łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']zimy w tym roku nie będzie, mówię ci :evil_lol:[/QUOTE] musi byc ! po fifola kupowałam 2 pary narciarskich spodni ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']musi byc ! po fifola kupowałam 2 pary narciarskich spodni ?? :eviltong:[/QUOTE] właśnie dlatego mówię że nie będzie bo ty masz spodnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']właśnie dlatego mówię że nie będzie bo ty masz spodnie :evil_lol:[/QUOTE] w zasadzie ........ jak bym miała wybierac to ja wole 35 stopni i niech se te spodnie w szafie lezą :eviltong: Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Pomyśleć, że kiedyś były zimy po [COLOR=#ff0000][B]-[/B][/COLOR]35 ciekawe.. :lol: Nie wyobrażam sobie tego. :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='phase']Pomyśleć, że kiedyś były zimy po [COLOR=#ff0000][B]-[/B][/COLOR]35 ciekawe.. :lol: Nie wyobrażam sobie tego. :eviltong:[/QUOTE] Pomyśleć że teraz u ruskich jest -10 :lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='phase']Pomyśleć, że kiedyś były zimy po [COLOR=#ff0000][B]-[/B][/COLOR]35 ciekawe.. :lol: Nie wyobrażam sobie tego. :eviltong:[/QUOTE] noooo , jak moja mama była mała tzn chodziła do podstawowki to takie zimy właśnie były , do szkoły nie chodzili bo klasy zamarzały , wiadomo jak to było kiedyś na wsiach , a raz jak śniegu napadało to było go do początku konarów drzew i mieli porobione tunele i tylko nimi mogli sie przemieszczac :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']noooo , jak moja mama była mała tzn chodziła do podstawowki to takie zimy właśnie były , do szkoły nie chodzili bo klasy zamarzały , wiadomo jak to było kiedyś na wsiach , a raz jak śniegu napadało to było go do początku konarów drzew i mieli porobione tunele i tylko nimi mogli sie przemieszczac :evil_lol:[/QUOTE] Moja mama mi też o tym opowiadała.. ja też tak chcę! :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']Moja mama mi też o tym opowiadała.. ja też tak chcę! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] chetnie tez bym cos takiego przezyła :evil_lol: tylko jest prawdopodobienstwo ze wtedy by nie bylo neta , a tego juz bym nie przezyła hehehehe :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 ale będzie telefon, to mi także do szczęścia wystarczy. Ja już widzę moje zwierzyny :evil_lol: aa psiakom ze schroniska współczuję :( [url]http://kwejk.pl/obrazek/1489622/lato-si%C4%99-sko%C5%84czy%C5%82o.html[/url] :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']ale będzie telefon, to mi także do szczęścia wystarczy. Ja już widzę moje zwierzyny :evil_lol: aa psiakom ze schroniska współczuję :( [URL]http://kwejk.pl/obrazek/1489622/lato-się-skończyło.html[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] a po co Ci telefon jak nie bylo by w nim nata ? :eviltong: no psiaki miały by przerąbane :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 ja tam wolę by zimy nie było. a jak już to krótka i łagodna, bez śniegu. Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='agaga21']ja tam wolę by zimy nie było. a jak już to krótka i łagodna, bez śniegu.[/QUOTE] no ale co to za zima bez śniegu? bo w telefonie mam muzykę :D :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='agaga21']ja tam wolę by zimy nie było. a jak już to krótka i łagodna, bez śniegu.[/QUOTE] jestem za ! ;) [quote name='Angi']no ale co to za zima bez śniegu? bo w telefonie mam muzykę :D :evil_lol:[/QUOTE] bo widzisz , zima nie jest nam w ogole do szczescia potrzebna a jak juz musi byc to lepiej łagodna ;) ja tam czasem pol roku muzyki nie słucham :eviltong: dawaj link do Twojego FB tak w ogóle :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 no ale mi jest potrzebna do szczęścia, no! :) takie tam : [url]https://www.facebook.com/edkowa[/url] Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']no ale mi jest potrzebna do szczęścia, no! :) takie tam : [URL]https://www.facebook.com/edkowa[/URL][/QUOTE] no ok to u Ciebie niech jest snieg nawet po dachy ale u nas niech go nie ma w ogole i niech jest ciepło :loveu: dzieki :evil_lol: bede na bieżąco :evil_lol: a teraz ide spac bo jestem mega niewyspana po nockach , wypilam pol piwa i poległam , reszta pojdzie do kanałów hehe Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 no to dobranoc, ja idę się wykąpać i jakiś film sobie puścić. Tylko nie wiem jaki :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']no to dobranoc, ja idę się wykąpać i jakiś film sobie puścić. Tylko nie wiem jaki :evil_lol:[/QUOTE] dobranoc :lol: obejrzyj se cos z Danzelem Washingtonem :loveu: np " Jony Q" albo "człowiek w ogniu " fajne wyciskacze łez ;) [quote name='magdabroy']Dobranoć Aguś :)[/QUOTE] dobranoc Madziu :lol: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wyciskaczy łez to ja mam już dość :diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zdjęcia świetne :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09474.jpg[/url] Ptysiek też tak oczy zamyka jak śnieg pada :evil_lol: Filmiki :loveu: Ibir fajnie obserwuje przez okno. Pewnie zastanawia się czy te psy są normalne :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Angi']wyciskaczy łez to ja mam już dość :diabloti:[/QUOTE] ja nieeeee ja lubie :loveu: ale tylko z Danzelem albo wojenne :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Ptysiak']Zdjęcia świetne :loveu: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09474.jpg[/URL] Ptysiek też tak oczy zamyka jak śnieg pada :evil_lol: Filmiki :loveu: Ibir fajnie obserwuje przez okno. Pewnie zastanawia się czy te psy są normalne :evil_lol:[/QUOTE] dziekujemy :loveu: ona chetnie by do nich tam poszła :evil_lol: [B]wreszcie przejrzałam zdjecia i wybrałam kilka do wywołania [/B]:evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Beznbsptytu1420u.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 :mdleje: po co Ci ten Krab? jak dla mnie to ciut nieciekawe zwierzątko :lol: ja właśnie planuję kurtkę narciarską sobie kupić na zimę :diabloti: spodni takich nie potrzebuję... ogólnie ot mam mega zaciesz, że śnieg padał.. ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo bałam się o aparat.. w sumie to psy nie wyglądały atrakcyjnie wtedy :diabloti: dzisiaj tot ak słońce świeci, że zrobiło się błoto, a śniegu nie widu, ni słychu... A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake: Quote
Aleks89 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='kalyna']:mdleje: [B] po co Ci ten Krab? [/B] jak dla mnie to ciut nieciekawe zwierzątko :lol: ja właśnie planuję kurtkę narciarską sobie kupić na zimę :diabloti: spodni takich nie potrzebuję... ogólnie ot mam mega zaciesz, że śnieg padał.. ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo bałam się o aparat.. w sumie to psy nie wyglądały atrakcyjnie wtedy :diabloti: dzisiaj tot ak słońce świeci, że zrobiło się błoto, a śniegu nie widu, ni słychu... A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake:[/QUOTE] A czy wszystko musi być po coś?Nie może być ot tak po prostu?:cool3: Quote
łamAga Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='kalyna']:mdleje: po co Ci ten Krab? jak dla mnie to ciut nieciekawe zwierzątko :lol: ja właśnie planuję kurtkę narciarską sobie kupić na zimę :diabloti: spodni takich nie potrzebuję... ogólnie ot mam mega zaciesz, że śnieg padał.. ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo bałam się o aparat.. w sumie to psy nie wyglądały atrakcyjnie wtedy :diabloti: dzisiaj tot ak słońce świeci, że zrobiło się błoto, a śniegu nie widu, ni słychu... A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake:[/QUOTE] w sumie to nie wiem ale bylismy wczoraj w galerii i stwierdziłam ze musze reaktywować swoje akwarium , oglądałam rybki i sie pytałam Sebastiana które mogę mieć ( w 25L) i w koncu natrafilam na akwarium z dwoma krabami :evil_lol: spodobały mi sie na maxa :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie wiem czy 25 L to dosc miejsca dla kraba :roll: ja niedawno kupiłam sobie bo na spacery z psami na śnieg jak znalazł a ze ja mega zmarzluch jestem to takie na szelkach sa dla mnie fajne bo nigdzie w nich nie zawiewa a wczoraj kupilam sobie takie porządniejsze zeby móc rowerem do pracy jeździć w nich jak bedzie większy mróz :roll: Ojjj ja uwielbiam stare zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: mają swój charakter :loveu::loveu::loveu::loveu: a nie to co zdjecia z płyt , nie lubie ich oglądac poza tym taka płyta ktoregos dnia moze sie po prostu nie odpalić i zdjecia przepadną :roll: My mamy zamiar zrobić dwie takie większe antyramy do medali , jedna antyrama ze zdjeciem Brixi ( rottweilerką ) poprzedniczka Qwendi i jej medalami a drugą z Qwendzią :loveu: Quote
kalyna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Aleks89']A czy wszystko musi być po coś?Nie może być ot tak po prostu?:cool3:[/QUOTE] oczywiście, że może być tak po prostu.. ale może jest jakiś głębszy powód :cool3: ciekawość to ludzka rzecz :) [quote name='dOgLoV']w sumie to nie wiem ale bylismy wczoraj w galerii i stwierdziłam ze musze reaktywować swoje akwarium , oglądałam rybki i sie pytałam Sebastiana które mogę mieć ( w 25L) i w koncu natrafilam na akwarium z dwoma krabami :evil_lol: spodobały mi sie na maxa :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie wiem czy 25 L to dosc miejsca dla kraba :roll: ja niedawno kupiłam sobie bo na spacery z psami na śnieg jak znalazł a ze ja mega zmarzluch jestem to takie na szelkach sa dla mnie fajne bo nigdzie w nich nie zawiewa a wczoraj kupilam sobie takie porządniejsze zeby móc rowerem do pracy jeździć w nich jak bedzie większy mróz :roll: Ojjj ja uwielbiam stare zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: mają swój charakter :loveu::loveu::loveu::loveu: a nie to co zdjecia z płyt , nie lubie ich oglądac poza tym taka płyta ktoregos dnia moze sie po prostu nie odpalić i zdjecia przepadną :roll: My mamy zamiar zrobić dwie takie większe antyramy do medali , jedna antyrama ze zdjeciem Brixi ( rottweilerką ) poprzedniczka Qwendi i jej medalami a drugą z Qwendzią :loveu:[/QUOTE] Buu a nie boisz się takie zwierzątka? pamiętam jak moja kumpela kupiła sobie pająka :roll: jak dla mnie to to było bardzo dziwne, bo ja chcę zwierzątko, które mogę pogłaskać, dotknąć itp, ale rozumiem, ze każdy ma jakieś tam swoje wymagania i gust.. spoko :) a oni tego pająka nie dotykali, jedzenie też dziwnie mu podawali itp...aaa no i ten jego jad, nie był szkodliwy dla ludzi :mdleje: no ja się zastanawiam nad ta kurtką, aby pomykać w niej normalnie do szkoły.. Z jednej strony to prawda, ale z drugiej strony, to jak ja zacznę wywoływać zdjęcia, bo te mi się podoba, bo to, bo tamto.. to ile tych albumów musiałabym mieć :o no i miejsca to dużo zajmuje, droższe też jest niż przechowywanie na płytach.. no ja mam dysk to w ogóle jest wesoło... :roll: jeszcze teraz mnie ratuje photobucket, bo inaczej masakra... Super pomysł :loveu: ja mam 3 ramki z zdjęciami Sonii, Ciapka i Barrego.. no i stała taka wysoka, przenośna lampa... Gandzik wpadł w nią z całym ciężarem, ona walnęła w ramką z Sonią i jest klapa :roll: bo nie mogę znaleźć takiej samej ramki, a tej nie wiem czy da się naprawić.... no bo nie ma kto to zrobić.. aa i Gandzik swego zdjęcia tez nie ma... a tak z ciekawości to ile Brixi i Qwenda mają medali? Quote
Recommended Posts