Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 oo widzę, że ie tylko ja sierota.:D w sobotę z psem na spacerze 3 razy zostałam przewalona-w tym raz ciągnięta po ziemi.:D wczoraj w lesie te z 3 razy się przewaliłam :oops: i porządnie na kolano, mam siniaka..ogólnie jestem cała obolała, kość ogonowa mnie też boli.:D Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']Zdolna z Ciebie dziewczynka:)[/QUOTE] Oj tak :evil_lol: [quote name='magdabroy']Teraz będą wygodniejsze, bo z wentylacją :evil_lol:[/QUOTE] Hihihihihihi takie mało na czasie ale na lato jak znalazł :evil_lol: [quote name='deer_1987']Picasa jest duzo lepsza moim zdaniem, raz ze po polsku a dwa latwiej tworzyc albumy :) i nie ma limitu :)[/QUOTE] Musze przejrzeć tego picasa ;) [quote name='kalyna']hahaha "D ale ja się nie śmieję, bo kolejna mogę być ja :roll: a na dziurę możesz naszyć jakiegoś kwiatka czy coś... w pasmanterii można kupić takie naszywki i spodnie nie są do wywalenia, a z drugiej strony oryginalnie wyglądać będą :) tylko nie szyj jutro :)[/QUOTE] Jutro ani nigdy indziej bo znajac zycie to bym sobier palec do spodni przyszyła :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='dOgLoV'] Jutro ani nigdy indziej bo znajac zycie to bym sobier palec do spodni przyszyła :eviltong:[/QUOTE] I nie szyj ich na "dooopie" bo możesz sobie przyszyć coś innego niż tylko palec :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='magdabroy']I nie szyj ich na "dooopie" bo możesz sobie przyszyć coś innego niż tylko palec :evil_lol:[/QUOTE] Hehehehehehe chyba by bolało :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ja (my :loveu:) zaraz idziemy spać :) Życzę miłej pracy ;) Bądź dobrej myśli, tylko 5 nocek i masz weekend :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']oo widzę, że ie tylko ja sierota.:D w sobotę z psem na spacerze 3 razy zostałam przewalona-w tym raz ciągnięta po ziemi.:D wczoraj w lesie te z 3 razy się przewaliłam :oops: i porządnie na kolano, mam siniaka..ogólnie jestem cała obolała, kość ogonowa mnie też boli.:D[/QUOTE] Od razu mi razniej :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja (my :loveu:) zaraz idziemy spać :) Życzę miłej pracy ;) Bądź dobrej myśli, tylko 5 nocek i masz weekend :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Dziekuje :* kolorowych snów w takim razie dla was:* takie troche marne pocieszenie :evil_lol: ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo , co niektorzy rano pojda do pracy a ja pojde spac :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='dOgLoV'] Dziekuje :* kolorowych snów w takim razie dla was:* takie troche marne pocieszenie :evil_lol: ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo , co niektorzy rano pojda do pracy a ja pojde spac :evil_lol:[/QUOTE] Mnie to nie dotyczy :evil_lol: Pójdę w środę na kilka godzin, w czwartek się "rozchoruję" i w piątek pójdę na kilka godzin, ale tylko dlatego, że Ania przyjedzie na chwilę do zakładu(mama Mikołaja). Quote
kalyna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dlatego najlepsze jest życie studenta :D całą noc się prześpi i na dodatek jutro idziemy tylko na 2 godzinki :D ale łączę się w bólu bo byłam aż na dwóch nockach i taka rozbita to ja dawno nie byłam :D na szczęście już doszłam do siebie :) Quote
łamAga Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='magdabroy']Mnie to nie dotyczy :evil_lol: Pójdę w środę na kilka godzin, w czwartek się "rozchoruję" i w piątek pójdę na kilka godzin, ale tylko dlatego, że Ania przyjedzie na chwilę do zakładu(mama Mikołaja).[/QUOTE] Szczesciara :lol: oooo bedziesz mogla posłuchac o przezyciach z porodowki :evil_lol: [quote name='kalyna']dlatego najlepsze jest życie studenta :D całą noc się prześpi i na dodatek jutro idziemy tylko na 2 godzinki :D ale łączę się w bólu bo byłam aż na dwóch nockach i taka rozbita to ja dawno nie byłam :D na szczęście już doszłam do siebie :)[/QUOTE] Ja jeszcze nie doszlam do siebie po ostatnich nockach a tu juz nastepne :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No to skoro masz samotne Walentynki, to ode mnie życzę dużo szczęścia :calus: Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Cześć Psio-kocia rodzinko:)[/QUOTE] Hello ;) [quote name='magdabroy']No to skoro masz samotne Walentynki, to ode mnie życzę dużo szczęścia :calus:[/QUOTE] Oj dziekuje :calus::calus::calus::calus: wzajemnie :calus::calus::calus::calus: Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czesc wtorkowo, nie martw sie moj w ogole tego swieta nie uznaje :razz: Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='deer_1987']Czesc wtorkowo, nie martw sie moj w ogole tego swieta nie uznaje :razz:[/QUOTE] Mój Walenty obchodzi jak najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko w tym roku akurat tak wyszlo ze sie w walentynki nie widzimy :roll: w weekend nadrobimy :evil_lol: Quote
dianusia921 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02215.jpg[/url] cudna :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02115.jpg[/url] ależ ona piękna :loveu::loveu::loveu: [url]http://img3.imageshack.us/img3/8582/dsc02088dm.jpg[/url] oh jaka Qwcia :loveu::loveu: [url]http://img28.imageshack.us/img28/6341/dsc02016do.jpg[/url] zwierzyniec zainteresowany nowym nabytkiem ;) Pozdrawiamy Was Kochani ! Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [B]Własnie przygotowałam walentynke mojemu zwierzecemu walentemu [/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120214096.jpg[/IMG] tutaj troche juz gorzej z jakością bo nie wiem dlaczego pstrykło mi z lampa ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120214099.jpg[/IMG] tutaj juz zabrał sie za jedzenie ale zdjecie poruszone bo robione komórką :evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120214100.jpg[/IMG] Quote
Talucha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 O, jaka fajna walentynka :D Mój by takiej nie ruszył:diabloti: Albo jajko by zlizał a marchewkę zostawił ;) Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale ładny prezent :loveu: mój Walenty wyśmiałby mnie za taki prezent :angryy::angryy: i pewnie nawet nie powąchałby go dokładnie :( co innego gdyby była to kość w kształcie serca :angryy: za to Sonia wszystko potrafi zjeść :) i tylko z tego względu lubię duże psy, a to jest wada małych. Nie wiem czy to wynika u nas z rozpieszczenia czy małego żołądka, czy za dużych porcji. Ale Ciap warzywek nie tknie. Ostatnio szał, bo je witaminki tylko z gotowanym kurczakiem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']jakie pięknie podane, smacznego;):)[/QUOTE] Neron dziekuje :lol: [quote name='Talucha']O, jaka fajna walentynka :D Mój by takiej nie ruszył:diabloti: Albo jajko by zlizał a marchewkę zostawił ;)[/QUOTE] Ja mu daje codziennie marchewkę z żółtkiem ( białka nie może ) i o dziwo je bardzo chetnie :multi: [quote name='kalyna']ale ładny prezent :loveu: mój Walenty wyśmiałby mnie za taki prezent :angryy::angryy: i pewnie nawet nie powąchałby go dokładnie :( co innego gdyby była to kość w kształcie serca :angryy: za to Sonia wszystko potrafi zjeść :) i tylko z tego względu lubię duże psy, a to jest wada małych. Nie wiem czy to wynika u nas z rozpieszczenia czy małego żołądka, czy za dużych porcji. Ale Ciap warzywek nie tknie. Ostatnio szał, bo je witaminki tylko z gotowanym kurczakiem :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] A to Neron jest bardzo wybredny , byłam niemal pewna ze marchewki nie tknie a tu niespodzianka , dzisiaj jak mu dałam w takiej serduszkowej postaci to zaczal jest od boku serduszka a tam nawet żółtko nie dotykało :multi: Quote
*Magda* Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Hihihi, ale dostał boską walentynkę :loveu: Ma dobrze z Tobą ten Neronek :) Co z łapą Qwendy?? Quote
Paula03 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120214096.jpg[/url] Ale fajne :) Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dzieki dziewczyny :lol: [quote name='magdabroy'] Co z łapą Qwendy??[/QUOTE] Juz lepiej , dostaje antybiotyk i zastrzyki przeciwbólowe ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ale nic , trzeba sie zbierac do pracy :roll: a Neron nadal sie drapie :roll: mimo podania nowego leku :roll: Quote
Recommended Posts