Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Mam sąsiada, który nosi damskie ciuszki :evil_lol:

A to ona taka bojowa, że potrzebuje kaganiec? Ja tam nie widzę niczego złego w kagańcu jeśli jest on niezbędny ;)
Moja Tora potrafi podlecieć do obcych, żeby się przywitać ;)[/QUOTE]

Fajnych masz sąsiadów :evil_lol:

udało jej sie juz 3 osoby ugryźć co prawda bronila wtedy swojego podwórka bo jak szlismy na polach to tylko podlatywala i sie cieszyla ale ja tam jestem zdania ze psu sie nie ufa ;)

[quote name='kalyna']hahahahahahahah leżę i kwiczę :D
hahahahah :D
Boska jesteś Magda :)

dlatego ja nie chce ŻADNYCH niezależnych psów...... bo te o wiele trudniej nauczyć przywołania.[/QUOTE]

Ja np nie mam problemu Nerona przywolac jak idziemy na spacerku ale jak zobaczy cos to sie nie da go przywolac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Fajnych masz sąsiadów :evil_lol:

udało jej sie juz 3 osoby ugryźć co prawda bronila wtedy swojego podwórka bo jak szlismy na polach to tylko podlatywala i sie cieszyla ale ja tam jestem zdania ze psu sie nie ufa ;)

Ja np nie mam problemu Nerona przywolac jak idziemy na spacerku ale jak zobaczy cos to sie nie da go przywolac ;)[/QUOTE]

Już się nie długo wyprowadzi, bo dom stoi na sprzedaż ;)

W takim wypadku, to kiedyś może ugryźć w Waszej obronie :roll: A nie na swoim terenie, to już nie ciekawie :razz:

Sebastian, kupuj Qwenduśce ten kaganiec :mad:

Ja mam tylko problem jak już inny pies jest za blisko, to wtedy Tora nie zawsze ma ochotę mnie posłuchać :mad:

Posted

ja dzisiaj robiłam wieeeeelkie porządki :D
i dla Sonii mam 2 kagańce, jeden skórzany a drugi metalowy... ale ja chcę fizjologa :(
Ciap ma też jeden....

i z kagańcem jest bezpieczniej, bo nigdy nie wiem czy komuś obcemu coś nie odwali.. :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Ooo to ja bym tak nie mogła , musze mieć polska tv a zwłaszcza program TLC :evil_lol:[/QUOTE]
my mamy balkon na zla strone a dwa nikogo w polsce kto byt wzial na siebie abonament :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Już się nie długo wyprowadzi, bo dom stoi na sprzedaż ;)

W takim wypadku, to kiedyś może ugryźć w Waszej obronie :roll: A nie na swoim terenie, to już nie ciekawie :razz:

Sebastian, kupuj Qwenduśce ten kaganiec :mad:

Ja mam tylko problem jak już inny pies jest za blisko, to wtedy Tora nie zawsze ma ochotę mnie posłuchać :mad:[/QUOTE]

Oby ktos jeszcze bardziej "ciekawy" tego domu nie kupił :eviltong:
no moze ale ja sie nie mam zamiaru kłócić ;)
ale to chyba normalka , jak pies zobaczy innego psa to juz nie słucha :roll:

[QUOTE=makot'a;18806693]Bywałam tutaj u Was już kilka razy, Nerona i Qwendi kojarzę już całkiem nieźle, więc chyba najwyższy czas się przywitać :D[/QUOTE]

Dziekuemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej :lol:

[quote name='kalyna']ja dzisiaj robiłam wieeeeelkie porządki :D
i dla Sonii mam 2 kagańce, jeden skórzany a drugi metalowy... ale ja chcę fizjologa :(
Ciap ma też jeden....

i z kagańcem jest bezpieczniej, bo nigdy nie wiem czy komuś obcemu coś nie odwali.. :([/QUOTE]

Ja mam fizjologa i w ogole nie jestem z niego zadowolona :roll:

[quote name='deer_1987']my mamy balkon na zla strone a dwa nikogo w polsce kto byt wzial na siebie abonament :shake:[/QUOTE]

ja sie tam na tym nie znam ale wiem ze nie potrafila bym funkcjonowac bez polskiej tv ;)

Posted

[quote name='deer_1987']my mamy balkon na zla strone a dwa nikogo w polsce kto byt wzial na siebie abonament :shake:[/QUOTE]

Jest satka, na którą nie potzrebujesz abonamentu ;) "telewizjanakarte" się nazywa ;) Tylko TLC akurat tam nie ma :shake:

[quote name='dOgLoV']Oby ktos jeszcze bardziej "ciekawy" tego domu nie kupił :eviltong:
no moze ale ja sie nie mam zamiaru kłócić ;)
ale to chyba normalka , jak pies zobaczy innego psa to juz nie słucha :roll:
[/QUOTE]

Nawet mnie nie strasz :evil_lol:
Czasem posłucha, tak 50/50 ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Ooooooooo widzę nowy banerek, ładny :)[/QUOTE]

Tez mi sie podoba :lol:

[quote name='magdabroy']

Czasem posłucha, tak 50/50 ;)[/QUOTE]

a Neron 1/100 :eviltong:

U mojego szwagra była kuzynka z chlopakiem i sie okazalo ze to wielki milosnik psów ma nawet owczarka niemieckiego suczke z rodowodem i nie mogł sie nadziwić Nerona wielkościa ( wysokością ) :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
U mojego szwagra była kuzynka z chlopakiem i sie okazalo ze to wielki milosnik psów ma nawet owczarka niemieckiego suczke z rodowodem i nie mogł sie nadziwić Nerona wielkościa ( wysokością ) :evil_lol:[/QUOTE]

A wyprowadziłaś go z błędu i powiedziałaś, że Neron to mix ONka i słonia :evil_lol:

Zapomniałam pochwalić banerek. Cudo :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A wyprowadziłaś go z błędu i powiedziałaś, że Neron to mix ONka i słonia :evil_lol:

Zapomniałam pochwalić banerek. Cudo :loveu:[/QUOTE]

Powiedzialam ze to jest mieszanka Onka z koniem :evil_lol: koles stwierdzil ze on widzial juz Nerona kiedys jak tu przejezdzal i caly czas sie zastanawial co to za odmiana Onka ze taki wielki bo jego sunia ma 56 w kłebie a Neron 72 wiec roznica kolosalna :cool3:

dziekuje w imieniu twórcy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To jego sunia ledwo się mieści we wzorcu, bo 56cm to jest dolna granica ;) Przy takim "maleństwie", to każdy ONek może wydawać się duży :)[/QUOTE]

ja sie nie znam na wzorcach za bardzo ale tez wydawalo mi sie ze 56 to mało chyba ze pomylilam i to bylo 65 :evil_lol: ja jestem do tego zdolna :eviltong: na wystawy z nia nie jezdzi ma ja tylko do kochania :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='dianusia921']Hej :)

Jaki macie prześliczny banerek :):)

Pozdrawiamy ![/QUOTE]

Hejka ;)

dziekuje :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja sie nie znam na wzorcach za bardzo ale tez wydawalo mi sie ze 56 to mało chyba ze pomylilam i to bylo 65 :evil_lol: ja jestem do tego zdolna :eviltong: na wystawy z nia nie jezdzi ma ja tylko do kochania :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]

65 na sukę to za dużo. Suka to 55-60cm, także raczej to będzie te 56cm ;)
Czyli ma ją tak jak ja Torę :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']65 na sukę to za dużo. Suka to 55-60cm, także raczej to będzie te 56cm ;)
Czyli ma ją tak jak ja Torę :loveu:[/QUOTE]

A no to raczej dobrze pamietam ze 56 :lol: musze zaczac brac vitabuerlecitin bo za duzo zapominam :eviltong:

dokladnie tak , ja jak wezme Donka to tez bede miala go tylko do kochania :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

U mnie z pamięcią było do tej pory ok ;) Ale od kilku tygodni mam sklerozę i jestem jakaś słabo skoncentrowana :roll: W poniedziałek zamiast dać Bogdanowi dokumenty od auta, to dałam mu od swojego quada, dziś zrobiłam to samo :-( Mam nadzieję, że to przez hormony :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie z pamięcią było do tej pory ok ;) Ale od kilku tygodni mam sklerozę i jestem jakaś słabo skoncentrowana :roll: W poniedziałek zamiast dać Bogdanowi dokumenty od auta, to dałam mu od swojego quada, dziś zrobiłam to samo :-( Mam nadzieję, że to przez hormony :eviltong:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt: dobre

Posted

[quote name='magdabroy']Jest satka, na którą nie potzrebujesz abonamentu ;) "telewizjanakarte" się nazywa ;) Tylko TLC akurat tam nie ma :shake:
[/QUOTE]
Dziekuje zerkne na to ale nadal antene potrzeba a balkon w zla strone :(

Posted

[quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: dobre[/QUOTE]

Teraz to jest śmieszne, ale w poniedziałek pojechał do pracy bez dokumentów od auta, a 2 razy w ciągu dnia przekracza granicę :roll: Do tego drugie auto stało rozebrane, więc jakbym miała mu dowieść papiery od auta, to musiałabym jechać na rowerze :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz to jest śmieszne, ale w poniedziałek pojechał do pracy bez dokumentów od auta, a 2 razy w ciągu dnia przekracza granicę :roll: Do tego drugie auto stało rozebrane, więc jakbym miała mu dowieść papiery od auta, to musiałabym jechać na rowerze :roll:[/QUOTE]

Nooo wtedy bylo by to mało śmieszne :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nooo wtedy bylo by to mało śmieszne :roll:[/QUOTE]

Jakby to było tylko na granicę, to pikuś 5km. Ale do jego pracy, to już 20km :crazyeye: No niby jeszcze jest quad, ale odkąd jestem w ciąży, to na nim nie jeżdżę, bo za duże wibracje :shake: I moja pszczółka idzie na sprzedaż :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby to było tylko na granicę, to pikuś 5km. Ale do jego pracy, to już 20km :crazyeye: No niby jeszcze jest quad, ale odkąd jestem w ciąży, to na nim nie jeżdżę, bo za duże wibracje :shake: I moja pszczółka idzie na sprzedaż :placz:[/QUOTE]

a po ciązy jeszcze sie przeciez moze przydac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']a po ciązy jeszcze sie przeciez moze przydac ;)[/QUOTE]

Będę jeździć innym czterokołowcem-wózkiem :) Nie ma sensu go trzymać na siłę, bo zanim pewnie znowu zaczęłabym nim jeździć tak jak przed ciążą, to pewnie miną ze 2 lata :( Więc na siłę nie ma go co trzymać :shake: W ostateczności jak już Teoś podrośnie, to przejadę się na quadzie Bogdana :eviltong: A jak znajdziemy jakiś fotelik dla Teosia do zamontowania na quadzie, to my na czterech kółkach, a Bogdan na motorze :evil_lol: