łamAga Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='kalyna']jak tak na Tą Marysię patrzę, to na prawdę bardzo ładna dziewczynka jest :loveu: :loveu:[/QUOTE] Dzieki ;) mi sie podoba jak mówi :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 hej ;) Marysiu,masz bardzo ładną buźkę:p Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='phase']Idealny duet z Tyśką. :eviltong:[/QUOTE] Ciekawe o jakiej Tyśce mówisz :siara: Z Marysi to urodzona modelka jest :loveu: Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dobry wieczór :) Co tak mało zdjęć Marysi :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='marta.k9080']hej ;) Marysiu,masz bardzo ładną buźkę:p[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Ciekawe o jakiej Tyśce mówisz :siara: Z Marysi to urodzona modelka jest :loveu:[/QUOTE] Hejka ;) dziekuje w imieniu Marysi :loveu: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) Co tak mało zdjęć Marysi :mad::eviltong:[/QUOTE] Dobry wieczór ;) mało ?? :crazyeye: więcej nie mam :eviltong: Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 kurrrr.......!a ja mam taki słaby net, że mi się foty nie otwierają :( już 3 podejście robię i nic Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] mało ?? :crazyeye: więcej nie mam :eviltong:[/QUOTE] Mało :evil_lol: To musisz zrobić nowe :eviltong: Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='agaga21']kurrrr.......!a ja mam taki słaby net, że mi się foty nie otwierają :( już 3 podejście robię i nic[/QUOTE] moze jutro Ci sie uda ;) to pewnie wina pogody :roll: [quote name='magdabroy']Mało :evil_lol: To musisz zrobić nowe :eviltong:[/QUOTE] to dopiero w weekend :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] to dopiero w weekend :eviltong:[/QUOTE] W weekend :crazyeye: Dopiero poniedziałek jest :( Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='magdabroy']W weekend :crazyeye: Dopiero poniedziałek jest :([/QUOTE] Nioo ale ja nocki mam a po nickach padnieta jestem i nie chce mi sie nigdzie łazić :shake: mikołaja też dostanie dopiero w weekend :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Mroźne dzień dobry :pu nas -3'C może wreszcie spadnie śnieg Quote
phase Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='dOgLoV']ale ja często dodaje :eviltong:[/QUOTE] Leniuch jesteś. :lol: Ale faktycznie zdjęcia dodane, więc wybaczam, pół leniuch. :grins: [quote name='dOgLoV'] gdzieś to tu miałam .... [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00040.jpg[/IMG] mammmmm :lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00041.jpg[/IMG] [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
ania90 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00040.jpg[/url] zobaczmy co tam mamy :D Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='marta.k9080']Mroźne dzień dobry :pu nas -3'C może wreszcie spadnie śnieg[/QUOTE] hej hej , jak jechalam z pracy to nieźle sypalo , ale taki fajny ten śnieg padał , taki suchy :lol: a teraz śladu po nim nie widać :shake: [quote name='phase']Leniuch jesteś. :lol: Ale faktycznie zdjęcia dodane, więc wybaczam, pół leniuch. :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE] no własnie pół leniuch :eviltong: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='ania90'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00040.jpg[/URL] zobaczmy co tam mamy :D[/QUOTE] :evil_lol::loveu: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 hejka ;) Teściowa właśnie poszła zabić Qwende która od samego rana cały czas drze ryja :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='dOgLoV']hejka ;) Teściowa właśnie poszła zabić Qwende która od samego rana cały czas drze ryja :diabloti:[/QUOTE] To przerobicie ją na kiełbasę i będziecie mieć zapas na całą zimę :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='magdabroy']To przerobicie ją na kiełbasę i będziecie mieć zapas na całą zimę :evil_lol:[/QUOTE] taaaa :evil_lol: ale chyba ją tylko potajiła bo bigla wzięła , a na Qwendzi to on tylko pewnie sie połamał :roflt: Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='dOgLoV']hej hej , jak jechalam z pracy to nieźle sypalo , ale taki fajny ten śnieg padał , taki suchy :lol: a teraz śladu po nim nie widać :shake:[/QUOTE] u nas też spadł i się jeszcze trzyma,ale mizernie poprószyło ,ledwo co ziemia zakryta:mad: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='marta.k9080']u nas też spadł i się jeszcze trzyma,ale mizernie poprószyło ,ledwo co ziemia zakryta:mad:[/QUOTE] Jeszcze bedziemy narzekać że jest go za dużo :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ale tu nadrabiania miałam, nie gadać tyle :mad: Dobrze chociaż, że zdjęcia wstawiłaś :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='marta.k9080']u nas też spadł i się jeszcze trzyma,ale mizernie poprószyło ,ledwo co ziemia zakryta:mad:[/QUOTE] a u nas jest śnieg! :D Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale tu nadrabiania miałam, nie gadać tyle :mad: Dobrze chociaż, że zdjęcia wstawiłaś :eviltong:[/QUOTE] ostatnio często mi sie to nie zdarza :evil_lol: ale w ten weekend mam plan duzo pofocić :evil_lol: [quote name='Angi']a u nas jest śnieg! :D[/QUOTE] nie wierzę , pokaż :eviltong: Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 stwierdzam że [B][SIZE=5]Qwendi jest po*******o...na !!!!!!!!! [/SIZE][/B][SIZE=2]Drze pape od 3 godzin non stop , teściowa była ja zabic jakieś 10 razy ja jakieś 5 i to nic nie dało , zaraz chyba oszaleję , teraz zamknelam ja w domu to rozwala drzwi [/SIZE]:mdleje: Quote
Recommended Posts