Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']
Aga to aż miesiąc będziesz czekać? uważaj coby Sebastian pierwszy nie był :D[/QUOTE]

Musze , teraz to mi sie jeszcze nie opłaca :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Dzień dobry gaduły :D[/QUOTE]

hello ;)

[quote name='Ada_Mirra']heeeej hej :D[/QUOTE]

hej ;)

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)

Tak mi się dziś przypomniało: jak tam drapanie Nerona?[/QUOTE]

hejka ;)

z tego co rodzice mówią to ucichło jak na razie , jak ja go mam tutaj to tez nie widze zeby sie wydrapywał , moze to tez alergiczne hmmmm....

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='Ty$ka']Czego jak czego, ale ciszy (dzisiejszej) w tym wątku bym się nie spodziewała :eviltong:[/QUOTE]

aaaa bo mi sie L4 skończyło:multi:i w pracy na rano bylam :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']i w pracy na rano bylam :cool3:[/QUOTE]
A o malutką sunię zapytałaś czy już w domku czy nie?. :razz:

A no tak w ogóle to dobry wieczór. :)
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09463.jpg[/URL] cudne zdjęcie, tylko pozazdrościć. ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
z tego co rodzice mówią to ucichło jak na razie , jak ja go mam tutaj to tez nie widze zeby sie wydrapywał , moze to tez alergiczne hmmmm....
[/QUOTE]

Wychodzi na to, że miał alergię na Ciebie :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']A o malutką sunię zapytałaś czy już w domku czy nie?. :razz:

A no tak w ogóle to dobry wieczór. :)
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09463.jpg[/URL] cudne zdjęcie, tylko pozazdrościć. ;)[/QUOTE]

Tak pytałam , Marysia ( tak ją nazwali :evil_lol:) znalazła domek u koleżanki znajomego , jego mama ma fisia na punkcie psiaków wiec jak ja zobaczyła to od razu ja wzieła do domu i powiedziała że nie odda i tak oto suńka znalazła domek i wabi sie teraz Sonia :loveu:

[quote name='magdabroy']Wychodzi na to, że miał alergię na Ciebie :evil_lol:[/QUOTE]

na mnie ?? :cool3: no coś Ty :motz::ylsuper:

[quote name='M&S']Witanko wieczorowe:)[/QUOTE]

hello ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Proste, wyprowadziłaś się i Neron ozdrowiał :diabloti:[/QUOTE]

ej no ale coś w tym jest :roll::eviltong: jutro zaraz po pracy go zabieramy tutaj :multi:

Posted

[quote name='M&S']Ja myslałam, że już mieszka....[/QUOTE]

Jeszcze nie mieszka , mamy bardzo lichy płot i boimy sie z sama Qwendi a co dopiero z dwoma , Qwendi na ploty nie skacze ale jak jest Neron i zaczyna sie rzucać to Qwendi od razu też a tego te płoty juz nie wytrzymają :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze niestety nie :roll: jeszcze dlugo nie :roll:[/QUOTE]

Może to i lepiej, bo znowu mu alergia wróci :eviltong:

A tak poważnie, to w tym roku się uda??

Posted

[quote name='magdabroy']Może to i lepiej, bo znowu mu alergia wróci :eviltong:

A tak poważnie, to w tym roku się uda??[/QUOTE]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Jeżeli nic nam nie bedzie przeszkadzalo w jego tworzeniu to na pewno w tym roku powstanie ;)

[quote name='M&S']To musicie szybko płot robić.[/QUOTE]

staramy sie , ale robimy cały sami wiec troche to trwa :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak pytałam , Marysia ( tak ją nazwali :evil_lol:) znalazła domek u koleżanki znajomego , jego mama ma fisia na punkcie psiaków wiec jak ja zobaczyła to od razu ja wzieła do domu i powiedziała że nie odda i tak oto suńka znalazła domek i wabi sie teraz Sonia :loveu:
[/QUOTE]
Bardzo oryginalne wcześniej imię miała . :evil_lol:
Cieszę się, że sunia będzie miała dobrze. :)