*Magda* Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']koniecznie :roflt::roflt::roflt::roflt: to ja uciekam sie szykować do pracy :roll: spokojnej nocy ;)[/QUOTE] :evil_lol: Szykuj się, szykuj ;) Miłej pracy :) I do juterka :lol: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Szykuj się, szykuj ;) Miłej pracy :) I do juterka :lol:[/QUOTE] dziekuję :loveu: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='phase']Przyszłam się przywitać. ;)[/QUOTE] hello ;) Wiecei co ja jestem jednak poryta , obudziłam się dzisiaj o 14stej i sikać mi sie chciało jak ja pierd...... :evil_lol: ale se mowie " nie chce mi sie wychodzic tą godzinke jeszcze wytrzymam , i mi sie usneło i śniło mi się że tak bardzo chce mi sie sikać że wszędzie szukałam kibla , ale co jakiś znalazłam to w nim były pająki i nie mogłam tam wejść a jak juz znalazłam odpowiedni i zaczełam sikac to sobie pomyślałam " ej nie możesz sikać bo to Ci sie przecież śni i się na pewno do łóżka zlejesz :evil_lol:" i sie obudziłam , spojrzałam na zegarek a tu 16sta :crazyeye: a brzuch miałam jak w 4 miesiącu ciąży i do tego twardy jak skała , nie mogłam sie wyprostować :evil_lol: sikałam chyba z 15 minut :evil_lol: Bylismy u weta , Ibri ma już w miare w buźce dobrze , w przyszłym tygodniu bedzie miała ściagany kamień i smarowane dziąsła jakimś lakierem , rany po antybiotykach ładnie sie wygoiły , strupki odleciały , zostały tylko puste place ale podobno za chwile ma sie juz na nich pojawić meszek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To jak Ibri już prawie zdrowa, to wyciągaj odstarszacz :diabloti: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='magdabroy']To jak Ibri już prawie zdrowa, to wyciągaj odstarszacz :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja ma żywy odstraszacz zaraz wstawie filmik , tylko sie zaladuje na YT :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [video=youtube;6vIVnQzoGyM]http://www.youtube.com/watch?v=6vIVnQzoGyM[/video] :evil_lol: szkoda ze ciemno było i nie zdazyłam na całą akcje przechodzenia psów obok płota :roll: Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Qwendi się potrafi ruszać :crazyeye::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='magdabroy']Qwendi się potrafi ruszać :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Tez jestem zszokowana :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='magdabroy']Qwendi się potrafi ruszać :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol: Tez jestem zszokowana :evil_lol:[/QUOTE] Ojjj ona jak chce to potrafi :evil_lol: dzisiaj wrociłam z pracy , Qwenda oczywiśc spała , podniosła głowe , patrzyła na mnie i fukała , jak sie zbliżyłam do domu jak ryszyła jak zaczęła na mnie skakać lizać mnie to prawie poległam a kurtke i spodnie mam tak oglucone ze Senastian myslał że mi chusteczek brakło i sie poratowałam kurtką :roflt: Quote
Ptysiak Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Ojjj ona jak chce to potrafi :evil_lol: dzisiaj wrociłam z pracy , Qwenda oczywiśc spała , podniosła głowe , patrzyła na mnie i fukała , jak sie zbliżyłam do domu jak ryszyła jak zaczęła na mnie skakać lizać mnie to prawie poległam a kurtke i spodnie mam tak oglucone ze Senastian myslał że mi chusteczek brakło i sie poratowałam kurtką :roflt:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
phase Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] Wiecei co ja jestem jednak poryta , obudziłam się dzisiaj o 14stej i sikać mi sie chciało jak ja pierd...... :evil_lol: ale se mowie " nie chce mi sie wychodzic tą godzinke jeszcze wytrzymam , i mi sie usneło i śniło mi się że tak bardzo chce mi sie sikać że wszędzie szukałam kibla , ale co jakiś znalazłam to w nim były pająki i nie mogłam tam wejść a jak juz znalazłam odpowiedni i zaczełam sikac to sobie pomyślałam " ej nie możesz sikać bo to Ci sie przecież śni i się na pewno do łóżka zlejesz :evil_lol:" i sie obudziłam , spojrzałam na zegarek a tu 16sta :crazyeye: a brzuch miałam jak w 4 miesiącu ciąży i do tego twardy jak skała , nie mogłam sie wyprostować :evil_lol: sikałam chyba z 15 minut :evil_lol: Bylismy u weta , Ibri ma już w miare w buźce dobrze , w przyszłym tygodniu bedzie miała ściagany kamień i smarowane dziąsła jakimś lakierem , rany po antybiotykach ładnie sie wygoiły , strupki odleciały , zostały tylko puste place ale podobno za chwile ma sie juz na nich pojawić meszek :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :roflt::roflt: Cieszę się przeogromnie, że z Ibri jest dobrze. ;) [quote name='dOgLoV'] dzisiaj wrociłam z pracy , Qwenda oczywiśc spała , podniosła głowe , patrzyła na mnie i fukała , jak sie zbliżyłam do domu jak ryszyła jak zaczęła na mnie skakać lizać mnie to prawie poległam a kurtke i spodnie mam tak oglucone ze Senastian myslał że mi chusteczek brakło i sie poratowałam kurtką :roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt: Aga, jakbyś napisała książkę ze swojego życia to chyba bym umarła ze śmiechu, ale na pewno bym wtedy miała co czytać bez zastanawiania się. :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='phase'] Aga, jakbyś napisała książkę ze swojego życia to chyba bym umarła ze śmiechu, ale na pewno bym wtedy miała co czytać bez zastanawiania się. :evil_lol:[/QUOTE] Tylko ze ja mam skleroze i juz duzo sytuacji nie pamietam :evil_lol: własnie Sebastian przy okazji przegladania zdjec pokazał mi pare moich to płakałam ze śmiechy jaki ze mnie pokemon :roflt:i w ogóle nie pamietałam ze ja kiedyś miałam w pokoju szafke pod oknem :evil_lol: Quote
Amber Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nie jesteś sama z tymi sikaniem i poszukiwaniem potem kibla we śnie :evil_lol:. Śni mi się to bardzo często. Choćby dzisiaj. I zawsze z tym kiblem jest coś bardzo nie tak. Albo jest jakiś maksymalnie syfiasty, albo się drzwi nie zamykają, albo jak dziś drzwi są mikroskopijne i wszyscy się gapią :evil_lol: Nigdy mi się nie zdarzyło we śnie odsikać... Może to i dobrze :lol: Mi się jeszcze bardzo często śni, że jadę samochodem i pedały mi uciekają spod nóg tak, że jak chce zahamować to muszę wyciąąągać nogi i naciskać hamulec czubkiem palców. Maksymalnie męcząca sprawa :lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Amber']Nie jesteś sama z tymi sikaniem i poszukiwaniem potem kibla we śnie :evil_lol:. Śni mi się to bardzo często. Choćby dzisiaj. I zawsze z tym kiblem jest coś bardzo nie tak. Albo jest jakiś maksymalnie syfiasty, albo się drzwi nie zamykają, albo jak dziś drzwi są mikroskopijne i wszyscy się gapią :evil_lol: Nigdy mi się nie zdarzyło we śnie odsikać... Może to i dobrze :lol: Mi się jeszcze bardzo często śni, że jadę samochodem i pedały mi uciekają spod nóg tak, że jak chce zahamować to muszę wyciąąągać nogi i naciskać hamulec czubkiem palców. Maksymalnie męcząca sprawa :lol:[/QUOTE] Ja Ci powiem ze to bardzo dobrze ze Ci sie nigdy nie udało bo mi sie raz zdażyło , spałam wtedy u babci , miałam moze z 10 lat , ona miała wtedy jeszcze taki drewniany kibel na dworze i ja sie do niego bałam w nocy isc wiec wstrzymywałam , no i tej nocy śniło mi sie ze sikam , ze siadam na zlew w łazience i sikam :evil_lol: no i zasikałam całe łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to był śmingus dyngus i próbowali mnie pocieszac ze sama sobie śmingusa zrobiłam a ja sie tak cholernie wtedy wstydziłam wyjść z tego łóżka ze chyba do południa w nim siedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: od tego czasu jak mi sie sni ze sikam to w snie sobie mówie ze nie moge bo łóżko zaleje :evil_lol: a jak tak wyciągasz nogi to nie robisz tego też w realu ?? , mi sie kiedys snilo ze chce kogos kopnac no i pizgłam w ściane nogą :evil_lol: albo ze mnie goni pająk i uciekałam po łóżku girami :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV']a jak tak wyciągasz nogi to nie robisz tego też w realu ?? , mi sie kiedys snilo ze chce kogos kopnac no i pizgłam w ściane nogą :evil_lol: [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Klaudia&Aza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV'] no i zasikałam całe łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] buhaha też kiedyś miałam taką przygodę, ale to było dawno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój brat kiedyś po imprezie usnął na kibelku i dobudzić go nie szło :evil_lol::lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Nioooo ja przez sen robie tak dziwne rzeczy że szok :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']buhaha też kiedyś miałam taką przygodę, ale to było dawno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój brat kiedyś po imprezie usnął na kibelku i dobudzić go nie szło :evil_lol::lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to on chociaż sie zabezpieczył i wziął sobie pod tyłek kibelek :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Mój brat kiedyś po imprezie usnął na kibelku i dobudzić go nie szło :evil_lol::lol:[/QUOTE] Jak pracowaliśmy z Bogdanem w jednej firmie, poznaliśmy taką parę Olę i Grzesia ;) Po jakimś czasie znajomości zaprosiliśmy ich do nas i zrobiliśmy sobie imprezkę. W czasie imprezy, Ola powiedziała, że jak Grzesiu się upije, to zamyka się w łazience na klucz i śpi :D I nie da się go dobudzić. Więc niewiele myśląc poszłam do łazienki i wyciągnęłam klucz ;) Jakiś czas później, Grześ był w WC i jak wrócił to patrzy na swoją dziewczynę i mówi: "już im powiedziałaś" :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='magdabroy']Jak pracowaliśmy z Bogdanem w jednej firmie, poznaliśmy taką parę Olę i Grzesia ;) Po jakimś czasie znajomości zaprosiliśmy ich do nas i zrobiliśmy sobie imprezkę. W czasie imprezy, Ola powiedziała, że jak Grzesiu się upije, to zamyka się w łazience na klucz i śpi :D I nie da się go dobudzić. Więc niewiele myśląc poszłam do łazienki i wyciągnęłam klucz ;) Jakiś czas później, Grześ był w WC i jak wrócił to patrzy na swoją dziewczynę i mówi: "już im powiedziałaś" :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt:dobre :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Kurcze , coś mnie od tego kataru ucho boli :/ jak jechałam z pracy to mnie zaczeła panicznie boleć lewa strona głowy ale tak mocno ze ból rozsadzał mi ucho i strasznie bolały mnie wszystkie zęby z lewej strony , musiałam sie zatrzymac bo myślałam ze zaraz jakiegoś wylewu dostane , jakos dojechałam do domu wykapałam sie połozyłam spac i teraz głowa ani zeby mnie nie bolą ale jak przełykam śline to czuję ból ucha , znacie moze jakaś metode leczenia poza wsadzaniem do niego waty ?? Quote
justysiek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Ojjj ona jak chce to potrafi :evil_lol: dzisiaj wrociłam z pracy , Qwenda oczywiśc spała , podniosła głowe , patrzyła na mnie i fukała , jak sie zbliżyłam do domu jak ryszyła jak zaczęła na mnie skakać lizać mnie to prawie poległam a kurtke i spodnie mam tak oglucone ze Senastian myslał że mi chusteczek brakło i sie poratowałam kurtką :roflt:[/QUOTE] bosz:evil_lol: ten Twój mąż to ma poczucie humoru:evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='dOgLoV']to on chociaż sie zabezpieczył i wziął sobie pod tyłek kibelek :evil_lol:[/QUOTE] No w sumie racja:evil_lol: [quote name='magdabroy']Jak pracowaliśmy z Bogdanem w jednej firmie, poznaliśmy taką parę Olę i Grzesia ;) Po jakimś czasie znajomości zaprosiliśmy ich do nas i zrobiliśmy sobie imprezkę. W czasie imprezy, Ola powiedziała, że jak Grzesiu się upije, to zamyka się w łazience na klucz i śpi :D I nie da się go dobudzić. Więc niewiele myśląc poszłam do łazienki i wyciągnęłam klucz ;) Jakiś czas później, Grześ był w WC i jak wrócił to patrzy na swoją dziewczynę i mówi: "już im powiedziałaś" :evil_lol:[/QUOTE] Ja to i tak najbardziej uwielbiam osoby lunatykujące lub mówiące przez sen. A akurat mam takiego lunatyka w domu:-D W śnie kiedyś wszedł pod biurko myśląc że reperuje samochód z pod którego nie może wyjść bo za każdym razem jak chce wstać to wali o blat biurka:D Quote
Recommended Posts