łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaga21']a które to urodziny? sto lat ode mnie i mojej sfory ;)[/QUOTE] dziekujemy bardzo :calus: Neruś ma dzisiaj 6ste urodzinki :loveu: jeżeli wierzyć dacie wpisanej w jego ksiązeczce ;) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Wszystkiego dobrego Neron![/QUOTE] dziekuje ;) Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zdrówka dla Nerona!! :loveu: [quote name='dOgLoV']wlewałam Neronowi do miski wody i jak wstawałam to pierdylłam głową w szafkę wiszącą :huh: ale mam arbuza na czubku głowy :angryy:[/QUOTE] Niedawno w bardzo podobny sposób piz****łam się w czoło :roll: myślałam, że nie tak znowu mocno więc niczym zimnym nie przyłożyłam i potem łaziłam z guzem na czole :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Teraz się zdenerwowałam :angryy: na photobucke-cie nie miałam juz miejsca do dodawania zdjec wiec usunelam te ktore juz wstawialam na dogo i co sie okazało ?? wszystkie zdjecia jakie usunełam tam zniknęły też na dogo :angryy:[/QUOTE] A ja się zastanawiałam czemu fotek nie widzę :evil_lol: Niestety ale tak to działa, fotki muszą być na jakimś serwerze, żeby się na dogo wyświetlały. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09653.jpg[/URL] hahahaha biedny Neron :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']najlepszego ;)[/QUOTE] dzieki bardzo ;) [quote name='agaciaaa']Zdrówka dla Nerona!! :loveu: Niedawno w bardzo podobny sposób piz****łam się w czoło :roll: myślałam, że nie tak znowu mocno więc niczym zimnym nie przyłożyłam i potem łaziłam z guzem na czole :evil_lol: A ja się zastanawiałam czemu fotek nie widzę :evil_lol: Niestety ale tak to działa, fotki muszą być na jakimś serwerze, żeby się na dogo wyświetlały. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09653.jpg[/URL] hahahaha biedny Neron :evil_lol:[/QUOTE] dzieki ;) myslalam ze tylko ja taka niezdara jestem :evil_lol: oj tam od razu biedny , darmowy prysznic przynajmniej miał :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Dobry wieczór Aguś :) Sto lat dla Neronka :loveu: I wcale nie jest taki stary :mad: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :) Sto lat dla Neronka :loveu: I wcale nie jest taki stary :mad:[/QUOTE] rocznik mojego burka :D wiesz, Katowicka wystawa pochwaliła się sędziami ... ;> Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :) Sto lat dla Neronka :loveu: I wcale nie jest taki stary :mad:[/QUOTE] dziekuje :loveu: nie no stary nie jest ale 6 latek to juz ładny wiek jak na psa ;) [quote name='Angi']rocznik mojego burka :D wiesz, Katowicka wystawa pochwaliła się sędziami ... ;>[/QUOTE] burka :evil_lol: tzn ??:P Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 no, burka :lol: Misia jest burkiem (lub burakiem jak kto woli :) ) [B]Willemin van DEIJL (B)[/B] mówiłaś że się zastanowisz jak poznasz sędzie :lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']nie no stary nie jest ale 6 latek to juz ładny wiek jak na psa ;) [/QUOTE] Gryzak mojego brata ma już 10 lat i jest w dobrej formie ;) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']no, burka :lol: Misia jest burkiem (lub burakiem jak kto woli :) ) [B]Willemin van DEIJL (B)[/B] mówiłaś że się zastanowisz jak poznasz sędzie :lol:[/QUOTE] Neron tez jest burkiem :eviltong: a no no , całkiem fajny sędzia :cool3: a to bedzie w marcu ?? Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Gryzak mojego brata ma już 10 lat i jest w dobrej formie ;)[/QUOTE] Neron w formie też jest ale jak pomysle 6 lat to mi sie jakos tak duzo wydaje :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Neron tez jest burkiem :eviltong: a no no , całkiem fajny sędzia :cool3: a to bedzie w marcu ??[/QUOTE] marzec, marzec :D Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 musze spytać Sebastiana bo to 300 km :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']musze spytać Sebastiana bo to 300 km :evil_lol:[/QUOTE] pytaj, pytaj. a jak się nie zgodzi to wierć mu dziurę w brzuchu :evil_lol: . Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']pytaj, pytaj. a jak się nie zgodzi to wierć mu dziurę w brzuchu :evil_lol: .[/QUOTE] póki co odpisał mi na sms-a " katowice , troche daleko " :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']póki co odpisał mi na sms-a " katowice , [B]troche[/B] daleko " :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']:evil_lol: :lol:[/QUOTE] no fakt , jakas tam odrobina nadziei jest :eviltong: Quote
Avaloth Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Sto lat dla Neronka!:loveu: Pokaż jakieś zdjęcia kotecków :) Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']póki co odpisał mi na sms-a " katowice , troche daleko " :eviltong:[/QUOTE] Pamiętaj, że jeszcze może Opole będziecie musieli zaliczyć ;) A to jest bliżej :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']no fakt , jakas tam odrobina nadziei jest :eviltong:[/QUOTE] a co to 300 kilometrów? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Pamiętaj, że jeszcze może Opole będziecie musieli zaliczyć ;) A to jest bliżej [/QUOTE] tam też chyba będę:diabloti: ew. możesz Kraków zaliczyć :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Avaloth']Sto lat dla Neronka!:loveu: Pokaż jakieś zdjęcia kotecków :)[/QUOTE] dziekujemy :loveu: oj ale aktualnych nie mam :roll: [quote name='magdabroy']Pamiętaj, że jeszcze może Opole będziecie musieli zaliczyć ;) A to jest bliżej :diabloti:[/QUOTE] opole to raczej na 100% zaliczymy :evil_lol: [quote name='Angi']a co to 300 kilometrów? :evil_lol:[/QUOTE] pestka :evil_lol: [quote name='Angi']tam też chyba będę:diabloti: ew. możesz Kraków zaliczyć :lol:[/QUOTE] do krakowa tez mamy daleko :eviltong: zapomniałam wam pisać , moi rodzice na 4 pietrze w bloku mają MYSZ !!!! :mdleje: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 wy wszędzie macie daleko :evil_lol: Jak jeszcze mieszkałam w bloku także na 4 piętrze to była mysz :P jednak ja tego nie pamiętam ^^ Quote
Recommended Posts