łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='understandme']Gratulacje dla Qwendi! Pięknie się prezentuje na wystawie. Też nie przepadam za halówkami, bo słabe swiatło jest i marne zdjęcia wychodzą :shake:[/QUOTE] Dziekujemy :lol: [quote name='M&S']Cześć Onku:) Widzę, że problemy wychowawcze na tapecie;)[/QUOTE] Oj tak , jak widac nie tylko u psów jest cieżko z dominacja :evil_lol: [quote name='magdabroy']Dzień doberek :)[/QUOTE] Hejka ;) próbuje ograniczyc internet w sensie ze nie lece do niego zaraz jak tylko wróce do domu :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV'] próbuje ograniczyc internet w sensie ze nie lece do niego zaraz jak tylko wróce do domu :evil_lol:[/QUOTE] i tak Ci się nie uda uwolnić od dogo :lol: więc przestań się łudzić i wstaw fotki :) Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='kalyna']i tak Ci się nie uda uwolnić od dogo :lol: więc przestań się łudzić i wstaw fotki :)[/QUOTE] hehehehe calkiem nie mam zamiaru sie uwalniac :evil_lol: tylko troche ograniczyc :evil_lol: fotem nie mam , moze w wekend wreszcie bedzie psi spacerek jak pogoda dopisze wtedy beda fotki :lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV']próbuje ograniczyc internet w sensie ze nie lece do niego zaraz jak tylko wróce do domu :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie się zastanawiałam gdzie się znowu podziewasz :mad: Nie rób sobie jaj, długo tak nie wytrzymasz, więc po co wogóle próbujesz :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']No właśnie się zastanawiałam gdzie się znowu podziewasz :mad: Nie rób sobie jaj, długo tak nie wytrzymasz, więc po co wogóle próbujesz :evil_lol:[/QUOTE] Co racja to racja :ylsuper: ale przynajmniej skoncze wreszcie czytac te książke :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Tak myślałam, że "męczysz" książkę ;) A jak tam Neron? Sebastian się coś dowiedział od Pauliny czy musimy czekać do poniedziałku? A ja się jutro wyśpię :eviltong: A Ty musisz wstać do pracy :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Tak myślałam, że "męczysz" książkę ;) A jak tam Neron? Sebastian się coś dowiedział od Pauliny czy musimy czekać do poniedziałku? A ja się jutro wyśpię :eviltong: A Ty musisz wstać do pracy :evil_lol:[/QUOTE] Mecze mecze , juz mam prawie koniec i staje sie coraz bardziej ciekawie :lol: Sebastian chyba jutro tam idzie bo dzisiaj nie miał czasu wiec na pewno spyta o Nerona ( mam taka nadzieje ) ;) Nawet mi nie mow , im predzej ide spac tym jestem bardziej niewyspana :angryy: mam nadzieje ze sobote bede miala wolna wtedy sie wyspie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No to może do końca miesiąca skończysz książkę :evil_lol: Ja w sobotę zaliczam kolejną impreze urodzinową :roll: Tym razem dla dorosłych :evil_lol: Ale będę miała ubaw, bo pewnie będę jedyną trzeźwą osobą :diabloti: A za miesiąc powtórka z rozrywki, bo tatuś Fasolka ma urodziny :loveu: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']No to może do końca miesiąca skończysz książkę :evil_lol: Ja w sobotę zaliczam kolejną impreze urodzinową :roll: Tym razem dla dorosłych :evil_lol: Ale będę miała ubaw, bo pewnie będę jedyną trzeźwą osobą :diabloti: A za miesiąc powtórka z rozrywki, bo tatuś Fasolka ma urodziny :loveu:[/QUOTE] mam zamiar ja skonczyc w przyszlym tygodniu :evil_lol: O kurcze ale Ci sie imprez zebrało , ja zawsze lubie jak sa imprezy bo ja nie pije i moge sie posmiac z innych :evil_lol: a na urodzinach tatusia beda dzieci i psy ?? :loveu: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV'] O kurcze ale Ci sie imprez zebrało , ja zawsze lubie jak sa imprezy bo ja nie pije i moge sie posmiac z innych :evil_lol: a na urodzinach tatusia beda dzieci i psy ?? :loveu:[/QUOTE] Wogóle? Nic? Rzadko się spotyka ludzi, którzy nic nie piją ;) Jak będzie chciał ich zaprosić, to pewnie tak ;) Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Wogóle? Nic? Rzadko się spotyka ludzi, którzy nic nie piją ;) Jak będzie chciał ich zaprosić, to pewnie tak ;)[/QUOTE] czasami wypije piwo smakowe desperados albo redsa ale to tak w domu na imprezach nie pije nic , w ogole :lol: Oj musi chciec bo ja chce zdjecia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV']czasami wypije piwo smakowe desperados albo redsa ale to tak w domu na imprezach nie pije nic , w ogole :lol: Oj musi chciec bo ja chce zdjecia :evil_lol:[/QUOTE] A wiesz, że desperados jest piwem z tequilą :eviltong: Postaram się go namówić ;) Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']A wiesz, że desperados jest piwem z tequilą :eviltong: Postaram się go namówić ;)[/QUOTE] Nawet nie wiedzialam :evil_lol: ale najbardziej wlasnie desperados mi smakuje z piw <mniami> :lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja lubię Gingers'a :lol: albo Warkę Strong :lol: albo piwo z Oktoberfest'u :p Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Ja lubię Gingers'a :lol: albo Warkę Strong :lol: albo piwo z Oktoberfest'u :p[/QUOTE] Gingers'a piłam ale nie smakowało mi za bardzo Warkę Strong piłam ale jak dla mnie za mocne :shake: a tego trzeciego to nie mialam okazji spróbować :lol: z normalnych piw przelkne jedynie calsberga i lecha zielonego ale to jak już musze :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Wiem że jestem mega spioch ale jak pomysle ze musze wstac o 5:15 to od razu mi sie spac chce :eviltong: i w związku z tym ide spać :lol: dobranoc wszystkim ;)))) Quote
*Magda* Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='dOgLoV'] a tego trzeciego to nie mialam okazji spróbować :lol: z normalnych piw przelkne jedynie calsberga i lecha zielonego ale to jak już musze :eviltong:[/QUOTE] Na to ostatnie zapraszam do Monachium na przełomie wrześnie i października :) [quote name='dOgLoV']Wiem że jestem mega spioch ale jak pomysle ze musze wstac o 5:15 to od razu mi sie spac chce :eviltong: i w związku z tym ide spać :lol: dobranoc wszystkim ;))))[/QUOTE] Dobranoc :) Kolorowych snów ;) Quote
kalyna Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='magdabroy']Wogóle? Nic? Rzadko się spotyka ludzi, którzy nic nie piją ;) [/QUOTE] oj tam, oj tam :D ja też nic nie pije od 3,5 roku :) ale to tak, że ani grama i na imprezach już przywykli, że mi się nie polewa... Quote
M&S Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Witanko, miłego piątku:) Mam prosbę, mozesz sprawdzić w katalogu, czy w Lesznie był jakiś wilczy? Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Do weta ide w poniedziałek i chyba predzej niczego sie nie dowiem :/ dla mnie najważniejsze jest to że Neron juz w ogole sie nie wydrapuje :multi: katalogu z wystawy w Lesznie niestety nie mamy , wystawa była tak zorganizowana ze nie mozna bylo nie zauwazyc gdzie jaka rasa jest , cztery ringi bardzo malutki i ludzie scisnięci wokół nich :/ ale nigdzie wilczastych nie widziałam ;) Właśnie skonczyłam czytać książkę " [B]chłopies[/B]" i musze powiedziec że bardzo ciekawa , taki troche wyciskacz łez ale bardzo fajna pozycja , polecam , na prawde warto ja przeczytać ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Pytałam u siebie czy już skończyłaś książkę :D To co następne masz do czytania?? Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='magdabroy']Pytałam u siebie czy już skończyłaś książkę :D To co następne masz do czytania??[/QUOTE] Kolejna ksiażka to " w ciemności" ale jak na razie chyba nie zaczne jej czytac , teraz bede miala nocki a po nockach nic mi sie nie chce a juz czytac na pewno nie bede miala ochoty ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jak ja się cieszę, że już nie mam nocek :lol: I jak się cieszę, że już więcej siedzę w domu niż pracuję :evil_lol: Tora na tym najlepiej skorzystała, ale przez to mam z nią mały problem: jak gdzieś wychodzimy,a ona zostaje na podwórku, to okazuje swój sprzeciw głośnym szczekaniem :angryy: Na szczęście jest tylko komenda "spokój" i już siedzi cicho ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='magdabroy']Jak ja się cieszę, że już nie mam nocek :lol: I jak się cieszę, że już więcej siedzę w domu niż pracuję :evil_lol: Tora na tym najlepiej skorzystała, ale przez to mam z nią mały problem: jak gdzieś wychodzimy,a ona zostaje na podwórku, to okazuje swój sprzeciw głośnym szczekaniem :angryy: Na szczęście jest tylko komenda "spokój" i już siedzi cicho ;)[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze :roll: dzisiaj myslalam ze 15sta nigdy nie nadejdzie a co niektorzy jeszcze idą dzisiaj na nocke , nie wyobrazam sobie wstac o 5 do pracy po czym w ten sam dzien isc jeszcze na nocke :roll: dobrze ze nie wyszli do mnie z taka propozycja bo bym chyba powiedziała im co o nich mysle :angryy: Masz fajnie że Torka Cie słucha Neron dzisiaj naszczekal na swojego "ulubionego" sąsiada i na wieczornym spacerku tez obszczekal jakiegos gościa ktory chcial mnie o cos spytac , Neron niestety tak sie rzucał że sobie ze mna nie porozmawiał :evil_lol: Quote
Recommended Posts