*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie nie , opcja zaznaczona kółkiem czerwonym mnie pociesza że start w poniedzialek 7 rano bo to oznacza ze w niedziele jeszcze sobie pośpie w łóżeczku :lol:[/QUOTE] Ja mam tak codziennie :eviltong: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ja mam tak codziennie :eviltong:[/QUOTE] :mad: chociaz powiem Ci ze ostatnio to i tak najbardzej sie wysypiam jak mam nocki bo wtedy spie w swoim pokoju zamknieta , nikt mi tam nie wchodzi i Marysia nie placze :lol: Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='dOgLoV'] chociaz powiem Ci ze ostatnio to i tak najbardzej sie wysypiam jak mam nocki bo wtedy spie w swoim pokoju zamknieta , nikt mi tam nie wchodzi i Marysia nie placze :lol:[/QUOTE] Bo w dzień jest tyle fajnuch rzeczy, że Marysia nie ma czasu na płacz czy marudzenie i budzenie cioci ;) Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Bo w dzień jest tyle fajnuch rzeczy, że Marysia nie ma czasu na płacz czy marudzenie i budzenie cioci ;)[/QUOTE] Ale dzisiaj w nocy musze ją pochwalić nie płakała ani razu , pytalam siostry to mówila ze sie przebudzila raz , dala jej pić i spała dalej :loveu: a o 5tej slyszalam jak sobie gadała sama do siebie :loveu: Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nie chwal dnia przed zachodem słońca :evil_lol: Dziś może już być mniej kolorowo :eviltong: Wiem, wiem, jestem okropna :diabloti: Ja za to miałam dziś pobudkę o północy, ale dość szybko zasnęłam. Kolejna pobudka o 3 :mad: Po godzinie nie spania wypuściłam Torę na siusiu. O 5 wstawał Bogdan, a ja jeszcze nie spałam :mad: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Nie chwal dnia przed zachodem słońca :evil_lol: Dziś może już być mniej kolorowo :eviltong: Wiem, wiem, jestem okropna :diabloti: Ja za to miałam dziś pobudkę o północy, ale dość szybko zasnęłam. Kolejna pobudka o 3 :mad: Po godzinie nie spania wypuściłam Torę na siusiu. O 5 wstawał Bogdan, a ja jeszcze nie spałam :mad:[/QUOTE] Dzisiaj moze dawac koncerty bo jutro moge spac do poludnia :evil_lol: ohoho to nieciekawie :/ oby Teoś po przyjsciu na swiat nie mial ochoty wariowac w nocy :lol: Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj moze dawac koncerty bo jutro moge spac do poludnia :evil_lol: ohoho to nieciekawie :/ oby Teoś po przyjsciu na swiat nie mial ochoty wariowac w nocy :lol:[/QUOTE] Ja nie pamiętam kiedy spałam do południa :crazyeye: Chyba jak nie było jeszcze Tory :roll: Teraz jak siedzę ciągle w domu na chorobowym, to nie jest tak źle. Wstaję sobie 7:30-8:00, więc jest ok. Ale jakby mnie tak budził, a ja bym miała wstawać o 5, bo na 6 do pracy, to chyba bym długo nie pociągnęła :shake: Jestem zła jak się budzę w nocy, ale wystraczy jeden kopniak w brzuch i cała złość mija :loveu: Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ja nie pamiętam kiedy spałam do południa :crazyeye: Chyba jak nie było jeszcze Tory :roll: Teraz jak siedzę ciągle w domu na chorobowym, to nie jest tak źle. Wstaję sobie 7:30-8:00, więc jest ok. Ale jakby mnie tak budził, a ja bym miała wstawać o 5, bo na 6 do pracy, to chyba bym długo nie pociągnęła :shake: Jestem zła jak się budzę w nocy, ale wystraczy jeden kopniak w brzuch i cała złość mija :loveu:[/QUOTE] Ja sobie moge na to pozwolic zwłaszcza w weekend bo Tata z Neronem wychodzi rano na dwór , wie ze lubie spac długo :evil_lol: To jest wkurzające a zwlaszcza jak Cie cos obudzi o 4:30 a o 5tej wstajesz :angryy: ale tak jak mowisz , takie kopniaki w brzuch nie mogą rozzłościć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mi teściowa zawsze oferuje wyprowadzenie Tory na poranny spacer jak jesteśmy w PL, ale ja wstaję i z nią wychodzę sama ;) Bo potem i tak cały dzień teście się nią zajmują, więc to jest jedyny nasz spacerek ;) Na mnie pora iść już spać ;) Mąż grzeje łóżko :evil_lol: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='magdabroy']Mi teściowa zawsze oferuje wyprowadzenie Tory na poranny spacer jak jesteśmy w PL, ale ja wstaję i z nią wychodzę sama ;) Bo potem i tak cały dzień teście się nią zajmują, więc to jest jedyny nasz spacerek ;) Na mnie pora iść już spać ;) Mąż grzeje łóżko :evil_lol: Dobranoc ;)[/QUOTE] A ja najbardziej nie lubie wlasnie porannych spacerów :evil_lol: oooo zazdroszcze :lol: kolorowych snow w takim razie i do jutra ;) Quote
KT Arts Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 O widzę że mowa o spaniu :P Ja ostatnio mogłabym tylko spać, Toro tak samo :) Chciałabym być rannym ptaszkiem, ale niestety mi coś nie wychodzi :) Nie ma to jak poranne spacerki "o świcie" pod warunkiem że się na nie nie zaśpi :P Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Co to za zdjecie dalas na poprzediej stronie? bylo a nie ma :( Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='Niufciak']O widzę że mowa o spaniu :P Ja ostatnio mogłabym tylko spać, Toro tak samo :) Chciałabym być rannym ptaszkiem, ale niestety mi coś nie wychodzi :) Nie ma to jak poranne spacerki "o świcie" pod warunkiem że się na nie nie zaśpi :P[/QUOTE] Ja mam tak od zawsze :evil_lol: dla mnie 9ta to srodek nocy :evil_lol: [quote name='deer_1987']Co to za zdjecie dalas na poprzediej stronie? bylo a nie ma :([/QUOTE] aaa to nieważne , to bylo zdjecie zmian w pracy ;) nie wiem dlaczego go juz nie widac ;) Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 pisze ze albo przesuyniete albo usuniete zdjecie? Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']pisze ze albo przesuyniete albo usuniete zdjecie?[/QUOTE] Jakiś dziwny znaczek był to usunelam go całkiem bo to i tak mało ważne zdjęcie było ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 W sumie żadnych konkretnych , za chwile ide z Neronem do Abbe :loveu: a pozniej sie okaże co i jak ;) Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='dOgLoV']W sumie żadnych konkretnych , za chwile ide z Neronem do Abbe :loveu: a pozniej sie okaże co i jak ;)[/QUOTE] No to milej soboty :loveu: Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']No to milej soboty :loveu:[/QUOTE] Dziekuje bardzo :loveu: wzajemnie :loveu: Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='dOgLoV']Dziekuje bardzo :loveu: wzajemnie :loveu:[/QUOTE] mnie takie przyziemne sprawy jak zakupy i sprzatanie czekaja.. Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']mnie takie przyziemne sprawy jak zakupy i sprzatanie czekaja..[/QUOTE] Oj nie chciala bys widziec okolicy mojego biurka :evil_lol: wyglada jak bym miala przypadlosc "zbieractwo" mam tu wszystko i nic " o kurzu nie wspomne :evil_lol: wiec jak juz u siebie posprzatasz to zapraszam do mnie :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj nie chciala bys widziec okolicy mojego biurka :evil_lol: wyglada jak bym miala przypadlosc "zbieractwo" mam tu wszystko i nic " o kurzu nie wspomne :evil_lol: wiec jak juz u siebie posprzatasz to zapraszam do mnie :evil_lol:[/QUOTE] Jasne, juz przylatuje :diabloti: My to glownie u peppara odkurzyc i jego samego wyskubac :diabloti: i tak ogolnie uporzadkowac, na weekend mamy taki duzy kontener to mozna wyrzucic wieksze rzeczy ktorych sie nie potrzebuje :) Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']Jasne, juz przylatuje :diabloti: My to glownie u peppara odkurzyc i jego samego wyskubac :diabloti: i tak ogolnie uporzadkowac, na weekend mamy taki duzy kontener to mozna wyrzucic wieksze rzeczy ktorych sie nie potrzebuje :)[/QUOTE] Ooooo to Ty mi posprzatasz a ja Ci wyskubie Peppara :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='dOgLoV']Ooooo to Ty mi posprzatasz a ja Ci wyskubie Peppara :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A umiesz? :razz: Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='deer_1987']A umiesz? :razz:[/QUOTE] Raczej nie ale to mnie nauczysz :eviltong: Quote
Recommended Posts