kalyna Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 :roflt::roflt::roflt: no to wzięłabyś ja sobie na szeleczkach i smyczy :roflt::roflt::roflt: buahahahaha no nie mogę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Ada_Mirra']biedni przechodnie :)[/QUOTE] sie aż za nami oglądali :evil_lol: [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt: no to wzięłabyś ja sobie na szeleczkach i smyczy :roflt::roflt::roflt: buahahahaha no nie mogę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale na prawde był taki smród że ja nie mogłam wytrzymać :grab: Quote
xyzxyz Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj znowu mieliśmy akcje z Ibri , szykowalismy sie do weta , ja chciałam ją wziąć na szelkach i smyczce ale Sebastian stwierdzil ze lepiej w transportówce bo jeszcze po Nerona jedziemy a lepiej zeby sie nie gniły po samochodzie , no to wsadzamy ja do transportówki , wsiadamy do samochodu , ja ja biore na kolana z przodu zeby jej było raźniej ( w transportówce oczywiście ) , najpierw jechalismy jeszcze do takiej pani co hoduje kury po jajka , pozniej mieliśmy wstapić do grosika na zakupy i przy okazji wziac od nich kartony na rozpałkę , jedziemy a Ibri sie cos wierci , drapie , mowie " co ona sie tak kręci " na co Sebastian oświadczył " chce wyjśc " i w tym momencie było słychac taki pierd i lecącą srake :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , jak zaczeło walic to myslałam że zemdleje , szybko wjechalismy na parking do grosika , Sebastian mówi " wyciagne ją , wezniesz ja na kolana a transportówke sie wywali do bagaznika i jakos do weta dojedziemy " , on otwiera transportówke a Ibri po szyje w odchodach :roflt::roflt::roflt::roflt:wzielismy kartony , i szybko pędem do domu , po drodze okna wszystkie pootwierane a smród był taki ze chyba ludzie na chodnikach nawet go czuli :ylsuper:ja juz miałam odruchy wymiotne wiec Sebastian z teściowa szybko Ibri pod prysznic , wyprali ją , owinelismy ja kocem i z powrotem do weta :evil_lol: Sebastian tylko do teraz sie ze mnie nabija ze mogłam ja sobie wziąć na szelkach i na smyczce :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: Może to był jej protest przeciw transportówce :D Quote
justysiek Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Aga współczuję... wiem co to za smród, kot teściów też kiedyś mnie tak załatwił:( Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 No to Ibri Was załatwiła :roflt: A jak po wizycie u weta? Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ibri jest niemożliwa :evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 biedna ibri... właśnie dałaś mi kolejny powód by nie mieć kota:diabloti: jednak są powody(liczne- w postaci myszy) które sprawią, że chyba kot u nas zagości.... Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='agaga21']biedna ibri... właśnie dałaś mi kolejny powód by nie mieć kota:diabloti: jednak są powody(liczne- w postaci myszy) które sprawią, że chyba kot u nas zagości....[/QUOTE] Weź odrazu dwa :razz: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='biscuit']:roflt::roflt::roflt::roflt: Może to był jej protest przeciw transportówce :D[/QUOTE] chyba tak :evil_lol: [quote name='justysiek']Aga współczuję... wiem co to za smród, kot teściów też kiedyś mnie tak załatwił:([/QUOTE] tego sie nie da opisać to trzeba .... poczuć :shake: [quote name='magdabroy']No to Ibri Was załatwiła :roflt: A jak po wizycie u weta?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u weta dostała zastrzyk i w poniedziałek znowu , tylko niedziele ma spokoj bo wet jest zamknięty a tak codziennie jest na zastrzykach , na karku robią jej sie takie krwiaczki :roll: od antybiotyku :roll: ale jest radosna , chce sie bawić , je bardzo chętnie wiec jest super ;) [quote name='Izabela124.']Ibri jest niemożliwa :evil_lol:[/QUOTE] moge Ci ja pożyczyć :evil_lol: [quote name='agaga21']biedna ibri... właśnie dałaś mi kolejny powód by nie mieć kota:diabloti: jednak są powody(liczne- w postaci myszy) które sprawią, że chyba kot u nas zagości....[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: napisze Ci że na myszy koty są najlepsze , nie żadne trutki itd jak masz w domu kota nie masz myszy , my mielismy myszy na poczatku jak sie tutaj wprowadziliśmy ( wtedy jeszcze sam Sebastian ) ale jak tylko Sebastian wziął tu Pepsiaka to myszy zniknęły jak ręką odjął ;) [quote name='magdabroy']Weź odrazu dwa :razz:[/QUOTE] .... i tu jest racja !!!! jak sie ma już jednego kota to nie zrobi różnicy jak będzie sie miało dwa , a wtedy kot czuje sie lepiej psychicznie , jest mu raźniej :loveu: Madziu dziękuję za fotkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV'] .... i tu jest racja !!!! jak sie ma już jednego kota to nie zrobi różnicy jak będzie sie miało dwa , a wtedy kot czuje sie lepiej psychicznie , jest mu raźniej :loveu: Madziu dziękuję za fotkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No właśnie ;) Słuchaj starych kociarzy :evil_lol: Proszę bardzo :p Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV'] moge Ci ja pożyczyć :evil_lol: [/QUOTE]Piesa miałyby zabawkę interaktywną, rozważę ten pomysł :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']No właśnie ;) Słuchaj starych kociarzy :evil_lol: Proszę bardzo :p[/QUOTE] dokładnie !!!! :evil_lol: wywołam sobie je w dwóch wersjach : normalnej i takiej :loveu: : [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zps2dd56d5a.jpg[/url] Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Link mi nie działa :([/QUOTE] ej mi juz tez nie :roll: zaraz pomniejsze i wkleje normalnie :loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zpse26691b2.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zpse26691b2.jpg[/URL] cudne :loveu: Mogę sobie wkleić w swoją galerię :razz: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_7672_zpse26691b2.jpg[/URL] cudne :loveu: Mogę sobie wkleić w swoją galerię :razz:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: pewnie ze możesz :loveu: na tym zdjeciu robi takie słodkie bąbelki ze śliny :loveu::loveu::loveu::loveu: a tutaj macie Marysie jak ładnie już mówi Aga :evil_lol: [video=youtube;jZxk-e9ppV4]http://www.youtube.com/watch?v=jZxk-e9ppV4[/video] Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Walnęłam sobie już to zdjęcie na pulpit :loveu: Bańki to jego ulubione zajęcie ostatnio :evil_lol: Marysia jest świetna :loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Walnęłam sobie już to zdjęcie na pulpit :loveu: Bańki to jego ulubione zajęcie ostatnio :evil_lol: Marysia jest świetna :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: pewnie jeszcze przy tym sobie fajne dzwieki wydaje :loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']:loveu::loveu::loveu::loveu: pewnie jeszcze przy tym sobie fajne dzwieki wydaje :loveu:[/QUOTE] Czasem tak :D Albo jak wkłada piąstkę i ją ssa, to czasem tak się przyssa, że mam wrażenie, że zaraz tę rączkę połknie :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Czasem tak :D Albo jak wkłada piąstkę i ją ssa, to czasem tak się przyssa, że mam wrażenie, że zaraz tę rączkę połknie :evil_lol:[/QUOTE] hihihihi :loveu: słodkie to na pewno jest :loveu: szkoda tylko ze to tak szybko mija , za chwile Theoś bedzie juz chodził i będzie zaczynał mówić , wtedy filmiki obowiązkowe będą w Twojej galerii :loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jeszcze nowej kamery nie kupiliśmy :oops: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Jeszcze nowej kamery nie kupiliśmy :oops:[/QUOTE] oj tam , ja nagrywam telefonem , ważne zebyśmy widziału Theosia na "żywo " :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam , ja nagrywam telefonem , ważne zebyśmy widziału Theosia na "żywo " :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mój telefon to prehistoria :evil_lol: Żeby było coś widać, to też musiałabym kupić nowy telefon :eviltong: Może poproszę Bogdana o jakiś wypasiony telefon pod choinkę :hmmmm: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Mój telefon to prehistoria :evil_lol: Żeby było coś widać, to też musiałabym kupić nowy telefon :eviltong: Może poproszę Bogdana o jakiś wypasiony telefon pod choinkę :hmmmm:[/QUOTE] Ja mam duzo znajomych którzy sa zdania ze telefon ma dzwonic i wysyłać sms-y , ale ja mam fioła na punkcie telefonów i przed ślubem zmieniałam telefony conajmniej raz na pół roku :evil_lol: teraz mam jeden juz jakiś rok i nie zmienie go predzej niz mi sie umowa skonczy czyli za jakies 2 lata :roll: a juz mi sie marzy Galaxy s III :evil_lol: oooo widzisz , bedzie miał mniej myslenia nad prezentem :cool3: Quote
Recommended Posts