Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jak nadejdzie czas Waszego przyjazdu do Niemiec, to wtedy będę miała też ja :evil_lol: Chyba, bo jakoś będzie się trzeba kontaktować ;)

Jaką złośliwość?! :oops: Przy poczęciu byliśmy obydwoje :lol: Teraz (tylko ja) nie mogę spać, więc dla sprawiedliwości on też musi pocierpieć :evil_lol:[/QUOTE]

Jeżeli sie zdecydujemy to na pewno :lol:

Ja bym proponowała żeby Bogdan rodził :evil_lol: skoro byl przy poczeciu to niech tez bedzie z tej bardziej bolesnej strony :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nieciekawie :roll: najchetniej polozyla bym sie teraz spac i nigdzie bym nie poszła ;)[/QUOTE]

Do pracy idziesz....? Współczuję.

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja bym proponowała żeby Bogdan rodził :evil_lol: skoro byl przy poczeciu to niech tez bedzie z tej bardziej bolesnej strony :evil_lol:[/QUOTE]

Jestem ciekawa czy jakiś facet przeżyłby ból związany z porodem :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jestem ciekawa czy jakiś facet przeżyłby ból związany z porodem :eviltong:[/QUOTE]

Na samą myśl by umarł....

Posted

[quote name='magdabroy']W Pólnocnej Westfalii, tuż przy holenderskiej granicy. A czemu?[/QUOTE]

Aaaa, bo wybieram się do naszych sąsiadów, ale będę na południu...i myślałam, że może Ty też w tych rejonach.

Posted

[quote name='M&S']Aaaa, bo wybieram się do naszych sąsiadów, ale będę na południu...i myślałam, że może Ty też w tych rejonach.[/QUOTE]

Na południu jest użytkowniczka [B]Figa [/B](w Monachium, to Bawaria), ale coś jej dawno na dogo nie ma :mad: Bywam czasem również na południu, właśnie na Bawarii, ba mam tam rodzinę, ale do porodu nie ruszam się nigdzie daleko ;)

Posted

[quote name='magdabroy']My znikamy spać ;) Miłej pracy i do jutra :hand:[/QUOTE]

ja tez zmykam do pracy :roll: dziekujemy i przespanej nocy życzymy ;) dobranoc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tez zmykam do pracy :roll: dziekujemy i przespanej nocy życzymy ;) dobranoc ;)[/QUOTE]

Noc taka sobie :roll: Pobudka o 2:20 i do 4 napewno nie spałam :angryy: Potem już nie pamiętam, więc chyba zasnęłam ;)
Ale tak jak obiecałam, to pomyślałam o Tobie i o tym, że ciężko pracujesz ;)

[quote name='dOgLoV']Melduje że przeżyłam pierwsza nocke :cool3:[/QUOTE]

No to jeszcze tylko 4 :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']To teraz trzeba odpocząć:)

Miłego dnia.[/QUOTE]

Dziekuje ;)

[quote name='magdabroy']Noc taka sobie :roll: Pobudka o 2:20 i do 4 napewno nie spałam :angryy: Potem już nie pamiętam, więc chyba zasnęłam ;)
Ale tak jak obiecałam, to pomyślałam o Tobie i o tym, że ciężko pracujesz ;)

No to jeszcze tylko 4 :evil_lol:[/QUOTE]

Oj to nieciekawie ale bardzo milo ze o mnie pomyslalas :calus:

Ja pierwsza i ostatnio przechodze najlepiej ale te srodkowe to załamka :roll:

Posted

Oj sorki , przeoczyłam , wybacz :modla::modla::modla::modla:

[quote name='deer_1987']Bardzo zmeczona?[/QUOTE]

Wczoraj było w miare ale dzisiaj padam na twarz :roll:

nie dosyc ze w pracy mi sie strasznie dłużyło to jeszcze jazda z powrotem rowerem mnie wykonczyła , dopoki nie zainwestuje w nowy rower ( co nie bedzie za szybko ) musze jezdzic do pracy autobusem :angryy:

Posted

he he rower jest lepszy niz autobus, siadasz i jedziesz a nie trzeba patrzec na zegarek i kombinowac czy sie zdarzy:)
ja caly rok jezdze na roweze do pracy nawet jak bylo -30* ;)

Posted

[quote name='ania90']he he rower jest lepszy niz autobus, siadasz i jedziesz a nie trzeba patrzec na zegarek i kombinowac czy sie zdarzy:)
ja caly rok jezdze na roweze do pracy nawet jak bylo -30* ;)[/QUOTE]

To Ty Aniu możesz spokojnie przyjechać do Holandii ;) To podstawowy środek lokomocji holendrów :)