Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']hej ;)

Marysiu,masz bardzo ładną buźkę:p[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Ciekawe o jakiej Tyśce mówisz :siara:

Z Marysi to urodzona modelka jest :loveu:[/QUOTE]

Hejka ;)

dziekuje w imieniu Marysi :loveu:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

Co tak mało zdjęć Marysi :mad::eviltong:[/QUOTE]

Dobry wieczór ;)

mało ?? :crazyeye: więcej nie mam :eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']kurrrr.......!a ja mam taki słaby net, że mi się foty nie otwierają :( już 3 podejście robię i nic[/QUOTE]

moze jutro Ci sie uda ;) to pewnie wina pogody :roll:

[quote name='magdabroy']Mało :evil_lol: To musisz zrobić nowe :eviltong:[/QUOTE]

to dopiero w weekend :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']W weekend :crazyeye: Dopiero poniedziałek jest :([/QUOTE]

Nioo ale ja nocki mam a po nickach padnieta jestem i nie chce mi sie nigdzie łazić :shake: mikołaja też dostanie dopiero w weekend :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Mroźne dzień dobry :pu nas -3'C może wreszcie spadnie śnieg

Posted

[quote name='dOgLoV']ale ja często dodaje :eviltong:[/QUOTE]
Leniuch jesteś. :lol: Ale faktycznie zdjęcia dodane, więc wybaczam, pół leniuch. :grins:

[quote name='dOgLoV']
gdzieś to tu miałam ....

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00040.jpg[/IMG]

mammmmm :lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00041.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']Mroźne dzień dobry :pu nas -3'C może wreszcie spadnie śnieg[/QUOTE]

hej hej , jak jechalam z pracy to nieźle sypalo , ale taki fajny ten śnieg padał , taki suchy :lol: a teraz śladu po nim nie widać :shake:

[quote name='phase']Leniuch jesteś. :lol: Ale faktycznie zdjęcia dodane, więc wybaczam, pół leniuch. :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE]

no własnie pół leniuch :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='ania90'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00040.jpg[/URL] zobaczmy co tam mamy :D[/QUOTE]

:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

Teściowa właśnie poszła zabić Qwende która od samego rana cały czas drze ryja :diabloti:[/QUOTE]

To przerobicie ją na kiełbasę i będziecie mieć zapas na całą zimę :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To przerobicie ją na kiełbasę i będziecie mieć zapas na całą zimę :evil_lol:[/QUOTE]

taaaa :evil_lol:

ale chyba ją tylko potajiła bo bigla wzięła , a na Qwendzi to on tylko pewnie sie połamał :roflt:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hej hej , jak jechalam z pracy to nieźle sypalo , ale taki fajny ten śnieg padał , taki suchy :lol: a teraz śladu po nim nie widać :shake:[/QUOTE]

u nas też spadł i się jeszcze trzyma,ale mizernie poprószyło ,ledwo co ziemia zakryta:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas też spadł i się jeszcze trzyma,ale mizernie poprószyło ,ledwo co ziemia zakryta:mad:[/QUOTE]

Jeszcze bedziemy narzekać że jest go za dużo :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale tu nadrabiania miałam, nie gadać tyle :mad: Dobrze chociaż, że zdjęcia wstawiłaś :eviltong:[/QUOTE]

ostatnio często mi sie to nie zdarza :evil_lol: ale w ten weekend mam plan duzo pofocić :evil_lol:

[quote name='Angi']a u nas jest śnieg! :D[/QUOTE]

nie wierzę , pokaż :eviltong:

Posted

stwierdzam że [B][SIZE=5]Qwendi jest po*******o...na !!!!!!!!!

[/SIZE][/B][SIZE=2]Drze pape od 3 godzin non stop , teściowa była ja zabic jakieś 10 razy ja jakieś 5 i to nic nie dało , zaraz chyba oszaleję , teraz zamknelam ja w domu to rozwala drzwi [/SIZE]:mdleje: