Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Ale świeci słoneczko:)[/QUOTE]

u nas tez była piekna pogoda :loveu: rano było chłodnawo a pozniej jak malowalam deski to myslalam ze spłone :evil_lol:

[quote name='phase']Chyba się nie nudzisz z mężem. :evil_lol: Już nie raz pisałaś o nim i widać, że poczucie humoru to on ma. :eviltong:[/QUOTE]

Dokładnie , ale nie myslcie ze jest tak różowo , bo np jest bardzo fochasty i jak trzasnie focha to raz a porządnie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

I na poprawę humoru pomyślałam o świniach :D[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08026.jpg[/URL] muszę sobie kiedyś sprawić takiego rudzielca :loveu:[/QUOTE]

ja teraz choruje na błękitnego brytyjskiego :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Z tymi świniami to mnie rozbroiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

hello :multi:

to nie ja to Sebastian :eviltong:

ale założe sie ze jak jutro to mamie opowiem to spadnie z krzesła ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja prawie spadłam :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='M&S']A może czekoladowy brytek.....są także seal pointy:)[/QUOTE]

musze oblukać w nece bo chyba nie kojarze za bardzo jak wyglądają , widziec pewnie widziałam na wystawie ale nie kojarze ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Czekoladowy jest booooooooooooooski :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Racja :loveu:[/QUOTE]

:):):)

Błękitnych od metra (nie mam nic przeciwko), ale czekolady są...mniam. Lila też są ładne. Widziałam również złotego;)

Posted

Mi się jednak błekitny najbardziej podobie :loveu::loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-LhjhQqD3Ohw/ThbRz83vXvI/AAAAAAAACCk/pJu7rv3y0yc/s320/kot+brytyjski.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='M&S']Ładny jest, ale może jeszcze tak być, że zmienisz i rase i kolor ;)[/QUOTE]

dokładnie , zanim bede miała 3ciego kota minie co najmniej rok jak nie wiecej wiec moze spodoba mi sie inny , Ci co niedaleko mnie mieszkają z tybetanem mają ragdoll-a , śliczniasty kociak ale ja bym teraz chciała takiego puchacza fajnego :loveu:

tak w ogóle jak juz przy kotach jestesmy to Pepsi ma kare , wczoraj przeszła do sasiada na podwórko , założylismy jej puszorki ( na Ibri poskutkowaly ) , ja dzisiaj maluje sobie deski na podwórku , słysze cos trzaska i trzaska , ja patrze a juz na samej górze płotu z płyt siedzi Pepsi i hyc do sasiada :mad: jak zobaczyła że na nia patrze to pedem przeskakiwała z powrotem :mad: łobuz jeden , od razu poszła do domu i spała obrażona na szafie :mad:

Posted

A właśnie co do kotów. Może Wy mi poradzicie bo się bardziej orientujecie...
Moja sąsiadka ma koty, często biegają luzem i przychodzą do mnie na ogródek :/ Nie przeszkadzałoby mi to ale one mi za przeproszeniem srają na ogródku :evil_lol: a Ptyś to zawsze chce zjeść :roll:
Nie ma jakiegoś odstraszacza na koty? :evil_lol: Bo to że gonią je nieraz psy jak są u mnie Koleżanki to nic nie daje i tak przychodzą. A Ptyś ich nie goni ma je gdzieś przeważnie.

Posted

[quote name='M&S']Niestety, psy mają takie gusta...bleeee.

Kup odstraszacz na koty i spryskaj, gdzie mają swój kibelek;)[/QUOTE]
Innych kup nie jada, kiedys jeszcze szukał zajęczych ale przeszło. A te kocie to masakra :shake: Już nawet żwacze mu kupiłam ale i tak nic nie dają na razie...

Ten odstraszacz nie jest szkodliwy dla zwierząt ?

Posted

Moja mama na działce dokarmia bezdomne koty , niby idea piekna ale pozniej one przychodza i sraja do piaskownicy , niedosc ze Marysia sie w niej bawi to Neron tez to wyżera :roll: moze Cie pociesze ale nie widziałas chyba jeszcze reakcji psa na ludzkie odchody :evil_lol:

My mamy odstraszacz na Ibri zeby nie sikała na schody ale on nic nie daje :shake:

Posted

[quote name='M&S']Bo one w kocich gustują.....

Nie, nie jest szkodliwy.[/QUOTE]
Coś musi być w tych kociakach, że tak je do nich ciągnie :evil_lol: fujjj....

To muszę kupić i wypróbować :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Moja mama na działce dokarmia bezdomne koty , niby idea piekna ale pozniej one przychodza i sraja do piaskownicy , niedosc ze Marysia sie w niej bawi to Neron tez to wyżera :roll: moze Cie pociesze ale nie widziałas chyba jeszcze reakcji psa na ludzkie odchody :evil_lol:

My mamy odstraszacz na Ibri zeby nie sikała na schody ale on nic nie daje :shake:[/QUOTE]
Ptyś nieraz przechodził koło ludzkich... fujjj... ludzie to po lasach wszystko już robią chyba :shake: ale na szczęście nie ciągnie go do tego :)

Przynieś na działkę kuwetę może przestaną załatwiać się do pisaku :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']A właśnie co do kotów. Może Wy mi poradzicie bo się bardziej orientujecie...
Moja sąsiadka ma koty, często biegają luzem i przychodzą do mnie na ogródek :/ Nie przeszkadzałoby mi to ale one mi za przeproszeniem srają na ogródku :evil_lol: a Ptyś to zawsze chce zjeść :roll:
Nie ma jakiegoś odstraszacza na koty? :evil_lol: Bo to że gonią je nieraz psy jak są u mnie Koleżanki to nic nie daje i tak przychodzą. A Ptyś ich nie goni ma je gdzieś przeważnie.[/QUOTE]

A srają w jednym miejscu czy byle gdzie?
Bogdan przyniósł mi odstraszacze na koty na fotokomórkę ;) Ustawiasz na ziemi i jak kot się zbliży (zasięg 3-4m), to uwalnia się sprężone powietrze ;) Na mojego Lumpka działa :multi: Przestał srać w korze i dzięki temu Tora już jej nie rozkopuje :)
Musiałabyś poszukać takiego czegoś w sklepie albo internecie;)

Posted

[quote name='Ptysiak']

Przynieś na działkę kuwetę może przestaną załatwiać się do pisaku :evil_lol:[/QUOTE]

a mamy nawet jedna której nie używamy :evil_lol:

[quote name='magdabroy']
Bogdan przyniósł mi odstraszacze na koty na fotokomórkę ;) Ustawiasz na ziemi i jak kot się zbliży (zasięg 3-4m), to uwalnia się sprężone powietrze ;) Na mojego Lumpka działa :multi: Przestał srać w korze i dzięki temu Tora już jej nie rozkopuje :)
Musiałabyś poszukać takiego czegoś w sklepie albo internecie;)[/QUOTE]

Ooo moze takie cos by na Ibri podziałało :cool3: