Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Już wstałaś :crazyeye: Cierpisz na bezsenność?!

Moja siostra jest w domu ( wzięła chorobowe na Marysie bo jest chora ) , a jak ona jest w domu to nie idzie spac :mad:

od 11stej mialam otwarte drzwi do pokoju , za glowa gadającą Marysie w łóżeczku , i jak tu spać :angryy:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zainwestuj w stopery do uszu ;)
Będziesz miała dziś ciężką nockę :roll:

Mam w domu stopery , przynioslam sobie kiedys z pracy ale jak wlozylam sobie do uszu to byla masakra , myslalam ze oszaleje z tym uczuciem tego czegoś w uchu :shake:

dzisiaj juz nie ide na nocke :) do wtorku mam wolne ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
dzisiaj juz nie ide na nocke :) do wtorku mam wolne ;)

Opłacało Ci się wogóle iść w tym tygodniu do pracy?! Ja bym wzięła cały tydzień wolnego ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Opłacało Ci się wogóle iść w tym tygodniu do pracy?! Ja bym wzięła cały tydzień wolnego ;)

Nie mogłam wziąć całego tygodnia bo mam za mało urlopu :roll: już i tak na koniec roku zostaną mi 3 dni a potrzebowac bede conajmniej 9 :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie mogłam wziąć całego tygodnia bo mam za mało urlopu :roll: już i tak na koniec roku zostaną mi 3 dni a potrzebowac bede conajmniej 9 :roll:

A jak pracujesz jakieś nadgodziny, to możesz to wybrać jako dodatkowe godziny urlopu czy z automatu masz to wypłacane?

Posted

magdabroy napisał(a):
A jak pracujesz jakieś nadgodziny, to możesz to wybrać jako dodatkowe godziny urlopu czy z automatu masz to wypłacane?

nadgodziny mamy wypłacane co 3 miesiące wiec spokojnie moge zamienic to na dni wolne ;) tylko ostatnio jest bardzo mało nadgodzin :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Buahahahahahahahaha , nigdy !!!! :eviltong:

Nigdy nie mów nigdy :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Powiedziałam, że ja bym chciała zdjęcia takiego jeszcze nieumytego maleństwa, najlepiej leżącego na mojej piersi :loveu: Ale nie wiem w jakim stanie będzie tatuś :evil_lol: Czy da radę focić :-D

No takie to słodkie kiedy przytulasz po raz pierwszy dzidziusia. :loveu: Ja już puścić nie chciałam :D

No z tym foceniem tatusia to może być różnie :evil_lol:

Ale Ci fajnie z tym wolnym:)
Ja mam l-4 na kręgosłup i muszę kisić się w robocie... :/

Posted

Ptysiak napisał(a):

No takie to słodkie kiedy przytulasz po raz pierwszy dzidziusia. :loveu: Ja już puścić nie chciałam :D

Ja mam l-4 na kręgosłup i muszę kisić się w robocie... :/

Pewnie będę ryczeć jak bóbr :evil_lol: Ja będę musiała oddać, bo po cesarce nie będę mogła się nim odrazu zajmować :(

To co to za L4?!

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie będę ryczeć jak bóbr :evil_lol: Ja będę musiała oddać, bo po cesarce nie będę mogła się nim odrazu zajmować :(

To co to za L4?!

Kurcze no ta cesarka :( Może jeszcze coś się zmieni... ja nadal trzymam kciuki i wierzę :)

Tak to jest z L4 jak się pracuje w księgowości przy okazji w rodzinnej firmie... Terminy są ważniejsze, do 25-tego vat-y w firmach muszę porobić a mam 12 firm do prowadzenia.

Posted

Ptysiak napisał(a):
Kurcze no ta cesarka :( Może jeszcze coś się zmieni... ja nadal trzymam kciuki i wierzę :)

Tak to jest z L4 jak się pracuje w księgowości przy okazji w rodzinnej firmie... Terminy są ważniejsze, do 25-tego vat-y w firmach muszę porobić a mam 12 firm do prowadzenia.

A ja już się pogodziłam z tą cesarką ;) Jakoś wszystko przemyślałam i Bogdan zaczyna urlop 9, a cesarka jest 10, więc psychicznie nawet to dla nas lepiej ;) Nie bedzie tego całego stresu, że nie dodzwonię się do niego, że będą korki itp. Wszystko będzie na spokojnie :)

Ja wiem co to znaczy księgowość, bo moja bratowa też księgowa ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Widzisz Magda , nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło ;)

Niby tak, ale wczoraj jak rozmawiałam przez telefon z położną, to powiedziała mi, że ona wątpi, że ja dotrwam do tego 10
lipca ;) Według jej doświadczenia, w takim ułożeniu mogą mi odejść wody szybciej :roll: Także nie zdziw się jak Ci którejś nocy napiszę "jadę na porodówkę" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Niby tak, ale wczoraj jak rozmawiałam przez telefon z położną, to powiedziała mi, że ona wątpi, że ja dotrwam do tego 10
lipca ;) Według jej doświadczenia, w takim ułożeniu mogą mi odejść wody szybciej :roll: Także nie zdziw się jak Ci którejś nocy napiszę "jadę na porodówkę" :evil_lol:

Pisz o każdej godzinie dnia i nocy :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Żartowałam :) Nie, no nie będę Cię budzić ;) Dam Ci się wyspać :)

Mozesz pisac jak bedziesz w stanie oczywiście :lol: ja mam na tyle twardy sen ze i tak pewnie odczytam jak sie obudze :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mozesz pisac jak bedziesz w stanie oczywiście :lol: ja mam na tyle twardy sen ze i tak pewnie odczytam jak sie obudze :evil_lol:

Ja telefon zawsze wyłączam na noc ;) Śpie zbyt lekko, mój budzik to wibracja w telefonie :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja telefon zawsze wyłączam na noc ;) Śpie zbyt lekko, mój budzik to wibracja w telefonie :D

ooo matko , mnie armaty nie obudzą :evil_lol: spie z telefonem w lozku czasami i budze sie a tak z 4 sms-y a żaden mnie nie obudził :evil_lol:

jak masz taki slaby sen to przynajmniej Teosia bedziesz słyszała :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

jak masz taki slaby sen to przynajmniej Teosia bedziesz słyszała :evil_lol:

Hoho, sądzę, że taki maluszek obudziłby nawet największego śpiocha :D

Posted

biscuit napisał(a):

Mnie raczej nie :evil_lol: chyba ze tak jak dzisiaj za glowa mi Marysia nadawala :evil_lol:

Posted

biscuit napisał(a):

No właśnie ;) Także Aga nie martw się ;) Będziesz miała dzidziusia, to sen Ci się zmieni :D

dOgLoV napisał(a):
Pewnie na początku tak ale pozniej przywykniesz :)

Oby ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mnie raczej nie :evil_lol: chyba ze tak jak dzisiaj za glowa mi Marysia nadawala :evil_lol:

A są pewnie dzieci jeszcze głośniejsze od Marysi :evil_lol: