Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']właśnie dlatego mówię że nie będzie bo ty masz spodnie :evil_lol:[/QUOTE]

w zasadzie ........ jak bym miała wybierac to ja wole 35 stopni i niech se te spodnie w szafie lezą :eviltong:

Posted

[quote name='phase']Pomyśleć, że kiedyś były zimy po [COLOR=#ff0000][B]-[/B][/COLOR]35 ciekawe.. :lol: Nie wyobrażam sobie tego. :eviltong:[/QUOTE]
Pomyśleć że teraz u ruskich jest -10 :lol:

Posted

[quote name='phase']Pomyśleć, że kiedyś były zimy po [COLOR=#ff0000][B]-[/B][/COLOR]35 ciekawe.. :lol: Nie wyobrażam sobie tego. :eviltong:[/QUOTE]

noooo , jak moja mama była mała tzn chodziła do podstawowki to takie zimy właśnie były , do szkoły nie chodzili bo klasy zamarzały , wiadomo jak to było kiedyś na wsiach , a raz jak śniegu napadało to było go do początku konarów drzew i mieli porobione tunele i tylko nimi mogli sie przemieszczac :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']noooo , jak moja mama była mała tzn chodziła do podstawowki to takie zimy właśnie były , do szkoły nie chodzili bo klasy zamarzały , wiadomo jak to było kiedyś na wsiach , a raz jak śniegu napadało to było go do początku konarów drzew i mieli porobione tunele i tylko nimi mogli sie przemieszczac :evil_lol:[/QUOTE]

Moja mama mi też o tym opowiadała.. ja też tak chcę! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Angi']Moja mama mi też o tym opowiadała.. ja też tak chcę! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

chetnie tez bym cos takiego przezyła :evil_lol: tylko jest prawdopodobienstwo ze wtedy by nie bylo neta , a tego juz bym nie przezyła hehehehe :evil_lol:

Posted

ale będzie telefon, to mi także do szczęścia wystarczy.

Ja już widzę moje zwierzyny :evil_lol: aa psiakom ze schroniska współczuję :(

[url]http://kwejk.pl/obrazek/1489622/lato-si%C4%99-sko%C5%84czy%C5%82o.html[/url] :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ale będzie telefon, to mi także do szczęścia wystarczy.

Ja już widzę moje zwierzyny :evil_lol: aa psiakom ze schroniska współczuję :(

[URL]http://kwejk.pl/obrazek/1489622/lato-się-skończyło.html[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

a po co Ci telefon jak nie bylo by w nim nata ? :eviltong:

no psiaki miały by przerąbane :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']ja tam wolę by zimy nie było. a jak już to krótka i łagodna, bez śniegu.[/QUOTE]

no ale co to za zima bez śniegu?

bo w telefonie mam muzykę :D :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']ja tam wolę by zimy nie było. a jak już to krótka i łagodna, bez śniegu.[/QUOTE]

jestem za ! ;)

[quote name='Angi']no ale co to za zima bez śniegu?

bo w telefonie mam muzykę :D :evil_lol:[/QUOTE]

bo widzisz , zima nie jest nam w ogole do szczescia potrzebna a jak juz musi byc to lepiej łagodna ;)

ja tam czasem pol roku muzyki nie słucham :eviltong:

dawaj link do Twojego FB tak w ogóle :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']no ale mi jest potrzebna do szczęścia, no! :)

takie tam : [URL]https://www.facebook.com/edkowa[/URL][/QUOTE]

no ok to u Ciebie niech jest snieg nawet po dachy ale u nas niech go nie ma w ogole i niech jest ciepło :loveu:

dzieki :evil_lol: bede na bieżąco :evil_lol:

a teraz ide spac bo jestem mega niewyspana po nockach , wypilam pol piwa i poległam , reszta pojdzie do kanałów hehe

Posted

[quote name='Angi']no to dobranoc, ja idę się wykąpać i jakiś film sobie puścić. Tylko nie wiem jaki :evil_lol:[/QUOTE]

dobranoc :lol:

obejrzyj se cos z Danzelem Washingtonem :loveu:

np " Jony Q" albo "człowiek w ogniu "

fajne wyciskacze łez ;)

[quote name='magdabroy']Dobranoć Aguś :)[/QUOTE]

dobranoc Madziu :lol:

Posted

Zdjęcia świetne :loveu:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09474.jpg[/url] Ptysiek też tak oczy zamyka jak śnieg pada :evil_lol:

Filmiki :loveu: Ibir fajnie obserwuje przez okno. Pewnie zastanawia się czy te psy są normalne :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']wyciskaczy łez to ja mam już dość :diabloti:[/QUOTE]

ja nieeeee ja lubie :loveu: ale tylko z Danzelem albo wojenne :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Ptysiak']Zdjęcia świetne :loveu:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09474.jpg[/URL] Ptysiek też tak oczy zamyka jak śnieg pada :evil_lol:

Filmiki :loveu: Ibir fajnie obserwuje przez okno. Pewnie zastanawia się czy te psy są normalne :evil_lol:[/QUOTE]

dziekujemy :loveu:

ona chetnie by do nich tam poszła :evil_lol:

[B]wreszcie przejrzałam zdjecia i wybrałam kilka do wywołania [/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Beznbsptytu1420u.jpg[/IMG]

Posted

:mdleje:

po co Ci ten Krab?
jak dla mnie to ciut nieciekawe zwierzątko :lol:

ja właśnie planuję kurtkę narciarską sobie kupić na zimę :diabloti: spodni takich nie potrzebuję...
ogólnie ot mam mega zaciesz, że śnieg padał.. ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo bałam się o aparat.. w sumie to psy nie wyglądały atrakcyjnie wtedy :diabloti: dzisiaj tot ak słońce świeci, że zrobiło się błoto, a śniegu nie widu, ni słychu...

A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake:

Posted

[quote name='kalyna']:mdleje:
[B]
po co Ci ten Krab? [/B]

ja właśnie planuję kurtkę narciarską sobie kupić na zimę :diabloti: spodni takich nie potrzebuję...
ogólnie ot mam mega zaciesz, że śnieg padał.. ale nie mam ani jednego zdjęcia, bo bałam się o aparat.. w sumie to psy nie wyglądały atrakcyjnie wtedy :diabloti: dzisiaj tot ak słońce świeci, że zrobiło się błoto, a śniegu nie widu, ni słychu...

A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake:[/QUOTE]

A czy wszystko musi być po coś?Nie może być ot tak po prostu?:cool3:

Posted

[quote name='kalyna']:mdleje:

po co Ci ten Krab?

A ja ostatnio miałam w domu albumy z zdjęciami Owczarka :loveu: bo to było z czasów, gdy nie było jeszcze aparatów cyfrowych...taka galeria w 3D :evil_lol: i też chciałam sobie coś takiego zrobić, ale nie wiem czy pomysł mi wypali :shake:[/QUOTE]

w sumie to nie wiem ale bylismy wczoraj w galerii i stwierdziłam ze musze reaktywować swoje akwarium , oglądałam rybki i sie pytałam Sebastiana które mogę mieć ( w 25L) i w koncu natrafilam na akwarium z dwoma krabami :evil_lol: spodobały mi sie na maxa :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie wiem czy 25 L to dosc miejsca dla kraba :roll:

ja niedawno kupiłam sobie bo na spacery z psami na śnieg jak znalazł a ze ja mega zmarzluch jestem to takie na szelkach sa dla mnie fajne bo nigdzie w nich nie zawiewa a wczoraj kupilam sobie takie porządniejsze zeby móc rowerem do pracy jeździć w nich jak bedzie większy mróz :roll:

Ojjj ja uwielbiam stare zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: mają swój charakter :loveu::loveu::loveu::loveu: a nie to co zdjecia z płyt , nie lubie ich oglądac poza tym taka płyta ktoregos dnia moze sie po prostu nie odpalić i zdjecia przepadną :roll:

My mamy zamiar zrobić dwie takie większe antyramy do medali , jedna antyrama ze zdjeciem Brixi ( rottweilerką ) poprzedniczka Qwendi i jej medalami a drugą z Qwendzią :loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']A czy wszystko musi być po coś?Nie może być ot tak po prostu?:cool3:[/QUOTE]
oczywiście, że może być tak po prostu.. ale może jest jakiś głębszy powód :cool3:
ciekawość to ludzka rzecz :)
[quote name='dOgLoV']w sumie to nie wiem ale bylismy wczoraj w galerii i stwierdziłam ze musze reaktywować swoje akwarium , oglądałam rybki i sie pytałam Sebastiana które mogę mieć ( w 25L) i w koncu natrafilam na akwarium z dwoma krabami :evil_lol: spodobały mi sie na maxa :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie wiem czy 25 L to dosc miejsca dla kraba :roll:

ja niedawno kupiłam sobie bo na spacery z psami na śnieg jak znalazł a ze ja mega zmarzluch jestem to takie na szelkach sa dla mnie fajne bo nigdzie w nich nie zawiewa a wczoraj kupilam sobie takie porządniejsze zeby móc rowerem do pracy jeździć w nich jak bedzie większy mróz :roll:

Ojjj ja uwielbiam stare zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: mają swój charakter :loveu::loveu::loveu::loveu: a nie to co zdjecia z płyt , nie lubie ich oglądac poza tym taka płyta ktoregos dnia moze sie po prostu nie odpalić i zdjecia przepadną :roll:

My mamy zamiar zrobić dwie takie większe antyramy do medali , jedna antyrama ze zdjeciem Brixi ( rottweilerką ) poprzedniczka Qwendi i jej medalami a drugą z Qwendzią :loveu:[/QUOTE]

Buu a nie boisz się takie zwierzątka? pamiętam jak moja kumpela kupiła sobie pająka :roll:
jak dla mnie to to było bardzo dziwne, bo ja chcę zwierzątko, które mogę pogłaskać, dotknąć itp, ale rozumiem, ze każdy ma jakieś tam swoje wymagania i gust.. spoko :) a oni tego pająka nie dotykali, jedzenie też dziwnie mu podawali itp...aaa no i ten jego jad, nie był szkodliwy dla ludzi :mdleje:

no ja się zastanawiam nad ta kurtką, aby pomykać w niej normalnie do szkoły..

Z jednej strony to prawda, ale z drugiej strony, to jak ja zacznę wywoływać zdjęcia, bo te mi się podoba, bo to, bo tamto.. to ile tych albumów musiałabym mieć :o no i miejsca to dużo zajmuje, droższe też jest niż przechowywanie na płytach.. no ja mam dysk to w ogóle jest wesoło... :roll: jeszcze teraz mnie ratuje photobucket, bo inaczej masakra...

Super pomysł :loveu:
ja mam 3 ramki z zdjęciami Sonii, Ciapka i Barrego.. no i stała taka wysoka, przenośna lampa... Gandzik wpadł w nią z całym ciężarem, ona walnęła w ramką z Sonią i jest klapa :roll: bo nie mogę znaleźć takiej samej ramki, a tej nie wiem czy da się naprawić.... no bo nie ma kto to zrobić.. aa i Gandzik swego zdjęcia tez nie ma...

a tak z ciekawości to ile Brixi i Qwenda mają medali?