łamAga Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='magdabroy']Jak nadejdzie czas Waszego przyjazdu do Niemiec, to wtedy będę miała też ja :evil_lol: Chyba, bo jakoś będzie się trzeba kontaktować ;) Jaką złośliwość?! :oops: Przy poczęciu byliśmy obydwoje :lol: Teraz (tylko ja) nie mogę spać, więc dla sprawiedliwości on też musi pocierpieć :evil_lol:[/QUOTE] Jeżeli sie zdecydujemy to na pewno :lol: Ja bym proponowała żeby Bogdan rodził :evil_lol: skoro byl przy poczeciu to niech tez bedzie z tej bardziej bolesnej strony :evil_lol: Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='dOgLoV']Nieciekawie :roll: najchetniej polozyla bym sie teraz spac i nigdzie bym nie poszła ;)[/QUOTE] Do pracy idziesz....? Współczuję. Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='dOgLoV'] Ja bym proponowała żeby Bogdan rodził :evil_lol: skoro byl przy poczeciu to niech tez bedzie z tej bardziej bolesnej strony :evil_lol:[/QUOTE] Jestem ciekawa czy jakiś facet przeżyłby ból związany z porodem :eviltong: Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='magdabroy']Jestem ciekawa czy jakiś facet przeżyłby ból związany z porodem :eviltong:[/QUOTE] Na samą myśl by umarł.... Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='M&S']Na samą myśl by umarł....[/QUOTE] Pewnie tak :evil_lol: Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kobieto, a w jakiej części Niemiec przebywasz, jeśli można zapytać? Quote
łamAga Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='M&S']Do pracy idziesz....? Współczuję.[/QUOTE] Taaak :roll: na 23 do 7 i strasznie mi sie nie chce :roll: Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='M&S']Kobieto, a w jakiej części Niemiec przebywasz, jeśli można zapytać?[/QUOTE] W Pólnocnej Westfalii, tuż przy holenderskiej granicy. A czemu? Quote
M&S Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='magdabroy']W Pólnocnej Westfalii, tuż przy holenderskiej granicy. A czemu?[/QUOTE] Aaaa, bo wybieram się do naszych sąsiadów, ale będę na południu...i myślałam, że może Ty też w tych rejonach. Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='M&S']Aaaa, bo wybieram się do naszych sąsiadów, ale będę na południu...i myślałam, że może Ty też w tych rejonach.[/QUOTE] Na południu jest użytkowniczka [B]Figa [/B](w Monachium, to Bawaria), ale coś jej dawno na dogo nie ma :mad: Bywam czasem również na południu, właśnie na Bawarii, ba mam tam rodzinę, ale do porodu nie ruszam się nigdzie daleko ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 My znikamy spać ;) Miłej pracy i do jutra :hand: Quote
łamAga Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='magdabroy']My znikamy spać ;) Miłej pracy i do jutra :hand:[/QUOTE] ja tez zmykam do pracy :roll: dziekujemy i przespanej nocy życzymy ;) dobranoc ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Melduje że przeżyłam pierwsza nocke :cool3: Quote
taxelina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Melduje że przeżyłam pierwsza nocke :cool3:[/QUOTE] Bardzo zmeczona? Quote
M&S Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Melduje że przeżyłam pierwsza nocke :cool3:[/QUOTE] To teraz trzeba odpocząć:) Miłego dnia. Quote
*Magda* Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='dOgLoV']ja tez zmykam do pracy :roll: dziekujemy i przespanej nocy życzymy ;) dobranoc ;)[/QUOTE] Noc taka sobie :roll: Pobudka o 2:20 i do 4 napewno nie spałam :angryy: Potem już nie pamiętam, więc chyba zasnęłam ;) Ale tak jak obiecałam, to pomyślałam o Tobie i o tym, że ciężko pracujesz ;) [quote name='dOgLoV']Melduje że przeżyłam pierwsza nocke :cool3:[/QUOTE] No to jeszcze tylko 4 :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='M&S']To teraz trzeba odpocząć:) Miłego dnia.[/QUOTE] Dziekuje ;) [quote name='magdabroy']Noc taka sobie :roll: Pobudka o 2:20 i do 4 napewno nie spałam :angryy: Potem już nie pamiętam, więc chyba zasnęłam ;) Ale tak jak obiecałam, to pomyślałam o Tobie i o tym, że ciężko pracujesz ;) No to jeszcze tylko 4 :evil_lol:[/QUOTE] Oj to nieciekawie ale bardzo milo ze o mnie pomyslalas :calus: Ja pierwsza i ostatnio przechodze najlepiej ale te srodkowe to załamka :roll: Quote
łamAga Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='M&S']Hello wieczorowo:)[/QUOTE] Hejka :lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Oj sorki , przeoczyłam , wybacz :modla::modla::modla::modla: [quote name='deer_1987']Bardzo zmeczona?[/QUOTE] Wczoraj było w miare ale dzisiaj padam na twarz :roll: nie dosyc ze w pracy mi sie strasznie dłużyło to jeszcze jazda z powrotem rowerem mnie wykonczyła , dopoki nie zainwestuje w nowy rower ( co nie bedzie za szybko ) musze jezdzic do pracy autobusem :angryy: Quote
ania90 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 he he rower jest lepszy niz autobus, siadasz i jedziesz a nie trzeba patrzec na zegarek i kombinowac czy sie zdarzy:) ja caly rok jezdze na roweze do pracy nawet jak bylo -30* ;) Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='ania90']he he rower jest lepszy niz autobus, siadasz i jedziesz a nie trzeba patrzec na zegarek i kombinowac czy sie zdarzy:) ja caly rok jezdze na roweze do pracy nawet jak bylo -30* ;)[/QUOTE] To Ty Aniu możesz spokojnie przyjechać do Holandii ;) To podstawowy środek lokomocji holendrów :) Quote
Recommended Posts