Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']No to ZOBACZYMY!!Jade ci wp....ić:diabloti:W ciąży już nie jesteś to można loć ino patrzeć czy puchniesz:evil_lol:[/QUOTE]

Czekam na Ciebie ;) Tylko przyjedź w miarę szybko, żebym zdążyła się wyspać :evil_lol:

Posted

Fantastyczne masz te koty :loveu:

a z tymi 2 psami tonie wesoło :( szkoda ich, bo to nie ich wina, że są takie... zawsze winny jest człowiek :(

noo i szał z tym odszkodowaniem :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']Trzeba było siedzeieć dłużej na chorobowym ;) Chociaż miałabyś płacone za siedzenie w domu :)

P.S. Na waciki Ci starczy :evil_lol:[/QUOTE]

Już więcej L4 mi nie chcieli dać :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Aleks89']Masz na 9buteleczek żelu p.bólowego do penetracji analej więc nie narzekaj!!!![/QUOTE]

a to trzeba sie znieczulać ?? :crazyeye::eviltong:

[quote name='Angi']dobra no........ reaktywuję na dniaaaach... może... :evil_lol:[/QUOTE]

już lepiej godosz :eviltong:

[quote name='magdabroy']Jakie dokładne wyliczenia :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Aleks89']Śmiejesz sie?:angryy:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tak :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Aleks89']No to ZOBACZYMY!!Jade ci wp....ić:diabloti:W ciąży już nie jesteś to można loć ino patrzeć czy puchniesz:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Czekam na Ciebie ;) Tylko przyjedź w miarę szybko, żebym zdążyła się wyspać :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='kalyna']Fantastyczne masz te koty :loveu:

a z tymi 2 psami tonie wesoło :( szkoda ich, bo to nie ich wina, że są takie... zawsze winny jest człowiek :(

noo i szał z tym odszkodowaniem :mdleje:[/QUOTE]

dziekuje :loveu:

no niestety , psów dalej nie ma na podwórku :roll:

Posted

[quote name='Aleks89'][URL]http://www.sklep-intymny.pl/pol_m_Powiekszanie-penisa-249.html[/URL] Tu zrób zakupy ,przynajmniej mądrze wydasz te pieniądze.[/QUOTE]

Juz dawno je wydałam na farbe do płota bo sie skonczyła zboczuchu powiekszający penisy :eviltong:

[quote name='agaga21']łał, ale masz zajebisty kolorek na ścianie! [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09106.jpg[/URL] a ibri chyba ma katarek?:evil_lol:[/QUOTE]

to biskupi fiolet :loveu::loveu::loveu::loveu:

taaaa podbiera mi kropelki do nosa :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE]

hejka ;)

Własnei odwieźliśmy Ibri do weta , aż smutno było ją zostawiać :-( ale po 16stej jest do odbioru ;)

zdjęcia papugi nie mam bo sie okazało że Paulina żartowała ze to ich , jakis klient ją zostawiła na obserwacji czy coś :roll:

Kupiłam sobie wreszcie piwko czekoladowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj po pracy sobie wypiję :evil_lol: jak bedzie niedobre to Iza ma po papie :evil_lol:

i kupiłam scooby doo z dindającą głową na tył samochodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzieciak ze mnie :peace:

Posted

[quote name='Angi']to zdaj mi relacje z tym piwem, bo nie wiem czy ruszać doope do tesco :D[/QUOTE]

zaraz po pierwszym łyku napisze czy wyplułam go na monitor czy połknęłam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']i kupiłam scooby doo z dindającą głową na tył samochodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dzieciak ze mnie :peace:[/QUOTE]

Prawie jak za komuny :eviltong: Tylko wtedy były zwykłe pieski a nie scooby doo :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']zaraz po pierwszym łyku napisze czy wyplułam go na monitor czy połknęłam :evil_lol:[/QUOTE]

Jak wyplujesz na monitor, to nie będziesz widziała co piszesz :D

Posted

[COLOR=#ff0000][B]STAŁ SIĘ CUD, MAMY GALERIĘ :evil_lol:[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-nasze-nudne-%C5%BCycie-czyli-nasza-galeria-D?p=17308920#post17308920[/url]

Posted

Z czekoladowymi piwkami to różnie bywa, moim zdaniem najlepsze czekoladowe ma Magnus, ale nie pije się tego jak "piwo", bo strasznie słodkie, tylko jak napój...
...z bardziej piwnych piłam jeszcze czekoladowe: Zawiercie, Lubuskie i Trybunalskie. Piwa smaczne, ale czekolady nie czuć wcale ;)

Posted

[quote name='kalyna']nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll:[/QUOTE]

haha, skleroza nie boli :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']nooo ja też czekam na relację, bo ja ostatnio kupiłam piwo o smaku coli :mdleje: i nie wiem gdzie je schowałam... :roll:[/QUOTE]

Wow, ja pijam ogólnie dużo "dziwnych" piw, ale smaku coli jeszcze nie widziałam! :O

Posted

[quote name='Angi']a gdzie można takie kupić? :D
kurde, jak ja zacznę kupować i próbować te piwa to jeszcze na AA wyląduje :evil_lol:[/QUOTE]

Czasem są sklepy z alkoholami świata, albo specjalistyczne sklepy z piwami - tam jest naprawdę ogromny wybór. Ale czasem i w zwykłym markecie można jakąś perełkę znaleźć ;)

Posted

[QUOTE=makot'a;19807516]Czasem są sklepy z alkoholami świata, albo specjalistyczne sklepy z piwami - tam jest naprawdę ogromny wybór. Ale czasem i w zwykłym markecie można jakąś perełkę znaleźć ;)[/QUOTE]
Szczerze powiedziawszy nigdy nie zwracałam uwagi na piwa w AŚ.

Jednak dalej czekam na relacje dOgLoV :D

Posted

[quote name='Angi']Szczerze powiedziawszy nigdy nie zwracałam uwagi na piwa w AŚ.

Jednak dalej czekam na relacje dOgLoV :D[/QUOTE]

Zwykle mają dość fajny wybór ;)
Tylko trzeba też wiedzieć czego szukać - ja mam to szczęście, że po takich sklepach chodzę z "rasowym browarnikiem" :razz: , więc wiemy co warto skosztować już po samym zerknięciu na skład piwa :eviltong:

Posted

Hej :)

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja :eviltong:[/QUOTE]
Bóg kazał się dzielć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09100.jpg[/url] Macie taki monitor jak my :diabloti: Jak się biednymi kotkami nie zajmujesz to Ci przeszkadzają :eviltong: mówiłam oddaj mi Pepsi i Ibir też, zaniedbujesz je :( :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A może je wypiłaś i było takie mocne, że zapomniałaś, że to zrobiłaś :evil_lol: