzymy Wam pogodnych, ciepłych, radosnych Świąt! :):) :santagri:[/QUOTE]

dziekujemy :loveu:

również wesołych świąt życzymy :loveu:

[quote name='agaciaaa'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00288_zpsefb5d3af.jpg[/URL] noski eskimoski :loveu:

Ostatnio go szukałam, ale nie znalazłam, ciekawa jestem czy mi posmakuje. Chociaż ten ananas nie bardzo mi się podoba, ale jak mówisz, że słabo go czuć to spoko ;)[/QUOTE]

To pewnie też zależy od kubków smakowych , bo mój Tż stwierdził że właśnie mocno czuć ananasa ;) a ja go ledwo co wyczuwałam ;)

[quote name='Ptysiak'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-V9h91UkGxXI/UNb42Y9BBzI/AAAAAAAAGys/rE_dUw1A338/s628/IMG_0054.JPG[/IMG][/QUOTE]

nie wierzę :crazyeye:

Ptysie wróciły :multi::multi::multi::multi:

Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek:)

też muszę tego nowego redsa spróbować,a Ja jakaś inna,najlepiej lubię jabłkowy reds:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Angi']Jabklkowy tez dobry :D[/QUOTE]

Jabłkowy zaraz po sun :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Życzymy Wam spokojnych, radosnych świąt. I nie pijcie tyle :P[/QUOTE]

również wesołych ! :loveu:

[quote name='Milena9']Wesołych świąt![/QUOTE]

dziekujemy i wzajemnie :loveu:

[quote name='Aleksandra95']Wesołych Świąt :tree1::tree1::tree1::santagri:[/QUOTE]

wzajemnie !!!! :loveu:

[quote name='Izabela124.']Bez picia nie ma życia :lol:[/QUOTE]

[quote name='Aleks89']Lubie to.:diabloti:[/QUOTE]

Pijoki :evil_lol:

ale racja , człowiek nie wielbłąd pić musi ! ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']najedzeni ? :)

na zamułkę proponuje spacer :D[/QUOTE]

obżarci :diabloti:

mam taką zamułkę że nawet na spacer mi się nie chce iść :shake:

Posted

[quote name='Ty$ka']Możesz pobiec 8) :lol:[/QUOTE]

chyba się poczołgać :eviltong:

byłam właśnie wsypać ptaszkom jedzonka do karmnika i już nie mam energii na nic :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a ja byłam :D spaliłam wczorajsze nabyte kalorie :diabloti:[/QUOTE]
Ja też dzisiaj spacerowałam ale co z tego że spaliłam kalorie z wczoraj, jak dzisiaj w spiżarni tyle dobrego ciasta na mnie czeka :loveu::lol:

Posted

A ja się nie przeszłam, bo nie miałam nawet chwili dla siebie, buuu :( Tzn. kiedy miałam to siedziałam na dogo :P

Ale jutro wybiorę się na parogodzinny spacer to mam nadzieję choć trochę zrzucić :lol: