Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, szkoda :( Liczyłam na zdjęcia psiaków :loveu:
W takim razie, trzeba się modlić, żebym się dobrze czuła, to ja obfocę psiaki w maju ;)

Dobrze myśli chłopak, bo jeszcze byś się na sesji skupiała na próbie utrzymania się na koniu, a nie na pozowaniu :D

Posted

[quote name='magdabroy']Oj, szkoda :( Liczyłam na zdjęcia psiaków :loveu:
W takim razie, trzeba się modlić, żebym się dobrze czuła, to ja obfocę psiaki w maju ;)

Dobrze myśli chłopak, bo jeszcze byś się na sesji skupiała na próbie utrzymania się na koniu, a nie na pozowaniu :D[/QUOTE]

Musisz sie dobrze czuć , chociaz na zdjeciach zobacze psiaczki :loveu:

Dobrze mysli i ja o tym wiem ale bardzo chcialam jechac poogladac Donki :loveu::loveu::loveu::loveu: trudno pojedziemy za rok ;)

Posted

hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie??

ja z mamą tylko dla Alexa ten film oglądamy :D Bo tylko on jest suuper :loveu:
u mnie tacie coś nie pasują DONy :( ale kto wie, kto wie :D

ucz się jeździć, ucz bo za dużo czasu Ci nie zostało :D

Posted

[quote name='kalyna']hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie??

ja z mamą tylko dla Alexa ten film oglądamy :D Bo tylko on jest suuper :loveu:
u mnie tacie coś nie pasują DONy :( ale kto wie, kto wie :D

ucz się jeździć, ucz bo za dużo czasu Ci nie zostało :D[/QUOTE]

Teraz w weekend jest wystawa owczarkow niemieckich w kaliszu [URL]http://www.zk-kalisz.pl/[/URL] i mielismy na nia jechac :placz:

Dony są piekne , wejdz sobie tutaj [URL]http://wolflake.strefa.pl/[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu:

Oby tylko pogoda dopisala :cool1:

Posted

[quote name='kalyna']hmm a o jakiej wystawie tutaj piszecie??
[/QUOTE]

Agnieszka miała być na wystawi DONków w PL w kwietniu, a ja mam zamiar jechać na wystawę u siebie, w maju :)

Posted

aaaa o tej w Kaliszu to kilak razy już czytałam :)
ja nie pojadę :(

taaa Magda idź i sprawdź jak tam są ONy i DONy są wystawiane... w końcu kraj powstania rasy :D

Posted

[quote name='kalyna']taaa Magda idź i sprawdź jak tam są ONy i DONy są wystawiane... w końcu kraj powstania rasy :D[/QUOTE]

Bogdan mnie ostatnio rozwalił ;) Gadaliśmy o psach i jakoś wspomniałam, że strasznie mało widuję ONków w Niemczech, co mnie dziwi, bo to przecież ich "ojczyzna" itp. A Bogdan do mnie "to one naprawde są z Niemiec" :mdleje: Ale wybaczam, bo on nigdy nie miał psa ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan mnie ostatnio rozwalił ;) Gadaliśmy o psach i jakoś wspomniałam, że strasznie mało widuję ONków w Niemczech, co mnie dziwi, bo to przecież ich "ojczyzna" itp. A Bogdan do mnie "to one naprawde są z Niemiec" :mdleje: Ale wybaczam, bo on nigdy nie miał psa ;)[/QUOTE]
hahahaha padłam i wstać nie mogę :D
aż monitor z wrażenia oplułam :)

Posted

[quote name='kalyna']hahahaha padłam i wstać nie mogę :D
aż monitor z wrażenia oplułam :)[/QUOTE]

Wiesz, on nie ma takiej schizy jak my i nigdy nie miał psa, więc nas to może śmieszyć ;)

Posted

Ja nigdy nie zastanawialam sie nad tym bo jak uslyszalam nazwe owczarek niemiecki to dla mnie bylo logiczne ze jest z niemiec chociaz by np tak nie bylo :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dony są piekne , wejdz sobie tutaj [URL]http://wolflake.strefa.pl/[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

To tę hodowlę wybrał Sebastian?

Obejrzałam stronkę, są cudne :loveu: Jak bym nie miała Tory... Tyle suczek jest wolnych :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']To tę hodowlę wybrał Sebastian?

Obejrzałam stronkę, są cudne :loveu: Jak bym nie miała Tory... Tyle suczek jest wolnych :placz:[/QUOTE]

Tak tę , tylko powiedzial ze jak bysmy juz postanowili ze kupujemy Dona wtedy bysmy jeszcze pojechali na wystawe i poogladali psy bo On woli jechac po psa nawet za granice ale miec takiego jaki mu sie podoba :loveu:

Ja czesto tam wchodze i ogladam a pozniej jestem wsciekla ze nie moge wziac kolejnego psiaczka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dla mnie przerażająca jest odległość :roll:

a te psy z hodowli nie są niedźwiedziami :)

a na tej wystawie w Kaliszu to warto być i jest sędzi, który w Lesznie sędziował. Uwierz, że aż chciało się go słuchać, bo mówił co u jakiego psa mu się podoba a co nie. A przy DONach to tylko same achy i ochy były. i długo się zastanawiał, który wygrywa... tylko DONów było mniej. u ONów nie słuchałam tak dokładnie, bo sporo tych psów było... :(

Posted

[quote name='kalyna']dla mnie przerażająca jest odległość :roll:

a te psy z hodowli nie są niedźwiedziami :)

a na tej wystawie w Kaliszu to warto być i jest sędzi, który w Lesznie sędziował. Uwierz, że aż chciało się go słuchać, bo mówił co u jakiego psa mu się podoba a co nie. A przy DONach to tylko same achy i ochy były. i długo się zastanawiał, który wygrywa... tylko DONów było mniej. u ONów nie słuchałam tak dokładnie, bo sporo tych psów było... :([/QUOTE]

ja chcialam jechac ale nie wyszlo , trudno :roll:

[quote name='M&S']Cześć Onku:)

Widzę, że o szczeniaku rozmawiacie.....fajnie!!![/QUOTE]

hej;)

Oj ale to bardzo odległe plany ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak Marysia to zrobiła? :crazyeye:[/QUOTE]

Pare dni temu wyrwala ja z korzeniami i rzuciła na ziemie , troche nadpekla ale wlozylam ja z powrotem i działała a dzisiaj ją pare razy trzasnela rączkami i sie zlamala całkiem :evil_lol:

teraz zamowilam silikonowa najzwyklejsza zeby mi wiecej nie zrobila takiej niespodzianki ale zanim przyjdzie (zamowilam na allegro ) bede musiala sie z ta jakos przemeczyc :roll:

Posted

Dzien dobry :lol:
a w zasadzie dobry wieczor :evil_lol: kurcze telefon mi sie zepsół , klawisze przestaly w ogole reagować ( Sebastian mi powiedzial ze mowil ze klawiszowe tel to badziew ,dotyk jest przyszloscia :evil_lol: mowi mi takbo wie ze nie lubie tel dotykowych :evil_lol:) i do tego ta zepsuta spacja :angryy: dziesiec razy wracam do tekstu ktory napisze bo widze ze spacja nie dziala a naciskam ja juz tak glosno ze sasiedzi sie pewnie dziwia czym ja tam trzaskam :evil_lol: