Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada_Mirra']biedni przechodnie :)[/QUOTE]

sie aż za nami oglądali :evil_lol:
[quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt: no to wzięłabyś ja sobie na szeleczkach i smyczy :roflt::roflt::roflt:
buahahahaha no nie mogę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale na prawde był taki smród że ja nie mogłam wytrzymać :grab:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzisiaj znowu mieliśmy akcje z Ibri , szykowalismy sie do weta , ja chciałam ją wziąć na szelkach i smyczce ale Sebastian stwierdzil ze lepiej w transportówce bo jeszcze po Nerona jedziemy a lepiej zeby sie nie gniły po samochodzie , no to wsadzamy ja do transportówki , wsiadamy do samochodu , ja ja biore na kolana z przodu zeby jej było raźniej ( w transportówce oczywiście ) , najpierw jechalismy jeszcze do takiej pani co hoduje kury po jajka , pozniej mieliśmy wstapić do grosika na zakupy i przy okazji wziac od nich kartony na rozpałkę , jedziemy a Ibri sie cos wierci , drapie , mowie " co ona sie tak kręci " na co Sebastian oświadczył " chce wyjśc " i w tym momencie było słychac taki pierd i lecącą srake :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , jak zaczeło walic to myslałam że zemdleje , szybko wjechalismy na parking do grosika , Sebastian mówi " wyciagne ją , wezniesz ja na kolana a transportówke sie wywali do bagaznika i jakos do weta dojedziemy " , on otwiera transportówke a Ibri po szyje w odchodach :roflt::roflt::roflt::roflt:wzielismy kartony , i szybko pędem do domu , po drodze okna wszystkie pootwierane a smród był taki ze chyba ludzie na chodnikach nawet go czuli :ylsuper:ja juz miałam odruchy wymiotne wiec Sebastian z teściowa szybko Ibri pod prysznic , wyprali ją , owinelismy ja kocem i z powrotem do weta :evil_lol: Sebastian tylko do teraz sie ze mnie nabija ze mogłam ja sobie wziąć na szelkach i na smyczce :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt: Może to był jej protest przeciw transportówce :D

Posted

[quote name='agaga21']biedna ibri...
właśnie dałaś mi kolejny powód by nie mieć kota:diabloti: jednak są powody(liczne- w postaci myszy) które sprawią, że chyba kot u nas zagości....[/QUOTE]

Weź odrazu dwa :razz:

Posted

[quote name='biscuit']:roflt::roflt::roflt::roflt: Może to był jej protest przeciw transportówce :D[/QUOTE]

chyba tak :evil_lol:

[quote name='justysiek']Aga współczuję... wiem co to za smród, kot teściów też kiedyś mnie tak załatwił:([/QUOTE]

tego sie nie da opisać to trzeba .... poczuć :shake:

[quote name='magdabroy']No to Ibri Was załatwiła :roflt:

A jak po wizycie u weta?[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u weta dostała zastrzyk i w poniedziałek znowu , tylko niedziele ma spokoj bo wet jest zamknięty a tak codziennie jest na zastrzykach , na karku robią jej sie takie krwiaczki :roll: od antybiotyku :roll: ale jest radosna , chce sie bawić , je bardzo chętnie wiec jest super ;)

[quote name='Izabela124.']Ibri jest niemożliwa :evil_lol:[/QUOTE]

moge Ci ja pożyczyć :evil_lol:

[quote name='agaga21']biedna ibri...
właśnie dałaś mi kolejny powód by nie mieć kota:diabloti: jednak są powody(liczne- w postaci myszy) które sprawią, że chyba kot u nas zagości....[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: napisze Ci że na myszy koty są najlepsze , nie żadne trutki itd jak masz w domu kota nie masz myszy , my mielismy myszy na poczatku jak sie tutaj wprowadziliśmy ( wtedy jeszcze sam Sebastian ) ale jak tylko Sebastian wziął tu Pepsiaka to myszy zniknęły jak ręką odjął ;)

[quote name='magdabroy']Weź odrazu dwa :razz:[/QUOTE]

.... i tu jest racja !!!! jak sie ma już jednego kota to nie zrobi różnicy jak będzie sie miało dwa , a wtedy kot czuje sie lepiej psychicznie , jest mu raźniej :loveu:

Madziu dziękuję za fotkę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
.... i tu jest racja !!!! jak sie ma już jednego kota to nie zrobi różnicy jak będzie sie miało dwa , a wtedy kot czuje sie lepiej psychicznie , jest mu raźniej :loveu:

Madziu dziękuję za fotkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No właśnie ;) Słuchaj starych kociarzy :evil_lol:

Proszę bardzo :p

Posted

[quote name='magdabroy']No właśnie ;) Słuchaj starych kociarzy :evil_lol:

Proszę bardzo :p[/QUOTE]

dokładnie !!!! :evil_lol:

wywołam sobie je w dwóch wersjach :

normalnej i takiej :loveu: :

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zps2dd56d5a.jpg[/url]

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zpse26691b2.jpg[/URL] cudne :loveu:

Mogę sobie wkleić w swoją galerię :razz:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

pewnie ze możesz :loveu:

na tym zdjeciu robi takie słodkie bąbelki ze śliny :loveu::loveu::loveu::loveu:

a tutaj macie Marysie jak ładnie już mówi Aga :evil_lol:

[video=youtube;jZxk-e9ppV4]http://www.youtube.com/watch?v=jZxk-e9ppV4[/video]

Posted

[quote name='magdabroy']Walnęłam sobie już to zdjęcie na pulpit :loveu:

Bańki to jego ulubione zajęcie ostatnio :evil_lol:

Marysia jest świetna :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

pewnie jeszcze przy tym sobie fajne dzwieki wydaje :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']:loveu::loveu::loveu::loveu:

pewnie jeszcze przy tym sobie fajne dzwieki wydaje :loveu:[/QUOTE]

Czasem tak :D

Albo jak wkłada piąstkę i ją ssa, to czasem tak się przyssa, że mam wrażenie, że zaraz tę rączkę połknie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Czasem tak :D

Albo jak wkłada piąstkę i ją ssa, to czasem tak się przyssa, że mam wrażenie, że zaraz tę rączkę połknie :evil_lol:[/QUOTE]

hihihihi :loveu:

słodkie to na pewno jest :loveu:

szkoda tylko ze to tak szybko mija , za chwile Theoś bedzie juz chodził i będzie zaczynał mówić , wtedy filmiki obowiązkowe będą w Twojej galerii :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze nowej kamery nie kupiliśmy :oops:[/QUOTE]

oj tam , ja nagrywam telefonem , ważne zebyśmy widziału Theosia na "żywo " :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']oj tam , ja nagrywam telefonem , ważne zebyśmy widziału Theosia na "żywo " :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Mój telefon to prehistoria :evil_lol: Żeby było coś widać, to też musiałabym kupić nowy telefon :eviltong: Może poproszę Bogdana o jakiś wypasiony telefon pod choinkę :hmmmm:

Posted

[quote name='magdabroy']Mój telefon to prehistoria :evil_lol: Żeby było coś widać, to też musiałabym kupić nowy telefon :eviltong: Może poproszę Bogdana o jakiś wypasiony telefon pod choinkę :hmmmm:[/QUOTE]

Ja mam duzo znajomych którzy sa zdania ze telefon ma dzwonic i wysyłać sms-y , ale ja mam fioła na punkcie telefonów i przed ślubem zmieniałam telefony conajmniej raz na pół roku :evil_lol: teraz mam jeden juz jakiś rok i nie zmienie go predzej niz mi sie umowa skonczy czyli za jakies 2 lata :roll: a juz mi sie marzy Galaxy s III :evil_lol:

oooo widzisz , bedzie miał mniej myslenia nad prezentem :cool3: