Naklejka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 I nie urodził się w grudniu, o ile w ogóle się urodził :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Obudzili się po ponad 2000 lat :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 nooo i teraz pewnie wzbudza wojne religijną :shake: Quote
kalyna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV'] Jezus sie nie urodził tak jak podają w piśmie tylko [B]o kilka lat wcześniej[/B] :roll:[/QUOTE] noo nam to mówił ksiądz na religii.. daaaawno ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='kalyna']noo nam to mówił ksiądz na religii.. daaaawno ;)[/QUOTE] no oki ale po co papież mówi rzeczy typu że ma sie nie śpiewac kolęd :shake: facet przed ewolucją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img.wiocha.pl/images/3/4/34247c8e542a97de59a93f430962fa46.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']no oki ale po co papież mówi rzeczy typu że ma sie nie śpiewac kolęd :shake: facet przed ewolucją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img.wiocha.pl/images/3/4/34247c8e542a97de59a93f430962fa46.jpg[/IMG][/QUOTE] idź już spać, okej :evil_lol: ? Quote
kalyna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']no oki ale po co papież mówi rzeczy typu że ma sie nie śpiewac kolęd :shake: facet przed ewolucją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] bo chce chyba całą resztę zrazić do kościoła... np. ja b. rzadko chodzę do kościoła, ale na pasterce to muszę być.. jak nie będzie kolęd to i zniknie cały czar świąt... obrazek wymiata :mdleje: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Angi']idź już spać, okej :evil_lol: ?[/QUOTE] jeszcze troche bo czekam aż mi włosy wyschną :P Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='kalyna']bo chce chyba całą resztę zrazić do kościoła... np. ja b. rzadko chodzę do kościoła, ale na pasterce to muszę być.. jak nie będzie kolęd to i zniknie cały czar świąt... obrazek wymiata :mdleje:[/QUOTE] Ja w Boga wierze ale w kościół nie , chodze do niego bo Sebastian chodzi i nie chce zeby tesciowa pozniej mowila ze sam chodzi ale jak mi sie bardzo nie chce to nie ide , dzisiaj np spalam do 10tej :evil_lol: a sebastian sam poszedl na 8smą 30ści :evil_lol: noooo to by była lipa bez kolęd , ciekawe czy kosciol posłucha i nie bedzie koled hmmm obrazek jakże prawdziwy :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']jeszcze troche bo czekam aż mi włosy wyschną :P[/QUOTE] Też czekam, aż mi wyschną :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Angi']Też czekam, aż mi wyschną :evil_lol:[/QUOTE] tez nie chcesz miec rano irokeza ??:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']tez nie chcesz miec rano irokeza ??:evil_lol:[/QUOTE] Nieee. Dziś rano miałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Angi']Nieee. Dziś rano miałam :evil_lol:[/QUOTE] ja nigdy nie ide spac z mokrą łepetyną :P a myję włosy codziennie :P no czasami co drugi dzień ale to jak juz mam mega lenia i mi sie na prawde nie chce :shake: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']ja nigdy nie ide spac z mokrą łepetyną :P a myję włosy codziennie :P no czasami co drugi dzień ale to jak juz mam mega lenia i mi sie na prawde nie chce :shake: dobranoc ;)[/QUOTE] zasnęło mi się :evil_lol: ale jakoś to ogarnęłam. Dobranoc :loveu: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='kalyna'] np. ja b. rzadko chodzę do kościoła, ale na pasterce to muszę być.. jak nie będzie kolęd to i zniknie cały czar świąt... [/QUOTE] Ja chodzę do kościoła tylko okazjonalnie ;) Byłam ponad 3 lata temu na własnym kościelnym, a potem rok temu na chrzcinach mojej bratanicy ;) I teraz będę na chrzcie Theodorka i wystarczy na jakiś czas :evil_lol: Mi nie potrzebna instytucja kościoła, żeby wierzyć w Boga ;) A ja chodzę zawsze spać w mokrych włosach ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja w Boga wierze ale w kościół nie [/QUOTE] mam tak samo I nie cierpię suszyć włosów ,kiedy tylko mogę pozwalam im samym wyschnąć.Choć z drugiej strony w chodzeniu spać z mokrymi przeszkadza mi, kłak klejący się do moich pleców:roll: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='marta.k9080']mam tak samo I nie cierpię suszyć włosów ,kiedy tylko mogę pozwalam im samym wyschnąć.Choć z drugiej strony w chodzeniu spać z mokrymi przeszkadza mi, kłak klejący się do moich pleców:roll:[/QUOTE] ja mam krótkie, więc mi to nie przeszkadza :evil_lol: Quote
vege* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Magda widzę, że chodzisz do kościoła tak często jak ja :evil_lol: Ostatni raz chyba byłam w czerwcu na pogrzebie, a wcześniej chyba jak poszłam poświęcić koszyczek na Wielkanoc, teraz też pójdę na Wielkanoc i starczy do następnej :evil_lol: A co do włosów, to kiedyś chodziłam spać w długich jak miałam prawie do pasa, teraz jak mam do talii to jakieś takie się dziwne zrobiły bo mam jedno miejsce na głowie, które muszę wysuszyć bo inaczej rano siedzę i płaczę bo mi się taki odgniot robi i nie idzie tego niczym przygładzić :/ :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 ja chodze do koscioła tylko ze wzgledu na tesciową , ale pewnie niedlugo jak sie poczuje tutaj juz calkiem pewnie to przestane chodzić :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='dOgLoV']ja chodze do koscioła tylko ze wzgledu na tesciową , ale pewnie niedlugo jak sie poczuje tutaj juz calkiem pewnie to przestane chodzić :eviltong:[/QUOTE] ostatni raz byłam bodajże w kwietniu :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Angi']ostatni raz byłam bodajże w kwietniu :evil_lol:[/QUOTE] Ja w zeszła niedziele byłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja w zeszła niedziele byłam :eviltong:[/QUOTE] Czyli wczoraj ;) A moja teściowa nie wtrąca się do tego czy chodzę do kościoła czy nie ;) Choć oboje z teściem bez kościoła żyć nie mogą :roll: Quote
vege* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A do spowiedzi też tak często chodzicie? :evil_lol: Ja byłam dobra jak poszłam do spowiedzi na bierzmowanie i mówiłam "ostatni raz u spowiedzi byłam w maju", bierzmowanie miałam faktycznie w maju, ale nie powiedziałam, w którym roku w maju byłam u tej spowiedzi :evil_lol: tak an prawdę byłam w maju na 2 komunię świętą :eviltong: Po prostu nie mam po co do tej spowiedzi chodzić, nikogo nie zabiłam, nie okradłam, więc po co? Bo zaklęłam? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='vege*']A do spowiedzi też tak często chodzicie? :evil_lol: Ja byłam dobra jak poszłam do spowiedzi na bierzmowanie i mówiłam "ostatni raz u spowiedzi byłam w maju", bierzmowanie miałam faktycznie w maju, ale nie powiedziałam, w którym roku w maju byłam u tej spowiedzi :evil_lol: tak an prawdę byłam w maju na 2 komunię świętą :eviltong: Po prostu nie mam po co do tej spowiedzi chodzić, nikogo nie zabiłam, nie okradłam, więc po co? Bo zaklęłam? :evil_lol:[/QUOTE] trolololo, tyle lat temu ile lat ma Misia :evil_lol: Quote
Recommended Posts