Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']jak fajnie :evil_lol:

[B]ale wiecie mi sie wydawało że to co Magda pisała to sie tyczyło mnie i Izabelli[/B] :evil_lol:

bedziemy sie starali zeby było jak najwczesniej ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ja dla odmiany lubię popatrzeć na tybetany ale w domu bym nie chciała:eviltong: wolę psy z krótkimi kłakami :)
marzy mi się mastiff angielski lub boerboel i może kiedyś zdecydujemy się na jednego z tych bydlaczków.

dawaj foty!

Posted

[quote name='kalyna']to jest przeznaczenie :lol:

no i jakie tu plany sa układane.. no fajnie byłoby oglądać taki miot szczeniaków, jak rosną, jakie mają charakterki, no i ogólnie wszystko.. :loveu:[/QUOTE]

Nooo fajnie by było :loveu:

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='agaga21']a ja dla odmiany lubię popatrzeć na tybetany ale w domu bym nie chciała:eviltong: wolę psy z krótkimi kłakami :)
marzy mi się mastiff angielski lub boerboel i może kiedyś zdecydujemy się na jednego z tych bydlaczków.

dawaj foty![/QUOTE]

tylko te z krótkimi bardzo mocno kłaczą :evil_lol:

na razie próbuje przesłać filmiki :evil_lol:

[quote name='kalyna']i nie zapomnij obfocić i zmierzyć kagańca :)[/QUOTE]

quwa quwa quwa , zapomłam :roll: a teraz mi juz sebastian po ciemku nie znajdzie a nie mamy swiatła na strychu :roll: obiecuje jutro z samego rana sama po niego tam wleze :oops:

[quote name='magdabroy']To źle Ci się wydawało :eviltong:[/QUOTE]

ehhh nie poszło mi :eviltong:

Posted

Pierwszy filmik juz gotowy :evil_lol:

Neron był przywiazany bo moja mama rozmawiała z sasiadka przez płot i on sie do niej wyrywał , on tak potrafi czasami w domu lamentować godzine co doprowadza mnie do szału :evil_lol:

[video=youtube;Pbtd0RrrBBM]http://www.youtube.com/watch?v=Pbtd0RrrBBM&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='dOgLoV']N
quwa quwa quwa , zapomłam :roll: a teraz mi juz sebastian po ciemku nie znajdzie a nie mamy swiatła na strychu :roll: obiecuje jutro z samego rana sama po niego tam wleze :oops:
[/QUOTE]

tak myślałam, że zapomnisz :lol:

i te zabawy :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']tak myślałam, że zapomnisz :lol:

i te zabawy :loveu:[/QUOTE]

ale mam cos takiego

[IMG]http://gappay.pl/images/fullsize/CH0051a.jpg[/IMG]

zaraz poszukam wymiarów

Posted

tym razem na filmach widać że Neron górą:evil_lol:
widzę, że już zaplanowane szczeniaki i nawet nowe domki już są, sama bym się zapisała w kolejkę, ale nie dla mnie MT, choć są przepiękne:loveu:
ale fajnie będzie oglądać szczeniorki w tej galerii.

Posted

[quote name='justysiek']tym razem na filmach widać że Neron górą:evil_lol:
widzę, że już zaplanowane szczeniaki i nawet nowe domki już są, sama bym się zapisała w kolejkę, ale nie dla mnie MT, choć są przepiękne:loveu:
ale fajnie będzie oglądać szczeniorki w tej galerii.[/QUOTE]

To tylko pozory , Qwendi ma nad nim całkowitą władzę , jak Qwendi ma maskotke to Neron jej za nic nie weźmie :shake:

[quote name='bianka19']głupiutki Neronek. :evil_lol:

szczeniaczki będą ?! joooooj ale super. :loveu:[/QUOTE]

Ale to dalekie plany , troche na to poczekacie ;)

[quote name='magdabroy']Doberek śpiochu :evil_lol:[/QUOTE]

Dzien dobty

pospało by się jeszcze :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Filmiki :loveu:
Jak Neron fajnie śpiewa :evil_lol::loveu:
Qwendi z tą maskotką jest przesłodka :loveu:[/QUOTE]

Fajnie , fajnie , jak by Ci tak polamentował w domu pół godziny to byś go chyba poćwiartowała i wyrzuciła oknem :evil_lol:

[B]kalyna[/B] - znalazłam :multi:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07731.jpg[/IMG]

Posted

E tam wyrzuciła od razu... słodko to brzmi i już :evil_lol: Ptysiek jak usłyszał to usiadł przede mną i zrobił takie wieeeelkie oczy i nasłuchiwał kręcąc głową a potem poleciał po miśka położył go mi pod nogami i piszczał:roll: Nie wiem co on sobie tam w głowie wymyślił no ale... :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']E tam wyrzuciła od razu... słodko to brzmi i już :evil_lol: Ptysiek jak usłyszał to usiadł przede mną i zrobił takie wieeeelkie oczy i nasłuchiwał kręcąc głową a potem poleciał po miśka położył go mi pod nogami i piszczał:roll: Nie wiem co on sobie tam w głowie wymyślił no ale... :evil_lol:[/QUOTE]

Moze myslal ze ten piesek w tym pudełki chce jeść :evil_lol: widzisz jakiego masz opiekunczego szczylka w domu :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Moze myslal ze ten piesek w tym pudełki chce jeść :evil_lol: widzisz jakiego masz opiekunczego szczylka w domu :loveu:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']:multi:
ooo :loveu:

fajny jest :)

[B][SIZE=1]mama chodzi i się ze mnie śmieje... że pies klatkę będzie mieć na pysku [/SIZE][/B]:mad:[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']:multi:
ooo :loveu:

fajny jest :)

[SIZE=1]mama chodzi i się ze mnie śmieje... że pies klatkę będzie mieć na pysku [/SIZE]:mad:[/QUOTE]

ze mnie sie smiali ze Neron nosi koszyk na zakupy na pysku :evil_lol:

pisze jedna reka bo mocze palec w wodzie z mydlem i sie z lekka kalecze hehe

Posted

[quote name='Ptysiak']No właśnie... jak tam palec?[/QUOTE]

ogolnie ok nie boli tylko cos dostalam przykurcz ze mam zgiety i na sile musze go prostowac , a rana sie goi teraz mam go moczyc zeby strupek odpadł ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ogolnie ok nie boli tylko cos dostalam przykurcz ze mam zgiety i na sile musze go prostowac , a rana sie goi teraz mam go moczyc zeby strupek odpadł ;)[/QUOTE]
To dobrze, że się goi i nie boli:)
A o tym przykurczu mówiłaś lekarzowi?

Posted

[quote name='Ptysiak']To dobrze, że się goi i nie boli:)
A o tym przykurczu mówiłaś lekarzowi?[/QUOTE]

Nio :multi: juz prawie wszystko moge robić :multi:

nie mówiłam bo to mam od wczoraj :roll: mam nadzieje że do nastepnej wizyty bedzie juz wszystko ok i wróce do pracy :multi:

jak byłkam zanieść L4 to kierownik tak ze mna gada i w pewnym momencie mówi "ej a Ty juz po rozwodzie jesteś ?" ja na niego patrze jak na głupka i mówie " nie a dlaczego miała bym byc po rozwodzie ??" a On na to " ostatnio brałem liste podpisów z zeszłego miesiaca bo zanosiłem je do kadr i patrze a u Ciebie od góry :

-Romanow
-Romanow
-Romanow
-Mielczarek

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: