*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Oj, szkoda :( Liczyłam na zdjęcia psiaków :loveu: W takim razie, trzeba się modlić, żebym się dobrze czuła, to ja obfocę psiaki w maju ;) Dobrze myśli chłopak, bo jeszcze byś się na sesji skupiała na próbie utrzymania się na koniu, a nie na pozowaniu :D Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='magdabroy']Oj, szkoda :( Liczyłam na zdjęcia psiaków :loveu: W takim razie, trzeba się modlić, żebym się dobrze czuła, to ja obfocę psiaki w maju ;) Dobrze myśli chłopak, bo jeszcze byś się na sesji skupiała na próbie utrzymania się na koniu, a nie na pozowaniu :D[/QUOTE] Musisz sie dobrze czuć , chociaz na zdjeciach zobacze psiaczki :loveu: Dobrze mysli i ja o tym wiem ale bardzo chcialam jechac poogladac Donki :loveu::loveu::loveu::loveu: trudno pojedziemy za rok ;) Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie?? ja z mamą tylko dla Alexa ten film oglądamy :D Bo tylko on jest suuper :loveu: u mnie tacie coś nie pasują DONy :( ale kto wie, kto wie :D ucz się jeździć, ucz bo za dużo czasu Ci nie zostało :D Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='kalyna']hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie?? ja z mamą tylko dla Alexa ten film oglądamy :D Bo tylko on jest suuper :loveu: u mnie tacie coś nie pasują DONy :( ale kto wie, kto wie :D ucz się jeździć, ucz bo za dużo czasu Ci nie zostało :D[/QUOTE] Teraz w weekend jest wystawa owczarkow niemieckich w kaliszu [URL]http://www.zk-kalisz.pl/[/URL] i mielismy na nia jechac :placz: Dony są piekne , wejdz sobie tutaj [URL]http://wolflake.strefa.pl/[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: Oby tylko pogoda dopisala :cool1: Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='kalyna']hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie?? [/QUOTE] Agnieszka miała być na wystawi DONków w PL w kwietniu, a ja mam zamiar jechać na wystawę u siebie, w maju :) Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 aaaa o tej w Kaliszu to kilak razy już czytałam :) ja nie pojadę :( taaa Magda idź i sprawdź jak tam są ONy i DONy są wystawiane... w końcu kraj powstania rasy :D Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='kalyna']taaa Magda idź i sprawdź jak tam są ONy i DONy są wystawiane... w końcu kraj powstania rasy :D[/QUOTE] Bogdan mnie ostatnio rozwalił ;) Gadaliśmy o psach i jakoś wspomniałam, że strasznie mało widuję ONków w Niemczech, co mnie dziwi, bo to przecież ich "ojczyzna" itp. A Bogdan do mnie "to one naprawde są z Niemiec" :mdleje: Ale wybaczam, bo on nigdy nie miał psa ;) Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='magdabroy']Bogdan mnie ostatnio rozwalił ;) Gadaliśmy o psach i jakoś wspomniałam, że strasznie mało widuję ONków w Niemczech, co mnie dziwi, bo to przecież ich "ojczyzna" itp. A Bogdan do mnie "to one naprawde są z Niemiec" :mdleje: Ale wybaczam, bo on nigdy nie miał psa ;)[/QUOTE] hahahaha padłam i wstać nie mogę :D aż monitor z wrażenia oplułam :) Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='kalyna']hahahaha padłam i wstać nie mogę :D aż monitor z wrażenia oplułam :)[/QUOTE] Wiesz, on nie ma takiej schizy jak my i nigdy nie miał psa, więc nas to może śmieszyć ;) Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ja nigdy nie zastanawialam sie nad tym bo jak uslyszalam nazwe owczarek niemiecki to dla mnie bylo logiczne ze jest z niemiec chociaz by np tak nie bylo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Dony są piekne , wejdz sobie tutaj [URL]http://wolflake.strefa.pl/[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] To tę hodowlę wybrał Sebastian? Obejrzałam stronkę, są cudne :loveu: Jak bym nie miała Tory... Tyle suczek jest wolnych :placz: Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='magdabroy']To tę hodowlę wybrał Sebastian? Obejrzałam stronkę, są cudne :loveu: Jak bym nie miała Tory... Tyle suczek jest wolnych :placz:[/QUOTE] Tak tę , tylko powiedzial ze jak bysmy juz postanowili ze kupujemy Dona wtedy bysmy jeszcze pojechali na wystawe i poogladali psy bo On woli jechac po psa nawet za granice ale miec takiego jaki mu sie podoba :loveu: Ja czesto tam wchodze i ogladam a pozniej jestem wsciekla ze nie moge wziac kolejnego psiaczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 dla mnie przerażająca jest odległość :roll: a te psy z hodowli nie są niedźwiedziami :) a na tej wystawie w Kaliszu to warto być i jest sędzi, który w Lesznie sędziował. Uwierz, że aż chciało się go słuchać, bo mówił co u jakiego psa mu się podoba a co nie. A przy DONach to tylko same achy i ochy były. i długo się zastanawiał, który wygrywa... tylko DONów było mniej. u ONów nie słuchałam tak dokładnie, bo sporo tych psów było... :( Quote
M&S Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Cześć Onku:) Widzę, że o szczeniaku rozmawiacie.....fajnie!!! Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='kalyna']dla mnie przerażająca jest odległość :roll: a te psy z hodowli nie są niedźwiedziami :) a na tej wystawie w Kaliszu to warto być i jest sędzi, który w Lesznie sędziował. Uwierz, że aż chciało się go słuchać, bo mówił co u jakiego psa mu się podoba a co nie. A przy DONach to tylko same achy i ochy były. i długo się zastanawiał, który wygrywa... tylko DONów było mniej. u ONów nie słuchałam tak dokładnie, bo sporo tych psów było... :([/QUOTE] ja chcialam jechac ale nie wyszlo , trudno :roll: [quote name='M&S']Cześć Onku:) Widzę, że o szczeniaku rozmawiacie.....fajnie!!![/QUOTE] hej;) Oj ale to bardzo odległe plany ;) Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Oto co 11 miesieczne dziecko potrafi zrobić ze spacją :splat: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P4160135.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='magdabroy']Jak Marysia to zrobiła? :crazyeye:[/QUOTE] Pare dni temu wyrwala ja z korzeniami i rzuciła na ziemie , troche nadpekla ale wlozylam ja z powrotem i działała a dzisiaj ją pare razy trzasnela rączkami i sie zlamala całkiem :evil_lol: teraz zamowilam silikonowa najzwyklejsza zeby mi wiecej nie zrobila takiej niespodzianki ale zanim przyjdzie (zamowilam na allegro ) bede musiala sie z ta jakos przemeczyc :roll: Quote
łamAga Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='magdabroy']Marysia, dziecko demolka :diabloti:[/QUOTE] Ja sie boje co to bedzie jak zacznie sama chodzić :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 on chciała Ci przez to pokazać, że za dużo czasu siedzisz przed kompem a za mało jej poświęcasz :D oj nie dobra ciocia.. Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ty sobie teraz śpisz, a ja wpadłam powiedzieć (napisać) dzień dobry ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Dzien dobry :lol: a w zasadzie dobry wieczor :evil_lol: kurcze telefon mi sie zepsół , klawisze przestaly w ogole reagować ( Sebastian mi powiedzial ze mowil ze klawiszowe tel to badziew ,dotyk jest przyszloscia :evil_lol: mowi mi takbo wie ze nie lubie tel dotykowych :evil_lol:) i do tego ta zepsuta spacja :angryy: dziesiec razy wracam do tekstu ktory napisze bo widze ze spacja nie dziala a naciskam ja juz tak glosno ze sasiedzi sie pewnie dziwia czym ja tam trzaskam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dopóki będą dostępne telefony z klawiaturą, to ja dotykowego nie kupię :shake: Lubię być trochę staroświecka :evil_lol: Quote
Recommended Posts