Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DomixX']O jejusiu! Piękności :loveu::loveu: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08022.jpg[/URL][/QUOTE]

Pożyczę Ci ją na noc , jak pół nocy przez jej spiewanie nie pospisz to zmienisz zdanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Milena9']Można kupić zatyczki do uszu :evil_lol:[/QUOTE]

kiedys próbowałam spac ze stoperami w uszach ale mnie strasznie cisnęły i sie nie dało :eviltong:

Posted

rewelacyjne kolorki mają te zdjęcia i bardzo mi się podobają :loveu:

my notorycznie mamy kocie łapki na samochodach :mad:

ejjj tym Twoim kotom chyba chłopa brakuje :mdleje:

Posted

[quote name='kalyna']rewelacyjne kolorki mają te zdjęcia i bardzo mi się podobają :loveu:

my notorycznie mamy kocie łapki na samochodach :mad:

ejjj tym Twoim kotom chyba chłopa brakuje :mdleje:[/QUOTE]

Dziękuje :oops:

słodkie sa te łapki ale wkurzające ;)

oj tam one sa samowystarczalne :evil_lol:

Posted

To super co do L-4 bo wiem, że masz już dość siedzenia w domu :)

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08022.jpg[/url] cudne :loveu:
W ogóle to te kociaki masz przepiękne :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']To super co do L-4 bo wiem, że masz już dość siedzenia w domu :)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08022.jpg[/URL] cudne :loveu:
W ogóle to te kociaki masz przepiękne :loveu:[/QUOTE]

oj dosyc i to bardzo ;)

dzieki ;) przepiekne i bardzo problemowe :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Problemowe ale kochane i za nic byś ich nie oddała ;)[/QUOTE]

czasami mam ochotę oby dwie spakowac i wysłać gdzies daleko ale tak jak piszesz za bardzo je kocham zeby to zrobić :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']czasami mam ochotę oby dwie spakowac i wysłać gdzies daleko ale tak jak piszesz za bardzo je kocham zeby to zrobić :loveu:[/QUOTE]
W razie czego to prześlij do mnie na parę dni ;)... tylko ostrzegam, że nie wiem czy bym Ci je oddała :razz:

Posted

[quote name='dOgLoV']czasami mam ochotę oby dwie spakowac i wysłać gdzies daleko ale tak jak piszesz za bardzo je kocham zeby to zrobić :loveu:[/QUOTE]

Wyślij je do mnie na wakacje ;) Lumpek i Tora się ucieszą :)

Posted

Dawaj, będzie dopiero wesoło:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']W razie czego to prześlij do mnie na parę dni ;)... tylko ostrzegam, że nie wiem czy bym Ci je oddała :razz:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Wyślij je do mnie na wakacje ;) Lumpek i Tora się ucieszą :)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Dawaj, będzie dopiero wesoło:evil_lol:[/QUOTE]

Wysłała bym wam po jednym ale trzech nie mam :evil_lol:

jak zrobimy im "zagrode" to bede dusiła Sebastiana o brytyjczyka wtedy wam na wakacje dam po jednym :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej:loveu:

To ja poproszę Pepsi :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

hahahaha jaka cwaniara , wybrała tego mnie problemowego :evil_lol: ale przynajmniej podzielisz ból nieprzespanych nocy z Magda :evil_lol: Pepsiak tak około 4rtej zaczyna dawać koncerty śpiewu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha jaka cwaniara , wybrała tego mnie problemowego :evil_lol: ale przynajmniej podzielisz ból nieprzespanych nocy z Magda :evil_lol: Pepsiak tak około 4rtej zaczyna dawać koncerty śpiewu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Kolorystycznie mi sie strasznie podoba Pepsi :loveu:
To nie, że mniej problemów :roll::evil_lol:
Jak posiedzi ze mną do 2-3 w nocy to już nie będzie miała ochoty na śpiewy o 4 rano :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Kolorystycznie mi sie strasznie podoba Pepsi :loveu:
To nie, że mniej problemów :roll::evil_lol:
Jak posiedzi ze mną do 2-3 w nocy to już nie będzie miała ochoty na śpiewy o 4 rano :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Ja tam wole rudzielce :loveu:

koty to zwierzeta nocne :evil_lol: ona tak spiewa bo chce isc na dwor :eviltong: chyba ze bys ja wykopała oknem to byś miała spokój :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tam wole rudzielce :loveu:

koty to zwierzeta nocne :evil_lol: ona tak spiewa bo chce isc na dwor :eviltong: chyba ze bys ja wykopała oknem to byś miała spokój :eviltong:[/QUOTE]
Jak usnę to mi nic nie przeszkadza, może sobie śpiewać :) Najwyżej Sebastian się nie wyśpi :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak usnę to mi nic nie przeszkadza, może sobie śpiewać :) Najwyżej Sebastian się nie wyśpi :evil_lol:[/QUOTE]

Mnie też nic nie rusza , przebudze sie ale za chwile spie dalej a Sebastian sie wscieka i albo goni ja po domu albo kladzie sobie poduszke na głowie i próbuje zasnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mnie też nic nie rusza , przebudze sie ale za chwile spie dalej a Sebastian sie wscieka i albo goni ja po domu albo kladzie sobie poduszke na głowie i próbuje zasnąć :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
U nas wyglądałoby to bardzo podobnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
U nas wyglądałoby to bardzo podobnie :evil_lol:[/QUOTE]

z tym ze u mnie nic spod poduszki nie wystaje a u Ciebie dlugie włosy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']koty to zwierzeta nocne :evil_lol: ona tak spiewa bo chce isc na dwor :eviltong: chyba ze bys ja wykopała oknem to byś miała spokój :eviltong:[/QUOTE]

To mój Lumpek chyba nie jest kotem, bo on w nocy śpi :roll:
To jak Iza bierze Pepsi, to ja chcę Ibri :loveu: Dla [B]M&S [/B]zostanie brytyjczyk ;)