łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']wy wszędzie macie daleko :evil_lol: Jak jeszcze mieszkałam w bloku także na 4 piętrze to była mysz :P jednak ja tego nie pamiętam ^^[/QUOTE] do Kalisza mamy blisko :evil_lol: Moja siostra mowila mamie ze jak myła głowę to wydawalo jej sie ze cos bieglo z pod brodzika pod pralke , a mama poszła sprawdzic , nachylila sie nad brodzikiem jak by myła głowę :evil_lol: ( teraz widac po kim jestem normalna inaczej :evil_lol: ) i stwierdzila ze to cień od sznurków ze suszarki :evil_lol: i jeszcze mi opowiadała to i sie z Mileny ( siostry) śmiala że cien pomylila z czymś żywym :evil_lol: a za pare dni szwagier wchodzi do kuchni a tu pod stołem myszka siedzi i jak go zobaczyla to uciekla pod piec :evil_lol: a teraz mama do mnie dzwolila i mowila ze jeszcze jej nie zlapali , zaproponowoalam jej kota to mi powiedziala ze kota to ona juz ma ale w głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV'] opole to raczej na 100% zaliczymy :evil_lol: zapomniałam wam pisać , moi rodzice na 4 pietrze w bloku mają MYSZ !!!! :mdleje:[/QUOTE] Tylko, że ja jeszcze nie wiem czy będę wtedy na 100% w PL :oops: A skąd ona się tam wzięła? :crazyeye: Angi córeczko, to jak mi się uda być w Polsce w maju, to pewnie się zobaczymy w Opolu ;) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Tylko, że ja jeszcze nie wiem czy będę wtedy na 100% w PL :oops: A skąd ona się tam wzięła? :crazyeye: Angi córeczko, to jak mi się uda być w Polsce w maju, to pewnie się zobaczymy w Opolu ;)[/QUOTE] super gdybys była ;) ale jak nie bedziesz to tez zrozumiem ;) wlasnie nie wiem ale podobno myszy potrafia wchodzic po murze :roll: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']super gdybys była ;) ale jak nie bedziesz to tez zrozumiem ;) [/QUOTE] Jeśli będę, to tym razem pogoda mnie nie zatrzyma w domu jak półtora roku temu :oops: Do dziś mi wstyd, że wtedy na mnie czekałaś, a ja nie przyjechałam :oops: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Jeśli będę, to tym razem pogoda mnie nie zatrzyma w domu jak półtora roku temu :oops: Do dziś mi wstyd, że wtedy na mnie czekałaś, a ja nie przyjechałam :oops:[/QUOTE] Oj tam nie ma czego sie wstydzić ;) My juz mielismy psa zgłoszonego , wiec tak czy siak musieliśmy jechać , czy padało czy nie ;) Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']super gdybys była ;) ale jak nie bedziesz to tez zrozumiem ;) wlasnie nie wiem ale podobno myszy potrafia wchodzic po murze :roll:[/QUOTE] Moje myszory chodziły po tablicy korkowej :D nie wiem jak z tym Opolem mi wyjdzie bo musiałabym kasę na jakiś inkszy aparat pozbierać ( chyba że mi ktoś da w prezencie :lol: ) a potem kaskę na piesia chcę zbierać :loveu: Quote
WATACHA Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Wszystkiego najlepszego dla sześciolatka ;) Ja jak mieszkałam w pewnej kamienicy to na 3 pietrze bywały szczury...u sąsiada, ale parę razy widziałam je na klatce........niefajne to było. Myszki chodzą nie tylko po ścianach ;) Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']myslalam ze tylko ja taka niezdara jestem :evil_lol: oj tam od razu biedny , darmowy prysznic przynajmniej miał :evil_lol:[/QUOTE] Nie nie, łączę się w bólu. Ja non stop mam jakies siniaki/zadrapania/guzy itp :evil_lol: Ale jakos nie wygląda na zadowolonego... :cool3: :lol: Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Hej ;) Wszystkiego naj naj naj Neronku!!! :loveu::BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG::loveu: Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']Moje myszory chodziły po tablicy korkowej :D nie wiem jak z tym Opolem mi wyjdzie bo musiałabym kasę na jakiś inkszy aparat pozbierać ( chyba że mi ktoś da w prezencie :lol: ) a potem kaskę na piesia chcę zbierać :loveu:[/QUOTE] też bym chciała zeby mi ktos dał w prezencie aparat :eviltong: nadal myslisz nad kupnem MT ?? [quote name='WATACHA']Wszystkiego najlepszego dla sześciolatka ;) Ja jak mieszkałam w pewnej kamienicy to na 3 pietrze bywały szczury...u sąsiada, ale parę razy widziałam je na klatce........niefajne to było. Myszki chodzą nie tylko po ścianach ;)[/QUOTE] dziekujemy ;) noooo to zwinne zwierzatka jak widac :angryy: Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='agaciaaa']Nie nie, łączę się w bólu. Ja non stop mam jakies siniaki/zadrapania/guzy itp :evil_lol: Ale jakos nie wygląda na zadowolonego... :cool3: :lol:[/QUOTE] ja też ciągle chodze poturbowana :lol: ostatnio w pracy ( wczoraj) kolezanka chciała mnie uszczypnąć w "udko " ( tak od wewnętrznej strony uda ) wie ze tam boli i czasem "bierze mnie " z zaskoczenia :evil_lol: a ja stałam przed metalowym stołem , i patrze kątem oka ( wiem wiem , nie posiadam kąta oka z medycznego punktu widzenia :eviltong:) , Hanna się zbliża i chciałam zrobic unik noga i jak pizgłam w ten stół to siniaka mam do teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ptysiak']Hej ;) Wszystkiego naj naj naj Neronku!!! :loveu::BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG::loveu:[/QUOTE] dziekujemy :multi::multi::multi::multi::loveu: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) :)[/QUOTE] hejka ;) ale jestem dzisiaj zjebotana :roll: siedze i nie wiem na co patrze :roll: chyba za chwile zalicze glebe czołem na klawiaturę :mdleje: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ale ja będę miała MT, prędzej czy później :evil_lol: :) Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']Ale ja będę miała MT, prędzej czy później :evil_lol: :)[/QUOTE] Ja bym w życiu z własnej nie przymuszonej woli nie wybrała tej rasy :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja bym w życiu z własnej nie przymuszonej woli nie wybrała tej rasy :eviltong:[/QUOTE] dlaczego to ? :D Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']dlaczego to ? :D[/QUOTE] to nie rasa dla mnie :shake: zbyt uparte i niezależne sa te psy ;) Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']to nie rasa dla mnie :shake: zbyt uparte i niezależne sa te psy ;)[/QUOTE] to oddaj mi Qwendi :lol: ;> Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']to oddaj mi Qwendi :lol: ;>[/QUOTE] Qwendi jest mojego męża :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Qwendi jest mojego męża :eviltong:[/QUOTE] i tak możesz mi ją oddać :D Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']i tak możesz mi ją oddać :D[/QUOTE] nie bo wtedy on odda komuś Nerona :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']nie bo wtedy on odda komuś Nerona :eviltong:[/QUOTE] koty by zostały :D :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']koty by zostały :D :evil_lol:[/QUOTE] Ale Neruś to mój wymarzony wyczekany synus i za nic bym go nikomu nie oddała !!!! :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale Neruś to mój wymarzony wyczekany synus i za nic bym go nikomu nie oddała !!!! :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Go także bym przygarnęła. :PP Quote
łamAga Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']:evil_lol: Go także bym przygarnęła. :PP[/QUOTE] ale Go to ja Ci nie oddam :eviltong: chyba ze ze mna w zestawie :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dOgLoV']ale Go to ja Ci nie oddam :eviltong: chyba ze ze mna w zestawie :eviltong:[/QUOTE] Jak będziesz pilnowała domu to czemu nie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts