Guest wolfheart Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']w pracy spałam na stojąco :eviltong: [/QUOTE] zdolniacha,ja nie umiem;) Quote
agaciaaa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']buahahahahaha no to już chyba szczyt :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz, nie jest z Tobą tak najgorzej :evil_lol: Dowcip genialny! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='marta.k9080']zdolniacha,ja nie umiem;)[/QUOTE] Ja to nic , juz chyba kiedyś tu pisałam jak to mój ojciec wrócił z pracy i stanął rozmawiając z moją mama i patrząc w tv , chwila ciszy , moja mama sie go coś pyta a ten bach jak długi ( na szczescie na stojący przed nim tapczan) , zasnał na stojąco !!!! :roflt: [quote name='agaciaaa']Widzisz, nie jest z Tobą tak najgorzej :evil_lol: Dowcip genialny! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] widac moze być gorzej :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aga :)[/QUOTE] Cześć Madziu :D Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']dobry :D ><[/QUOTE] dobry dobry bo weekend :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry dobry bo weekend :evil_lol:[/QUOTE] staram się przerobić zdjęcia ale coś mi nie idzie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']dobry dobry bo weekend :evil_lol:[/QUOTE] Ja już zapomniałam co to jest weekend :hmmmm: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']staram się przerobić zdjęcia ale coś mi nie idzie :evil_lol:[/QUOTE] bo za słabo sie starasz :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja już zapomniałam co to jest weekend :hmmmm:[/QUOTE] ale za to masz słodziaka nad słodziaki :loveu: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Prawie gorące !!!!! [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09686.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09687.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09688.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09691.jpg[/IMG] ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale za to masz słodziaka nad słodziaki :loveu:[/QUOTE] Co się podlizujesz? :eviltong: Ibri wygląda jak tygrys :loveu: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='unikatowydiament']bardzo piękne:loveu:[/QUOTE] dzieki ;) [quote name='magdabroy']Co się podlizujesz? :eviltong: Ibri wygląda jak tygrys :loveu:[/QUOTE] bo lubię :eviltong: jak wylinialy tygrys :roll: czekamy na wyniki badań Ibruni ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] jak wylinialy tygrys :roll: czekamy na wyniki badań Ibruni ;)[/QUOTE] Będzie dobrze ;) Trzeba być dobrej myśli :) Quote
sandrula811 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ooo! Co to za kotecki śliczne :loveu: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='sandrula811']Ooo! Co to za kotecki śliczne :loveu:[/QUOTE] Witamy witamy ;) a to nasze futrzaczki kochane :loveu: ( maine coony ) :loveu: bo My tacy uniwersalni jesteśmy i psy i kotki kochamy :loveu: Quote
nicnasile Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Po malutkiej przerwie wróciłam znów do przeglądania, nadrabiania galerii, ale...tej to naprawdę się nie da nadrobić! :shake::eviltong: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09688.jpg[/URL] Piękne to rude! A jak tam sprawa z analogiem? Coś się bawisz jeszcze? Ja niedawno wzięłam swojego Zenita na imprezę. Rano patrzę, a już nie ma filmu. Właśnie nie pamiętam czy to ja tyle zdjęć zrobiłam, czy może ktoś sobie zrobił żart :hmmmm: Pozostaje mi tylko wywołać film, choć trochę się boję :diabloti: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='nicnasile']Po malutkiej przerwie wróciłam znów do przeglądania, nadrabiania galerii, ale...tej to naprawdę się nie da nadrobić! :shake::eviltong: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09688.jpg[/URL] Piękne to rude! A jak tam sprawa z analogiem? Coś się bawisz jeszcze? Ja niedawno wzięłam swojego Zenita na imprezę. Rano patrzę, a już nie ma filmu. Właśnie nie pamiętam czy to ja tyle zdjęć zrobiłam, czy może ktoś sobie zrobił żart :hmmmm: Pozostaje mi tylko wywołać film, choć trochę się boję :diabloti:[/QUOTE] Ależ tu nie ma czego nadrabiać :eviltong: bedzie jeszcze piekniejsza jak porośnie znowu ładnym futerkiem :loveu: póki co po odebraniu ostatnich zdjęć zaprzestałam zdjęć zenitem , wyszły bez rewelacji , takie za mgła jakoś :shake: to nie to :shake: musze wyczaić na allegro coś innego ;) Quote
nicnasile Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja ogólnie nie lubię kotów, no po prostu, nie bo nie, tak od zawsze. Ale czasem mi się podobają, zauważam słabość do rudych :loveu: I widzę, tutaj piszesz wyżej, one są rasowe, tak? ahh, już pamiętam, że narzekałaś na te zdjęcia. Nie no, mnie strasznie kusi ta fot analogowa... I to, że nie sprawdzę od razu co wyszło, że to zostaje. Jak wywołam przyjdzie mi się zmierzyć z niezłą opowieścią, tak myślę... Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='nicnasile']Ja ogólnie nie lubię kotów, no po prostu, nie bo nie, tak od zawsze. Ale czasem mi się podobają, zauważam słabość do rudych :loveu: I widzę, tutaj piszesz wyżej, one są rasowe, tak? ahh, już pamiętam, że narzekałaś na te zdjęcia. Nie no, mnie strasznie kusi ta fot analogowa... I to, że nie sprawdzę od razu co wyszło, że to zostaje. Jak wywołam przyjdzie mi się zmierzyć z niezłą opowieścią, tak myślę...[/QUOTE] Ja tez kotów nie lubiłam , do czasu aż Pepsiak u nas nie zamieszkała , wtedy pokochała te stworzonka :loveu: tak są rasowe ale każda z innej hodowli ;) jedna adoptowana a druga kupiona ;) ja uwielbiam zdjęcia analogowe ale musi to byc mega dobry sprzęt bo inaczej wyrzuca się pieniądze w błoto a to nie o to chodzi ;) wiec czekam na twoja relację ;) Quote
nicnasile Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja tez kotów nie lubiłam , do czasu aż Pepsiak u nas nie zamieszkała , wtedy pokochała te stworzonka :loveu: tak są rasowe ale każda z innej hodowli ;) jedna adoptowana a druga kupiona ;) [/QUOTE] Może i mi będzie dane kiedyś pokochać jakiegoś. Ale póki co naprawdę nie mogę się przekonać. [quote] ja uwielbiam zdjęcia analogowe ale musi to byc mega dobry sprzęt bo inaczej wyrzuca się pieniądze w błoto a to nie o to chodzi ;) wiec czekam na twoja relację ;)[/quote] właśnie ja chyba darzę zdjęcia zbyt dużym sentymentem, mimo np słabej jakości/techniki mega jaram się danym ujęciem. Nie wiem czy mnie rozumiesz, inaczej nie umiem tego opisać. Ostatnio długo byłam pokłócona z moją lustrzanką cyfrową. Ale już się pogodziliśmy, choć wciąż mam odczucie jakiejś płytkości (?) w tej fotografii... Dobra, już koniec tych pierdół moich, chyba mogę to zwalić na jesień : D Quote
Avaloth Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Są koty :loveu: dla mnie koty są takie neutralne, lubię, ale nie jakoś szczególnie, bez porównania do psów, czy nawet szczurków/myszy. Aczkolwiek uwielbiam robić i oglądać koty na zdjęciach, te ich oczy są najbardziej fotogeniczne na świecie :lol: Toto o kobietach genialne! :evil_lol::evil_lol: kawał też :diabloti: Byłam u Was wczoraj, czytam sobie, oglądam, chce coś napisać a tu nagle bum, dogo nie działa. Wkurza mnie to wyłączanie o północy, mi się wtedy uaktywnia dogomaniackość w galeriach.. Edited November 9, 2012 by Avaloth Quote
phase Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='dOgLoV']mysl dnia :evil_lol: : [COLOR=white][FONT=Times New Roman][FONT=Georgia][SIZE=3][URL="http://www.dowcipy.beznudy.com/viewxx_kawal_9238.php"]W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną. Żona do męża widząc "stringi": - Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę? - Ależ skąd! Dupę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać! Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi: - Może się troszkę popieścimy? No wiesz...? Żona: - Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać![/URL][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Dobre. :roflt::roflt::roflt::roflt: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09671.jpg[/URL] skradający się Neron. :cool3: I ode mnie najlepsiejsze życzenia dla Neronka! :) Quote
Ptysiak Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Hej :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09687.jpg[/url] :loveu: Kawal znałam ale jest dobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts