łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Talucha']Wszyscy teraz chorują, mnie też gardło boli, mam katar i w ogóle :/ Ibri jaka jest fajna :loveu:[/QUOTE] Ehhh i dlatego między innymi nie lubię zimy :roll: Ładuję się kolejny filmik z Ibri jak poluję na ptaszki za oknem :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']mnie bolą migdały, ale to norma.[/QUOTE] to może daj sobie je wyciąć :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ja też chora jestem, więc łączę się w bólu :P Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']to może daj sobie je wyciąć :evil_lol:[/QUOTE] kiedyś na pewno będę musiała to zrobić :roll: :diabloti: Quote
Talucha Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']kiedyś na pewno będę musiała to zrobić :roll: :diabloti:[/QUOTE] Ja mam wycięte. Polecam :diabloti: Potem nie możesz jeść nic oprócz kisielu, budyniu i... lodów :razz: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja też chora jestem, więc łączę się w bólu :P[/QUOTE] Oj my biedne :diabloti: [quote name='Angi']kiedyś na pewno będę musiała to zrobić :roll: :diabloti:[/QUOTE] Ja mogę Ci wyciać :diabloti: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Talucha']Ja mam wycięte. Polecam :diabloti: Potem nie możesz jeść nic oprócz kisielu, budyniu i... lodów :razz:[/QUOTE] Oooo dobry zestaw :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Talucha']Ja mam wycięte. Polecam :diabloti: Potem nie możesz jeść nic oprócz kisielu, budyniu i...[B] lodów[/B] :razz:[/QUOTE] ooo, cały czas bym lody wpierdzielała. bo nie przepadam za budyniem i kislem :p a potem bym się porzygała :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Angi'] a potem bym się porzygała :evil_lol:[/QUOTE] na klawiature :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']na klawiature :evil_lol:[/QUOTE] do akwarium :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']do akwarium :evil_lol:[/QUOTE] szkoda rybek :eviltong: jedziemy odwieźć Nerona jak wróce to pokaże wam polująca Ibri i zdjecia ze spacerku ;) chyba ze po drodze sie cos wydarzy i nie dotrę :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 pływa tam tylko jedna :P To uciekaj, mam nadzieje że do tego czasu dodam jakieś zdjęcia u siebie w galerii :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Czekam na fotki. U jednej i u drugiej :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Czekam na fotki. U jednej i u drugiej :evil_lol:[/QUOTE] przerabiam właśnie :D Quote
*Magda* Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Angi']mnie bolą migdały, ale to norma.[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']to może daj sobie je wyciąć :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam wycięte wszystkie trzy :) Quote
kalyna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 A ja nie wycinałam migdałów.... a choruję jak faktycznie na to zasłużę... :evil_lol: typu przemoknięte buty od deptania śladu, bieganie pod dworze na krótki rękawek pod koniec listopada itp :diabloti: Ale u mnie choroba to 2 dni w łóżku z gorącą herbatą z cytryną lub sokiem z malin i jestem jak nowa :lol: (odpukać) Quote
angineuuka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 moja mam chodzi boso po śniegu, mi też się czasem zdarza :D wycinać też nie mam zamiaru :P Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Czekam na fotki. U jednej i u drugiej :evil_lol:[/QUOTE] zaraz bydą ;) [quote name='Angi']przerabiam właśnie :D[/QUOTE] sprawdzę :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja mam wycięte wszystkie trzy :)[/QUOTE] trzy ?? ;) [quote name='kalyna']A ja nie wycinałam migdałów.... a choruję jak faktycznie na to zasłużę... :evil_lol: typu przemoknięte buty od deptania śladu, bieganie pod dworze na krótki rękawek pod koniec listopada itp :diabloti: Ale u mnie choroba to 2 dni w łóżku z gorącą herbatą z cytryną lub sokiem z malin i jestem jak nowa :lol: (odpukać)[/QUOTE] Ja czesto choruję :shake: malo tego zapomnialam ze mam nie kupowac zapachowych chusteczek i kupiłam jakieś chyba rumiankowe :mdleje: i teraz do tego mnie swedzi nos aż do gardła mi dochodzi :angryy: Quote
kalyna Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']malo tego zapomnialam ze mam nie kupowac zapachowych chusteczek i kupiłam jakieś chyba rumiankowe :mdleje: i teraz do tego mnie swedzi nos aż do gardła mi dochodzi :angryy:[/QUOTE] :mdleje: ja lubię zapachowe, ale jak nie jestem chora :lol: Quote
*Magda* Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] trzy ?? ;) [/QUOTE] Tak trzy ;) Środkowy i dwa boczne ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='magdabroy']Tak trzy ;) Środkowy i dwa boczne ;)[/QUOTE] a srodkowy to jest ten tak zwany "języczek "?? Quote
łamAga Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Ibri poluję na ptaszki :loveu: [video=youtube_share;QXz-IwCWNdA]http://youtu.be/QXz-IwCWNdA[/video] Quote
*Magda* Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dOgLoV']a srodkowy to jest ten tak zwany "języczek "??[/QUOTE] Nie wiem, bo lekarzem nie jestem :niewiem: Wiem, że wycieli mi najpierw środkowy, a potem jak miałam już wyjść do domu, to lekarz namówił mamę, żeby zgodziła się na wycięcie dwóch bocznych :) Quote
Recommended Posts