Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']i co tam wet powiedzial?[/QUOTE]

Paulina (wet) powiedziala ze szukala jakiegos innego wyjscia dla Nerona i znalazla w jakiejs ksiazce preparat o dluzszym dzialaniu niz ten co teraz mu podaje , sprowadzi go i zaczniemy go stosowac wtedy nie bede musiala co 2/3 dzien chodzic z nim na zastrzyki :multi: kiedys juz mieli taki lek ale go wycofali :/ a szkoda bo podobno by super , zobaczymy moze ten nowy tez bedzie fajnie dzialal ;)

[quote name='magdabroy']I jak się oblizuje :D

No i widać, że Marysia lubi być filmowana ;)[/QUOTE]

Moim aparatem tylko moge ja filmowac , na zdjecia jest za ruchliwa i zdjecia wychodza mega rozmazane :evil_lol:

Posted

Natrafilam na folder zdj malej Marysi :loveu::loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://img802.imageshack.us/img802/6477/dsc05369s.jpg[/IMG]

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2562/dsc05637e.jpg[/IMG]

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/6393/zdjcie0032h.jpg[/IMG]

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/2944/zdjcie0036s.jpg[/IMG]

i z tatusiem :lol:

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/484/zdjcie0038k.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='deer_1987']a jak bedziesz wiedziec co to za zastrzyk to napisz bo jestem ciekawa :)[/QUOTE]

W poniedzialek jej spytam bo mamy kolejn wizyte ;) Ona mi dzisiaj mowia nazwe tego leku ale ja nie mam pamieci do nazw , zapisze sobie na kartce :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']dzieci to jak szczeniaki, sa fajne ale u kogos :razz:[/QUOTE]

To zalezy jeszcze od tego jakie jest dziecko , ja podobno bylam zlotym dzieckiem:evil_lol: bylam tak spokojna ze musieli mnie budzic do jedzenia a jak ktos moich rodzicow odwiedzil to nie wierzyl ze maja male dziecko bo ja caly czas spalam :evil_lol: i bylam taka malutka ze mnie w beciku widac nie bylo ( bylam wczesniakiem) :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To zalezy jeszcze od tego jakie jest dziecko , ja podobno bylam zlotym dzieckiem:evil_lol: bylam tak spokojna ze musieli mnie budzic do jedzenia a jak ktos moich rodzicow odwiedzil to nie wierzyl ze maja male dziecko bo ja caly czas spalam :evil_lol: i bylam taka malutka ze mnie w beciku widac nie bylo ( bylam wczesniakiem) :evil_lol:[/QUOTE]
No nie wiem :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']No nie wiem :razz:[/QUOTE]

Powaga , moja mama moze potwierdzic , zawsze powtarza ze to spanie zostalo mi do dzisiaj , wielkosc zreszta tez :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Powaga , moja mama moze potwierdzic , zawsze powtarza ze to spanie zostalo mi do dzisiaj , wielkosc zreszta tez :evil_lol:[/QUOTE]
No ale nadal obce dzieci sa nalepsze :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']dzieci to jak szczeniaki, sa fajne ale u kogos :razz:[/QUOTE]

Nie zgadzam sie, ja lubiłam moje szczeniaki:)

[quote name='dOgLoV']To zalezy jeszcze od tego jakie jest dziecko , ja podobno bylam zlotym dzieckiem:evil_lol: bylam tak spokojna ze musieli mnie budzic do jedzenia a jak ktos moich rodzicow odwiedzil to nie wierzyl ze maja male dziecko bo ja caly czas spalam :evil_lol: i bylam taka malutka ze mnie w beciku widac nie bylo ( bylam wczesniakiem) :evil_lol:[/QUOTE]

No naprawdę złote dziecko....i zostało tak do dziś?!

Posted

hahaha a ja za to byłam mega głośnym dzieckiem :D spałam po 2-3 godziny i dawałam koncert :)
do dzisiaj mówią, że coś mi zostało z tamtego okresu :lol:
bali się nawet ruszać z miejsca jak spałam, bo jeden zły krok i orkiestra :D

Posted

[quote name='kalyna']hahaha a ja za to byłam mega głośnym dzieckiem :D spałam po 2-3 godziny i dawałam koncert :)
bali się nawet ruszać z miejsca jak spałam, bo jeden zły krok i orkiestra :D[/QUOTE]

Byłaś lekko rozdarta;)

Posted

Szczeniaczki maja swoj urok to prawda ale jednak duzo trzeba je nauczyc i nie mozna od razu chodzic na dlugie spacery i nie umieja sie chwalic co potrafia :diabloti: mialam niunie, mam milke z tych doroslych i mam sherry od szczeniaka i zdecydowanie wole starsze psy :)

Posted

[quote name='M&S']Nie zgadzam sie, ja lubiłam moje szczeniaki:)

No naprawdę złote dziecko....i zostało tak do dziś?![/QUOTE]

Mi Neron dał popalic jako szczeniaka ale i tak był Kochany :loveu:

Tak :evil_lol: nadal za duza nie jestem i moge spac cały dzień :evil_lol: jedyne co to jak juz wstane to czasami buzia mi sie nie zamyka :evil_lol:

[quote name='kalyna']hahaha a ja za to byłam mega głośnym dzieckiem :D spałam po 2-3 godziny i dawałam koncert :)
bali się nawet ruszać z miejsca jak spałam, bo jeden zły krok i orkiestra :D[/QUOTE]

Ojojoj to tak jak Marysia :evil_lol:

[quote name='M&S']Byłaś lekko rozdarta;)[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='WATACHA']A potem jej brodę wylizuje ha,ha,ha[/QUOTE]

Zdaza sie :lol:

[quote name='Aleksandra95']o rany, jakie maleństwo.:loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu:

[quote name='M&S']Mroźne dzień dobry.......[/QUOTE]

Dzien dobry ;) u nas -8 brrrrrr

[quote name='deer_1987']Szczeniaczki maja swoj urok to prawda ale jednak duzo trzeba je nauczyc i nie mozna od razu chodzic na dlugie spacery i nie umieja sie chwalic co potrafia :diabloti: mialam niunie, mam milke z tych doroslych i mam sherry od szczeniaka i zdecydowanie wole starsze psy :)[/QUOTE]

A ja tam Kocham szczeniaczki :loveu:

[quote name='magdabroy']Pobudka ;) Czas na :kaffee_2:[/QUOTE]

Hello :multi: dzisiaj cos nie mogłam sie obudzic , nawet mysl o kawie mi nie pomogła :evil_lol:

W nocy żartowalysmy sobie z kolezanka ze dzisiaj nie idziemy spac w ogole na co inna kolezanka " to ja biore urlop na zadanie , jak Wy takie trzasniete jestescie po wyspaniu to ja z wami jutro nie wytrzymam jak sie nie wyspicie " :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
W nocy żartowalysmy sobie z kolezanka ze dzisiaj nie idziemy spac w ogole na co inna kolezanka " to ja biore urlop na zadanie , jak Wy takie trzasniete jestescie po wyspaniu to ja z wami jutro nie wytrzymam jak sie nie wyspicie " :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja max. co nie spałam, to 40h. Więcej nie dałam rady :shake: Ale wtedy nie miałam ochoty na wygłupy, myslałam tylko o tym ,żeby zamknąć oczy ;)