Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja ?? zboczona ?? :shake::evil_lol: jeszcze chyba nie musze :evil_lol: ale wchodzi mi niezle , gdyby nie to ze jutro jedziemy na wystawe pewnie bym skoczyła do drugiego tesco po wiecej czekoladki :evil_lol:[/QUOTE]TAK! Na wystawę możesz zabrać ze sobą czekoladkę :D Trzyma kciuki za was :) Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']TAK! Na wystawę możesz zabrać ze sobą czekoladkę :D Trzyma kciuki za was :)[/QUOTE] :shake: mogę :eviltong: mam chorobe lokomocyjną i wystarczy mi że od samej jazdy będe jak nachlana sie czuła :eviltong: na szczęście kupiłam sobie placebo w postaci takich bransoletek na nadgarstki to podróż powinna przebiec bez wiekszyć problemów :cool3: nie dziekuje zeby nie zapeszyć hyhy :lol: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja tam w takie duperele jak bransoletki nie wierzę :eviltong: Kup sobie aviomarin :) Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja tam w takie duperele jak bransoletki nie wierzę :eviltong: Kup sobie aviomarin :)[/QUOTE] Mam lokomotiv ale mi po nim sie chce jeszcze bardziej spać niż zawsze :eviltong: ( mi sie zawsze chce spać :eviltong: ) i taka przymulona jestem , a jak te bransoletki założę to na prawde nic mi nie jest ! a kosztowały 6 zł w biedronce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 No fakt, po tych tabletach chce się spać Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']No fakt, po tych tabletach chce się spać[/QUOTE] Ja jak wsiadam do auta to 15 min i mnie nie ma :shake: nie lubie spac w samochodzie wiec walcze ze snem jak mogę ale zawsze przegrywam , kiedyś mi sie głowa urwie tak mi się kiwa :roll: a Sebastian ma radoche bo moze wyprzedzać , ja go zawsze wyzywam jak widze ze ma zamiar wyprzedzać :shake: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 To Ty nie masz choroby lokomocyjnej tylko zasypiasz? :razz: Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']To Ty nie masz choroby lokomocyjnej tylko zasypiasz? :razz:[/QUOTE] Mam chorobe lokomocyjna , nawet jak jedziemy do sklepu 5 min to juz caly dzień zdycham :shake: ale jak jedziemy w długa trase to zapadam w sen ,a po dojechaniu i tak jestem "wypluta" i zero radości z wystawy bo marze tylko o tym zeby wrócić do domu i sie położyć :roll: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 To przekichane... Też mam chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak zaawansowaną. Czasem jej wogle nie mam jak z fajnym towarzystwem jadę :D Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']To przekichane... Też mam chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak zaawansowaną. Czasem jej wogle nie mam jak z fajnym towarzystwem jadę :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to masz fajnie :lol: ja bym mogła nawet z Denzelem Washingtonem jechac i bym muliła :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Izabela124.']Małe, gupiczki i molinezje :evil_lol:[/QUOTE] Eee to się w kiblu zmieści i wodę spuszcza :evil_lol: I nie ma problemów z akwarium :diabloti: [quote name='dOgLoV']Wy ale alkoholiczki jesteście :roll::eviltong:[/QUOTE] No straszne są :evil_lol: Jakie Marysia robi genialne minki :evil_lol::loveu: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to masz fajnie :lol: ja bym mogła nawet z Denzelem Washingtonem jechac i bym muliła :eviltong:[/QUOTE]a wtedy najnormalniej w świeci zapominam o chorobie lokomocyjnej, ale najgorzej jak jadę pociągiem/samochodem/autobusem w długie trasy... [quote name='Ptysiak']Eee to się w kiblu zmieści i wodę spuszcza :evil_lol: I nie ma problemów z akwarium :diabloti: [/QUOTE]Nie mam sumienia tak zrobić :( Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='magdabroy'] Córko, zabraniam Ci pić napoje, które zawierają % :mad::eviltong: [SIZE=1]Chyba, że podzielisz się ze mną :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] za daleko mieszkasz :evil_lol: :D Quote
Ptysiak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie mam sumienia tak zrobić :([/QUOTE] To poproś Kogoś :evil_lol: Przecież po płynom do morza :diabloti: Cześć Agusia :) Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ej zamiast je spuszczać wq klozecie to dajce mi je :) Quote
Paula03 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ale tu nagadane :D Alkoholiczki :diabloti: Ja też mam chorobę lokomocyjną, ale nie zawsze się objawia, na szczęście :D [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09142.jpg[/url] Śliczny :loveu: I jak wystawa? :) Quote
WATACHA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja ?? zboczona ?? :shake::evil_lol: jeszcze chyba nie musze :evil_lol: ale wchodzi mi niezle , gdyby nie to ze jutro jedziemy na wystawe pewnie bym skoczyła do drugiego tesco po wiecej czekoladki :evil_lol:[/QUOTE] Jak gdzies jedziesz to może bez czekoladki, bo pamiętaj, że w jedną i drugą stronę nie smakuje tak samo ;) Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Ptysiak']To poproś Kogoś :evil_lol: Przecież po płynom do morza :diabloti: [/QUOTE]Pzyjedź i zrób to :evil_lol: [quote name='Angi']ej zamiast je spuszczać wq klozecie to dajce mi je :)[/QUOTE]Za daleko mieszkasz :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Pzyjedź i zrób to :evil_lol:[/QUOTE] Skończę lepić pierogi i wpadnę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Ptysiak'] Jakie Marysia robi genialne minki :evil_lol::loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='M&S']Cześć Onku i miłej niedzieli:):)[/QUOTE] Hejka ;) dziekujemy :) [quote name='Izabela124.']a wtedy najnormalniej w świeci zapominam o chorobie lokomocyjnej, ale najgorzej jak jadę pociągiem/samochodem/autobusem w długie trasy... [/QUOTE] Ja pociagiem i samochodem sie mecze ale autobusem to już porażka :shake: jeszcze jak dizlem to juz w ogóle jest po mnie :shake: [quote name='Ptysiak'] Cześć Agusia :)[/QUOTE] hej hej Iza :lol: [quote name='WATACHA']Jak gdzies jedziesz to może bez czekoladki, bo pamiętaj, że w jedną i drugą stronę nie smakuje tak samo ;)[/QUOTE] nieee alkohol w samochodzie :shake: Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.'] Za daleko mieszkasz :eviltong:[/QUOTE] paczką mi je wyślij :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Skończę lepić pierogi i wpadnę :evil_lol:[/QUOTE] daj pieroga :eviltong: [quote name='Paula03']Ale tu nagadane :D Alkoholiczki :diabloti: Ja też mam chorobę lokomocyjną, ale nie zawsze się objawia, na szczęście :D [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09142.jpg[/URL] Śliczny :loveu: I jak wystawa? :)[/QUOTE] Ja dzisiaj nie miałam objawów choroby lokomocyjnej , bransoletki spisały sie rewelacyjnie :multi: ale za to oczywiscie zapadłam w śpiączkę :evil_lol: w tamta stronę jeszcze jakoś sie trzymałam , mgła była niesamowita , nie było widac nawet samochodu przed nami :roll: a jak jechalismy z powrotem , mgła była taka sama ale ja odpłynęłam i prawie całą drogę przespałam :evil_lol: zajęliśmy 3 cie miejsce z oceną doskonałą :loveu::loveu::loveu::loveu: czyli brązik przywieźliśmy :multi: pierwszy raz sie spotkalismy z czyms takim że jak Sebastian poszedł po kartę ocen to chcieli numerek z pieczątką :crazyeye: a Sebastian " jaka pieczątką ??" okazało sie ze na poczatku trzeba było isc do budynku jakiegos tam zeby lekarz weterynari przystawił na numerku startowym pieczątkę inaczej nie wydaja karty i medalu :mdleje:musielismy isc z jednego konca targów na drugi po pieczatke , na szczescie weterynarz jeszcze był i z pieczątką z powrotem na ring :mdleje:co za organizacja :shake: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 I jak było na wystawie? Zdjęcia grzywaczy masz? EDIT: Grtuluję! Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']I jak było na wystawie? Zdjęcia grzywaczy masz?[/QUOTE] Na wystawie było fajnie ale że ja jestem zmarzluch to było mi mega zimno :lol: zdjeć nie mam :shake: poszłam nawet na ich hale , podeszłam pod ring i sie okazało że wystawiane było o 10 tej a tam byłam koło 12stej :shake: widziałam tylko jednego grzywka niesionego na rekach przez włascicielke ale wystawała mu tylko głowa bo był tak obabuchany , ciekawe co ona zrobi zima z tym psem :shake: Quote
Recommended Posts