łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Już wstałaś :crazyeye: Cierpisz na bezsenność?! Moja siostra jest w domu ( wzięła chorobowe na Marysie bo jest chora ) , a jak ona jest w domu to nie idzie spac :mad: od 11stej mialam otwarte drzwi do pokoju , za glowa gadającą Marysie w łóżeczku , i jak tu spać :angryy: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Zainwestuj w stopery do uszu ;) Będziesz miała dziś ciężką nockę :roll: Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Zainwestuj w stopery do uszu ;) Będziesz miała dziś ciężką nockę :roll: Mam w domu stopery , przynioslam sobie kiedys z pracy ale jak wlozylam sobie do uszu to byla masakra , myslalam ze oszaleje z tym uczuciem tego czegoś w uchu :shake: dzisiaj juz nie ide na nocke :) do wtorku mam wolne ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):dzisiaj juz nie ide na nocke :) do wtorku mam wolne ;) Opłacało Ci się wogóle iść w tym tygodniu do pracy?! Ja bym wzięła cały tydzień wolnego ;) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Opłacało Ci się wogóle iść w tym tygodniu do pracy?! Ja bym wzięła cały tydzień wolnego ;) Nie mogłam wziąć całego tygodnia bo mam za mało urlopu :roll: już i tak na koniec roku zostaną mi 3 dni a potrzebowac bede conajmniej 9 :roll: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie mogłam wziąć całego tygodnia bo mam za mało urlopu :roll: już i tak na koniec roku zostaną mi 3 dni a potrzebowac bede conajmniej 9 :roll: A jak pracujesz jakieś nadgodziny, to możesz to wybrać jako dodatkowe godziny urlopu czy z automatu masz to wypłacane? Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):A jak pracujesz jakieś nadgodziny, to możesz to wybrać jako dodatkowe godziny urlopu czy z automatu masz to wypłacane? nadgodziny mamy wypłacane co 3 miesiące wiec spokojnie moge zamienic to na dni wolne ;) tylko ostatnio jest bardzo mało nadgodzin :roll: Quote
Ptysiak Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Buahahahahahahahaha , nigdy !!!! :eviltong: Nigdy nie mów nigdy :evil_lol: magdabroy napisał(a):Powiedziałam, że ja bym chciała zdjęcia takiego jeszcze nieumytego maleństwa, najlepiej leżącego na mojej piersi :loveu: Ale nie wiem w jakim stanie będzie tatuś :evil_lol: Czy da radę focić :-D No takie to słodkie kiedy przytulasz po raz pierwszy dzidziusia. :loveu: Ja już puścić nie chciałam :D No z tym foceniem tatusia to może być różnie :evil_lol: Ale Ci fajnie z tym wolnym:) Ja mam l-4 na kręgosłup i muszę kisić się w robocie... :/ Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ptysiak napisał(a): No takie to słodkie kiedy przytulasz po raz pierwszy dzidziusia. :loveu: Ja już puścić nie chciałam :D Ja mam l-4 na kręgosłup i muszę kisić się w robocie... :/ Pewnie będę ryczeć jak bóbr :evil_lol: Ja będę musiała oddać, bo po cesarce nie będę mogła się nim odrazu zajmować :( To co to za L4?! Quote
Ptysiak Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie będę ryczeć jak bóbr :evil_lol: Ja będę musiała oddać, bo po cesarce nie będę mogła się nim odrazu zajmować :( To co to za L4?! Kurcze no ta cesarka :( Może jeszcze coś się zmieni... ja nadal trzymam kciuki i wierzę :) Tak to jest z L4 jak się pracuje w księgowości przy okazji w rodzinnej firmie... Terminy są ważniejsze, do 25-tego vat-y w firmach muszę porobić a mam 12 firm do prowadzenia. Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ptysiak napisał(a):Kurcze no ta cesarka :( Może jeszcze coś się zmieni... ja nadal trzymam kciuki i wierzę :) Tak to jest z L4 jak się pracuje w księgowości przy okazji w rodzinnej firmie... Terminy są ważniejsze, do 25-tego vat-y w firmach muszę porobić a mam 12 firm do prowadzenia. A ja już się pogodziłam z tą cesarką ;) Jakoś wszystko przemyślałam i Bogdan zaczyna urlop 9, a cesarka jest 10, więc psychicznie nawet to dla nas lepiej ;) Nie bedzie tego całego stresu, że nie dodzwonię się do niego, że będą korki itp. Wszystko będzie na spokojnie :) Ja wiem co to znaczy księgowość, bo moja bratowa też księgowa ;) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Ja też sie ciesze tym wolnym :lol: praca fizyczna w 35 topniowym upale jest okropna ! Widzisz Magda , nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło ;) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Widzisz Magda , nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło ;) Niby tak, ale wczoraj jak rozmawiałam przez telefon z położną, to powiedziała mi, że ona wątpi, że ja dotrwam do tego 10 lipca ;) Według jej doświadczenia, w takim ułożeniu mogą mi odejść wody szybciej :roll: Także nie zdziw się jak Ci którejś nocy napiszę "jadę na porodówkę" :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='magdabroy']Niby tak, ale wczoraj jak rozmawiałam przez telefon z położną, to powiedziała mi, że ona wątpi, że ja dotrwam do tego 10 lipca ;) Według jej doświadczenia, w takim ułożeniu mogą mi odejść wody szybciej :roll: Także nie zdziw się jak Ci którejś nocy napiszę "jadę na porodówkę" :evil_lol: Pisz o każdej godzinie dnia i nocy :multi: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Pisz o każdej godzinie dnia i nocy :multi: Żartowałam :) Nie, no nie będę Cię budzić ;) Dam Ci się wyspać :) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Żartowałam :) Nie, no nie będę Cię budzić ;) Dam Ci się wyspać :) Mozesz pisac jak bedziesz w stanie oczywiście :lol: ja mam na tyle twardy sen ze i tak pewnie odczytam jak sie obudze :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Mozesz pisac jak bedziesz w stanie oczywiście :lol: ja mam na tyle twardy sen ze i tak pewnie odczytam jak sie obudze :evil_lol: Ja telefon zawsze wyłączam na noc ;) Śpie zbyt lekko, mój budzik to wibracja w telefonie :D Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Ja telefon zawsze wyłączam na noc ;) Śpie zbyt lekko, mój budzik to wibracja w telefonie :D ooo matko , mnie armaty nie obudzą :evil_lol: spie z telefonem w lozku czasami i budze sie a tak z 4 sms-y a żaden mnie nie obudził :evil_lol: jak masz taki slaby sen to przynajmniej Teosia bedziesz słyszała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pewnie każdy jego ruch będzie mnie budził :roll: Quote
xyzxyz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a): jak masz taki slaby sen to przynajmniej Teosia bedziesz słyszała :evil_lol: Hoho, sądzę, że taki maluszek obudziłby nawet największego śpiocha :D Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie każdy jego ruch będzie mnie budził :roll: Pewnie na początku tak ale pozniej przywykniesz :) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 biscuit napisał(a):Hoho, sądzę, że taki maluszek obudziłby nawet największego śpiocha :D Mnie raczej nie :evil_lol: chyba ze tak jak dzisiaj za glowa mi Marysia nadawala :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 biscuit napisał(a):Hoho, sądzę, że taki maluszek obudziłby nawet największego śpiocha :D No właśnie ;) Także Aga nie martw się ;) Będziesz miała dzidziusia, to sen Ci się zmieni :D dOgLoV napisał(a):Pewnie na początku tak ale pozniej przywykniesz :) Oby ;) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 magdabroy napisał(a):No właśnie ;) Także Aga nie martw się ;) Będziesz miała dzidziusia, to sen Ci się zmieni :D Każdy mi to powtarza ;) Quote
xyzxyz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dOgLoV napisał(a):Mnie raczej nie :evil_lol: chyba ze tak jak dzisiaj za glowa mi Marysia nadawala :evil_lol: A są pewnie dzieci jeszcze głośniejsze od Marysi :evil_lol: Quote
Recommended Posts