Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Bardzo oryginalne wcześniej imię miała . :evil_lol:
Cieszę się, że sunia będzie miała dobrze. :)[/QUOTE]

Bardzo :evil_lol:

tez sie ciesze bo suczki rzadko kto chce wziać ;)

[quote name='magdabroy']Dzień doberek :)[/QUOTE]

hello ;)

[quote name='DomixX']Dzień dobry..
Noto trzymam kciuki by płot w tym roku stanął. ;)[/QUOTE]

Dzien dobry ;)

nie dziekuje :evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']hej hej :D

ale mało nagadane :evil_lol:[/QUOTE]

hejka ;)

za duzo dzisiaj pracy było , zabraklo czasu na dogo ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Z grilla czy prosto z lodówki? :lol:[/QUOTE]

wole z grilla :eviltong:

[quote name='magdabroy']Ja zawsze miałam i będę mieć suczki ;)[/QUOTE]

ja juz też ;)

[quote name='magdabroy']Ja prosto z naszego wędzarnika :loveu::eviltong:[/QUOTE]

ooo mniami ale mi smaka narobiłaś :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']To jak będziesz brać DONka, to suczkę??

:diabloti:[/QUOTE]

Tak ;) czy donek czy inna rasa to na pewno bedzie suczka ;)

[quote name='Ty$ka']Jak byłam jeszcze mała i mięsożerna to zawsze brałam kiełbachę porsto z lodówki jak Tadek (?) z "miodowych lat" :lol:[/QUOTE]

Tez tak robiłam :evil_lol: a Tadek był wielki ! zawsze jak widziałam jak wpieprza ta kiełbache to od razu miałam tez na nia ochote :evil_lol:

a Ty wegetarianką jesteś ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tez tak robiłam :evil_lol: a Tadek był wielki ! zawsze jak widziałam jak wpieprza ta kiełbache to od razu miałam tez na nia ochote :evil_lol:

a Ty wegetarianką jesteś ?? :crazyeye:[/QUOTE]

To ja tak samo. Miał ten dar przekonywania :roflt:

Zgadza się ;P

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bez mięsa żyć nie mogę :eviltong:[/QUOTE]
Kwestia przyzwyczajenia ;) Ja nikogo nie zachęcam - broń Boże! Bo swojego brata baaaardzo wielkiego miłośnika mięsa nie wyobrażam na wegetariańskiej diecie :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']To ja tak samo. Miał ten dar przekonywania :roflt:

Zgadza się ;P[/QUOTE]

dokładnie , a fajna robił minę jak Danka krzykneła " Tadzik " :evil_lol:

podziwiam , ja miesa ogolnie tak na obiad nie lubie ale z grilla albo kebab hamburgery itd uwielbiam :loveu:

[quote name='magdabroy']Ja bez mięsa żyć nie mogę :eviltong:[/QUOTE]

dokładnie !

[quote name='Izabela124.']Też nie wiem czy bez mięsa mogłabym żyć, bo nie lubię większości warzyw[/QUOTE]

poza tym ile mozna jesc warzywa i owoce :shake:

Posted

[quote name='Ty$ka']Szczerze? Ja kiedyś nie lubiłam warzyw. Teraz kocham wszystkie bez wyjątku. A szpinak - pyyyycha :loveu:[/QUOTE]

szpinak jest mniami :loveu:

[quote name='Izabela124.']Jadam tylko ogórki, marchewkę (tylko surową), kapustę i to chyba tyle ha ha No i cebulkę jak w czymś jest[/QUOTE]

to ja lubie warzywa , kalafior brokuły kapuste marchewke itd ale jako dodatek do miesa :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Szpinka i schabowy, to dopiero pyyyyyyyyyychota :loveu:[/QUOTE]

szpinak tak ale schabowy bleeeeeee :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie , a fajna robił minę jak Danka krzykneła " Tadzik " :evil_lol:

podziwiam , ja miesa ogolnie tak na obiad nie lubie ale z grilla albo kebab hamburgery itd uwielbiam :loveu:

poza tym ile mozna jesc warzywa i owoce :shake:[/QUOTE]

Stare dzieje :evil_lol: To się nazywały komedie :eviltong:

Aaa, tak się rzecz ma. Ja nigdy nie przepadałam za fast foodami, więc niejedzenia mięsa to generalnie na rękę mi było :D

Do końca życia. Poważnie, mnie chyba nigdy się nie znudzą :eviltong: A poza nimi są jeszcze pestki, orzechy i słodycze :eviltong:

Posted

Ktoś widzę pisze o szpinaku... :loveu: Makaron, szpinak (najlepiej świeży), troszkę kiełbaski albo szyneczki, czosnek, serek mascarpone i jak ktoś lubi jajko sadzone na górę... OMG pychotka :D I szybko się robi ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Stare dzieje :evil_lol: To się nazywały komedie :eviltong:

Aaa, tak się rzecz ma. Ja nigdy nie przepadałam za fast foodami, więc niejedzenia mięsa to generalnie na rękę mi było :D

Do końca życia. Poważnie, mnie chyba nigdy się nie znudzą :eviltong: A poza nimi są jeszcze pestki, orzechy i słodycze :eviltong:[/QUOTE]

Jak mozna nie lubić fast foodów :shake: orzechy tez uwielbiam w kazdej postaci a slodycze , w zasadzie mogla bym z nich zrezygnowac na rzecz mięsa :evil_lol:

[quote name='Amber']Ktoś widzę pisze o szpinaku... :loveu: Makaron, szpinak (najlepiej świeży), troszkę kiełbaski albo szyneczki, czosnek, serek mascarpone i jak ktoś lubi jajko sadzone na górę... OMG pychotka :D I szybko się robi ;)[/QUOTE]

O jaaaa , jak ja wpierdzielilam pol bocheka chleba to wy mi takie pyszne przepisy dajecie :roll::eviltong:

musze sobie gdzies to zapisac :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak mozna nie lubić fast foodów :shake:[/QUOTE]

Właśnie :)

A do KFC wkońcu dotarłaś? bo kiedyś o tym pisałyśmy ;)

[quote name='dOgLoV']O jaaaa , jak ja wpierdzielilam pol bocheka chleba to wy mi takie pyszne przepisy dajecie :roll::eviltong:

musze sobie gdzies to zapisac :loveu:[/QUOTE]

Gdzie Ty pół bochenka zmieściłaś? :crazyeye: