angineuuka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ja rozumiem, ale jeśli pies odbiega od wzorca ( nie mam tutaj na myśli tego psa ) To jakim cudem dostaje BOBa? masakra ;) Ola także wygrała Cruft'sa w 2010 (JH) zazdroszczę jej tego ;) Quote
Naklejka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Angi, prawie nie masz MT :cool3: Odezwij się tylko i powiedz, że chcesz, a znajduję ci szczyla :cool3: Przeczytajcie wzorzec, a będziecie wiedzieć jak MT wyglądać powinien, albo nie powinien :eviltong: Ja w rasie siedzę chyba od 7lat, albo i dłużej, przez ostatnie 4lata wciągnęłam się jeszcze bardziej i części wzorca znam na pamięć... Quote
łamAga Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 [quote name='Angi']ja rozumiem, ale jeśli pies odbiega od wzorca ( nie mam tutaj na myśli tego psa ) To jakim cudem dostaje BOBa? masakra ;) Ola także wygrała Cruft'sa w 2010 (JH) zazdroszczę jej tego ;)[/QUOTE] dokładnie :roll: nio ma satysfakje i pieniadze z tego , czego chcieć więcej ;) [quote name='Naklejka']Angi, prawie nie masz MT :cool3: Odezwij się tylko i powiedz, że chcesz, a znajduję ci szczyla :cool3: Przeczytajcie wzorzec, a będziecie wiedzieć jak MT wyglądać powinien, albo nie powinien :eviltong: Ja w rasie siedzę chyba od 7lat, albo i dłużej, przez ostatnie 4lata wciągnęłam się jeszcze bardziej i części wzorca znam na pamięć...[/QUOTE] wzorzec wzorcem , a każdy sędzia sobie coś wymysli ;) Quote
Naklejka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Dlatego mnie zdanie sędziów mało interesuje, chyba że faktycznie ma bardzo dużo wiedzy na temat rasy ;) Quote
*Magda* Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='dOgLoV']o Niemcach Sebastian tez coś wspominał juz sie nawet z MagdaBroy umawialam ze jak pojedziemy tam na wystawe to sie do niej wprosimy na nocleg :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że o tym pamiętasz ;):multi: Piękne zdjęcia Marysi :loveu: Quote
kalyna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Ten wet to Dr Ciszewski , on nie robi wpisu do rodowodu ale współpracuję z Siembiedą , wysyła zdjęcia do niego i on robi wpis ;)[/QUOTE] aa to chyba, że tak :) to jeszcze mi napisz ile kosztuje.. :lol: Quote
angineuuka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Naklejka - poczekaj jeszcze :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/url] spóźnione gratulacje :multi: Nagadane jak... czyli norma i wszystko okej :evil_lol: Pierożka chętnie dam bo zostały i zamroziłam ale musisz wpaść po nie :evil_lol: Skończyłam właśnie wszystkie zaległe rysunki i powoli przymierzam się do "zły pies" :diabloti: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='magdabroy']Dobrze, że o tym pamiętasz ;):multi: Piękne zdjęcia Marysi :loveu:[/QUOTE] pewnie że pamiętam !!!!!!!!!!!! :loveu: dziekuje :loveu: teraz jest na etapie chodzenia i śpiewania " Julia je je je " bo babcia ogląda serial "Julia" i tam jest jakas taka piosenka :evil_lol: [quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/URL] spóźnione gratulacje :multi: Nagadane jak... czyli norma i wszystko okej :evil_lol: Pierożka chętnie dam bo zostały i zamroziłam ale musisz wpaść po nie :evil_lol: Skończyłam właśnie wszystkie zaległe rysunki i powoli przymierzam się do "zły pies" :diabloti:[/QUOTE] dziekujemy :lol: pierożki :loveu::loveu::loveu::loveu:już jade :evil_lol: oooo :multi: super :multi: ale tak jak pisałam , nie musisz się spieszyć :calus: Quote
Naklejka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Angi']Naklejka - poczekaj jeszcze :evil_lol:[/QUOTE] Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie miała Tybetankę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Naklejka']Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie miała Tybetankę :evil_lol:[/QUOTE] Mamy przewagę bo po jednym tybetanie juz mamy :eviltong: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='kalyna']aa to chyba, że tak :) to jeszcze mi napisz ile kosztuje.. :lol:[/QUOTE] tego jeszcze nie wiem ale jak sie dowiem to na pewno napisze , kojarzy mi sie ze około 60 zł za prześwietlenie ale nie chce Cie w błąd wprowadzić ;) Quote
kalyna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='dOgLoV']tego jeszcze nie wiem ale jak sie dowiem to na pewno napisze , kojarzy mi sie ze około 60 zł za prześwietlenie ale nie chce Cie w błąd wprowadzić ;)[/QUOTE] spoko :) nie mam w planach robić prześwietlenia.... a jeśli już to pierwszą Sonię prześwietliłabym... choć Gandzik :hmmmm: e tam nie spieszy mi się :lol: Quote
angineuuka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Naklejka']Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie miała Tybetankę :evil_lol:[/QUOTE] raczej ty :evil_lol: . jeżeli planowany był by zakup Tybetanki to byś pierwsza wiedziała ;) Quote
Ptysiak Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='dOgLoV'] dziekujemy :lol: pierożki :loveu::loveu::loveu::loveu:już jade :evil_lol: oooo :multi: super :multi: ale tak jak pisałam , nie musisz się spieszyć :calus:[/QUOTE] Za ile będziesz? :evil_lol: Nie śpieszę się ;) Tu się nawet nie da śpieszyć bo g... wyjdzie :) Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='kalyna']spoko :) nie mam w planach robić prześwietlenia.... a jeśli już to pierwszą Sonię prześwietliłabym... choć Gandzik :hmmmm: e tam nie spieszy mi się :lol:[/QUOTE] dla spokoju mozna zrobic ;) [quote name='Ptysiak']Za ile będziesz? :evil_lol: Nie śpieszę się ;) Tu się nawet nie da śpieszyć bo g... wyjdzie :)[/QUOTE] za pół roku :eviltong: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór cioteczko ;)[/QUOTE] hej hej ;) jak bym za 15 min nie wrocila to znaczy ze sie udusiłam , Ibri była w kuwecie i miała taka rewolucje ze aż w pokoju slyszałam , cos czuje ze wybierac nie bydzie co lepiej od razu wylać :roll: Quote
kalyna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='dOgLoV']jak bym za 15 min nie wrocila to znaczy ze sie udusiłam , Ibri była w kuwecie i miała taka rewolucje ze aż w pokoju slyszałam , cos czuje ze wybierac nie bydzie co lepiej od razu wylać :roll:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ciesz się, ze poszła do kuwety, a nie robiła tego na schodach :lol: Quote
*Magda* Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ciesz się, ze poszła do kuwety, a nie robiła tego na schodach :lol:[/QUOTE] Właśnie :D Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ciesz się, ze poszła do kuwety, a nie robiła tego na schodach :lol:[/QUOTE] nie kracz :mad::eviltong: [quote name='magdabroy']Właśnie :D[/QUOTE] Quwa kiedys przy sprzątaniu kuwety polegnę :mdleje: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Angi']żyjesz :evil_lol:[/QUOTE] Taaaaaaaaaa :evil_lol: bluzka na nos i jechane :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 czyli będziesz tu 24 kwietnia :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Ptysiak']czyli będziesz tu 24 kwietnia :evil_lol:[/QUOTE] prawie o miesiac sie jeb....m :evil_lol: kolorowych snow wszystkim zycze i uciekam zarabiac na zwierzyniec :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='dOgLoV']prawie o miesiac sie jeb....m :evil_lol:[/QUOTE] Mała różnica :evil_lol: Dobrej nocy :) Quote
Recommended Posts