WATACHA Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fajnie się komponuje rudy z czarnym [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02249.jpg[/url] Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='M&S']Oj jakie biedne uszko....[/QUOTE] :-( [quote name='WATACHA']Fajnie się komponuje rudy z czarnym [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02249.jpg[/url][/QUOTE] :loveu: [quote name='Aleksandra95']ehh, biedny.....:([/QUOTE] :-( Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jak tam zdrówko? Bo z moim gardłem już dużo lepiej ;) Ale od wczoraj piję syrop z cebuli, bo nie mam w domu nic co mogłabym w ciąży brać :( Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='magdabroy']Jak tam zdrówko? Bo z moim gardłem już dużo lepiej ;) Ale od wczoraj piję syrop z cebuli, bo nie mam w domu nic co mogłabym w ciąży brać :([/QUOTE] U mnie juz coraz lepiej , gardło mnie nie boli ale jeszcze kaszel i katar mnie meczy , na kaszel mam syrop ale jak na zlosc przepisala mi flegamine mietowa bleeee fuj Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='dOgLoV']U mnie juz coraz lepiej , gardło mnie nie boli ale jeszcze kaszel i katar mnie meczy , na kaszel mam syrop ale jak na zlosc przepisala mi flegamine mietowa bleeee fuj[/QUOTE] Ja nie mogę flegaminy pić :eviltong: Także żaden lekarz mi nigdy tego w Polsce nie przepisywał. Zawsze musieli mi dać jakiś inny syrop :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='magdabroy']Ja nie mogę flegaminy pić :eviltong: Także żaden lekarz mi nigdy tego w Polsce nie przepisywał. Zawsze musieli mi dać jakiś inny syrop :evil_lol:[/QUOTE] a dlaczego nie mozesz ?? tez chce nie móc :eviltong: Quote
taxelina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To duzo zdrowia dla Ciebie i Nerona! Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='dOgLoV']a dlaczego nie mozesz ?? tez chce nie móc :eviltong:[/QUOTE] W 3 klasie podstawówki wykryli mi wrzody na żołądku :( Flegamina jest zakazana przy wrzodach ;) I bardzo dobrze, bo nigdy mi nie smakowała :shake: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='deer_1987']To duzo zdrowia dla Ciebie i Nerona![/QUOTE] Dziekujemy :loveu: [quote name='magdabroy']W 3 klasie podstawówki wykryli mi wrzody na żołądku :( Flegamina jest zakazana przy wrzodach ;) I bardzo dobrze, bo nigdy mi nie smakowała :shake:[/QUOTE] O to teraz bede klamala lekarke ze flegaminy nie chce bo mam wrzody zoładka :evil_lol: bo flegamina jest okropna a zwlaszcza mietowa nienawidze miety w plynie :shake: Quote
*Magda* Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='dOgLoV'] O to teraz bede klamala lekarke ze flegaminy nie chce bo mam wrzody zoładka :evil_lol: bo flegamina jest okropna a zwlaszcza mietowa nienawidze miety w plynie :shake:[/QUOTE] Nie wolno kłamać :mad: :evil_lol::evil_lol: A co jak Ci da gorsze świństwo? :eviltong: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='magdabroy']Nie wolno kłamać :mad: :evil_lol::evil_lol: A co jak Ci da gorsze świństwo? :eviltong:[/QUOTE] Hmmmmm o tym nie pomyslalam :eviltong: Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Doberek, spokojne niedzieli i zdrówka zyczymy:):) Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='M&S']Doberek, spokojne niedzieli i zdrówka zyczymy:):)[/QUOTE] Dziekujemy ;) u nas dzisiaj jest bardzo deszczowo :roll: Quote
kalyna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='dOgLoV'] O to teraz bede klamala lekarke ze flegaminy nie chce bo mam wrzody zoładka :evil_lol: bo flegamina jest okropna a zwlaszcza mietowa nienawidze miety w plynie :shake:[/QUOTE] a nie możesz po prostu powiedzieć, że Flegaminy nie chcesz i koniec? i ma zapisać coś innego? ja tam u lekarza zawsze się wykłócam, bo po co ma mi zapisywać coś czego i tak nie wezmę :D Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='kalyna']a nie możesz po prostu powiedzieć, że Flegaminy nie chcesz i koniec? i ma zapisać coś innego? ja tam u lekarza zawsze się wykłócam, bo po co ma mi zapisywać coś czego i tak nie wezmę :D[/QUOTE] Ale ja dopiero po fakcie jak szłam do domu spojrzalam na recepte :/ a pozniej poszlam spac bo bylam zmeczona po nocce jeszcze ten karat i gardlo a że tata szedl do apteki to mi wykupil leki , jak ja bym szla sama to bym spytala czy zamiast mietowej moze mi dac np truskawkowa :lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='deer_1987']a jak sie dzis czujesz?[/QUOTE] Ok nawet bylam w galerii po rybki :evil_lol: tylko troche mi slabo ale to pewnie wina antybiotyku ;) Quote
*Magda* Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Ok nawet bylam w galerii po rybki :evil_lol: tylko troche mi slabo ale to pewnie wina antybiotyku ;)[/QUOTE] Albo flegaminy :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='magdabroy']Albo flegaminy :evil_lol:[/QUOTE] Oooooooo napewno tak , teraz mamy winnego :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='deer_1987']Ja lubie flegamine :loveu:[/QUOTE] fuj :roll: nawet mietową ? :roll: Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='dOgLoV']fuj :roll: nawet mietową ? :roll:[/QUOTE] Mietowej nie pilam nigdy ale herbatew mietowa i miete sama lubie :loveu: Quote
Recommended Posts