*Magda* Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Aleks89']Śmiejesz sie?:angryy:[/QUOTE] Tak :evil_lol::eviltong: Quote
Aleks89 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 No to ZOBACZYMY!!Jade ci wp....ić:diabloti:W ciąży już nie jesteś to można loć ino patrzeć czy puchniesz:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Aleks89']No to ZOBACZYMY!!Jade ci wp....ić:diabloti:W ciąży już nie jesteś to można loć ino patrzeć czy puchniesz:evil_lol:[/QUOTE] Czekam na Ciebie ;) Tylko przyjedź w miarę szybko, żebym zdążyła się wyspać :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Fantastyczne masz te koty :loveu: a z tymi 2 psami tonie wesoło :( szkoda ich, bo to nie ich wina, że są takie... zawsze winny jest człowiek :( noo i szał z tym odszkodowaniem :mdleje: Quote
Aleks89 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [URL]http://www.sklep-intymny.pl/pol_m_Powiekszanie-penisa-249.html[/URL] Tu zrób zakupy ,przynajmniej mądrze wydasz te pieniądze. Quote
agaga21 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 łał, ale masz zajebisty kolorek na ścianie! [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09106.jpg[/url] a ibri chyba ma katarek?:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='magdabroy']Trzeba było siedzeieć dłużej na chorobowym ;) Chociaż miałabyś płacone za siedzenie w domu :) P.S. Na waciki Ci starczy :evil_lol:[/QUOTE] Już więcej L4 mi nie chcieli dać :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Aleks89']Masz na 9buteleczek żelu p.bólowego do penetracji analej więc nie narzekaj!!!![/QUOTE] a to trzeba sie znieczulać ?? :crazyeye::eviltong: [quote name='Angi']dobra no........ reaktywuję na dniaaaach... może... :evil_lol:[/QUOTE] już lepiej godosz :eviltong: [quote name='magdabroy']Jakie dokładne wyliczenia :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Aleks89']Śmiejesz sie?:angryy:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tak :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] [quote name='Aleks89']No to ZOBACZYMY!!Jade ci wp....ić:diabloti:W ciąży już nie jesteś to można loć ino patrzeć czy puchniesz:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Czekam na Ciebie ;) Tylko przyjedź w miarę szybko, żebym zdążyła się wyspać :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='kalyna']Fantastyczne masz te koty :loveu: a z tymi 2 psami tonie wesoło :( szkoda ich, bo to nie ich wina, że są takie... zawsze winny jest człowiek :( noo i szał z tym odszkodowaniem :mdleje:[/QUOTE] dziekuje :loveu: no niestety , psów dalej nie ma na podwórku :roll: Quote
łamAga Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='Aleks89'][URL]http://www.sklep-intymny.pl/pol_m_Powiekszanie-penisa-249.html[/URL] Tu zrób zakupy ,przynajmniej mądrze wydasz te pieniądze.[/QUOTE] Juz dawno je wydałam na farbe do płota bo sie skonczyła zboczuchu powiekszający penisy :eviltong: [quote name='agaga21']łał, ale masz zajebisty kolorek na ścianie! [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09106.jpg[/URL] a ibri chyba ma katarek?:evil_lol:[/QUOTE] to biskupi fiolet :loveu::loveu::loveu::loveu: taaaa podbiera mi kropelki do nosa :evil_lol: [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] hejka ;) Własnei odwieźliśmy Ibri do weta , aż smutno było ją zostawiać :-( ale po 16stej jest do odbioru ;) zdjęcia papugi nie mam bo sie okazało że Paulina żartowała ze to ich , jakis klient ją zostawiła na obserwacji czy coś :roll: Kupiłam sobie wreszcie piwko czekoladowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj po pracy sobie wypiję :evil_lol: jak bedzie niedobre to Iza ma po papie :evil_lol: i kupiłam scooby doo z dindającą głową na tył samochodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzieciak ze mnie :peace: Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 to zdaj mi relacje z tym piwem, bo nie wiem czy ruszać doope do tesco :D Quote
łamAga Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='Angi']to zdaj mi relacje z tym piwem, bo nie wiem czy ruszać doope do tesco :D[/QUOTE] zaraz po pierwszym łyku napisze czy wyplułam go na monitor czy połknęłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='dOgLoV']i kupiłam scooby doo z dindającą głową na tył samochodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzieciak ze mnie :peace:[/QUOTE] Prawie jak za komuny :eviltong: Tylko wtedy były zwykłe pieski a nie scooby doo :evil_lol: [quote name='dOgLoV']zaraz po pierwszym łyku napisze czy wyplułam go na monitor czy połknęłam :evil_lol:[/QUOTE] Jak wyplujesz na monitor, to nie będziesz widziała co piszesz :D Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [COLOR=#ff0000][B]STAŁ SIĘ CUD, MAMY GALERIĘ :evil_lol:[/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-nasze-nudne-%C5%BCycie-czyli-nasza-galeria-D?p=17308920#post17308920[/url] Quote
makot'a Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Z czekoladowymi piwkami to różnie bywa, moim zdaniem najlepsze czekoladowe ma Magnus, ale nie pije się tego jak "piwo", bo strasznie słodkie, tylko jak napój... ...z bardziej piwnych piłam jeszcze czekoladowe: Zawiercie, Lubuskie i Trybunalskie. Piwa smaczne, ale czekolady nie czuć wcale ;) Quote
kalyna Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll: Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kalyna']nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll:[/QUOTE] haha, skleroza nie boli :evil_lol: Quote
makot'a Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kalyna']nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll:[/QUOTE] Wow, ja pijam ogólnie dużo "dziwnych" piw, ale smaku coli jeszcze nie widziałam! :O Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 a gdzie można takie kupić? :D kurde, jak ja zacznę kupować i próbować te piwa to jeszcze na AA wyląduje :evil_lol: Quote
makot'a Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Angi']a gdzie można takie kupić? :D kurde, jak ja zacznę kupować i próbować te piwa to jeszcze na AA wyląduje :evil_lol:[/QUOTE] Czasem są sklepy z alkoholami świata, albo specjalistyczne sklepy z piwami - tam jest naprawdę ogromny wybór. Ale czasem i w zwykłym markecie można jakąś perełkę znaleźć ;) Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 witamy się i miłego weekendu życzymy:) Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [QUOTE=makot'a;19807516]Czasem są sklepy z alkoholami świata, albo specjalistyczne sklepy z piwami - tam jest naprawdę ogromny wybór. Ale czasem i w zwykłym markecie można jakąś perełkę znaleźć ;)[/QUOTE] Szczerze powiedziawszy nigdy nie zwracałam uwagi na piwa w AŚ. Jednak dalej czekam na relacje dOgLoV :D Quote
makot'a Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Angi']Szczerze powiedziawszy nigdy nie zwracałam uwagi na piwa w AŚ. Jednak dalej czekam na relacje dOgLoV :D[/QUOTE] Zwykle mają dość fajny wybór ;) Tylko trzeba też wiedzieć czego szukać - ja mam to szczęście, że po takich sklepach chodzę z "rasowym browarnikiem" :razz: , więc wiemy co warto skosztować już po samym zerknięciu na skład piwa :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Hej :) [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja :eviltong:[/QUOTE] Bóg kazał się dzielć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09100.jpg[/url] Macie taki monitor jak my :diabloti: Jak się biednymi kotkami nie zajmujesz to Ci przeszkadzają :eviltong: mówiłam oddaj mi Pepsi i Ibir też, zaniedbujesz je :( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kalyna']nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll:[/QUOTE] A może je wypiłaś i było takie mocne, że zapomniałaś, że to zrobiłaś :evil_lol: Quote
Recommended Posts